Karácsony közművezére fáradékony: 10 nap florida, 10 nap Abu-Dzabi

Karácsony közművezére fáradékony: 10 nap florida, 10 nap Abu-Dzabi
 • Mártha Imre, a fővárosi közműcégek vezére nem tud leállni a luxusnyaralásokkal.
 • Havonta kell egyet pihennie a világ luxusnyaralóhelyein.
 • Közben főnöke, a szárnyaszegett Karácsony idehaza magyarázkodik és hazudozik Mártha Imre, vagy egyéb fővárosi botrányok miatt.

Mártha Imre kollégái – a fővárosi köztisztaságnál, a FŐTÁV-nál, a kertészetnél és a temetkezési vállalatnál – újabb bizonyító erejű fotókat és dokumentumokat juttattak el a Metropol szerkesztőségébe, írja a lap.

Valószínűleg nagyon elegük van már egyszemélyi vezetőjük magamutogató életmódjából, abból, hogy Mártha Imre szinte minden hónapban eltűnik a cégek életéből, jegyzi meg a Metropol.

Mártha Imre februárban például floridai birtokán pihente ki a fáradalmait, márciusban meg kiruccant Arábiába, hogy AZ EGYIK LEGDRÁGÁBB LUXUSSZÁLLODÁBAN, ABU-DZABIBAN, AZ ELNÖKI PALOTA MELLETT TALÁLHATÓ ST. REGIS HOTELBEN MEGINT CSAK NYARALJON EGYET. Nem túlzás azt állítani, hogy már egyfajta lázadás készül a fővárosi közműveknél vezetőjük provokatív luxuséletmódja miatt.

MÁRTHA IMRE, AKIRŐL GYURCSÁNY FERENC AZT ÍRTA, "MÉG TÖBB MÁRTHA IMRÉT", EZÚTTAL IS HŰ MARADT ÖNMAGÁHOZ. Februárban barátnője – a korábbi malagai luxusútról jól ismert alulöltözött hölgy – társaságában kiment Floridába, hogy kiélvezze a dúsgazdagok kedvenc nyaralóhelyén lévő luxusingatlanát Naples városában, ahol Amerikában a legmagasabb az egy főre jutó milliárdosok száma. Mint ismeretes,VAN ITT EGY LUXUSLAKÁSA ÉS VETT EGY KÜLÖN INGATLANT EGY MAGÁNSZIGETEN IS.

Jachtutazás a Mexikói-öbölben

Barátnőjét természetesen elvitte egy újabb jachtutazásra is a mesés Mexikói-öbölbe, ami a magánszigeten található ingatlanból vízi úton közvetlenül elérhető.

A Gyurcsány-fióka névre büszke közművezér ezúttal nem maga posztolt, hanem – valószínűleg óvatosságból – barátnőjére bízta a "dicsekvés jogát". Az ő posztjai nyomán szereztek tudomást kollégái AZ ÚJABB LUXUSUTAZÁSRÓL ÉS JACHTKIRÁNDULÁSRÓL A MÁRTHA-FÉLE INGATLAN KÖZVETLEN KÖZELÉBEN LÉVŐ TEN THOUSAND ISLANDS NEMZETI PARK MESESZÉP SZIGETVILÁGÁBAN, VAGY EGY KÁVÉZÓBAN NAPLES BELVÁROSÁBAN.

A posztokon nyilvánvalón igyekeznek elkerülni, hogy Mártha Imre is látható legyen, de ez, nem mindig sikerült.

Florida után pár nappal még 10 nap Abu-Dzabi

Rengeteg szabadsága lehet a fővárosi közművezérnek, mert a floridai "ejtőzés" után alig néhány héttel máris újabb utazásra invitálta a barátnőjét.

EZÚTTAL A MESÉS KÖZEL-KELET, KÖZELEBBRŐL ABU-DZABI FELÉ VETTÉK AZ IRÁNYT.

A fővárosi szolgálati Skoda a reptér parkolójában állt 10 napig

Kollégáinak, akiknek, mint azt külön levélben megírták, végképp elegük van a fővárosi közművezérből. MÉG AZT IS MEGMUTATTÁK, HOGY MÁRTHA IMRE LEGUTÓBB HOL PARKOLTA LE SZOLGÁLATI KOCSIJÁT A LISZT FERENC REPTÉR PARKOLÓJÁBAN.


Mostanában inkább ezzel a Skodával jár, miután a Metropol leleplezte, hogy EGY 60 MILLIÓS BENTLEY IS REJTŐZIK A GARÁZSÁBAN.

