Karácsony közművezére fáradékony: 10 nap florida, 10 nap Abu-Dzabi

Karácsony közművezére fáradékony: 10 nap florida, 10 nap Abu-Dzabi
  • Mártha Imre, a fővárosi közműcégek vezére nem tud leállni a luxusnyaralásokkal.
  • Havonta kell egyet pihennie a világ luxusnyaralóhelyein.
  • Közben főnöke, a szárnyaszegett Karácsony idehaza magyarázkodik és hazudozik Mártha Imre, vagy egyéb fővárosi botrányok miatt.

Mártha Imre kollégái – a fővárosi köztisztaságnál, a FŐTÁV-nál, a kertészetnél és a temetkezési vállalatnál – újabb bizonyító erejű fotókat és dokumentumokat juttattak el a Metropol szerkesztőségébe, írja a lap.

Valószínűleg nagyon elegük van már egyszemélyi vezetőjük magamutogató életmódjából, abból, hogy Mártha Imre szinte minden hónapban eltűnik a cégek életéből, jegyzi meg a Metropol.

Mártha Imre februárban például floridai birtokán pihente ki a fáradalmait, márciusban meg kiruccant Arábiába, hogy AZ EGYIK LEGDRÁGÁBB LUXUSSZÁLLODÁBAN, ABU-DZABIBAN, AZ ELNÖKI PALOTA MELLETT TALÁLHATÓ ST. REGIS HOTELBEN MEGINT CSAK NYARALJON EGYET. Nem túlzás azt állítani, hogy már egyfajta lázadás készül a fővárosi közműveknél vezetőjük provokatív luxuséletmódja miatt.

MÁRTHA IMRE, AKIRŐL GYURCSÁNY FERENC AZT ÍRTA, "MÉG TÖBB MÁRTHA IMRÉT", EZÚTTAL IS HŰ MARADT ÖNMAGÁHOZ. Februárban barátnője – a korábbi malagai luxusútról jól ismert alulöltözött hölgy – társaságában kiment Floridába, hogy kiélvezze a dúsgazdagok kedvenc nyaralóhelyén lévő luxusingatlanát Naples városában, ahol Amerikában a legmagasabb az egy főre jutó milliárdosok száma. Mint ismeretes,VAN ITT EGY LUXUSLAKÁSA ÉS VETT EGY KÜLÖN INGATLANT EGY MAGÁNSZIGETEN IS.

Jachtutazás a Mexikói-öbölben

Barátnőjét természetesen elvitte egy újabb jachtutazásra is a mesés Mexikói-öbölbe, ami a magánszigeten található ingatlanból vízi úton közvetlenül elérhető.

A Gyurcsány-fióka névre büszke közművezér ezúttal nem maga posztolt, hanem – valószínűleg óvatosságból – barátnőjére bízta a "dicsekvés jogát". Az ő posztjai nyomán szereztek tudomást kollégái AZ ÚJABB LUXUSUTAZÁSRÓL ÉS JACHTKIRÁNDULÁSRÓL A MÁRTHA-FÉLE INGATLAN KÖZVETLEN KÖZELÉBEN LÉVŐ TEN THOUSAND ISLANDS NEMZETI PARK MESESZÉP SZIGETVILÁGÁBAN, VAGY EGY KÁVÉZÓBAN NAPLES BELVÁROSÁBAN.

A posztokon nyilvánvalón igyekeznek elkerülni, hogy Mártha Imre is látható legyen, de ez, nem mindig sikerült.

Florida után pár nappal még 10 nap Abu-Dzabi

Rengeteg szabadsága lehet a fővárosi közművezérnek, mert a floridai "ejtőzés" után alig néhány héttel máris újabb utazásra invitálta a barátnőjét.

EZÚTTAL A MESÉS KÖZEL-KELET, KÖZELEBBRŐL ABU-DZABI FELÉ VETTÉK AZ IRÁNYT.

A fővárosi szolgálati Skoda a reptér parkolójában állt 10 napig

Kollégáinak, akiknek, mint azt külön levélben megírták, végképp elegük van a fővárosi közművezérből. MÉG AZT IS MEGMUTATTÁK, HOGY MÁRTHA IMRE LEGUTÓBB HOL PARKOLTA LE SZOLGÁLATI KOCSIJÁT A LISZT FERENC REPTÉR PARKOLÓJÁBAN.


