BINGÓ! A BENNFENTES megírta, hogy hazudozni fog az ellenzék, erre úgy is tettek

BINGÓ! A BENNFENTES megírta, hogy hazudozni fog az ellenzék, erre úgy is tettek
 • Pénteken délelőtt a BENFENTES megírta, hogy a baloldali ellenzék csúnya hazudozásba kezd pénteken 12 órától.
 • Így is lett.
 • Azt hazudták, hogy a Fidesz a román, szélsőséges AUR-ral parolázott Madridban.
 • Már a sajtótájékoztató előtt megírtuk, hogy ebből egy szó sem igaz.
 • Az AUR elnöke meghívót sem kapott a rendezvényre, amin az elnök hívatlanul megjelent, majd onnan a biztonságiak kidobták.
 • Ráhívták a spanyol csendőrséget, és a szélsőséges román begyűjtött egy 3000 eurós bírságot is.
 • Ma Gyöngyösi a Jobbikból kiállt, és komoly pofával belehazudta a kamerákba, hogy az AUR a Fidesz új szövetségese, miközben ez tényszerűen nem igaz.
 • Így lehet elhinni egyetlen szavukat is.

Az előzményeket ebben a cikkben foglaltuk össze.

Ebből kiderül, hogy a román AUR elnöke nem volt a madridi meghívottak között, csak megjelent a rendezvénynek helyet adó hotel halljában. Ott balhézni kezdett, majd a biztonságiak kidobták, és ráhívták a csendőrséget.

A Mandiner is felkapta a fejét az ellenzék hazudozásán.

"A saját nemzetébe éket verő" Orbán Viktor adjon számot, miért ül le egy asztalhoz Madridban a szélsőséges magyarellenes román AUR párt vezetőjével– követelte a Jobbik alelnöke, Gyöngyösi Márton és párttársa, Fazakas Attila péntek déli sajtótájékoztatóján.

Eközben négy nappal ezelőtti a hír, hogy George Simion amúgy annak ellenére ment oda, hogy meg se hívták, és tegnap óta tudjuk, hogy maguk a biztonságiak dobták ki, amikor mégis megpróbált bejutni.

Online sajtótájékoztatót hirdetett délre a Jobbik, egészen pontosan Gyöngyösi Márton, a párt elnökhelyettese, valamint Fazakas Attila, az ellenzék Fejér megyei képviselőjelöltje, nemzetpolitikai felelőse.

A sajtótájékoztató címe az volt, hogy "Magyargyűlölő román párt a Fidesz új szövetségese".

Azt az álhírt ismételték el, miszerint George Simion, az Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) párt elnöke találkozott Madridban, a konzervatív pártok találkozóján Orbán Viktorral, és ebből vezették le azt a következtetést, hogy a két párt szövetséges.

Ezt ismételte el Gyöngyösi Márton és Fazakas Attila.

Holott az AUR elnöke nemhogy a tárgyalóasztalnál, de egy légtérben sem találkozott a magyar miniszterelnökkel.

Gyöngyösi beszélt Magyarország állítólagos elszigetelődéséről, uniós vétóról, Európai Néppártról, volt szélsőjobboldalizás, Le Pen-ezés, Putyin trójai falovazásával, szó szerint pedig az AUR kapcsán azt mondta: "ami nagyon érdekes és újdonság most egy olyan román pártnak,  az AUR-nak a képviselői is jelen voltak, akik a magyargyűlöletükről ismeretesek", továbbá: [Orbán] "olyan emberekkel is összeáll, akik nem csak Európát verik szét, hanem a magyar nemzetet is megosztják", s "ez kétségtelenül új szint", kérdés, hogy Orbán most "a magyar nemzetbe kíván-e éket verni", illetve "a saját nemzetének is hadat üzen?"

Fazakas még egy lapáttal tett a retorikára, mondván, korábbi kormányokkal ilyen még soha nem fordult elő, mint a mostanival, hogy "Orbán Viktor leült azzal az emberrel, akinek elhangzott olyan nyilatkozata is, hogy nincs helye a magyar érdekképviseletnek Bukarestben."

Apró bökkenő volt, hogy, mint napokkal ezelőtt kiderült, Simion hazudott: meg se hívták (ezt még hellyel-közzel leírták néhol a sajtóban is), sőt, amikor megjelent, a biztonsági őrök dobták ki.

Majd kapott egy 3000 eurós büntetést is.

Az álhírt tehát napokkal ezelőtt cáfolták, a Jobbik mégis ezzel a hazug sztorival rukkolt elő egy pénteki sajtótájékoztatón.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2021-09-29 | 12:01
A DK offshore-os jelöltje minden ősi szakmához közel került

A DK offshore-os jelöltje minden ősi szakmához közel került

 • Az offshore-botrányban vergődő Ráczné Földi Judit sztriptízbár-üzemeltetésből váltott a politikára.
 • A DK gyakran tiltakozik a "nők tárgyiasítása" ellen.
 • Gy. Németh Erzsébet DK-s főpolgármester-helyettes például tavaly épp erre hivatkozva kezdeményezte a szexistának ítélt plakátok betiltását Budapesten. 
Botrány 2021-11-29 | 10:07
Így könnyű a dugót kikerülni: Karácsony szolgálati autója a buszsávban suhan

Így könnyű a dugót kikerülni: Karácsony szolgálati autója a buszsávban suhan

 • Korábban a Főpolgármester azt tanácsolta a dugókban álló autósoknak, hogy "szálljanak ki, és menjenek gyalog".
Botrány 2021-07-12 | 13:56
A momentumos Orosz Anna szerint a magyar szurkolók = csőcselék

A momentumos Orosz Anna szerint a magyar szurkolók = csőcselék

 • A jelentőségét rohamosan elveszítő lila párt alpolgármesterként kitartott Orosz Anna is megszólalt futball-ügyekben, miután az UEFA igaztalan vádakkal megbüntette a magyar csapatot és a szurkolókat.
Botrány 2021-11-16 | 11:25
Anonymus videóján a fővárosi korrupciós szisztéma

Anonymus videóján a fővárosi korrupciós szisztéma

 • Anonymus új videójában ismerteti Gansperger Gyula a fővárosi korrupciós láncolat szereplőit és az ingatlanüzletek köré szőtt "jutalékos" mechanizmust.
 • Elmondja, kik frontolnak vezető városházi politikusokat, beszél a jutalékos (visszaosztásos) rendszerről, Karácsony helyetteséről, Kiss Ambrusról és Bajnai Gordonról is.
 • A volt kormányfő a Gansperger által megnevezett Kiss Ambrust és Tordai Csabát kérte Karácsony stábjába, de Gansperger elmondása szerint Tordai felé nem kell elszámolni anyagi értelemben, csak jogi dolgokkal van elfoglalva.
 • A friss, október 6-i felvételeken felsejlik az utóbbi évek legsúlyosabb korrupciós ügye.