Junge Freiheit: Szolidaritás Magyarországgal!

Junge Freiheit: Szolidaritás Magyarországgal!
  • A szivárványos diktatúra kötelezettségénél vannak józanabb hangok is a német sajtóban.
  • Voltak-e hasonló javaslatok arra vonatkozóan, hogy a stadionokat homoszexualitásra utaló nyilatkozatokkal díszítsék a Törökország vagy az arab államok elleni mérkőzések alkalmával? - teszi fel a kérdést  véleménycikk írója.

Méltatlan és szégyenteljes az a mód, ahogyan Németország és a bajor főváros, München ma fogadja a magyar válogatottat. Mikor volt utoljára, hogy a németeket a politikai felelősök, de a tömegmédia is arra bátorította, hogy ilyen arroganciával és nemzeti gőggel bánjanak a külföldiekkel?

Hazugság és képmutatás a müncheni futballstadionnak a homoszexuális mozgalom szivárványszíneiben való kivilágítását az emberi jogok és a tolerancia iránti elkötelezettségként szépíteni. Valójában ez egy sportesemény aljas instrumentalizálása politikai célokra.

A magyar futballszurkolók demonstratív megalázásáról van szó a kormányuk nevében. A "mi", az állítólagosan felvilágosult, toleráns, békeszerető németek és "ők", az állítólagosan elmaradott, reakciós, antidemokratikus, homofób magyarok közötti erkölcsi szakadék sértő demonstrálásáról van szó.

Nemzeti arrogancia

Egy baloldali-liberális uralta kultúrharc erődemonstrációjáról van szó, amelyben a "polgári" politikusok, újságírók, vállalkozók opportunista módon térdre ereszkednek, és a baloldali napirend hasznos idiótáivá válnak. Ennek szimbólumai az Unió vezető politikusai Ursula von der Leyen uniós bizottsági elnöktől Markus Söder bajor miniszterelnökig.

Hirtelen a baloldali párttól a CSU-ig, az ARD és a ZDF műsorvezetőitől, a taz-tól a Bild-Zeitungig minden politikus nyilatkozatában egy leplezetlen, nyíltan kimutatott nemzeti arrogancia kezd eluralkodni. Ráadásul a kiindulási helyzet teljesen aszimmetrikus: egyrészt Németország a maga 80 millió lakosával, az EU gazdasági motorja és fő finanszírozója, másrészt Magyarország a maga kilencmillió lakosával, amelynek exporttermékeinek fő vásárlója Németország. Egyetlen német politikus, egyetlen főszerkesztő, egyetlen üzletember sem kockáztatja meg, hogy ilyenkor a kis Magyarország kárára sznob benyomást keltsen.

Voltak-e hasonló javaslatok arra vonatkozóan, hogy a stadionokat homoszexualitásra utaló nyilatkozatokkal díszítsék a Törökország vagy az arab államok elleni mérkőzések alkalmával?

Sokat köszönhetünk Magyarországnak

Milyen jeleket akar küldeni a bátor DFB és a német válogatott, amikor a jövő évi világbajnokságot az iszlám Katarban rendezik, ahol a homoszexualitás tilos és börtönnel büntethető? Vajon a bátor bajor miniszterelnök, aki Magyarország kárára olcsón profilt készít magának, kampányolni fog-e azért, hogy az FC Bayern München ne tartsa téli edzőtáborát Katarban, amíg ott nem szűnik meg a homoszexuálisok diszkriminációja? Aligha.

Tényleg mindenki elfelejtette, hogy mit köszönhetünk a bátor magyaroknak? Ez a büszke kis nemzet, amely nemcsak az 1956-os felkelésben lázadt fel a hatalmas Szovjetunió ellen, amelyben soha nem halt ki a szabadság és a demokrácia, a kommunizmus évtizedekig tartó totalitárius rendszerének legyőzése iránti vágy.

Mindenekelőtt, hogyan felejthetnénk el, hogy mi, németek a bátor magyaroknak köszönhetjük, hogy 1989-ben a Varsói Szerződés vasfüggönye leomlott, és hogy a fal leomlása és az újraegyesítés előtt megnyílt az út?

1989. június 27-én a reformpárti Horn Gyula magyar külügyminiszter és Alois Mock osztrák külügyminiszter átvágta a magyar határzár jelzőkerítését Ausztriával szemben. A határkerítés történelmi jelentőségű megnyitására és az első tömeges, közel ezer NDK-állampolgár Nyugatra menekülésére 1989. augusztus 19-én, a soproni Páneurópai Pikniken került sor, amelyet magyar ellenzéki aktivisták szerveztek.

A Magyarország jóváhagyásával megnyitott határ és a boldogan menekülő NDK-állampolgárok szimbolikus képei olyan gátat szakítottak át, amely végül 1989. november 9-hez, a berlini fal leomlásához és az azt követő újraegyesítéshez vezetett.

Kedves magyarok, soha nem fogjuk elfelejteni, hogy 1989-ben hogyan egyengette az utat a fal leomlásához és az újraegyesítéshez! Méltatlan a válogatottjuk tapintatlan fogadtatása ma Münchenben! A fogadtatás hallgatása Németország szégyene. Ezért szolidaritást követelünk Magyarországgal!

Szolidaritás Magyarországgal!

