Daily Wire: Hunter Biden laptopján legalább 459 törvénysértés dokumentált

Daily Wire: Hunter Biden laptopján legalább 459 törvénysértés dokumentált
  • Egy oknyomozó csoport tüzetesen átnézte az amerikai elnök fiának laptopját.
  • Úgy fogalmaznak, a feltárt törvénysértések egyenes utat jelentenek a vádemeléshez.

Hunter Biden laptopjának egy éven át tartó vizsgálata egy 630 oldalas jelentést eredményezett, amely a szerzők szerint 459 állami és szövetségi törvénysértést dokumentál. Ezeket Joe Biden elnök fia és üzleti partnerei követtek el - tudósít a Daily Wire.

A Marco Polo egy nonprofit szervezet, amelyet Trump volt elnök egykori segítője hozott létre, hogy egy kiberkutatókból álló csapat mélyre merülhessen a laptopban, amelyet a crack-függő Biden egy delaware-i javítóműhelyben hagyott.

A szervezet azt állítja, hogy jelentésük a helyi, állami vagy szövetségi ügyészek számára a vádemeléshez elégséges útiterv. A csoport a jelentést a kongresszus minden egyes tagjának elküldte.

A jelentés közzétételének időzítése - két héttel a félidős választások előtt - bizonyos szimmetriát mutat a laptop első nyilvánosságra kerülésével.

2020-ban, napokkal a választások előtt a New York Post közölte a laptop létezésének hírét, valamint az abból származó bombahíreket, de a közösségi média elnyomta a történetet, miután az FBI figyelmeztette a vállalatokat az úgynevezett félretájékoztatásra.

Ezúttal az időzítés hasonló, de más tényezők fordítottak. Közben elismerték, hogy a laptop fájljai hitelesek, a Twitter alapítója, Jack Dorsey pedig azt ismerte el, hogy a laptop cenzúrázása hiba volt, a közösségi médiaplatformot pedig a szólásszabadság szószólójának, Elon Musknak adják el.

A Garrett Ziegler, a Marco Polo 26 éves alapítója által összeállított csapat digitális érzékkel bányászta ki a laptopot, és egy alapos jelentést készített, amely minden, csak nem homályos vagy felszínes, a laptopról készült képernyőképek 1 gigabájtot tesznek ki.

"Már 13 hónapja erre koncentrálok" - mondta Ziegler a Daily Wire-nek. "Ez tényleg egy szükségszerűségből született dolog volt. Felismertem, hogy milyen gazdag az anyag. Teljes koncentrációt igényel. Annyira nehéz valami átfogóat írni róla és mellette bármi mást csinálni".

"Eddig is fenomenális írások születtek a szexről és a degenerációról" - tette hozzá, de "A jelentés középpontjában a bűncselekmények állnak... Kényszerem volt minden bűncselekményt naplózni. A küldetés egyszerű: "tűzbe tartani a republikánusok lábát'. Nem akarjuk hallani, hogy a republikánusoknak még egy év kell a vizsgálathoz. Én ezt megtettem."

A jelentés, amely áttekintette a laptopon található e-maileket, videókat, naptárelemeket, fényképeket, telefonos feljegyzéseket, pénzügyi dokumentumokat és egyebeket, de kontextust és magyarázatot is adott, "a fehér- és kékgalléros bűnözés Rosetta-kőjeként szolgál a 'delaware-i út' patinája alatt" - áll a jelentésben. "Képesek voltunk megvilágítani a globális kormányzásért felelős emberek korábban szövevényes hálózati hálóját, átvágva a fedőcégeken és a közvetítőkön".
A Hunter Biden által állítólagosan elkövetett bűncselekmények között szerepel a külföldi szervezetek ügynökeként való szolgálat, anélkül, hogy ezt nyilvánosságra hozta volna, adócsalás és üzleti dokumentumok hamisítása. Az állítólagos bűncselekmények között szerepel továbbá a prostitúció, a nem engedélyezett pornográfia és a kábítószer-terjesztés.

"Erre a jelentésre nem lett volna szükség, ha a bűnüldöző szervek végezték volna a munkájukat" - áll a jelentés bevezetőjében.

A Marco Polo - amely korábban Hunter laptopjáról 128 000 e-mailt tett fel az internetre kereshető formátumban, hogy bárki átnézhesse - új adatokat is feltárt, amelyek a merevlemezen lévő iPhone biztonsági mentési fájlban találhatóak.