Mostanában inkább ezzel a Skodával jár, miután a Metropol leleplezte, hogy EGY 60 MILLIÓS BENTLEY IS REJTŐZIK A GARÁZSÁBAN.

Barátnője természetesen ezúttal is eldicsekedett a mesés márciusi nyaralással, szokása szerint posztolt erről a luxusútról is néhány képet. És láss csodátAZ EGYIK FOTÓN –JOBB OLDALON, IGAZ HASON FEKVE, MAGA MÁRTHA IMRE IS FELBUKKANT. INNEN, ABU-DZABIBÓL LEHET SZÉP IRÁNYÍTANI A FŐVÁROSI KÖZMŰVEKET!


Még az is kiderül a képről, hogy Mártha Imre barátnője az Arab-tenger partján éppen milyen könyvet olvas.

A ST. REGIS ABU-DZABIBAN TERMÉSZETESEN A CSÚCS-LUXUSSZÁLLODÁK EGYIKE, NEM VÉLETLENÜL, HISZEN AZ EMIRÁTUSOK ELNÖKI PALOTÁJÁNAK KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÁBAN TALÁLHATÓ.

Egy éjszaka 1,2 millió forint ebben a luxushotelben


Nem túlzás azt állítani, hogy az ötcsillagos hotel maga a földi Paradicsom, ahol olyan szolgáltatásokkal kényeztetik a vendégeket, mint példáulA 360 FOKOS PANORÁMA-KILÁTÓ A PERZSA-ÖBÖLRE, PRIVÁT STRAND ELDUGOTT PIHENŐSARKOKKAL, HELIKOPTERLESZÁLLÓ, INAS-SZOLGÁLTATÁS, AMI A SZÁLLODA MINDEN VENDÉGE SZÁMÁRA INGYENES, TELJES KÖRŰ WELLNESSRÉSZLEG STB.

Egy fővárosi dolgozó 3 évnyi fizetésébe került a nyaralás

A csúcsminőségű luxusszállodában egyetlen éjszaka 1,2 millió forint, tehát EGY 10 NAPOS PIHENÉS ÁRA NEM KEVESEBB, MINT 12 MILLIÓ FORINT. ENNYIT EGY ÁTLAGOS DOLGOZÓ A MÁRTHA IMRE ÁLTAL VEZETETT BUDAPESTI KÖZMŰCÉGEKNÉL 3 ÉV ALATT SEM KERES.



A recepciós készséggel kapcsolta Mártha Imre lakosztályát

Mártha Imrét személyesen is szerették volna a Metropol újságírói megkérdezni, hogy érzi magát abban a luxusszállodában, ahol a recepción készséggel kapcsolták a lakosztályát, de sajnos nem vette fel a telefont.

Aztán még egyszer próbálták felhívni. A recepciós, miután lebetűzték Mr. Martha nevét, készséggel próbálta újra kapcsolni a szobát, de ismét csak nem vették fel a telefont. Üzenetet is hagytak a Metropol munkatársai, kérve egy visszahívást, de sajnos nem jártak sikerrel...

ÍME A VIDEÓ, AHOGY AZ ARAB LUXUSSZÁLLODA RECEPCIÓSA, HALLVA MÁRTHA IMRE NEVÉT, KAPCSOLJA A BUDAPESTI KÖZMŰVEZÉR LAKOSZTÁLYÁT.

Miközben Mártha Imre dőzsöl, Budapest hanyatlik

MIKÖZBEN A BUDAPESTI KÖZMŰCÉGEK TELJHATALMÚ URA KÉRKEDIK SOKMILLIÁRDOS VAGYONÁVAL, A VÁROSVEZETÉS BUDAPEST LAKÓIN ÉS A MELÓSOKON SPÓROL: leszerelik szemeteskukák ezreit és BKK-automaták tucatjait, és a közműcégektől kirúgnak egy csomó embert. Köztük egy háromgyermekes édesanyát is, akit, mint megrázó riportukban a Metropol beszámolt róla, Mártha Imre cége még meg is alázott.

