Az iráni publicista a németek arcába vágta: "a migránsok öröklik ezt az országot"

Az iráni publicista a németek arcába vágta: "a migránsok öröklik ezt az országot"
 • A szilveszteri, német nagyvárosokban lezajlott, migránsbandák okozta randalírozás-sorozat vitát váltott ki a német közéletben.
 • A berliner-zeitungban egy iráni, Németországban élő publicista a németek szemére vetette az "aljas rasszisumusukat".
 • De azt is megüzente: nem tehetnek semmit, mert kellenek a migránsok, hogy legyen, aki dolgozik, mert a "biológiai németek" egyre inkább kihalnak.
 • És azt is a németek szemébe vágta, hogy "játszhatnánk az időre, egy olyan időre, ami a [németeknek] nem áll rendelkezésére".

Az iráni származású publicista, Behzad Karim Khani kilátásba helyezte, hogy a "biológiai germánok" elveszítik az irányítást saját országuk felett, ahogyan azt egyébként meg is érdemlik. Az őshonos lakosság egyre inkább kihal, a szövetségi köztársaság örökösei pedig a migránsok lesznek, üzente a publicista, tudósít a Junge Freiheit.

A szilveszteri zavargások után Behzad Karim Khani publicista felszólította Németországot, hogy hagyja el a külföldi származású, integrálódni nem hajlandó fiatalokról szóló vitákat. "Itt vagyunk. Nemcsak a nyugdíjalapjaitokért, hanem azért, mert gondoskodunk arról, hogy az árja rémálom soha ne váljon valósággá ebben az országban" - írta a Berliner Zeitungban magára és más migránsokra utalva.

A külföldiekkel ellentétben a "bio-németek" valóban elhagyták a Szövetségi Köztársaságot. Demográfiai okokból. "Ők kihalnak, és az országuknak a következő 15 évben körülbelül 400 000 új munkavállalóra van szüksége, ez évente körülbelül egymillió bevándorlót jelent. Valószínűleg mi, migránsok fogjuk örökölni ezt az országot" - foglalta össze Khani Németország jövőjét.

"Tehát itt játszhatnánk az időre. Egy olyan időre, ami a [németeknek] nem áll rendelkezésére."

"Az arabok a zsidók bosszúja a németek ellen"

Azt mondta, hogy most egyszer el kell gondolkodni azon, hogy ki kinek tartozik, és kinek kell kivel beszélnie. "Furcsa dolgok történnek akkor is, amikor szinte az egész értelmiséget elgázosítják, lelövik vagy száműzik. És az elvesztett háború után egyszerű munkásokra van szükség. Olyan emberekre, akiket be lehet vonni, hogy újjáépítsék azokat a romhalmokat, amelyek tegnapig Berlin, Drezda vagy Köln voltak."

Khani szerint "Az biztos, hogy itt vagyunk. Nemcsak az önök nyugdíjalapjai miatt, hanem azért is, mert gondoskodunk arról, hogy az árja rémálom soha ne váljon valósággá ebben az országban."

Azok, akik a "faji tisztaság" eszméjén alapuló világháborút szítanak, a vereség után néha kénytelenek bevándorlóországgá válni. Egy izraeli barátja egyszer azt mondta neki: "Az arabok a zsidók bosszúja a németek ellen" - vallotta a publicista.

Khani: Németországnak van mit bepótolnia a múlt feldolgozásában

"Ki hibáztatná a bevándorlókat, hogy nem bíznak a németekben?" - vetette fel. Németország történelme miatt sokan nem szívesen azonosulnak ezzel a társadalommal.

Németország nem hajlandó vállalni a felelősségét. Például a saját "gyarmati örökségéért". A nemzetiszocialista korszakkal kapcsolatos, állítólag sikeres múltfeldolgozás pedig képmutató. Végül is sem a zsinagógák, sem a zsidó iskolák nem tudtak rendőri védelem nélkül boldogulni.

Izrael egy jobboldali apartheid állammá fejlődik Khani szerint

Khani folytatta a kikelését Izrael ellen. "Német lelkesedés és támogatás van egy olyan állam iránt", amely állítólag apartheidet gyakorol az általa megszállt területeken, és egyre inkább "jobboldali és szélsőséges". Szerinte néhányan, akik Izraelből menekültek el, most a berlini Sonnenallee-n élnek, ahol szilveszterkor erőszakos zavargások voltak.

"Ne értsen félre" - írja. "Ezek egyike sem igazol semmit. Nem a mi nyersességünk, amely táptalajává vált gyermekeink erőszakos túlkapásainak. Nem az elutasításunk obszcenitása. Nem az ötlettelenségünket, a kilátástalanságunkat, a kedvetlenségünket, az apátiánkat. Nem a görnyedt morgásunk és nem a zsebünkben összeszorított öklünk" - tisztázta. De segít megérteni a migránsok "egészséges bizalmatlanságát" és "tiszteletlenségét" a német állam és képviselői iránt.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2021-11-23 | 12:17
Letagadták, hogy Jakab a lakásban lenne, erre délután fél háromkor a pártelnököt ki kellett menekíteni a lakásból

Letagadták, hogy Jakab a lakásban lenne, erre délután fél háromkor a pártelnököt ki kellett menekíteni a lakásból

