Daily Wire: Hunter Biden laptopján legalább 459 törvénysértés dokumentált

Daily Wire: Hunter Biden laptopján legalább 459 törvénysértés dokumentált
  • Egy oknyomozó csoport tüzetesen átnézte az amerikai elnök fiának laptopját.
  • Úgy fogalmaznak, a feltárt törvénysértések egyenes utat jelentenek a vádemeléshez.

Hunter Biden laptopjának egy éven át tartó vizsgálata egy 630 oldalas jelentést eredményezett, amely a szerzők szerint 459 állami és szövetségi törvénysértést dokumentál. Ezeket Joe Biden elnök fia és üzleti partnerei követtek el - tudósít a Daily Wire.

A Marco Polo egy nonprofit szervezet, amelyet Trump volt elnök egykori segítője hozott létre, hogy egy kiberkutatókból álló csapat mélyre merülhessen a laptopban, amelyet a crack-függő Biden egy delaware-i javítóműhelyben hagyott.

A szervezet azt állítja, hogy jelentésük a helyi, állami vagy szövetségi ügyészek számára a vádemeléshez elégséges útiterv. A csoport a jelentést a kongresszus minden egyes tagjának elküldte.

A jelentés közzétételének időzítése - két héttel a félidős választások előtt - bizonyos szimmetriát mutat a laptop első nyilvánosságra kerülésével.

2020-ban, napokkal a választások előtt a New York Post közölte a laptop létezésének hírét, valamint az abból származó bombahíreket, de a közösségi média elnyomta a történetet, miután az FBI figyelmeztette a vállalatokat az úgynevezett félretájékoztatásra.

Ezúttal az időzítés hasonló, de más tényezők fordítottak. Közben elismerték, hogy a laptop fájljai hitelesek, a Twitter alapítója, Jack Dorsey pedig azt ismerte el, hogy a laptop cenzúrázása hiba volt, a közösségi médiaplatformot pedig a szólásszabadság szószólójának, Elon Musknak adják el.

A Garrett Ziegler, a Marco Polo 26 éves alapítója által összeállított csapat digitális érzékkel bányászta ki a laptopot, és egy alapos jelentést készített, amely minden, csak nem homályos vagy felszínes, a laptopról készült képernyőképek 1 gigabájtot tesznek ki.

"Már 13 hónapja erre koncentrálok" - mondta Ziegler a Daily Wire-nek. "Ez tényleg egy szükségszerűségből született dolog volt. Felismertem, hogy milyen gazdag az anyag. Teljes koncentrációt igényel. Annyira nehéz valami átfogóat írni róla és mellette bármi mást csinálni".

"Eddig is fenomenális írások születtek a szexről és a degenerációról" - tette hozzá, de "A jelentés középpontjában a bűncselekmények állnak... Kényszerem volt minden bűncselekményt naplózni. A küldetés egyszerű: "tűzbe tartani a republikánusok lábát'. Nem akarjuk hallani, hogy a republikánusoknak még egy év kell a vizsgálathoz. Én ezt megtettem."

A jelentés, amely áttekintette a laptopon található e-maileket, videókat, naptárelemeket, fényképeket, telefonos feljegyzéseket, pénzügyi dokumentumokat és egyebeket, de kontextust és magyarázatot is adott, "a fehér- és kékgalléros bűnözés Rosetta-kőjeként szolgál a 'delaware-i út' patinája alatt" - áll a jelentésben. "Képesek voltunk megvilágítani a globális kormányzásért felelős emberek korábban szövevényes hálózati hálóját, átvágva a fedőcégeken és a közvetítőkön".
A Hunter Biden által állítólagosan elkövetett bűncselekmények között szerepel a külföldi szervezetek ügynökeként való szolgálat, anélkül, hogy ezt nyilvánosságra hozta volna, adócsalás és üzleti dokumentumok hamisítása. Az állítólagos bűncselekmények között szerepel továbbá a prostitúció, a nem engedélyezett pornográfia és a kábítószer-terjesztés.

"Erre a jelentésre nem lett volna szükség, ha a bűnüldöző szervek végezték volna a munkájukat" - áll a jelentés bevezetőjében.

