A Jobbik sem támogatja Szolnokon a Momentum importjelöltjét, Portik egykori szeretőjét, Kármán Irént

A Jobbik sem támogatja Szolnokon a Momentum importjelöltjét, Portik egykori szeretőjét, Kármán Irént
  • Mint korábban írtuk, a lila párt Kármán Irént, az elviekben az olajügyek után nyomozó, a gyakorlatban korábban Portik Tamás szeretőjeként élő újságírónőt ejtőernyőztette jelöltnek Szolnokra.
  • A teljes helyi ellenzéki elit egyként horgadt fel ellene.
  • Kármán most már nem is a helyi MSZP-sekkel, hanem a Főpolgármesterrel reklámozza magát.
  • A Jobbik be is jelentette, hogy nem a momentumos, hanem a DK-s jelöltet támogatja az előválasztás előtt.

Kármán jelöléséről itt írtunk.

Akkor így fogalmazott a BENNFENTES: Nem igazán tud nyerőt húzni mostanában a Momentum. Kezdődött ez a kínos leszereplés az elhíresült Fegyőr-interjúval a Partizánban, folytatódott a Jobbik-DK szövetséggel a választókörzetek felosztásában.

Most kiderült, a Szolnokra ejtőernyőztetett jelöltjük, Kármán Irén sem tetszik a helyieknek. Berg Dánielt a hétvégén visszaléptették Tordai Bence javára, és Hadházyt sem támogatja a DK Zuglóban. Az utóbbi hónapok nem úgy fognak bevonulni a Momentum történetébe, mint a legsikeresebb korszakuk.

Kármán Irén az alábbi videóban vall Portik iránt érzett gyengéd érzelmeiről.

A szolnoki baloldal most döbbenten vette tudomásul, hogy a városban szivárványkoalíciós párttársaival is összevesző Kármán Irén jobb híján Karácsony Gergely oldalán kíván szavazókat keresni.  

A múlt héten derült ki, Kármán megfenyegetett helyi szocialista politikusokat, akik vállalhatatlannak minősítették személyét, de már a szolnoki Momentum tagjai sem állnak szóba pártjuk jelöltjével.


Miután a megyeszékhelyen már senki nem áll Kármán Irén mellé, a Facebookon Karácsony Gergely és Szabó Tímea között tűnt fel egy fotón, a képleírásból az derült ki, hogy a Párbeszéd minden botránya ellenére támogatja a politikus-jelöltet. A szolnokiak nehezményezték, hogy a politikai babérokra pályázó Kármán Irén jogászként hivatkozik önmagára, de valójában a jogvégzett lenne a helyes jelző, mert tudomásuk szerint soha nem dolgozott jogi területen. Közösségi oldalán is arra panaszkodott néhány hónapja, hogy biztos megélhetés hiányában betegápolásból él.

A Jobbik is erre utalt, amikor kijelentette, szerintük a szolnoki Momentum jelöltje, amellett hogy hiteltelen és nem lakik és nem is dolgozik a városban, egzisztenciális okokból sem felel meg a választópolgárok által megkívánt minimális kritériumoknak.

A városban a maffiakapcsolatai miatt gúnynevet kapó Kármán Irén arrogáns stílusával, a közösségi médián keresztül is követhető lekezelő, felsőbbrendű kioktatásaival teljesen elvesztette az emberek bizalmát.

A szolnokiak szerint Karácsonnyal jó párost alkotnak, ahogyan 14 éve az újságírónő hazudott folyamatosan meg nem történt elrablásáról és bántalmazásáról, Budapest főpolgármestere pont ugyanúgy veszett el a nem létező nyelvvizsgája és a tudományos címe nyomán kialakuló hazugságspirálban.
A Párbeszéd is valótlan állításokkal kampányol a jelölt mellett, azt állítják Kármánról, hogy helyi, így ismerheti a megyeszékhely problémáit. A szolnoki nehézségekkel szemben a korrupciót viszont egészen közelről ismerheti, hiszen a szolnoki baloldal szerint baráti kapcsolatai révén többször nyaralt Horvátországban Budapest egykori főpolgármesterének villájában.

Demszky Gábor nyaralójának ügyében a horvát adóhatóság is vizsgálatot indított, a Nacional nevű lap szerint a politikus csalást követett el az ingatlan értékének bevallásakor. Ráadásul fantomcégekkel építtette fel azt, majd az egyik fővárosi cég nevére vásárolt luxus terepjáróval ment nyaralni adriai ingatlanába.

