Karácsony közművezére fáradékony: 10 nap florida, 10 nap Abu-Dzabi

Karácsony közművezére fáradékony: 10 nap florida, 10 nap Abu-Dzabi
 • Mártha Imre, a fővárosi közműcégek vezére nem tud leállni a luxusnyaralásokkal.
 • Havonta kell egyet pihennie a világ luxusnyaralóhelyein.
 • Közben főnöke, a szárnyaszegett Karácsony idehaza magyarázkodik és hazudozik Mártha Imre, vagy egyéb fővárosi botrányok miatt.

Mártha Imre kollégái – a fővárosi köztisztaságnál, a FŐTÁV-nál, a kertészetnél és a temetkezési vállalatnál – újabb bizonyító erejű fotókat és dokumentumokat juttattak el a Metropol szerkesztőségébe, írja a lap.

Valószínűleg nagyon elegük van már egyszemélyi vezetőjük magamutogató életmódjából, abból, hogy Mártha Imre szinte minden hónapban eltűnik a cégek életéből, jegyzi meg a Metropol.

Mártha Imre februárban például floridai birtokán pihente ki a fáradalmait, márciusban meg kiruccant Arábiába, hogy AZ EGYIK LEGDRÁGÁBB LUXUSSZÁLLODÁBAN, ABU-DZABIBAN, AZ ELNÖKI PALOTA MELLETT TALÁLHATÓ ST. REGIS HOTELBEN MEGINT CSAK NYARALJON EGYET. Nem túlzás azt állítani, hogy már egyfajta lázadás készül a fővárosi közműveknél vezetőjük provokatív luxuséletmódja miatt.

MÁRTHA IMRE, AKIRŐL GYURCSÁNY FERENC AZT ÍRTA, "MÉG TÖBB MÁRTHA IMRÉT", EZÚTTAL IS HŰ MARADT ÖNMAGÁHOZ. Februárban barátnője – a korábbi malagai luxusútról jól ismert alulöltözött hölgy – társaságában kiment Floridába, hogy kiélvezze a dúsgazdagok kedvenc nyaralóhelyén lévő luxusingatlanát Naples városában, ahol Amerikában a legmagasabb az egy főre jutó milliárdosok száma. Mint ismeretes,VAN ITT EGY LUXUSLAKÁSA ÉS VETT EGY KÜLÖN INGATLANT EGY MAGÁNSZIGETEN IS.

Jachtutazás a Mexikói-öbölben

Barátnőjét természetesen elvitte egy újabb jachtutazásra is a mesés Mexikói-öbölbe, ami a magánszigeten található ingatlanból vízi úton közvetlenül elérhető.

A Gyurcsány-fióka névre büszke közművezér ezúttal nem maga posztolt, hanem – valószínűleg óvatosságból – barátnőjére bízta a "dicsekvés jogát". Az ő posztjai nyomán szereztek tudomást kollégái AZ ÚJABB LUXUSUTAZÁSRÓL ÉS JACHTKIRÁNDULÁSRÓL A MÁRTHA-FÉLE INGATLAN KÖZVETLEN KÖZELÉBEN LÉVŐ TEN THOUSAND ISLANDS NEMZETI PARK MESESZÉP SZIGETVILÁGÁBAN, VAGY EGY KÁVÉZÓBAN NAPLES BELVÁROSÁBAN.

A posztokon nyilvánvalón igyekeznek elkerülni, hogy Mártha Imre is látható legyen, de ez, nem mindig sikerült.

Florida után pár nappal még 10 nap Abu-Dzabi

Rengeteg szabadsága lehet a fővárosi közművezérnek, mert a floridai "ejtőzés" után alig néhány héttel máris újabb utazásra invitálta a barátnőjét.

EZÚTTAL A MESÉS KÖZEL-KELET, KÖZELEBBRŐL ABU-DZABI FELÉ VETTÉK AZ IRÁNYT.

A fővárosi szolgálati Skoda a reptér parkolójában állt 10 napig

Kollégáinak, akiknek, mint azt külön levélben megírták, végképp elegük van a fővárosi közművezérből. MÉG AZT IS MEGMUTATTÁK, HOGY MÁRTHA IMRE LEGUTÓBB HOL PARKOLTA LE SZOLGÁLATI KOCSIJÁT A LISZT FERENC REPTÉR PARKOLÓJÁBAN.


Mostanában inkább ezzel a Skodával jár, miután a Metropol leleplezte, hogy EGY 60 MILLIÓS BENTLEY IS REJTŐZIK A GARÁZSÁBAN.

