Pósa Károly: ÍME, EURÓPA REMÉNYSÉGEI

Pósa Károly: ÍME, EURÓPA REMÉNYSÉGEI

Minden liberálisnak üzen Majdány – így, és ezeket babusgatva akarjátok Európát tönkretenni.

Elöljáróban egy kis földrajzóra. Vagy ha tetszik: határon túli magyar geográfia-pótóra. Muszáj egy kis gyorstalpaló, mert a szabadelvű ködlovagoknak a költő szavával élve pusztán "térkép e táj". (Tegyük hozzá: vaktérkép.)

Magyarmajdány, vagy miként az egyszerű dolgokat kedvelő Délvidéken nevezik – Majdány – egy Törökkanizsa községhez tartozó, tehát bánáti, Tiszán-túli kicsiny település Szerbiában, azaz a Vajdaságban. Ott van a szerb-magyar-román hármashatár csücskében. Az Isten háta mögött, jó fél lépéssel.

Közigazgatásilag hozzá tartozik a szomszédos csöppnyi falucska, Rábé is. Mindkét település öt-hat éve – ha nem is a világatlaszra – szűkebb pátriánk térképére mindenképpen fölkerült, s hogy mindennek legkevésbé az ott élő magyarok örülnek, annak bizony oka van. Nem is kevés. Hetente nagyjából két-három ezer oka is akad az ottaniaknak, amiért elátkozzák a közismertségüket, lévén nagyjából ennyi idegen betolakodóval kell megosztozniuk a korábban békés falvaikban: Rábén csak úgy, mint Majdányon. Utóbbiban immáron jó ha száz őslakos maradt… Zömmel magyarok, akiknek öt-hat éve folyamatosan, ezerszám zúdul a nyakukra a kéretlen jövevények hada.

Majdány egyetlen valamirevaló utcáján most félig vagy teljes egészen bedrogozott néger suhancok őgyelegnek, mellettük pedig az alkoholtilalomra fittyet hányó afgán meg bizonytalan eredetű fiatal muszlim férfiak napi rendszerességgel szítják az erőszakot.

Mit tehetnek a helyiek? Pakolnak, elköltöznek. Otthagyják a sokgenerációs családi ingatlanokat, ahová az imént említett jövevények azonnal beköltöznek, majd gátlás nélkül pillanatok alatt lelakják, feltüzelik, lerombolják a magyar lakosság házait.

A BENNFENTES portálon látható fotókat ma, október 25-én tette közzé egy ottani lakos, Éva asszony. Nem írt hozzá sokat, még ennyit sem, mint amit én most kommentár gyanánt ide szerkesztettem. "Ma Majdányon a szomszéd házban a migránsok által okozott károk" – mindössze ennyi a majdányi asszony közlése. Írásjel, pont helyett legvégül pedig egy szomorú piktogram. Gondolom, könnycsepp gyanánt.Aki pedig továbbra is a toleranciáról, a humanitásról és a rózsaszínű kiskátéból mantrázza az apácabódító süket szövegeket, legyen kedves, legyen bátor és ajánlja fel a saját otthonát "Európa reménységeinek". De legalább menjen, utazzon oda Majdányra, Rábéra és magyarázza meg az ottaniaknak, miért nagyszerű dolog a bevándorlás, miért nagyszerű, ha színesedik a világ, mennyit nyer az illegális bevándorlókkal mindenki.

Ha akad majd ilyen szabadelvű polgártárs, és lesz mersze helyiek a szemébe nézni, tudom bizonyosan, lángoló arccal, rükvercben fog kifarolni azokból a reménytelenségbe taszított falvakból.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Álláspont 2021-11-11 | 12:12
Karácsony a folytonos hazudozásával a független-objektív sajtó maradék hitelét is eljátssza

Karácsony a folytonos hazudozásával a független-objektív sajtó maradék hitelét is eljátssza

 • A HVG, a 444, a Telex és az RTL napokig Karácsony hazudozásait terítették szolgalelkűen a Városháza botrányában. Ahogyan hazudozott Karácsony, úgy hazudoztak vele együtt az ellenzéki propagandamédiumok.
 • Az a szolgalelkű hazudozás, ahogyan vakon követik Karácsonyt a hazugságcunamiban, súlyosan erodálja a független-objektív média még nyomokban föllelhető hitelességét.
 • Ez egy ízelítő volt abból, mi várna a magyarokra, ha a baloldali ellenzék verekedné magát hatalomra: folyamatos, megállás nélküli hazudozás és kenegetés.
 • Azt sem lehetne eldönteni, a baloldali hatalom, vagy a baloldalt kiszolgáló cselédmédia hazudozik-e nagyobbakat.
Álláspont 2021-10-29 | 09:01
Ön is 130 ezres dzsekiben jár, mint a 444 firkásza?