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Sztori 2023-01-29 | 12:33
Brutális nyomásgyakorlás: a posztkommunista lengyel miniszterelnök szemet vetett a magyar Leopardokra

Brutális nyomásgyakorlás: a posztkommunista lengyel miniszterelnök szemet vetett a magyar Leopardokra

  • Pénteken a magyar miniszterelnök is azt mondta, ütnek, rúgnak, harapnak, csípnek bennünket, hogy Magyarország is szállítson fegyvereket, de amíg a Fidesz vezeti az országot, ez nem történhet meg, mert a választáskon a magyarok a békére szavaztak.
Sztori 2021-05-14 | 16:17
Vadászat egy jegygyűrűben élő sügérre - a januárban, úszás közben elhagyott jegygyűrűt egy sügéren keresi Norfolk-sziget népe

Vadászat egy jegygyűrűben élő sügérre - a januárban, úszás közben elhagyott jegygyűrűt egy sügéren keresi Norfolk-sziget népe

  • Suzie Quintal férje, Nathan januárban veszítette el jegygyűrűjét a Norfolk-szigeten.
  • Egy helyi búvár, Susan Prior megtalálta a jegygyűrűt egy hal teste köré ragadva.
  • A helyiek a szigeten most megpróbálják megtalálni a halat, hogy eltávolíthassák a halról jegygyűrűt.
  • Quintal asszony szerint a gyűrű akkor került le a férjének ujjáról, amikor egy nap úszni ment.
Sztori 2021-10-29 | 10:49
Hónapos csúszásban az M3-as metró kivitelezése

Hónapos csúszásban az M3-as metró kivitelezése

  • A hiperpasszív Karácsonynak valahogy semmi sem sikerül.
  • Ha nem sikerül tartani a terveket, tízmilliárdoktól eshet el a Főváros.
Sztori 2023-01-26 | 19:48
Trükközés az EU-s pénzekkel: olyan programokra hívja le a holland kormány a Helyreállítási Alap pénzeit, amiket már korábban megvalósítottak

Trükközés az EU-s pénzekkel: olyan programokra hívja le a holland kormány a Helyreállítási Alap pénzeit, amiket már korábban megvalósítottak

  • Nagyban folyik a trükközés szerte az EU-ban a 700 milliárd eurós Helyreállítási Alap-programmal.
  • Ez az a korona-helyreállítási alap, amely azt szolgálná, hogy az EU gazdaságai kilábaljanak a koronavírus okozta válságból.
  • Minden tagállamnak terveket kellett készítenie arra, hogyan és mire költik majd a pénzeket.
  • Ugyan a liberális média csak Magyarországot szokta pellengérre állítani ebben az ügyben, most kiderült, hogy Magyarországnál sokkal nagyobb zsiványok játszanak az EU-ban.
  • Alább a részletek a brutális kettős mércéről és a holland liberális kormány képmutatásáról.
Sztori 2021-09-20 | 15:50
A történelem legmerészebb megfigyelési akciójának belső története: az FBI An0m csalija, amellyel lefülelték a globális bűnözés legtetejét

A történelem legmerészebb megfigyelési akciójának belső története: az FBI An0m csalija, amellyel lefülelték a globális bűnözés legtetejét

  • A brit Guardian részletes és izgalmas sztorit tár olvasói elé: hogyan palizta be az FBI egy általuk fejlesztett titkosítot telefonnal a világ bűnözői elitjét.
  • A telefon valóban titkosított volt, de minden egyes üzenet az ausztrál rendőrségnél landolt, ám az FBI egy vádalkuért cserébe az üzenetek dekódolását lehetővé tevő kulcsokkal rendelkezett.
  • Magyar szál is van a sztoriban: egy rendkívül konspirált, profi magyar kokaincsempész banda is az An0m miatt bukott meg.
  • Ők szerb nagykereskedelmi partnereik ajánlására használták titkos kapcsolattartásra az FBI-os telefont.
  • Olyan nagy szereplőknek számítottak a hazai kokainpiacon és kábítószerkereskedelemben, hogy kiiktatásuk "ellátási zavarokat" okozott.
Sztori 2022-10-18 | 15:23
Ausztria: a menedékkérelmek beadásának stopját követeli egy néppárti politikusnő

Ausztria: a menedékkérelmek beadásának stopját követeli egy néppárti politikusnő

  • A migrációs helyzetre utalva az ÖVP egykori főtitkárnőja azt írta Twitterén, hogy "annak érdekében, hogy a helyzet ne romoljon tovább, le kell állítani a menedékkérelmek befogadását".
Sztori 2021-12-14 | 13:02
Ezt ne keresd az ellenzéki cselédmédiában: Tiborcz István minden adósságát kifizette a hirtelen elhunyt mentős családjának

Ezt ne keresd az ellenzéki cselédmédiában: Tiborcz István minden adósságát kifizette a hirtelen elhunyt mentős családjának

  • November végén koronavírus-fertőzésben hunyt el egy közismert, és közkedvelt mórahalmi mentőtiszt.
  • Három gyereket és egy asszonyt hagyott hátra, valamint sok adósságot, mert a család autót vásárolt, hogy szabadidejükben együtt utazhassanak.
  • Egy ismeretlen vállalkozó jelentkezett, hogy egyben rendezné a család adósságát.
  • Sokáig nem volt nyilvános, hogy ki ő, de hétfőn személyesen is felfedte magát.
  • Tiborcz István volt az, Orbán Viktor veje.