A gyerekekre fáj a foguk: Drag Queen meseóra, transzpropaganda a bécsi melegházban

A gyerekekre fáj a foguk: Drag Queen meseóra, transzpropaganda a bécsi melegházban
 • A melegház ad otthont a bécsi Antifának és a meleg migránsokat segítő civil szervezetnek is.

Már tavaly nyáron nagy port kavart egy tervezett "Draq Queen meseóra" Bécsben. Most ismét ilyen eseményekre kerül sor - március 26-án és április 16-án a "Villa Vida Cafe" "Drag Storytime 4 Kids" elnevezésű rendezvényt szervez egy államilag támogatott homoszexuális házban. De az ellenállás máris megmozdult - tudósít a Heimat Kurier.

Nem meglepő ez, hiszen az LMBTQ-propaganda egyre inkább a társadalom legfiatalabb tagjait célozza meg.

Drag queeneket engednek a gyerekekre

Ebben az indoktrinációs kampányban kulcsszerepet játszanak az úgynevezett "drag queenek", azaz a különösen provokatív nőknek öltözött férfiak, akiket egyre gyakrabban engednek rá a gyerekekre.

Tavaly novemberben például a Schönbrunni kastélyban "az egész családnak szóló" drag queen rendezvényt hirdettek. Egy másik szenzációt keltő esemény egy "Drag Queen Story Hour" volt tavaly júniusban egy bécsi könyvtárban, ahol egy "drag queen" LMBTQ-könyvekből olvasott volna fel a kisgyerekeknek. Egy ilyen eseményt most ismét megrendeznek - egy államilag támogatott melegházban.

Baloldali szélsőséges "rózsaszín villa"

"A Villa a bécsi leszbikus, meleg, bi, pán, inter* és transz emberek queer közösségi központja" - így jellemzi magát a Linke Wienzeile 102. szám alatti ház. Számos megkérdőjelezhető szervezetnek van itt a székhelye, köztük az erőszakos és szélsőbaloldali "Rosa Antifa Wien".

Tavaly vált ismertté, hogy az Erste Bank anyagilag támogat egy ott székelő egyesületet, amely állítólag az "LMBTQ menekültek" gondjaival foglalkozik. Emellett a magát "queer.community.cafe"-nak nevező Villa Vida-nak is ott van a székhelye és egy rendezvényhelyszín - ahol április 16-án az úgynevezett "Drag Storytime 4 Kids" rendezvényt tartják.

Transzpropaganda gyerekeknek


Januárban a szervezők az Instagramon egy naptárat tettek közzé, amelyben március 26-ra és április 16-ra is ilyen eseményeket hirdetnek.

Emellett az eseményre februárban egyszer már sor kerülhetett. Gusztustalan: a reklám egy síró gyereket ábrázol egy "drag queen" kezében - ez a határok egyértelmű átlépése, amit a szervezők szándékosan vállalnak. Bizarr: a Bécs városa által támogatott "Kultursommer Wien" Instagram-fiókja erre szíves emotikonokkal reagált.

Az ellenállás felkavarodik

De a tervezett eseményekkel szemben van ellenállás.

Dominik Nepp, a bécsi FPÖ elnöke a gyerekeknek szóló drag queen show-k betiltására szólított fel: "Ez a transznemű őrület egyre inkább átterjed az USA-ból Európába. [...] Senkit sem szabad jóemberkedő módon szexuális orientáció felé terelni - különösen nem kisgyerekeket".

Nepp követeli, hogy Ludwig SPÖ-s polgármester és Wiederkehr illetékes NEOS-os városi tanácsos a bécsi ifjúságvédelmi rendeletek keretében tiltsa be az ilyen gyerekeknek szóló drag queen show-kat: "Gyorsan lépni kell, nemcsak Bécsben, hanem egész Ausztriában".

De Martin Sellner hazafias aktivista is bejelentette már az ellenállást: "Minden normális államban betiltanák ezt a rendezvényt, a házat bezárnák, és az összes érintett 'szülőt' feljelentenék az ifjúságvédelmi hivatalnál. Mivel mi a 'liberális Nyugaton' élünk, ez nem fog megtörténni. Nekünk magunknak kell aktívvá válnunk, és megmutatni a 'groomerek' és pedofilok számára, hogy ilyesmi Bécsben nem lehetséges. A Globohomóval szembeni ellenállásnak Bécsben hagyománya van!"