A Marco Polo - amely korábban Hunter laptopjáról 128 000 e-mailt tett fel az internetre kereshető formátumban, hogy bárki átnézhesse - új adatokat is feltárt, amelyek a merevlemezen lévő iPhone biztonsági mentési fájlban találhatóak.

A delaware-i amerikai ügyész azt fontolgatja, hogy Hunter Biden ellen vádat emel, de ha nem emelnek vádat, a jelentésből kiderülhet, hogy milyen mértékben nem jártak el a bizonyítékok alapján.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2021-08-06 | 18:28
Karácsony visszaengedte az italozó hajléktalanokat az Örs vezér terére, akik gyorsan le is rohasztották azt

Karácsony visszaengedte az italozó hajléktalanokat az Örs vezér terére, akik gyorsan le is rohasztották azt

  • A 2014-ig hatalmon lévő jobboldal Zuglóban önkormányzati rendeletben titltotta meg a közterületen történő életvitelszerű tartózkodást, akkor egy pár évre rend volt az Örsön.
  • Majd jött Karácsony Gergely, aki zuglói polgármesterként a baloldali többség segítségével leseperte a rendeletet.
  • Mostanra visszafoglalták az Örs vezér terét és az aluljárót a hajéktalanok, akik sokszor összeszarva és behugyozva, öntudatlanul fetrengenek az aluljáróban.
  • Budapest mindenkié.
Botrány 2021-07-16 | 11:30
Karácsony a dugókkal nem bír leszámolni, ezért toporzékolva hazudozik tovább

Karácsony a dugókkal nem bír leszámolni, ezért toporzékolva hazudozik tovább

  • Miután a miniszterelnök bejelentette, hogy augusztus 1-től elérhető a 3. oltás, Karácsonynak 2 órába telt reagálni kedvenc munkahelyén, a Facebookon.
  • Továbbra is hazudozik a védettségről, és toporzékolva követelőzik.
Botrány 2023-02-22 | 17:56
Nahát: a mosdatlan szájú szlovák külügyminiszter egy atlantista háborús uszító?

Nahát: a mosdatlan szájú szlovák külügyminiszter egy atlantista háborús uszító?

  • Az utóbbi hetekben Rastislav Káčer nagyon rá van fixálódva az Orbán-kormányra, legutóbb azt üzente a magyar miniszterelnöknek, hogy húzzon a faszba.
  • Szinte minden napra jut egy magyargyalázás.
  • Ez az agresszív hangnem és nyomásgyakorlás nem véletlen.
  • Káčer egy olyan atlantista szervezethez is kapcsolható, ahol egymást érik a háborús héják, ukrán tanácsadók, és amelynek tagja a friss cseh elnök, aki szintén aggódik Magyarország miatt, de megtaláljuk itt Bajnai Gordont is.
  • A GLOBSEC az elmúlt években 5 millió eurót kapott Szlovákiától, döntően a külügyminisztériumtól.
Botrány 2021-11-28 | 13:20
Márki-Zay a rezsicsökkentés támogatóiról: sötétben tartott, trágyával etetett gombák

Márki-Zay a rezsicsökkentés támogatóiról: sötétben tartott, trágyával etetett gombák

  • Ezt a hangnemet senki sem engedte még meg magának a magyarokkal szemben a rendszerváltás óta.
Botrány 2022-03-09 | 18:31
Tiszták koalíciója: garázdaságért ítélték el korábban a DK-s Barkóczkit

Tiszták koalíciója: garázdaságért ítélték el korábban a DK-s Barkóczkit

  • Egy nő sérelmére követte el a bűncselekményt, több férfi tettestársával együtt.
  • Jelenle ő a rákospalotai baloldali jelölt, Gyurcsány és Márki-Zay embere.
Botrány 2022-03-18 | 12:40
Gyerekverő Hadházy és Donáth azt hazudják, az állam semmit sem segít a menekülteknek

Gyerekverő Hadházy és Donáth azt hazudják, az állam semmit sem segít a menekülteknek

  • A baloldaliak egy krízishelyzetben is hazudnak és uszítanak, ahogy csak bírnak.
  • A keleti határokon a teljes magyar állam megfeszített erőkkel segíti az Ukrajnából menekülőket.
  • Miközben természetesen a civil szervezetek munkatársai és önkéntesei is nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak.