Daily Wire: Hunter Biden laptopján legalább 459 törvénysértés dokumentált

Daily Wire: Hunter Biden laptopján legalább 459 törvénysértés dokumentált
 • Egy oknyomozó csoport tüzetesen átnézte az amerikai elnök fiának laptopját.
 • Úgy fogalmaznak, a feltárt törvénysértések egyenes utat jelentenek a vádemeléshez.

Hunter Biden laptopjának egy éven át tartó vizsgálata egy 630 oldalas jelentést eredményezett, amely a szerzők szerint 459 állami és szövetségi törvénysértést dokumentál. Ezeket Joe Biden elnök fia és üzleti partnerei követtek el - tudósít a Daily Wire.

A Marco Polo egy nonprofit szervezet, amelyet Trump volt elnök egykori segítője hozott létre, hogy egy kiberkutatókból álló csapat mélyre merülhessen a laptopban, amelyet a crack-függő Biden egy delaware-i javítóműhelyben hagyott.

A szervezet azt állítja, hogy jelentésük a helyi, állami vagy szövetségi ügyészek számára a vádemeléshez elégséges útiterv. A csoport a jelentést a kongresszus minden egyes tagjának elküldte.

A jelentés közzétételének időzítése - két héttel a félidős választások előtt - bizonyos szimmetriát mutat a laptop első nyilvánosságra kerülésével.

2020-ban, napokkal a választások előtt a New York Post közölte a laptop létezésének hírét, valamint az abból származó bombahíreket, de a közösségi média elnyomta a történetet, miután az FBI figyelmeztette a vállalatokat az úgynevezett félretájékoztatásra.

Ezúttal az időzítés hasonló, de más tényezők fordítottak. Közben elismerték, hogy a laptop fájljai hitelesek, a Twitter alapítója, Jack Dorsey pedig azt ismerte el, hogy a laptop cenzúrázása hiba volt, a közösségi médiaplatformot pedig a szólásszabadság szószólójának, Elon Musknak adják el.

A Garrett Ziegler, a Marco Polo 26 éves alapítója által összeállított csapat digitális érzékkel bányászta ki a laptopot, és egy alapos jelentést készített, amely minden, csak nem homályos vagy felszínes, a laptopról készült képernyőképek 1 gigabájtot tesznek ki.

"Már 13 hónapja erre koncentrálok" - mondta Ziegler a Daily Wire-nek. "Ez tényleg egy szükségszerűségből született dolog volt. Felismertem, hogy milyen gazdag az anyag. Teljes koncentrációt igényel. Annyira nehéz valami átfogóat írni róla és mellette bármi mást csinálni".

"Eddig is fenomenális írások születtek a szexről és a degenerációról" - tette hozzá, de "A jelentés középpontjában a bűncselekmények állnak... Kényszerem volt minden bűncselekményt naplózni. A küldetés egyszerű: "tűzbe tartani a republikánusok lábát'. Nem akarjuk hallani, hogy a republikánusoknak még egy év kell a vizsgálathoz. Én ezt megtettem."

A jelentés, amely áttekintette a laptopon található e-maileket, videókat, naptárelemeket, fényképeket, telefonos feljegyzéseket, pénzügyi dokumentumokat és egyebeket, de kontextust és magyarázatot is adott, "a fehér- és kékgalléros bűnözés Rosetta-kőjeként szolgál a 'delaware-i út' patinája alatt" - áll a jelentésben. "Képesek voltunk megvilágítani a globális kormányzásért felelős emberek korábban szövevényes hálózati hálóját, átvágva a fedőcégeken és a közvetítőkön".
A Hunter Biden által állítólagosan elkövetett bűncselekmények között szerepel a külföldi szervezetek ügynökeként való szolgálat, anélkül, hogy ezt nyilvánosságra hozta volna, adócsalás és üzleti dokumentumok hamisítása. Az állítólagos bűncselekmények között szerepel továbbá a prostitúció, a nem engedélyezett pornográfia és a kábítószer-terjesztés.

"Erre a jelentésre nem lett volna szükség, ha a bűnüldöző szervek végezték volna a munkájukat" - áll a jelentés bevezetőjében.

A Marco Polo - amely korábban Hunter laptopjáról 128 000 e-mailt tett fel az internetre kereshető formátumban, hogy bárki átnézhesse - új adatokat is feltárt, amelyek a merevlemezen lévő iPhone biztonsági mentési fájlban találhatóak.

A delaware-i amerikai ügyész azt fontolgatja, hogy Hunter Biden ellen vádat emel, de ha nem emelnek vádat, a jelentésből kiderülhet, hogy milyen mértékben nem jártak el a bizonyítékok alapján.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2021-09-28 | 13:12
Kocsis Máté: nincs két baloldal

Kocsis Máté: nincs két baloldal

 • Videóösszeállítást hozott nyilvánosságra a baloldal agressziójáról Kocsis Máté.
Botrány 2022-01-20 | 18:50
Százmilliárdos kormányzati villamosfejlesztéssel harcol Karácsony

Százmilliárdos kormányzati villamosfejlesztéssel harcol Karácsony

 • És közben hazudozik, de ez nem meglepő.
Botrány 2021-07-17 | 13:47
Budapesti méhlegelők: 28 hektárral kevesebb területet kaszál a Főváros, jóval drágábban

Budapesti méhlegelők: 28 hektárral kevesebb területet kaszál a Főváros, jóval drágábban

 • Jelentősen csökkent a Főkert által kaszáltatott zöldterület Budapesten, de sokkal többet fizet ezért a Főváros.
Botrány 2022-03-29 | 13:16
Anonymus: Patek Gábor 1,6 milliárdos bizniszt vitt el Horváth és Molnár elől

Anonymus: Patek Gábor 1,6 milliárdos bizniszt vitt el Horváth és Molnár elől

 • Ugyanő kifejtette, hülye az, aki a parkolásból visszakér 50%-ot.
 • Patek azzal is hencegett, egy BKK-s tenderrel kapcsolatban lejárató cikket írattak a HVG-ben, amit átvett a Telex és az Index is.
Botrány 2021-09-23 | 10:05
Karácsony jó előre ismeri az Európai Bíróság ítéletét?

Karácsony jó előre ismeri az Európai Bíróság ítéletét?

 • Egy ideje az tartja lázban az ellenzéket, hogy ha sikerül magukat kormányra verekedni, akkor feles többséggel akarnak kétharmados szabályokon változtatni.
 • Azt is hangoztatják, "kukába dobják" az egyébként eljárásjogi és minden más értelemben szabályosan elfogadott és érvényes Alaptörvényt.
 • Karácsony egy rádióinterjúban tovább ment, azt kotyogta ki, hamarosan megszülethet az Európai Bíróságon egy döntés, amely azt fogja kimondani, hogy a magyar kormány leépítette a jogállamot, és a működése nem összeegyeztethető az uniós alapértékekkel.
 • Azon túl, hogy ez egy marhaság, igazi skndallum, hogy egy jelenleg is hivatalban lévő ellenzéki politikus (Főpolgármester), aki a legfőbb hatalomra pályázik (miniszterelnök akar lenni), hamarabb értesül az Európai Bíróság ítéletéről, mint a magyar állam.
 • Ez arra bizonyíték, hogy Brüsszel a baloldali ellenzék kampányát segíti: mind a Bizottság, mind a Bíróság azt akarja, ha egy baloldali koalíció váltaná a jelenlegi Orbán-kormányt.
 • De az is benne van a pakliban, hogy a hazai baloldali hálózat diktálja az ítéletet a legfőbb európai bíróságnak.
Botrány 2021-05-31 | 15:25
Soros pénzét kaszálták a járványon, II. rész - ismeretlen, konferenciaszervezéssel, arculattervezéssel, marketinggel foglalkozó vállalkozás 247 milliót szakított a Főváros 2020-as maszkbeszerzésén

Soros pénzét kaszálták a járványon, II. rész - ismeretlen, konferenciaszervezéssel, arculattervezéssel, marketinggel foglalkozó vállalkozás 247 milliót szakított a Főváros 2020-as maszkbeszerzésén

 • A BENNFENTES utánajárt, kik szállítottak maszkokat és teszteket a koronavírus-járvány alatt a Fővárosnak.
 • Többek között ismeretlen, konferenciaszervezéssel, arculattervezéssel, marketinggel foglalkozó cégre bukkantunk, amely hatalmas megrendelést kapott a Karácsony vezette Budapesttől.
 • 2020. március 30-án a Fővárosi Önkormányzat a Business Rally Hungary Kft.-vel kötött adásvételi szerződést 1,5 millió sebészeti maszk beszerzésére.
 • Az 1,5 millió sebészeti maszkot 247 500 000 Ft + ÁFA áron szállította le a Business Rally Kft.
 • A gáláns pénzszórást Soros György 3,5 millió dolláros adománya, és a Fővárosi Önkormányzat 500 millió forintos önrésze fedezte.
 • A fővárosi maszk- és tesztmutyit ismertető cikkorozat II. része.
Botrány 2021-09-19 | 10:37
Rendkívül feszült és ideges állapotban jelent meg Cseh Katka az ATV kamerái előtt

Rendkívül feszült és ideges állapotban jelent meg Cseh Katka az ATV kamerái előtt

 • A sok tikkelés közben elismerte, hogy a céghálózat bizonyos cégei egymás mellé települtek.
 • A BENNFENTES momentumos forrásai szerint "Katkát nagyon megviselte, hogy kiderült az igazság."
 • Ez látszik is rajta az ATV videójában.
 • A momentumos forrásaink azt is hozzátették, "nem véletlen, hogy Katka pont most besorolt az Andris mögé."
 • "Korábban, amikor az Andrist megégette a Gulyás Marci a Partizánban, és ahogyan a tárgyalóasztal szélére szorítottak minket Gyurcsányék, szóval amikor a Momentum látványosan legyengült, Katka és Anna szervezkedni kezdtek az Andris ellen. De ahogy a Katka ügyei kiderültek, utána az Andris a Facebookon bejelentette, hogy Katka őt támogatja" - mondta egyikük.
 • Majd hozzátette: "persze, hogy őt támogatja ma már: Katkának jelenleg sokkal nagyobb szüksége van az Andrisra, mint az Andrisnak rá."