     

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Bel 2021-05-10 | 12:50

Gyurcsány felesége az Altusról nem nyilatkozik, inkább orbánozással üti el az időt

  • Az ellenzék háziversenyében Dobrev Klára is fontos tényező. A dinasztikus pártállami leszármazott képviselőnő, Apró Antal unokája Gyurcsány Ferenc felesége és egyben Európai Parlamenti képviselő Brüsszelben.
  • Brüsszelhez azonban nem csupán a képviselőség, de az Altus megbízásai is kötik: az Európai Bizottság több alkalommal is százmilliós megbízásokkal látta el korábban családi cégüket, az Altus Zrt-t.
  • Dobrev Klára online kampányát pedig rendszeresen az európai pártcsaládja fizeti, tízmilliós értékben.
  • A Telex egy barátságos, kedves hangulatú interjút készített Dobrevvel, ahol orbánozásra nagy felület jutott, az Altus Zrt-vel kapcsolatos kérdésekre viszont semennyi.
Botrány 2022-03-30 | 14:35
Csárdi Antal piti csalása: nem lett volna jogosult a neki bérelt lakásra

Csárdi Antal piti csalása: nem lett volna jogosult a neki bérelt lakásra

  • Mint az ismert, Csárdi Antal LMP-s képviselő okirathamisításba és közműtartozásba keveredett.
  • Főbérlője nevében írt egy meghatalmazást, majd tanúként a felelségével és az anyósával íratta azt alá.
  • De nem csak ez az érdekes a sztoriban: Csárdi Antal úgy béreltetett magának budapesti, exkluzív ingatlant adófizetői pénzekből, hogy ő született budapesti.
  • Márpedig az Országgyűlés csak azoknak a képviselőknek bérel lakóingatlant a fővárosban, akik vidéki állandó lakosok.
  • Csárdi amellett, hogy Budapesten született, számtalan ingatlannal rendelkezett a IX. kerülettől kezdve Érdig.
  • A BENNFENTES információi szerint Csárdi születése óta Budapesten is él, a családjának több ingatlanja is volt Budapesten és Érden, de 2018-ban hivatalosan már semmi nem volt a nevükön, és így már az Országgyűléssel fizetteték az lakbérüket.
  • Azaz Csárdi nem csupán okirathamisítást követett el, hanem az adófizetőket is lehúzta.
Botrány 2021-12-02 | 11:35
Márki-Zay megint ostobának nevezte a Fidesz választóit

Márki-Zay megint ostobának nevezte a Fidesz választóit

  • Nem először.
  • A baloldal miniszterelnök-jelöltje nemrég "sötétben tartott, trágyával etetett gombáknak" nevezte azokat, akik támogatják a rezsicsökkentést és ellenzik a migrációt.
  • Korában olyanok is elhagyták a száját, hogy ha a Fidesz összeszedi a legjobb embereit egy-egy városban, akkor se tudnak megfejteni egy keresztrejtvényt.
  • Márki-Zay meglepő stratégiája, hogy azokat a választókat hülyézi, akiktől szavazatokat remél.
Botrány 2021-06-30 | 15:46
A Miss Nevada győztese egy férfi

A Miss Nevada győztese egy férfi

  • Ő az első transznemű nő (értsd átoperált férfi), aki megnyerte a Miss Nevada USA szépségversenyt.
Botrány 2023-06-02 | 11:28
EXKLUZÍV FOTÓK az elhíresült katonai "szívatásról" – így hazudik a dollármédia Gyurcsányék parancsára

EXKLUZÍV FOTÓK az elhíresült katonai "szívatásról" – így hazudik a dollármédia Gyurcsányék parancsára

