Az iráni publicista a németek arcába vágta: "a migránsok öröklik ezt az országot"

Az iráni publicista a németek arcába vágta: "a migránsok öröklik ezt az országot"
 • A szilveszteri, német nagyvárosokban lezajlott, migránsbandák okozta randalírozás-sorozat vitát váltott ki a német közéletben.
 • A berliner-zeitungban egy iráni, Németországban élő publicista a németek szemére vetette az "aljas rasszisumusukat".
 • De azt is megüzente: nem tehetnek semmit, mert kellenek a migránsok, hogy legyen, aki dolgozik, mert a "biológiai németek" egyre inkább kihalnak.
 • És azt is a németek szemébe vágta, hogy "játszhatnánk az időre, egy olyan időre, ami a [németeknek] nem áll rendelkezésére".

Az iráni származású publicista, Behzad Karim Khani kilátásba helyezte, hogy a "biológiai germánok" elveszítik az irányítást saját országuk felett, ahogyan azt egyébként meg is érdemlik. Az őshonos lakosság egyre inkább kihal, a szövetségi köztársaság örökösei pedig a migránsok lesznek, üzente a publicista, tudósít a Junge Freiheit.

A szilveszteri zavargások után Behzad Karim Khani publicista felszólította Németországot, hogy hagyja el a külföldi származású, integrálódni nem hajlandó fiatalokról szóló vitákat. "Itt vagyunk. Nemcsak a nyugdíjalapjaitokért, hanem azért, mert gondoskodunk arról, hogy az árja rémálom soha ne váljon valósággá ebben az országban" - írta a Berliner Zeitungban magára és más migránsokra utalva.

A külföldiekkel ellentétben a "bio-németek" valóban elhagyták a Szövetségi Köztársaságot. Demográfiai okokból. "Ők kihalnak, és az országuknak a következő 15 évben körülbelül 400 000 új munkavállalóra van szüksége, ez évente körülbelül egymillió bevándorlót jelent. Valószínűleg mi, migránsok fogjuk örökölni ezt az országot" - foglalta össze Khani Németország jövőjét.

"Tehát itt játszhatnánk az időre. Egy olyan időre, ami a [németeknek] nem áll rendelkezésére."

"Az arabok a zsidók bosszúja a németek ellen"

Azt mondta, hogy most egyszer el kell gondolkodni azon, hogy ki kinek tartozik, és kinek kell kivel beszélnie. "Furcsa dolgok történnek akkor is, amikor szinte az egész értelmiséget elgázosítják, lelövik vagy száműzik. És az elvesztett háború után egyszerű munkásokra van szükség. Olyan emberekre, akiket be lehet vonni, hogy újjáépítsék azokat a romhalmokat, amelyek tegnapig Berlin, Drezda vagy Köln voltak."

Khani szerint "Az biztos, hogy itt vagyunk. Nemcsak az önök nyugdíjalapjai miatt, hanem azért is, mert gondoskodunk arról, hogy az árja rémálom soha ne váljon valósággá ebben az országban."

Azok, akik a "faji tisztaság" eszméjén alapuló világháborút szítanak, a vereség után néha kénytelenek bevándorlóországgá válni. Egy izraeli barátja egyszer azt mondta neki: "Az arabok a zsidók bosszúja a németek ellen" - vallotta a publicista.

Khani: Németországnak van mit bepótolnia a múlt feldolgozásában

"Ki hibáztatná a bevándorlókat, hogy nem bíznak a németekben?" - vetette fel. Németország történelme miatt sokan nem szívesen azonosulnak ezzel a társadalommal.

Németország nem hajlandó vállalni a felelősségét. Például a saját "gyarmati örökségéért". A nemzetiszocialista korszakkal kapcsolatos, állítólag sikeres múltfeldolgozás pedig képmutató. Végül is sem a zsinagógák, sem a zsidó iskolák nem tudtak rendőri védelem nélkül boldogulni.

Izrael egy jobboldali apartheid állammá fejlődik Khani szerint

Khani folytatta a kikelését Izrael ellen. "Német lelkesedés és támogatás van egy olyan állam iránt", amely állítólag apartheidet gyakorol az általa megszállt területeken, és egyre inkább "jobboldali és szélsőséges". Szerinte néhányan, akik Izraelből menekültek el, most a berlini Sonnenallee-n élnek, ahol szilveszterkor erőszakos zavargások voltak.

"Ne értsen félre" - írja. "Ezek egyike sem igazol semmit. Nem a mi nyersességünk, amely táptalajává vált gyermekeink erőszakos túlkapásainak. Nem az elutasításunk obszcenitása. Nem az ötlettelenségünket, a kilátástalanságunkat, a kedvetlenségünket, az apátiánkat. Nem a görnyedt morgásunk és nem a zsebünkben összeszorított öklünk" - tisztázta. De segít megérteni a migránsok "egészséges bizalmatlanságát" és "tiszteletlenségét" a német állam és képviselői iránt.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2021-11-19 | 11:02
Bajnai előre menekül: elismerte, hogy Ganspergerrel együtt részt vett egy megbeszélésen a Városháza eladásának ügyében