 • Folytatódik Jakab Péter és kabinetfőnökének hazudozása.
 • Hétfőn a Bors cikkének megjelenése után tagadták, hogy életvitelszerűen tartózkodnának a lakásban és perekkel fenyegetőztek.
 • Kedden a Bors nyilvánosságra hozott újabb felvételeket, melyeken jól látszik, hogy Jakab vasárnap éjszaka is a lakásnál parkolt.
 • De ami fontosabb ennél, mindketten a lakásban voltak azon az éjszakán is. Ám továbbra is azt állítják, nincs köztük semmi, csak dolgozni járnak oda. Kérdés, mennyire életszerű, hogy vasárnap éjjel rengeteget dolgoznak.
 • A BENNFENTES hónapokkal ezelőtt értesül a pletykáról, hogy Jakab és a kabinetfőnöke régóta egy párt alkotnak.
 • De igazán nem ez zavarja a jobbikosokat, ez magánügy, csak közben nem kell eljátszani a hős családapát, mondják, hanem az a gondjuk a kabinetfőnökkel, hogy Jakab bizalmasa a pártelnök helyett irányítja a pártot, útszéli stílusban.
Botrány 2022-03-29 | 13:16
Anonymus: Patek Gábor 1,6 milliárdos bizniszt vitt el Horváth és Molnár elől

Anonymus: Patek Gábor 1,6 milliárdos bizniszt vitt el Horváth és Molnár elől

 • Ugyanő kifejtette, hülye az, aki a parkolásból visszakér 50%-ot.
 • Patek azzal is hencegett, egy BKK-s tenderrel kapcsolatban lejárató cikket írattak a HVG-ben, amit átvett a Telex és az Index is.
Botrány 2021-07-28 | 14:52
Az ellenzéki propagandamédiában nem hír, hogy Márki-Zay embere a szegedi utcafórumon egyetlen kérdés miatt löködött egy kérdezőt

Az ellenzéki propagandamédiában nem hír, hogy Márki-Zay embere a szegedi utcafórumon egyetlen kérdés miatt löködött egy kérdezőt

 • Néma kuss van Cseh Katka ügyében is, egyedül a HVG írt a botrány kirobbanásakor egyetlen mosdató cikket, majd a Telex mosdatta két cikkben a momentumos Cseh Katkát.
 • Azóta síri csend.
 • Így hallgatja el a valóságot a hazai független-objektív ellenzéki cselédmédia.
Botrány 2021-07-11 | 13:03
Csak korrupció ne legyen: az amerikai elnök fiának festményeiért vagyonokat fizetnek "ismeretlenek"

Csak korrupció ne legyen: az amerikai elnök fiának festményeiért vagyonokat fizetnek "ismeretlenek"

 • A Fehér Ház szerint az szolgálja a korrupciómentességet, ha nem hozzák nyilvánosságra, ki az, aki 150 millió forintot fizet Hunter Biden, Joe Biden fia egy-egy naiv festményéért.
 • Obama elnök volt etikai tanácsadója "csalódást keltőnek" nevezte ezt az eljárást.
 • Republikánus körök egyszerűen a történelem legnagyobb pénzmosási kísérletének tartják a névtelen festményvásárolgatást.
 • Hunter Bidennek nem ez az első botránya: tinédzserkora óta alkoholista, később meth-függővé vált, ami kivitte a fogait, és az apjától kért pénzt, hogy rendbereakassa azokat.
 • Privát, és elhagyott laptopja pedig tele volt olyan képekkel, amelyeken olcsó kurvákkal volt lefotózva egyértelmű helyzetekben.
 • Hunter Ukrajnában a legnagyobb gázcég igazgatótanácsában "dolgozott" a Majdan eseményeit követően, ahol a kiszivárgott emailek szerint arra hivatkozott, majd az apja elintézi az ügyeket.
Botrány 2021-12-22 | 20:27
Vajon miből telik a luxuséletre Karácsony emberének? - kérdezi a budapesti Fidesz

Vajon miből telik a luxuséletre Karácsony emberének? - kérdezi a budapesti Fidesz

 • Karácsonyt kérdezi Mártha Imre luxuséletéről a fővárosi Fidesz, de a Főpolgármester csak lapít.
Botrány 2023-01-17 | 14:14
Davosi világgazdasági fórum: a gazdasági elit nyomában megjelentek a luxusprostituáltak is

Davosi világgazdasági fórum: a gazdasági elit nyomában megjelentek a luxusprostituáltak is

 • A kereslet összetalálkozik a kínálattal.
 • Ugrásszerű növekedésről tudósít a Daily Mail.
Botrány 2021-05-09 | 12:32
8 millió eurós bevétel pályázat nélkül - Tirolban szeptembertől egy frissen alapított cég végezte a PCR-tesztek felét

8 millió eurós bevétel pályázat nélkül - Tirolban szeptembertől egy frissen alapított cég végezte a PCR-tesztek felét

 • 2020-ban egy bécsi, súlyos testi sértés és csalás miatt vád alatt álló urológus által frissen alapított vállalkozás nyerte el Tirol PCR-tesztjeinek felét, 8 millió eurót kasszírozva ezzel.
 • Sem az osztrák kormány, sem a vizsgálatokkal megbízott vállalat nem közöl részleteket a hamisított PCR-tesztek vizsgálati eredményeiről.
 • Az állítólagos minőségellenőrzésekre való hivatkozások valótlanok és ellenőrizhetetlenek.
 • A botrány hatására Tirol tartományi főnöke kormányátalakításba fogott.