  • Áll a bál a honvédségnél: a HM egyes dolgozói kikeltek magukból, amiért katonaként katonai kiképzésre kellett menniük.
  • A BENNFENTES megszerezte a hírhedt, "megalázó" kiképzés fotóit, a kiképzés részleteit és a kiképzésről szóló jelentést is.
  • Alighogy kinevezték, Böröndi Gábor vezérkari főnök a dollármédia támadásainak kereszttüzében találta magát.
  • Böröndi Gábort és a honvédséget legújabban azzal vádolta meg a hvg.hu Vadai Ágnes gyurcsányista politikussal karöltve, hogy "váratlan és furcsa ’kiképzésre’ küldtek több katonát Böröndi Gábor vezérkari főnökként tartott első vezetői értekezlete után, méghozzá ’szívatási’ céllal, bosszúból."
  • A kormányellenes propagandamédiát Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció politikusa, Gyurcsány Ferenc legnagyobb rajongója, egykori honvédelmi államtitkár riadóztatta. Ő 2007 júliusától 2009 áprilisáig, majd a Bajnai-kormány megalakulását követően 2010-ig a Honvédelmi Minisztérium államtitkára volt.
  • Vadai nevéhez a Magyar Honvédség lezüllesztése, eszközeinek elherdálása, a honvédség személyi állományának elsorvasztása és Magyarország védelmi képességeinek leépítése fűződik.
  • A magyar honvédelem megerősítésének mind idehaza, mind külföldön vannak ellendrukkerei.
  • Ennek oka, hogy hazánk jó ütemben, jóval az orosz-ukrán háború kipattanása előtt megkezdte a haderő modernizálását és a magyar védelmi ipar kiépítését.
  • A cél egy teljesen új alapokra helyezett, ütőképes és modern hadsereg fölépítése, és ez sokaknak nem tetszik.
  • A régmúlt gyurcsányi embereinek azért nem, mert az ő tehetségükből csak a honvédség szétverésére futotta.
  • A külföldi ellenérdekeltek pedig azért nem szimpatizálnak e nagyszabású magyar törekvéssel, mert Magyarország jó előre megrendelte a csúcsminőségű védelmi eszközöket, és most a háború miatt nagy a sorban állás és a tolongás a nemzetközi piacokon az eszközökért: a gyártók évekre előre lekötötték kapacitásaikat, és egyelőre nem tudnak több megrendelést teljesíteni.
Botrány 2022-01-31 | 17:55
Az Orbán felakasztásáról deliráló óbudai főkertész szerint "feltörték" a Facebookját

Az Orbán felakasztásáról deliráló óbudai főkertész szerint "feltörték" a Facebookját

  • Tombol a baloldali szeretetkampány.
  • Közben Óbuda egykori polgármestere bejelentette, hogy közösség elleni uszítás miatt feljelentést tesz Kerényi-Nagy Viktor ellen.
Botrány 2021-07-28 | 09:31
Feltalálták a meleg vizet: meglévő technológiával pályázhattak Cseh Katalinék

Feltalálták a meleg vizet: meglévő technológiával pályázhattak Cseh Katalinék

  • Másfél hete tart az Anonymous-ügyként elhíresült botrány, amelyben egy álarcos alak hívta fel a sajtó figyelmét, hogy Cseh Katalinhoz köthető cégháló több mint 4,7 milliárd európai uniós támogatást nyert el.
  • Az origo megírta, hogy a cégek összejátszhattak és azóta az is kiderült, hogy a cégháló tagjai rendszeresen együtt változtatta a telephelyét.
  • A Nolimpiával ismertséget szerző politikus, aki az olimpiára hivatkozva kért eu-s támogatást hologramos technológia kifejlesztésére, elismerte a pályázás tényét és azt állította, hogy minden rendben volt a pályázattal.
  • A Pesti Srácok cikke után megvizsgáltuk a céghálóba tartozó svájci céget is és észrevettük, hogy HoloTech Switzerland AG már évekkel korábban kifejlesztett egy hologram technológiát.
Botrány 2021-07-19 | 13:17
Anonymous: 4,5 milliárd forintnyi EU-s támogatást zsebelt be egy politikus és holdudvara

Anonymous: 4,5 milliárd forintnyi EU-s támogatást zsebelt be egy politikus és holdudvara

  • Újabb pendrive érkezett a bennfentes.net szerkesztőségébe Anonymous videójával.
  • Az álarcos alak azt mondja: 4,5 milliárd forint európai uniós támogatást és 300 millió forintnyi állami közbeszerzést nyert egy politikus cége és "haveri cégek".