Barátnője természetesen ezúttal is eldicsekedett a mesés márciusi nyaralással, szokása szerint posztolt erről a luxusútról is néhány képet. És láss csodátAZ EGYIK FOTÓN –JOBB OLDALON, IGAZ HASON FEKVE, MAGA MÁRTHA IMRE IS FELBUKKANT. INNEN, ABU-DZABIBÓL LEHET SZÉP IRÁNYÍTANI A FŐVÁROSI KÖZMŰVEKET!


Még az is kiderül a képről, hogy Mártha Imre barátnője az Arab-tenger partján éppen milyen könyvet olvas.

A ST. REGIS ABU-DZABIBAN TERMÉSZETESEN A CSÚCS-LUXUSSZÁLLODÁK EGYIKE, NEM VÉLETLENÜL, HISZEN AZ EMIRÁTUSOK ELNÖKI PALOTÁJÁNAK KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÁBAN TALÁLHATÓ.

Egy éjszaka 1,2 millió forint ebben a luxushotelben


Nem túlzás azt állítani, hogy az ötcsillagos hotel maga a földi Paradicsom, ahol olyan szolgáltatásokkal kényeztetik a vendégeket, mint példáulA 360 FOKOS PANORÁMA-KILÁTÓ A PERZSA-ÖBÖLRE, PRIVÁT STRAND ELDUGOTT PIHENŐSARKOKKAL, HELIKOPTERLESZÁLLÓ, INAS-SZOLGÁLTATÁS, AMI A SZÁLLODA MINDEN VENDÉGE SZÁMÁRA INGYENES, TELJES KÖRŰ WELLNESSRÉSZLEG STB.

Egy fővárosi dolgozó 3 évnyi fizetésébe került a nyaralás

A csúcsminőségű luxusszállodában egyetlen éjszaka 1,2 millió forint, tehát EGY 10 NAPOS PIHENÉS ÁRA NEM KEVESEBB, MINT 12 MILLIÓ FORINT. ENNYIT EGY ÁTLAGOS DOLGOZÓ A MÁRTHA IMRE ÁLTAL VEZETETT BUDAPESTI KÖZMŰCÉGEKNÉL 3 ÉV ALATT SEM KERES.A recepciós készséggel kapcsolta Mártha Imre lakosztályát

Mártha Imrét személyesen is szerették volna a Metropol újságírói megkérdezni, hogy érzi magát abban a luxusszállodában, ahol a recepción készséggel kapcsolták a lakosztályát, de sajnos nem vette fel a telefont.

Aztán még egyszer próbálták felhívni. A recepciós, miután lebetűzték Mr. Martha nevét, készséggel próbálta újra kapcsolni a szobát, de ismét csak nem vették fel a telefont. Üzenetet is hagytak a Metropol munkatársai, kérve egy visszahívást, de sajnos nem jártak sikerrel...

ÍME A VIDEÓ, AHOGY AZ ARAB LUXUSSZÁLLODA RECEPCIÓSA, HALLVA MÁRTHA IMRE NEVÉT, KAPCSOLJA A BUDAPESTI KÖZMŰVEZÉR LAKOSZTÁLYÁT.

Miközben Mártha Imre dőzsöl, Budapest hanyatlik

MIKÖZBEN A BUDAPESTI KÖZMŰCÉGEK TELJHATALMÚ URA KÉRKEDIK SOKMILLIÁRDOS VAGYONÁVAL, A VÁROSVEZETÉS BUDAPEST LAKÓIN ÉS A MELÓSOKON SPÓROL: leszerelik szemeteskukák ezreit és BKK-automaták tucatjait, és a közműcégektől kirúgnak egy csomó embert. Köztük egy háromgyermekes édesanyát is, akit, mint megrázó riportukban a Metropol beszámolt róla, Mártha Imre cége még meg is alázott.

     

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2022-03-11 | 13:11
Újabb baloldali politikus követelte a magyar fegyverszállítmányt Ukrajnába

Újabb baloldali politikus követelte a magyar fegyverszállítmányt Ukrajnába

 • Juhász Ferenc, a magyar honvédelmet tönkretevő Gyurcsány-kormány egykori honvédelmi államtitkára, majd minisztere az ATV-n fejtette ezt ki.
 • Ezzel ő a sokadik baloldali, aki mindenképpen bele akarja rángatni a fegyveres konfliktusba Magyarországot.
 • Hasonlóan nyilatkozott korábban Fekete-Győr, Márki-Zay, a DK-s Rónai Sándor, és a Soros-pénzekkel megtámogatott Krekó Péter is.
Botrány 2021-07-28 | 14:52
Az ellenzéki propagandamédiában nem hír, hogy Márki-Zay embere a szegedi utcafórumon egyetlen kérdés miatt löködött egy kérdezőt