Ön is 130 ezres dzsekiben jár, mint a 444 firkásza?

 • Folyamatosan megy a kéregetés meg az önsajnáltatás, hogy a "függetlenobjektív sajtó" ellehetetlenül Magyarországon.
 • A 444 is mikroadományokból él (legalábbis ezt állítják).
 • Ahhoz képest újságírójuk 130 ezer forintos dzsekit villantott.
Álláspont 2021-05-18 | 10:51
Neue Zürher Zeitung-kommentár: Az iszlám antiszemitizmus problémáját lekicsinylik és relativizálják

Neue Zürher Zeitung-kommentár: Az iszlám antiszemitizmus problémáját lekicsinylik és relativizálják

 • Németországban a politikusoknak végre tudomásul kellene venniük, hogy az iszlamista ideológiához közel álló vallási közösségek nagy veszélyt jelentenek - írja a Neue Zürher Zeitung.
Álláspont 2021-07-20 | 10:48
A regisztráltak száma 5 millió 493 ezer fő, és 94%-uk már fel is vette az oltást

A regisztráltak száma 5 millió 493 ezer fő, és 94%-uk már fel is vette az oltást

 • A delta vírusmutáns azonban több európai országban erősen terjed, ezért aki még nem oltatta be magát, tegye meg.
 • A megelőzés érdekében az Operatív Törzs újabb intézkedéseket hozott, így Európában elsőként lehetővé teszik a harmadik oltást mindenkinek, augusztus 1-től.
 • Az átoltottság növelése érdekében a még be nem oltott időseket személyesen is fel fogják keresni, és iskolakezdés előtt minden oktatási intézményben elérhető lesz az oltás.
Álláspont 2021-10-11 | 12:56
Az előválasztási cirkusz mutatott rá, milyen mély válságban van a baloldal

Az előválasztási cirkusz mutatott rá, milyen mély válságban van a baloldal

 • A csodafegyvernek kikiáltott előválasztás besült, mert újra felszínre hozta a magyar baloldal évtizedes strukturális és humán-erőforrás gondjait.
 • Az a börleszk, amit egy héten át játszott Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter, az a baloldal nagyon mély válságának tünete.
 • Végeredményben az történt, hogy az egyik, már megbukott, az előválasztást személyes okok miatt végig propagáló baloldali jelölt egy önmagát jobbközép-politikusnak tartó városvezetőt tol maga előtt.
 • Vagyis a baloldal egyik - a zöld, újbal, civil - része egy importjelölttel vág neki az előválasztás második fordulójának, és ez egyértelmű kudarc.
 • De kudarc abban az értelemben is, hogy az előválasztás a sokat hangoztatott demokratikus jelleg megcsúfolásává vált: a második lépett vissza a harmadik helyezett javára, felülírva ezzel a választói akaratot.
 • A kudarc óriási tektonikus mozgásokat indított be a baloldalon belül, mert ahelyett, hogy a baloldali kormányellenesek egyesültek volna, kettészakadt az ellenzék a Márki-Zay vs. Dobrev törésvonal mentén.
Álláspont 2021-07-25 | 09:50

Cseh Katalin: minden a legnagyobb rendben

 • Egy hete jelent meg Anonymous első videója a bennfentes.neten.
 • Az álarcos alak nagy leleplezést ígért egy politikusról, aki 4,5 milliárd forintnyi uniós támogatást vett fel családi cégeivel és az ahhoz köthető céghálóval.
 • A bennfentes kiderítette, hogy a momentumos EP-képviselő, Cseh Katalin áll a leleplezés célkeresztjében.
 • Szerkesztőségünk megkérdezte a politikust az általa benyújtott pályázatról.