Szászországi elhárítás: a migránsokkal teli nagyvárosokból elköltözők szélsőséges szélsőjobboldaliak, rasszisták

Szászországi elhárítás: a migránsokkal teli nagyvárosokból elköltözők szélsőséges szélsőjobboldaliak, rasszisták
  • Az új belső ellenség az a német, aki normális körülmények között szeretné nevelni a gyerekeit.

Óvakodj a "tisztességes, keményen dolgozó, gyermekes fiataloktól": a "multikulturális" városokból vidékre menekülő németeket szélsőségeseknek bélyegzi a szászországi Alkotmányvédelmi Hivatal feje, írja a Breitbart a WELT-re hivatkozva.

A német kormány egyik szélsőségellenes tisztviselője szélsőségesnek bélyegezte azokat az embereket, akik a német városok "multikulturális életéből" vidékre menekülnek.

Dirk-Martin Christian, a szászországi alkotmányvédelmi hivatal vezetője "szélsőjobboldali szélsőségeseknek" nevezte azokat, akik a modern német városokból menekülnek a "multikulturális élet" elől.

Úgy tűnik, a hivatalnok egyre inkább aggódik Szászország egészének politikai helyzete miatt, mivel Kelet-Németország egész területén a populista Alternatíva Németországért (AfD) párt emelkedett fel a legnépszerűbb politikai csoportosulássá.

A Die Welt beszámolója szerint Christian úgy véli, hogy a politikai jobboldal jelenti a "legnagyobb veszélyt a demokráciára" Németországban, és a tisztviselő szerint különösen aggasztja a kormányellenes tüntetések növekedése a régióban, amelyeket Németország drákói COVID-zárlata és a szörnyű energetikai helyzet váltott ki.
A németországi embereket is ostorozta, akik a "távoli területeken" keresik a szerinte "sértetlen nemzeti közösséget", mondván, hogy sokan, akik a nagyvárosok "multikulturális élete" elől menekülnek, a látszat ellenére valójában radikális szélsőségesek.

"Az emberek azt hiszik, hogy tisztességes emberek, keményen dolgozó, gyermekes fiatalok. Így a jobboldali szélsőségesek elfogadottságot nyernek" - mondta ezekről az emberekről, akik közül sokan saját kis vidéki közösségeket alapítottak. "De ha a többség nem határolódik el, a szélsőségeseknek könnyű dolguk van" - figyelmeztetett a továbbiakban.

A modern demokratikus német állam stabilitásának fenntartására létrehozott Alkotmányvédelmi Hivatal különböző tisztviselői aggodalmukat fejezték ki a populista jobboldal jelentős erősödése miatt Németországban.

Úgy tűnik, hogy sok tisztviselő különösen a közvélemény növekvő elégedetlenségétől tart a legutóbbi szövetségi kormányok által erőltetett különböző baloldali politikákkal szemben, különösen a bevándorlással és a multikulturalizmus folyamatos erőltetésével kapcsolatos kérdésekben.

Az elmúlt évek során a német establishment rendkívül lelkesen igyekezett elfojtani ezt az elégedetlenséget, és többször is veszélyes szélsőségesekként támadta a multikulturalizmus elől menekülőket.

A jelenségről még 2016-ban közzétett kutatás például előszeretettel bélyegezte szélsőségesnek az ilyen vidéki lakosokat, azt állítva, hogy - bár többnyire kerülik a politikai szerepvállalást, és nagyrészt igyekeznek jól kijönni a szomszédaikkal - titokban rasszisták.

"Bár első pillantásra úgy tűnik, hogy a férfiak és nők csak kulturális és hagyományos tevékenységet folytatnak, nem fogadják el a migránsokat, menekülteket, demokratákat és homoszexuálisokat a társadalmukban" - állította egy keményvonalas baloldali szervezet egyik jelentése.