A delaware-i amerikai ügyész azt fontolgatja, hogy Hunter Biden ellen vádat emel, de ha nem emelnek vádat, a jelentésből kiderülhet, hogy milyen mértékben nem jártak el a bizonyítékok alapján.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2021-09-08 | 14:16
Egy utcányi busz a dugóban vesztegel, de Karácsonyék azt tanácsolják, utazzunk tömegközlekedéssel

Egy utcányi busz a dugóban vesztegel, de Karácsonyék azt tanácsolják, utazzunk tömegközlekedéssel

  • Karácsonyék inkompetenciája egyetlen képben.
  • Számoljunk együtt! Vajon mennyi károsanyagot bocsát ki Karácsony miatt ez a rengeteg dugóban veszteglő busz?
  • Közben a Főpolgármester tanácsokat osztogat, azt mondja, válasszuk a tömegközlekedést az autós közelekdés helyett.
  • Minek? Hogy így is, úgy is a dugóban vesztegeljen mindenki?
  • Karácsonyék lassan szénmonoxidba és nitrogén-dioxidba fullasztják Budapestet.
Botrány 2021-09-06 | 15:44
Mit csinál Karácsony, ha szóba kerülnek a dugók? Kínosan heherészik, mint egy tinilány

Mit csinál Karácsony, ha szóba kerülnek a dugók? Kínosan heherészik, mint egy tinilány

  • A budapesti autósok egy dologgal vígasztalódhatnak a dugóban ülve: Karácsony heherészés közben kivillanó foghelyével.
Botrány 2022-03-09 | 18:31
Tiszták koalíciója: garázdaságért ítélték el korábban a DK-s Barkóczkit

Tiszták koalíciója: garázdaságért ítélték el korábban a DK-s Barkóczkit

  • Egy nő sérelmére követte el a bűncselekményt, több férfi tettestársával együtt.
  • Jelenle ő a rákospalotai baloldali jelölt, Gyurcsány és Márki-Zay embere.
Botrány 2022-03-01 | 16:42
Azon hőbörög az ellenzék, hogy nem engedünk át fegyverszállítmányokat az országon

Azon hőbörög az ellenzék, hogy nem engedünk át fegyverszállítmányokat az országon

  • A baloldal mindenképpen háborús konfliktusba akarja rángatni Magyarországot.
  • "A konvojokat az oroszok esélyes, hogy bombázni fogják. Szóval szeretnék-e, hogy Asztélyon, Beregszászon Csapon, vagy bármely más magyaroklakta településen haljanak meg emberek - mert benne van a pakliban. Komoly meg nem értése ez a háború fogalmának, és a magyar érdeknek. Ha pedig azt gondolják, hogy Ukrajna majd meghálálja, nos nem" - írta a hírt kommentálva Facebookján az ismert katonapolitikai szakértő.
Botrány 2021-05-19 | 11:10
Az embercsempészeknek semmi sem drága - újabb 57 migránst fullasztottak bele a Földközi-tengerbe

Az embercsempészeknek semmi sem drága - újabb 57 migránst fullasztottak bele a Földközi-tengerbe

  • Mint ismert, a Földközi-tengeren a líbiai és a tunéziai partokról az embercsempészek rozzant fahajókba vagy gumicsónakokba zsúfolják a migránsokat, és útnak eresztik őket az olaszországi Lampedusa felé.
  • Az embercsempészek évente legkevesebb 200 millió eurós profitra tesznek szert a térségben.
  • Azért ilyen bátrak az embercsempészek és a migránsok is, mert a nyílt vizeken NGO-k mentőhajói várják, hogy kimenekítsék a migránsokat a rozzant hajókból.
  • Ezt a cinkos összejátszást az embercsempészekkel sok európai politikus kritizálja, a migrációkritikus erők a mentőhajók és az embercsempészek összejátszását MigránsTAXI-nak nevezik.
  • Nem alaptalanul: friss hír, hogy újabb 57 migráns fulladt meg a nyílt tengeren, 33 főt viszont ki tudtak menteni, akik legtöbbje bangladesi állampolgár.
Botrány 2022-02-17 | 20:07
Kiakadtak a vakok, hogy Márki-Zay rajtuk viccelődött

Kiakadtak a vakok, hogy Márki-Zay rajtuk viccelődött

  • Tréfás kedvében volt a bolondgombát majszoló baloldali Messiás, mert egyszerre sikerült belerúgnia a vakokba és a feketékbe is.
Botrány 2021-10-01 | 18:42
A baloldali előválasztás manipulálása már a vesztes jelölteknek is feltűnt

A baloldali előválasztás manipulálása már a vesztes jelölteknek is feltűnt

  • A BENNFENTES írt arról, a szoros vesztes jelöltek, akik a Momentum jelöltjeivel szemben kaptak ki, furcsának tartják, hogy a Momentum az utolsó pillantokban fordított az online szavazotakkal.
  • A Soros György által fizette aHang kampányfőnöke pedig azt nyilatkozta a Telexnek, hogy tud olyan jelöltről, aki meg akarja óvni az eredményt.
  • Drávaszerdahely polgármestere a Facebookon fakadt ki, azt írta, "nem gondolja hitelesnek az előválasztást, főleg a számolás végeredményét".
Botrány 2022-03-24 | 15:16
Exkluzív: a választásokig mindenképpen eladták volna Karácsonyék a Városházát

Exkluzív: a választásokig mindenképpen eladták volna Karácsonyék a Városházát

  • Erről Csák Imre, a Városháza-gate koronatanúja beszélt egy interjúban.
  • A Csák által hozott amerikai és arab befektetőktől Berki Zsolt, a Városháza jutalékos embere előre elkért kétmilliárd forintot.
  • Ez annyira pofátlan húzás volt, hogy a potenciális vevőjelöltek inkább elálltak az üzlettől.