Junge Freiheit: Szolidaritás Magyarországgal!

Junge Freiheit: Szolidaritás Magyarországgal!
 • A szivárványos diktatúra kötelezettségénél vannak józanabb hangok is a német sajtóban.
 • Voltak-e hasonló javaslatok arra vonatkozóan, hogy a stadionokat homoszexualitásra utaló nyilatkozatokkal díszítsék a Törökország vagy az arab államok elleni mérkőzések alkalmával? - teszi fel a kérdést  véleménycikk írója.

Méltatlan és szégyenteljes az a mód, ahogyan Németország és a bajor főváros, München ma fogadja a magyar válogatottat. Mikor volt utoljára, hogy a németeket a politikai felelősök, de a tömegmédia is arra bátorította, hogy ilyen arroganciával és nemzeti gőggel bánjanak a külföldiekkel?

Hazugság és képmutatás a müncheni futballstadionnak a homoszexuális mozgalom szivárványszíneiben való kivilágítását az emberi jogok és a tolerancia iránti elkötelezettségként szépíteni. Valójában ez egy sportesemény aljas instrumentalizálása politikai célokra.

A magyar futballszurkolók demonstratív megalázásáról van szó a kormányuk nevében. A "mi", az állítólagosan felvilágosult, toleráns, békeszerető németek és "ők", az állítólagosan elmaradott, reakciós, antidemokratikus, homofób magyarok közötti erkölcsi szakadék sértő demonstrálásáról van szó.

Nemzeti arrogancia

Egy baloldali-liberális uralta kultúrharc erődemonstrációjáról van szó, amelyben a "polgári" politikusok, újságírók, vállalkozók opportunista módon térdre ereszkednek, és a baloldali napirend hasznos idiótáivá válnak. Ennek szimbólumai az Unió vezető politikusai Ursula von der Leyen uniós bizottsági elnöktől Markus Söder bajor miniszterelnökig.

Hirtelen a baloldali párttól a CSU-ig, az ARD és a ZDF műsorvezetőitől, a taz-tól a Bild-Zeitungig minden politikus nyilatkozatában egy leplezetlen, nyíltan kimutatott nemzeti arrogancia kezd eluralkodni. Ráadásul a kiindulási helyzet teljesen aszimmetrikus: egyrészt Németország a maga 80 millió lakosával, az EU gazdasági motorja és fő finanszírozója, másrészt Magyarország a maga kilencmillió lakosával, amelynek exporttermékeinek fő vásárlója Németország. Egyetlen német politikus, egyetlen főszerkesztő, egyetlen üzletember sem kockáztatja meg, hogy ilyenkor a kis Magyarország kárára sznob benyomást keltsen.

Voltak-e hasonló javaslatok arra vonatkozóan, hogy a stadionokat homoszexualitásra utaló nyilatkozatokkal díszítsék a Törökország vagy az arab államok elleni mérkőzések alkalmával?

Sokat köszönhetünk Magyarországnak

Milyen jeleket akar küldeni a bátor DFB és a német válogatott, amikor a jövő évi világbajnokságot az iszlám Katarban rendezik, ahol a homoszexualitás tilos és börtönnel büntethető? Vajon a bátor bajor miniszterelnök, aki Magyarország kárára olcsón profilt készít magának, kampányolni fog-e azért, hogy az FC Bayern München ne tartsa téli edzőtáborát Katarban, amíg ott nem szűnik meg a homoszexuálisok diszkriminációja? Aligha.

Tényleg mindenki elfelejtette, hogy mit köszönhetünk a bátor magyaroknak? Ez a büszke kis nemzet, amely nemcsak az 1956-os felkelésben lázadt fel a hatalmas Szovjetunió ellen, amelyben soha nem halt ki a szabadság és a demokrácia, a kommunizmus évtizedekig tartó totalitárius rendszerének legyőzése iránti vágy.

Mindenekelőtt, hogyan felejthetnénk el, hogy mi, németek a bátor magyaroknak köszönhetjük, hogy 1989-ben a Varsói Szerződés vasfüggönye leomlott, és hogy a fal leomlása és az újraegyesítés előtt megnyílt az út?

1989. június 27-én a reformpárti Horn Gyula magyar külügyminiszter és Alois Mock osztrák külügyminiszter átvágta a magyar határzár jelzőkerítését Ausztriával szemben. A határkerítés történelmi jelentőségű megnyitására és az első tömeges, közel ezer NDK-állampolgár Nyugatra menekülésére 1989. augusztus 19-én, a soproni Páneurópai Pikniken került sor, amelyet magyar ellenzéki aktivisták szerveztek.

A Magyarország jóváhagyásával megnyitott határ és a boldogan menekülő NDK-állampolgárok szimbolikus képei olyan gátat szakítottak át, amely végül 1989. november 9-hez, a berlini fal leomlásához és az azt követő újraegyesítéshez vezetett.

Kedves magyarok, soha nem fogjuk elfelejteni, hogy 1989-ben hogyan egyengette az utat a fal leomlásához és az újraegyesítéshez! Méltatlan a válogatottjuk tapintatlan fogadtatása ma Münchenben! A fogadtatás hallgatása Németország szégyene. Ezért szolidaritást követelünk Magyarországgal!

Szolidaritás Magyarországgal!