Barátnője természetesen ezúttal is eldicsekedett a mesés márciusi nyaralással, szokása szerint posztolt erről a luxusútról is néhány képet. És láss csodátAZ EGYIK FOTÓN –JOBB OLDALON, IGAZ HASON FEKVE, MAGA MÁRTHA IMRE IS FELBUKKANT. INNEN, ABU-DZABIBÓL LEHET SZÉP IRÁNYÍTANI A FŐVÁROSI KÖZMŰVEKET!


Még az is kiderül a képről, hogy Mártha Imre barátnője az Arab-tenger partján éppen milyen könyvet olvas.

A ST. REGIS ABU-DZABIBAN TERMÉSZETESEN A CSÚCS-LUXUSSZÁLLODÁK EGYIKE, NEM VÉLETLENÜL, HISZEN AZ EMIRÁTUSOK ELNÖKI PALOTÁJÁNAK KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÁBAN TALÁLHATÓ.

Egy éjszaka 1,2 millió forint ebben a luxushotelben


Nem túlzás azt állítani, hogy az ötcsillagos hotel maga a földi Paradicsom, ahol olyan szolgáltatásokkal kényeztetik a vendégeket, mint példáulA 360 FOKOS PANORÁMA-KILÁTÓ A PERZSA-ÖBÖLRE, PRIVÁT STRAND ELDUGOTT PIHENŐSARKOKKAL, HELIKOPTERLESZÁLLÓ, INAS-SZOLGÁLTATÁS, AMI A SZÁLLODA MINDEN VENDÉGE SZÁMÁRA INGYENES, TELJES KÖRŰ WELLNESSRÉSZLEG STB.

Egy fővárosi dolgozó 3 évnyi fizetésébe került a nyaralás

A csúcsminőségű luxusszállodában egyetlen éjszaka 1,2 millió forint, tehát EGY 10 NAPOS PIHENÉS ÁRA NEM KEVESEBB, MINT 12 MILLIÓ FORINT. ENNYIT EGY ÁTLAGOS DOLGOZÓ A MÁRTHA IMRE ÁLTAL VEZETETT BUDAPESTI KÖZMŰCÉGEKNÉL 3 ÉV ALATT SEM KERES.A recepciós készséggel kapcsolta Mártha Imre lakosztályát

Mártha Imrét személyesen is szerették volna a Metropol újságírói megkérdezni, hogy érzi magát abban a luxusszállodában, ahol a recepción készséggel kapcsolták a lakosztályát, de sajnos nem vette fel a telefont.

Aztán még egyszer próbálták felhívni. A recepciós, miután lebetűzték Mr. Martha nevét, készséggel próbálta újra kapcsolni a szobát, de ismét csak nem vették fel a telefont. Üzenetet is hagytak a Metropol munkatársai, kérve egy visszahívást, de sajnos nem jártak sikerrel...

ÍME A VIDEÓ, AHOGY AZ ARAB LUXUSSZÁLLODA RECEPCIÓSA, HALLVA MÁRTHA IMRE NEVÉT, KAPCSOLJA A BUDAPESTI KÖZMŰVEZÉR LAKOSZTÁLYÁT.

Miközben Mártha Imre dőzsöl, Budapest hanyatlik

MIKÖZBEN A BUDAPESTI KÖZMŰCÉGEK TELJHATALMÚ URA KÉRKEDIK SOKMILLIÁRDOS VAGYONÁVAL, A VÁROSVEZETÉS BUDAPEST LAKÓIN ÉS A MELÓSOKON SPÓROL: leszerelik szemeteskukák ezreit és BKK-automaták tucatjait, és a közműcégektől kirúgnak egy csomó embert. Köztük egy háromgyermekes édesanyát is, akit, mint megrázó riportukban a Metropol beszámolt róla, Mártha Imre cége még meg is alázott.