Az ellenzéki propagandamédiában nem hír, hogy Márki-Zay embere a szegedi utcafórumon egyetlen kérdés miatt löködött egy kérdezőt

 • Néma kuss van Cseh Katka ügyében is, egyedül a HVG írt a botrány kirobbanásakor egyetlen mosdató cikket, majd a Telex mosdatta két cikkben a momentumos Cseh Katkát.
 • Azóta síri csend.
 • Így hallgatja el a valóságot a hazai független-objektív ellenzéki cselédmédia.
Botrány 2021-08-10 | 20:20
A 24.hu május 21-én osztotta meg februári cikkét egy perről, amelyben Márki-Zay Péterék is érintettek - az írás szerint a felelősségre vont szülők Márki-Zay feleségét hibáztatták gyermekük elvesztése miatt

A 24.hu május 21-én osztotta meg februári cikkét egy perről, amelyben Márki-Zay Péterék is érintettek - az írás szerint a felelősségre vont szülők Márki-Zay feleségét hibáztatták gyermekük elvesztése miatt

 • A szövevényes és bonyolult történet messzire nyúlik vissza: az otthonszüléssel foglalkozó Te Szülésed kft. ügyvezetője és tulajdonosa 2011-től Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester volt, a felesége pedig szülésznőként dolgozott a családi vállalkozásban.
 • 2015-ben 8 hetesen elhunyt egy baba, mert agyvérzést kapott annak következtében, hogy születését követően nem kapta meg az ilyenkor előírt K-vitamint. A K-vitamin első adagját közvetlenül a születéskor, a másodikat az első vizsgálat alkalmával kell beadni.
Botrány 2021-07-29 | 16:32
Deutsch: "akasztják a hóhért", Cseh Katalin lelepleződött

Deutsch: "akasztják a hóhért", Cseh Katalin lelepleződött

 • A Fidesz Európai Parlamenti képviselője bejelentette, hogy az OLAF-hoz furdulnak Cseh Katalin céges ügyei miatt, mert az felveti az európai uniós forrásokkal történő csalás gyanúját.
Botrány 2022-03-10 | 18:22
Baseballütővel, léccel felfegyverkezve követett el garázdaságot a DK-s Barkóczi

Baseballütővel, léccel felfegyverkezve követett el garázdaságot a DK-s Barkóczi

 • A Tiszták Koalíciójának tagja még 2002-ben egy sérelmet megtorolni ment egy hölgy lakásába, baseballütőkkel felfegyverkezve.
 • Papírja is van a bűncselekményről, ám ennek ellenére is ő a DK jelöltje Rákospalotán.
Botrány 2021-09-30 | 10:56
Feltűnően magas az érvénytelen szavazatok száma az előválasztáson - ezért születhettek nem várt eredmények?

Feltűnően magas az érvénytelen szavazatok száma az előválasztáson - ezért születhettek nem várt eredmények?

 • A Népszava szerint 5,5% az érvénytelen voksok aránya.
 • Vannak körzetek, ahol az érvénytelen szavazatok aránya felette van a 10 százaléknak, van, ahol eléri a huszat, és van, ahol meghaladja a 30 (!) százalékot.
 • Ez a sokadik furcsaság, ugyanis ahogyan a BENNFENTES megírta, az előválasztást egy nyílt szavazássá degradálta az ellenzék.
 • Vagyis nem volt tikos és egyenlő, mert a résztvevők az azonosításuk után sokszor a pártdelegáltak előtt voksoltak.
Botrány 2021-11-10 | 08:44
Karácsony képtelen igazat mondani? Pár nap alatt dőlt össze megint a karácsonyi hazudozás

Karácsony képtelen igazat mondani? Pár nap alatt dőlt össze megint a karácsonyi hazudozás

 • Hogy Karácsony nem egy egyenes jellem, azt mindenki tudja, aki követi a közéleti pályafutását.
 • A Főpolgármester bevett taktikája, hogy miközben áldozatpózba vágja magát, addig hazugságokból hazugságokba menekül, és egészen addig hazudozik, amíg teljesen le nem lepleződik.
 • A Városháza tervezett eladása során is napokig terelt, hazudozott, lakájmédiázott. Napokig azt állította, semmilyen terv nem született a Városháza eladásáról, aljas hazugság minden, amit a sajtó állít.
 • Mikor végképp tarthatatlanná vált minden hazugság, akkor a Főpolgármester elismerte, mégis született korábban ilyen terv.
 • Van még Karácsony szavainak bármilyen súlya? Egy egyszerű választó hogyan tudja megállapítani, hogy bármilyen ügyben Karácsony éppen hazudik-e?
 • Valószínűleg sehogy.
 • Azt kell feltételeznünk, hogy Karácsony nekifutásból hazudozik mindenről.