A Jobbik közben vasárnap délután már hivatalossá tette, nem támogatják a Momentum jelöltjét Szolnokon.

Kármán Irén helyett itt is a Demokratikus Koalíció politikusa mögé állnak be, és erre biztatják szavazóikat is.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Bel 2022-02-08 | 09:23
A harmadik oltással ismét 80-90%-ra emelhető a védettség

A harmadik oltással ismét 80-90%-ra emelhető a védettség

  • A beoltottak száma 6 375 020 fő, közülük 6 123 154 fő már a második, 3 738 393 fő pedig már a megerősítő harmadik oltását is felvette.
  • 7053 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 657 615 nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.
  • Elhunyt 94 többségében idős, krónikus beteg,, agyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 1 384 170 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 231 376 fő.
  • 5167 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 176-an vannak lélegeztetőgépen.
Bel 2021-09-15 | 09:06
A pénzen vesztek össze a momentumos vezetők - kiszivárogtak a jegyzőkönyvek

A pénzen vesztek össze a momentumos vezetők - kiszivárogtak a jegyzőkönyvek

  • Bár a politizálásban még alig szereztek rutint, a politikai acsarkodás már a kezdetektől jól ment a Momentum politikusainak.
  • A Mandiner megszellőztetett egy jegyzőkönyvet, amelyből kiderül: a pénz miatt veszekedtek már 2017-ben is a párt vezetői.
  • Ekkor sokan még a tagok közül sem tudták, hogy a vezetőségből viszont van, akinek a családi cége jól jár a politikából: például Cseh Katalin.
Bel 2022-01-17 | 15:39
Neked a pesti dugó, neki a buszsáv - Karácsony mindig siet valahová kampányolni

Neked a pesti dugó, neki a buszsáv - Karácsony mindig siet valahová kampányolni

  • Ismét a buszsávban gyorsított Karácsony Gergely szolgálati autója, miközben a többi autós a dugókban ácsorog éppen Karácsony miatt.
Bel 2022-06-03 | 09:59
Rekord: 29 illegális migráns egy furgonban

Rekord: 29 illegális migráns egy furgonban

  • 2022. június 3-án 2 óra 30 perckor az M5 autópálya 35-es kilométerszelvényében igazoltattak egy magyar honosságú kisteherautót.
  • A járművet egy 29 éves férfi vezette, és rajta kívül abban 29 külföldi tartózkodott.
  • A magukat afgán, pakisztáni és indiai állampolgárnak valló migránsok magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, a Pest megyei rendőrök a sofőrrel együtt elfogták és előállítják őket.
Bel 2021-09-06 | 10:51
Vitézy Dávid a nagykörúti lámpaátállításokról: "ez minden, csak nem zöld közlekedéspolitika"

Vitézy Dávid a nagykörúti lámpaátállításokról: "ez minden, csak nem zöld közlekedéspolitika"

  • Korábban a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület is bírálta Karácsonyékat, szakmaiatlansággal és túlzott magabiztossággal vádolva a döntéshozókat.
Bel 2021-07-23 | 18:40
Az Amnesty is elsimeri: "a telefonszámok nem kapcsolódnak közvetlenül az NSO-hoz"

Az Amnesty is elsimeri: "a telefonszámok nem kapcsolódnak közvetlenül az NSO-hoz"

  • Lelepleződött a lehallgatási blöff.
  • A Soros-szervezet önmagát cáfolja.
Bel 2022-03-30 | 11:27
22 éves magyar fiú csempészte a migránsokat

22 éves magyar fiú csempészte a migránsokat

  • Pest megyei rendőrök 2022. március 30-án 1 óra 30 perc körül az M5 autópálya inárcsi pihenőhelyénél vezettek ki egy magyar honosságú tehergépkocsit, amelyet egy magyar férfi vezetett, a raktérben 16 külföldi tartózkodott.
  • A magukat szír állampolgárnak valló emberek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, a Pest megyei rendőrök a sofőrrel együtt elfogták és előállítják őket.
  • Az illegális migránsokat – meghallgatásukat követően – a hatályos magyar jogszabályok alapján visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
  • A magyar férfi ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya embercsempészés bűntettének gyanúja miatt indít büntetőeljárást.