29 német alkotmányjogász arra szólítja fel a Bizottságot, hogy állítsa le a kötelezettségszegési eljárást Németország ellen

29 német alkotmányjogász arra szólítja fel a Bizottságot, hogy állítsa le a kötelezettségszegési eljárást Németország ellen
  • Nem csak a magyaroknak vannak fenntartásai a Bizottsággal szemben.

A Bizottság kötelezettségszegési eljárását nem szabad folytatni. Ez az európai integráció alapjaira teszi a fejszét. 29 alkotmányjogász fellebbezése - írja a FAZ.

Az európai integráció példátlan mértékű békét, jólétet és egyesülést hozott az európaiaknak. A következő generáció az alapján fog megítélni minket, hogy megőrizzük és gyarapítjuk-e ezt a történelmi örökséget.

Az Európai Unió a kölcsönös tiszteletre épül. Az európai intézmények tiszteletben tartják a tagállamok identitását és az integráció határait. Az államok fenntartják a közös európai értékeket és az európai jogot.

Bárki, aki azt hiszi, hogy egyoldalúan felbonthatja ezt a kapcsolatot, nem ismeri fel az Unió egyedülálló jellegét, és veszélyezteti az európai integrációt.

Ezért felszólítjuk az Európai Bizottságot, hogy ne folytasson kötelezettségszegési eljárást Németország ellen. A szövetségi kormány feladata, hogy elutasítsa az eljárást és megvédje az európai államközösséget. Az Európai Bíróság nem ítélkezhet saját ügyében.

Martin Burgi, Christoph Degenhart, Otto Depenheuer, Dieter Dörr, Christoph Enders, Kay Hailbronner, Christian Hillgruber, Hans-Detlef Horn, Josef Isensee, Christian Joerges, Wolfgang Kahl, Gregor Kirchhof, Jan Henrik Klement, Stefan Korioth, Hanno Kube, Karl-Heinz Ladeur, Markus Ludwigs, Dietrich Murswiek, Martin Nettesheim, Adelheid Puttler, Franz Reimer, Matthias Rossi, Stephanie Schiedermair, Reiner Schmidt, Helge Sodan, Christian Starck, Thomas Vesting, Christian Waldhoff, Matthias Schmidt-Preuß

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Álláspont 2021-08-08 | 12:52
A gender wokeizmus a Nyugat új vallása?

A gender wokeizmus a Nyugat új vallása?

  • Az amerikai és brit konzervatívok már régóta riadtan reagálnak az Atlanti-óceán mindkét oldalán zajló kultúrharcra.
  • A wokeizmus főpapjai fegyverként használták a törvényeket, hogy megbüntessék azokat a tanárokat, professzorokat és orvosokat, akik nem támogatják az emberi nemváltoztatás gondolatát.
  • Mivel az állami és magániskolák egyaránt elfogadják a woke gender ideológia tanait a tantervben és a politikában, a szülőknek, tanároknak és diákoknak kevés helyük van, ahová fordulhatnak.
Álláspont 2021-07-20 | 10:48
A regisztráltak száma 5 millió 493 ezer fő, és 94%-uk már fel is vette az oltást

A regisztráltak száma 5 millió 493 ezer fő, és 94%-uk már fel is vette az oltást

  • A delta vírusmutáns azonban több európai országban erősen terjed, ezért aki még nem oltatta be magát, tegye meg.
  • A megelőzés érdekében az Operatív Törzs újabb intézkedéseket hozott, így Európában elsőként lehetővé teszik a harmadik oltást mindenkinek, augusztus 1-től.
  • Az átoltottság növelése érdekében a még be nem oltott időseket személyesen is fel fogják keresni, és iskolakezdés előtt minden oktatási intézményben elérhető lesz az oltás.
Álláspont 2021-07-28 | 19:27
Pósa Károly: Dank u, meneer Rutte!

Pósa Károly: Dank u, meneer Rutte!

  • Ha be akarnám lőni kiféle-miféle Mark Rutte, és mekkora szimpátiával tekint Magyarországra, akkor némi hezitálás után Judith Sargentini meg Vladimír Mečiar közé ékelném.