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Sztori 2021-05-30 | 20:20
Miközben a 444 még ünnepli az ellenzéki előválasztást, hétvégén 4 újabb választókerületben mutyizták le a baloldali pártok az "esélyes" jelöltet

Miközben a 444 még ünnepli az ellenzéki előválasztást, hétvégén 4 újabb választókerületben mutyizták le a baloldali pártok az "esélyes" jelöltet

 • Ugyan korábban azt állították az ellenzéki pártok, az előválasztás intézményével az emberek választhatják ki a helyben legszimpatikusabb jelöltet, ebből az ígéretből nem lett semmi.
 • Hétvégén kiderült, újabb négy jelölt veheti biztosra, hogy az ellenzék őt indítja a körzetben: Kálmán Olga, Hajnal Miklós, Szilágyi György, és egy békés megye jobbikos, aki mögé a DK állt be.
 • Közben a 444 a hétvégén még nagy összefoglaló videóban ünnepelte az előválasztást, mintha nem a pártok háttéralkujáról lenne szó.
Sztori 2021-09-06 | 09:43
A Sinopharm bejelentette, hogy a béta és a delta variáns ellen is rendelkezik vakcinával

A Sinopharm bejelentette, hogy a béta és a delta variáns ellen is rendelkezik vakcinával

 • Arról még nincs döntés, mikor dobják piacra ezeket az oltóanyagokat.
Sztori 2021-06-08 | 12:51
Németország figyelmeztet: a mesterséges intelligencia-alapú fegyverkezési verseny elkezdődött

Németország figyelmeztet: a mesterséges intelligencia-alapú fegyverkezési verseny elkezdődött

 • A világ a hadviselés új korszakába lép, amelynek középpontjában a mesterséges intelligencia áll.
 • A mesterséges intelligencia gyorsabbá, okosabbá és hatékonyabbá teszi a hadseregeket.
 • De ha a mesterséges intelligenciát nem ellenőrzik, az a világ destabilizációjával fenyeget.
 • "A mesterséges intelligencia-alapú fegyverkezési verseny már most is zajlik" - ez a német külügyminiszter, Heiko Maas nyers figyelmeztetése.
Sztori 2021-07-30 | 12:54
30 milliót kaptak strandfejlesztésre Baján, sikerült a napernyőket ártérre pakolni

30 milliót kaptak strandfejlesztésre Baján, sikerült a napernyőket ártérre pakolni

 • A bajaiak előre szóltak, hogy nem az ártérre kellene fűzfacsemetéket ültetni, és a napernyőket kihelyezni.
 • Jött az áradás, az ernyők a vízben állnak.
Sztori 2021-05-10 | 11:51
Míg az egykori szlovák kormányfők értik, a szlovák liberálisok nem értik Orbán Közép-Európa vízióját

Míg az egykori szlovák kormányfők értik, a szlovák liberálisok nem értik Orbán Közép-Európa vízióját

 • A ma7.sk körbekérdezte a szlovák exkormányfőket Orbán nagyinterjújáról, ami a BENNFENTES.NET portálon is megjelent.
 • Négyből három volt szlovák miniszterelnök érti az orbáni közép-európai víziót, döntő részük egyet is ért a megállapításokkal.
 • A szlovák véleményelit derékhadát adó liberálisok azonban nem értik a magyar kormányfő szavait, és tartalmi vita helyett csak minősítik az elhangzottakat.
 • Mindez megint azt igazolja, a modern liberálisok nem vitatkozni akarnak, hanem a saját véleményüket és világlátásukat abszolutizálják: erejük nem a gondolat erejében rejlik, hanem abban, hogy sokan, nagy elérésű médiafelületeken mondják teljesen ugyanazt.
Sztori 2021-09-20 | 15:50
A történelem legmerészebb megfigyelési akciójának belső története: az FBI An0m csalija, amellyel lefülelték a globális bűnözés legtetejét

A történelem legmerészebb megfigyelési akciójának belső története: az FBI An0m csalija, amellyel lefülelték a globális bűnözés legtetejét

 • A brit Guardian részletes és izgalmas sztorit tár olvasói elé: hogyan palizta be az FBI egy általuk fejlesztett titkosítot telefonnal a világ bűnözői elitjét.
 • A telefon valóban titkosított volt, de minden egyes üzenet az ausztrál rendőrségnél landolt, ám az FBI egy vádalkuért cserébe az üzenetek dekódolását lehetővé tevő kulcsokkal rendelkezett.
 • Magyar szál is van a sztoriban: egy rendkívül konspirált, profi magyar kokaincsempész banda is az An0m miatt bukott meg.
 • Ők szerb nagykereskedelmi partnereik ajánlására használták titkos kapcsolattartásra az FBI-os telefont.
 • Olyan nagy szereplőknek számítottak a hazai kokainpiacon és kábítószerkereskedelemben, hogy kiiktatásuk "ellátási zavarokat" okozott.
Sztori 2021-07-15 | 18:14
Megérkeztek a brüsszeli klímatervek: a gatyánk is rámegy, ha ezt bevezetik

Megérkeztek a brüsszeli klímatervek: a gatyánk is rámegy, ha ezt bevezetik

 • Német mintára sarcolná meg a háztartásokat és az embereket a brüsszeli Bizottság, pont úgy, ahogyan karácsony is belengette korábban.
 • Márpedig Németországban jelenleg a CO2-adó része a 111 Ft/kwh árú áramárnak, az üzemanyagoknak, és július 1-től az otthonok fűtésére használt gáznk vagy tüzelőolajnak is.
 • Minden egyes német jelenleg olyan 200-250 ezer forintos klímaadót- és járulékot kénytelen fizetni évente.
 • A Századvég közzétett állásfoglalásában elutasítja a brüsszeli terveket, és azt is megírták, miért.
 • Szerencsére a magyar kormány is józan és realista, így Gulyás Gergely bejelentette, a kormány nem támogatja ezt a brüsszeli elképzelést.