Bajnai előre menekül: elismerte, hogy Ganspergerrel együtt részt vett egy megbeszélésen a Városháza eladásának ügyében

 • A beismerésnek az lehet az oka, hogy a volt kormányfő nem akarta megváni, amíg a kétbelkezes Karácsony valami védhetetlent hazudik az ügyről és róla.
 • Olyat, ami 24 órán belül megdől, Karácsony pedig újra önmaga szatírikus paródiájává válik.
Botrány 2021-12-02 | 11:57
Városháza, vizsgálóbizottság: Bajnai megtagadta a bizottság előtt történő megjelenést

Városháza, vizsgálóbizottság: Bajnai megtagadta a bizottság előtt történő megjelenést

 • Az érinthetetlenek és a kiválasztottak kasztjának tagjait nem lehet a vizsgálóbizottság elé idézni.
 • Bajnai Gordon egykori miniszterelnök nem hajlandó megjelenni a Városháza tervezett eladása miatt létrehívott vizsgálóbizottság ülésén.
 • Pedig fontos lenne tisztázni, mit értett a volt kormányfő "cápák" alatt, akik a folyamatokba ékelődnek, hogy önmagukat közvetítőként láttatva "jutalékot" kérjenek maguknak.
Botrány 2021-11-29 | 10:07
Így könnyű a dugót kikerülni: Karácsony szolgálati autója a buszsávban suhan

Így könnyű a dugót kikerülni: Karácsony szolgálati autója a buszsávban suhan

 • Korábban a Főpolgármester azt tanácsolta a dugókban álló autósoknak, hogy "szálljanak ki, és menjenek gyalog".
Botrány 2022-01-24 | 11:55
ÉFOÉSZ: A fogyatékosság kifejezés negatív jelzőként való használata sértő, megalázó és súlyosan kirekesztő

ÉFOÉSZ: A fogyatékosság kifejezés negatív jelzőként való használata sértő, megalázó és súlyosan kirekesztő

 • Márki-Zay Péter megdöbbentő szavaira reagált az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ).
Botrány 2021-08-11 | 13:25
Micsoda meglepetés: sikkasztással gyanúsítanak egy hivatalban lévő váci szocialistát

Micsoda meglepetés: sikkasztással gyanúsítanak egy hivatalban lévő váci szocialistát

 • Alpolgármesterként szolgálta a várost.
 • Egy banánhéjon csúsztak el a szocik: a Jókai utcában lévő páncélszekrény túl nehéz volt, ezért a költöztetők kinyittatták.
 • Abból potyogott ki egy rakat hamisított számlatömb és bizonylat.
Botrány 2021-07-03 | 21:51
Tarlós ellen kampányt építettek fel Karácsonyék a tömegközlekedés klimatizálásáért, most annyit tanácsolnak cinikusan, "Nyissuk ki az ablakot!"

Tarlós ellen kampányt építettek fel Karácsonyék a tömegközlekedés klimatizálásáért, most annyit tanácsolnak cinikusan, "Nyissuk ki az ablakot!"

 • Döbbenetes cinizmus.
 • Többek között azzal vergődött hatalomra Budapesten az ellenzék, hogy majd klimatizálja a metrót és a tömegközlekedést.
 • Most már csak annyit tudnak mondani a kánikulában levegőt nem kapó embereknek, hogy "Nyissuk ki az ablakot!"
 • A cinikus elszólás hasonlít Karácsonyéra, aki nemrégiben azt javasolta az autósoknak, ha nem bírják a dugót, szálljanak ki, és menjenek gyalog.
 • Őt klimatizált szolgálati autó hurcolja mindenhova, sofőrrel.
Botrány 2021-12-22 | 11:15
Rejtélyes vagyon: Karácsony embere kétmilliárdos villában él, 100 milliós autóval furikázik

Rejtélyes vagyon: Karácsony embere kétmilliárdos villában él, 100 milliós autóval furikázik

 • Mártha Imre a Gyurcsány-korszakban került az állami MVM csúcsvezetői közé, majd a 2019-es önkormányzati választásokat követően a fővárosi közműcégekhez.
 • Ezeket a javaslatára vontak össze egyetlen nagy közműholdingba, amelybe beolvasztottak minden korábbi fővárosi céget, a távhőtől a főkerten át a temetkezésig.
 • A hivatalos indoklás a spórolás volt, de ezt eddig csak a dolgozókon, családos embereken hajtották végre, csoportos létszámleépítések formájában.
 • Mártha Imre amellett, hogy az őszi időben a spanyol partoknál yachtról tolja a home office-t egy csinos szőke társaságában, nyáron azzal hergelte a melósokat, hogy svábhegyi úszómedencés villájából "dolgozott" a medence szélén ülve.
 • A villa legközelebbi családtagjainak cégeire van írva.
 • Nagy kérdés, hogy erre a megdöbbentő vagyonra hogyan tett szert a 'csúcsmenedzser', még ha minden posztján nagyon jó fizetése is volt.
 • Mint ismert, Karácsony Ggergely a sikertelen miniszterelnök-jelölti kampányának az volt az üzenete, hogy ő majd a 99% érdekeit képviseli a kiváltságos 1% helyett.
 • Láthatóan kevés sikerrel megy ez még Budapesten is.