A szivárványpropaganda következményei

Hogy az úgynevezett "LMBTQ-közösség" perverz ideológiai elképzelései végső soron hova vezetnek, azt a következő esetek szemléltetik: Az USA-ban az ilyen rendezvények egyik ismert szponzorát gyermekpornográfia miatt letartóztatták; az USA-ban két ismert LMBTQ-aktivista megerőszakolta és prostituálta a rájuk bízott örökbefogadott gyermekeket.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2021-11-11 | 10:51
Bige szavaiból süt a dölyfös arrogancia

Bige szavaiból süt a dölyfös arrogancia

 • Interjút adott a HVG-nek Bige László, a baloldal vörösbárója.
 • Megüzente: Márki-Zay annyi pénzt kér, amennyit akar.
 • A műtrágya-vásárló gazdáknak pedig azt mondta, egyáltalán nem érdeklik az árak, ő annyit kér a műtrágyáért, amennyit csak akar.
 • Így beszél egy felkapaszkodott oligarcha.
 • Érdemes feltennie a kérdést magában mindenkinek, olyen országban szeretne-e élni, ahol a politikaközeli oligarchák politikusokat vásárolnak maguknak, a népnek meg megüzenik, hogy nem érdekel a sorsotok, fizessetek.
Botrány 2021-08-06 | 18:28
Karácsony visszaengedte az italozó hajléktalanokat az Örs vezér terére, akik gyorsan le is rohasztották azt

Karácsony visszaengedte az italozó hajléktalanokat az Örs vezér terére, akik gyorsan le is rohasztották azt

 • A 2014-ig hatalmon lévő jobboldal Zuglóban önkormányzati rendeletben titltotta meg a közterületen történő életvitelszerű tartózkodást, akkor egy pár évre rend volt az Örsön.
 • Majd jött Karácsony Gergely, aki zuglói polgármesterként a baloldali többség segítségével leseperte a rendeletet.
 • Mostanra visszafoglalták az Örs vezér terét és az aluljárót a hajéktalanok, akik sokszor összeszarva és behugyozva, öntudatlanul fetrengenek az aluljáróban.
 • Budapest mindenkié.
Botrány 2021-10-02 | 15:14
Jakab pribékjei ellen rendőrségi eljárás indult testi sértés miatt

Jakab pribékjei ellen rendőrségi eljárás indult testi sértés miatt

 • Jakab Péter, a "nép embere" hatamasra hízlalt testőrgárdával járta az országot.
 • A helyzet akkor vált tarthatatlanná, amikor Jakab pribékjei fojtófogással tepertek le egy járókelőt, majd egy újságírónővel is keménykedtek.
 • A Jobbik elnöke tagadta ezt, és arról is hazudott, kik ezek az emberek.
 • Először azt állította, csak egyszerű Jobbik-szimpatizánsok.
 • Aztán kiderült, a testőrség vezetőjének cégének több, mint 40 milliót fizetett a Jobbik korábban.
 • Most a rendőrségi eljárás is megindult a verőlegények ellen: öt tanú állítja egybehangzóan, hogy Jakab verőlegényei kezdték a provokációt, és a pártelnök sofőrje ütött először. 
Botrány 2021-11-26 | 12:02
Anonymus besegít a vizsgálóbizottságnak: testreszabott pályázatok 10%-ért cserébe

Anonymus besegít a vizsgálóbizottságnak: testreszabott pályázatok 10%-ért cserébe

 • Minden eddiginél konkrétabb hanganyag jutott el a szerkesztőségekhez pénteken reggel.
 • Ezen Gansperger Gyula és régi bizalmasa, Bodnár Dezső a Városháza iránt is érdeklődő nagybefektetőt beavatják a városházi pályázatok és 10 százalékok világába.
 • A rendszerváltás óta nem volt még olyan hanganyag vagy bizonyíték, amely ilyen mélységekig tárja fel az érdeklődők számára a politikai korrupció bugyrait.
Botrány 2021-05-09 | 12:32
8 millió eurós bevétel pályázat nélkül - Tirolban szeptembertől egy frissen alapított cég végezte a PCR-tesztek felét

8 millió eurós bevétel pályázat nélkül - Tirolban szeptembertől egy frissen alapított cég végezte a PCR-tesztek felét

 • 2020-ban egy bécsi, súlyos testi sértés és csalás miatt vád alatt álló urológus által frissen alapított vállalkozás nyerte el Tirol PCR-tesztjeinek felét, 8 millió eurót kasszírozva ezzel.
 • Sem az osztrák kormány, sem a vizsgálatokkal megbízott vállalat nem közöl részleteket a hamisított PCR-tesztek vizsgálati eredményeiről.
 • Az állítólagos minőségellenőrzésekre való hivatkozások valótlanok és ellenőrizhetetlenek.
 • A botrány hatására Tirol tartományi főnöke kormányátalakításba fogott.