     

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2022-03-30 | 16:02
Az előválasztás során is csaltak a baloldalon

Az előválasztás során is csaltak a baloldalon

 • Nagyon kell figyelni április 3-án, mert a BENNFENTES információi szerint az országos választáson is erre készül a baloldal.
 • Egy hangfelvétel bizonyítja, hogy a vecsési körzetben nagyon sok előválasztási szavazólapot "lehúztak", míg más jelölteknek "dobtak be".
 • Ismert, az előválasztáson voltak olyan választókerületek, ahol az érvénytelen szavazatok elérték a 30%-ot.
 • A BENNFENTES információi szerint most is azzal próbálkoznak majd a baloldali aktivisták, hogy rengeteg Fidesz-szavazatot "rontsanak le".
 • Korábban a BENNFENTES számolt be róla, hogy az elviekben független önkormányzati választási bizottságokat hithű baloldaliakkal töltötték fel.
 • Ezt Márki-Zay kezdte Hódmezővásárhelyen, de Pécsett, Miskolcon, Siófokon, Tatabányán, a III. kerületben és a VIII. kerületben is baloldali pártaktivistákat erőltettek a bizottságokba a baloldali önkormányzati vezetők.
Botrány 2021-10-19 | 09:11
Szabó Tímea száguld a szánalomvonaton: az ördögöt is jó szívvel ajánlaná Orbán helyett

Szabó Tímea száguld a szánalomvonaton: az ördögöt is jó szívvel ajánlaná Orbán helyett

 • A Fidesz nem tud mit kezdeni Márki-Zay Péter jelöltségével, félnek – mondta Szabó Tímea hétfő este az ATV Egyenes beszéd című műsorában.
 • Korábban Karácsonyról állította a képviselőnő, hogy tőle retteg a Fidesz.
Botrány 2022-01-21 | 09:54
Gyermekbántalmazás: összeverte nevelt fiát Hadházy Ákos

Gyermekbántalmazás: összeverte nevelt fiát Hadházy Ákos

 • A jegyzőkönyvek szerint a gyermek nevelésében nem vett részt, és akkor ütötte a gyereket, amikor annak édesanyja nem volt a közelben.
Botrány 2021-10-29 | 09:51
Botkáék tönkretettek egy újabb szegedi piacot, az egykori vezető a Maldív-szigeteken szelfizik

Botkáék tönkretettek egy újabb szegedi piacot, az egykori vezető a Maldív-szigeteken szelfizik

 • Szegeden nemrégiben felszámolták a Cserepes sori, önkormányzati piacot.
 • Egyes szocialista képviselők odáig mentek a piac bezárása melletti érvelésükben, hogy azt állították, fehér embert ott nem nagyon lehetett látni.
 • A bezárás rengeteg kisemmizett kiskereskedőt hagyott hátra, jó szegedi baloldali szokás szerint azonban a sorsuk senkit sem érdekel.
 • Botka Lászlóék ugyanígy dózerolták el a Mars téri piacot is korábban, akkor is rengeteg kiskerekedőt tettek tönkre.
 • A felszámolás után az önkormányzati cég vezetőjére egy másik piac vezetését bízták rá.
 • Ő nemrégiben arról posztolt, hogy a piac felszámolásakor szerzett fáradalmait a Maldív-szigeteken piheni ki.
 • Ott, ahol a főnöke, a szocialista Botka László is szívesen megfordul búvárkodni.
Botrány 2022-12-20 | 12:37
A Fight Impunity NGO áll a brüsszeli korrupciós ügy szívében

A Fight Impunity NGO áll a brüsszeli korrupciós ügy szívében

 • Ezekről a "civil" szervezetekről mondta Eva Kaili élettársa, hogy azok csak a pénz "forgatásához" kellenek.
Botrány 2021-08-13 | 13:14
Az Örs mellett Kelenföldön, a Blahán, a Nyugatiban, Kőbánya-Kispesten, de a Deákon is drogos hajléktalanok zaklatják az embereket

Az Örs mellett Kelenföldön, a Blahán, a Nyugatiban, Kőbánya-Kispesten, de a Deákon is drogos hajléktalanok zaklatják az embereket

 • Karácsony Gergely álomvárosa: a lepusztult, összeszart drogtanya.
 • A baloldal szerint ez a szabadság.
 • Az Index összefoglaló riportja az Örsről felkavarta az állóvizet, és budapestiek panaszkodnak a közbiztonság hiányára a legnagyobb tereken.
Botrány 2021-09-08 | 11:54
Végre: 10 év börtönt kapott a DK-s politikusbűnöző

Végre: 10 év börtönt kapott a DK-s politikusbűnöző

 • Örömteli lenne, ha az igazságszolgáltatás végre minden baloldali politikusbűnözővel így bánna.
 • Kőrös Gusztávék bűnszervezetben dolgozva húztak le vállalkozókat, az okozott kár 168,5 millió forint.
Botrány 2022-01-20 | 18:50
Százmilliárdos kormányzati villamosfejlesztéssel harcol Karácsony

Százmilliárdos kormányzati villamosfejlesztéssel harcol Karácsony

 • És közben hazudozik, de ez nem meglepő.