Az Antifasiszta Akció csoport egy másik önjelölt tagja, Olaf Meyer elmondta, hogy szemmel tartja a vidékre utazókat, és a német médiának azt nyilatkozta, hogy a szélsőségesek gyakran úgy néznek ki, mint "fiatal párok [akik] farmokat vásárolnak, és azokat rokonaikkal és barátaikkal együtt helyreállítják".

Úgy tűnik azonban, hogy a multikulturalizmus németországi megszállottságát megkérdőjelezők háttérbe szorítására tett kísérlet nem vált be, mivel a populista AfD jelenleg a legnépszerűbb politikai csoport az ország egykori kommunista keleti részén.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2021-07-07 | 12:04
Az európai gittegylet ismét Magyarországot támadja

Az európai gittegylet ismét Magyarországot támadja

  • Az Európai Parlamentben ma megint Magyarország a téma, és a pedofil-ellenes törvény.
  • Európa-szerte lezárások vannak, 4. hullám és a delta-variáns, továbbá jelentős gazdasági visszaesés, délről pedig ömlenek a migránsok Észak-Afrikából, de az Európai Parlament legnagyobb problémája a magyar pedofil-ellenes törvény.
Botrány 2021-09-22 | 19:50
Náci karlendítését integetésnek hazudja a DK támogatta jobbikos jelölt

Náci karlendítését integetésnek hazudja a DK támogatta jobbikos jelölt

  • Közben eléggé náci karlendítésnek tűnik az egész.
  • Ózd jobbikos alpolgármesterét a Demokratikus Koalíció is támogatja.
  • Úgy tűnik, akit a DK a keblére ölel, az majdnem úgy hazudik, mint Gyurcsány.
Botrány 2022-03-11 | 11:35
Dobrev "mérhetetlenül büszke" a garázda DK-sra

Dobrev "mérhetetlenül büszke" a garázda DK-sra

  • A rákospalotai körzetben induló Barkóczi Balázsnak papírja van arról, hogy felfegyverkezve, többedmagával garázdaságot követett el egy hölgy magánlakásán.
Botrány 2022-02-25 | 16:21
Poligráfos vizsgálat igazolja, hogy kapott vesztegetési pénzeket a szocialista Horváth Csaba

Poligráfos vizsgálat igazolja, hogy kapott vesztegetési pénzeket a szocialista Horváth Csaba

  • Fuzik Zsolt, a SIS Parking Kft. egyik vezetője vállalta a hazugságvizsgálatot.
Botrány 2022-12-20 | 12:37
A Fight Impunity NGO áll a brüsszeli korrupciós ügy szívében

A Fight Impunity NGO áll a brüsszeli korrupciós ügy szívében

  • Ezekről a "civil" szervezetekről mondta Eva Kaili élettársa, hogy azok csak a pénz "forgatásához" kellenek.
Botrány 2021-10-06 | 12:17
Márki-Zay Péter bunkó és szexista megjegyzést tett Dobev Klárára

Márki-Zay Péter bunkó és szexista megjegyzést tett Dobev Klárára

  • Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára "női mivolta létére Magyarországon ebben a versenyben ő volt a legsikeresebb politikus" - mondta Márki-Zay az ATV-ben.
  • Márki-Zay szavait nehéz másképp érteni, mint hogy azon lepődött meg, hogy a magyar társadalomban egy nő "női mivolta létére" jó eredményt tud elérni.
Botrány 2021-08-04 | 12:20

Stabil agyhalál: "klímavédelmi" okokból mondott nemet egy új filmstúdióra a budakalászi képviselő-testület

  • Jóemberkedés a gyakorlatban: Budakalász képviselőtestülete - melyet hangos botrány rázott meg az utóbbi hónapokban, erről a BENNFENTES is beszámolt - hétfőn nemet mondott egy zöldemzős beruházásra.
  • A klímát akarják megmenteni a filmstúdiótól.
  • Göbl Richárd polgármestert azt mondta, "bár Budakalásznak is nagy szüksége lenne a fejlesztési forrásokra, mi itt és most a társadalom minden szegmensét átformáló klímaváltozást és a zöld szempontok érvényesülését előbbre soroltuk".