Karácsony közművezére fáradékony: 10 nap florida, 10 nap Abu-Dzabi

Karácsony közművezére fáradékony: 10 nap florida, 10 nap Abu-Dzabi
  • Mártha Imre, a fővárosi közműcégek vezére nem tud leállni a luxusnyaralásokkal.
  • Havonta kell egyet pihennie a világ luxusnyaralóhelyein.
  • Közben főnöke, a szárnyaszegett Karácsony idehaza magyarázkodik és hazudozik Mártha Imre, vagy egyéb fővárosi botrányok miatt.

Mártha Imre kollégái – a fővárosi köztisztaságnál, a FŐTÁV-nál, a kertészetnél és a temetkezési vállalatnál – újabb bizonyító erejű fotókat és dokumentumokat juttattak el a Metropol szerkesztőségébe, írja a lap.

Valószínűleg nagyon elegük van már egyszemélyi vezetőjük magamutogató életmódjából, abból, hogy Mártha Imre szinte minden hónapban eltűnik a cégek életéből, jegyzi meg a Metropol.

Mártha Imre februárban például floridai birtokán pihente ki a fáradalmait, márciusban meg kiruccant Arábiába, hogy AZ EGYIK LEGDRÁGÁBB LUXUSSZÁLLODÁBAN, ABU-DZABIBAN, AZ ELNÖKI PALOTA MELLETT TALÁLHATÓ ST. REGIS HOTELBEN MEGINT CSAK NYARALJON EGYET. Nem túlzás azt állítani, hogy már egyfajta lázadás készül a fővárosi közműveknél vezetőjük provokatív luxuséletmódja miatt.

MÁRTHA IMRE, AKIRŐL GYURCSÁNY FERENC AZT ÍRTA, "MÉG TÖBB MÁRTHA IMRÉT", EZÚTTAL IS HŰ MARADT ÖNMAGÁHOZ. Februárban barátnője – a korábbi malagai luxusútról jól ismert alulöltözött hölgy – társaságában kiment Floridába, hogy kiélvezze a dúsgazdagok kedvenc nyaralóhelyén lévő luxusingatlanát Naples városában, ahol Amerikában a legmagasabb az egy főre jutó milliárdosok száma. Mint ismeretes,VAN ITT EGY LUXUSLAKÁSA ÉS VETT EGY KÜLÖN INGATLANT EGY MAGÁNSZIGETEN IS.

Jachtutazás a Mexikói-öbölben

Barátnőjét természetesen elvitte egy újabb jachtutazásra is a mesés Mexikói-öbölbe, ami a magánszigeten található ingatlanból vízi úton közvetlenül elérhető.

A Gyurcsány-fióka névre büszke közművezér ezúttal nem maga posztolt, hanem – valószínűleg óvatosságból – barátnőjére bízta a "dicsekvés jogát". Az ő posztjai nyomán szereztek tudomást kollégái AZ ÚJABB LUXUSUTAZÁSRÓL ÉS JACHTKIRÁNDULÁSRÓL A MÁRTHA-FÉLE INGATLAN KÖZVETLEN KÖZELÉBEN LÉVŐ TEN THOUSAND ISLANDS NEMZETI PARK MESESZÉP SZIGETVILÁGÁBAN, VAGY EGY KÁVÉZÓBAN NAPLES BELVÁROSÁBAN.

A posztokon nyilvánvalón igyekeznek elkerülni, hogy Mártha Imre is látható legyen, de ez, nem mindig sikerült.

Florida után pár nappal még 10 nap Abu-Dzabi

Rengeteg szabadsága lehet a fővárosi közművezérnek, mert a floridai "ejtőzés" után alig néhány héttel máris újabb utazásra invitálta a barátnőjét.

EZÚTTAL A MESÉS KÖZEL-KELET, KÖZELEBBRŐL ABU-DZABI FELÉ VETTÉK AZ IRÁNYT.

A fővárosi szolgálati Skoda a reptér parkolójában állt 10 napig

Kollégáinak, akiknek, mint azt külön levélben megírták, végképp elegük van a fővárosi közművezérből. MÉG AZT IS MEGMUTATTÁK, HOGY MÁRTHA IMRE LEGUTÓBB HOL PARKOLTA LE SZOLGÁLATI KOCSIJÁT A LISZT FERENC REPTÉR PARKOLÓJÁBAN.


Mostanában inkább ezzel a Skodával jár, miután a Metropol leleplezte, hogy EGY 60 MILLIÓS BENTLEY IS REJTŐZIK A GARÁZSÁBAN.

Barátnője természetesen ezúttal is eldicsekedett a mesés márciusi nyaralással, szokása szerint posztolt erről a luxusútról is néhány képet. És láss csodátAZ EGYIK FOTÓN –JOBB OLDALON, IGAZ HASON FEKVE, MAGA MÁRTHA IMRE IS FELBUKKANT. INNEN, ABU-DZABIBÓL LEHET SZÉP IRÁNYÍTANI A FŐVÁROSI KÖZMŰVEKET!


Még az is kiderül a képről, hogy Mártha Imre barátnője az Arab-tenger partján éppen milyen könyvet olvas.

A ST. REGIS ABU-DZABIBAN TERMÉSZETESEN A CSÚCS-LUXUSSZÁLLODÁK EGYIKE, NEM VÉLETLENÜL, HISZEN AZ EMIRÁTUSOK ELNÖKI PALOTÁJÁNAK KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÁBAN TALÁLHATÓ.

Egy éjszaka 1,2 millió forint ebben a luxushotelben


Nem túlzás azt állítani, hogy az ötcsillagos hotel maga a földi Paradicsom, ahol olyan szolgáltatásokkal kényeztetik a vendégeket, mint példáulA 360 FOKOS PANORÁMA-KILÁTÓ A PERZSA-ÖBÖLRE, PRIVÁT STRAND ELDUGOTT PIHENŐSARKOKKAL, HELIKOPTERLESZÁLLÓ, INAS-SZOLGÁLTATÁS, AMI A SZÁLLODA MINDEN VENDÉGE SZÁMÁRA INGYENES, TELJES KÖRŰ WELLNESSRÉSZLEG STB.

Egy fővárosi dolgozó 3 évnyi fizetésébe került a nyaralás

A csúcsminőségű luxusszállodában egyetlen éjszaka 1,2 millió forint, tehát EGY 10 NAPOS PIHENÉS ÁRA NEM KEVESEBB, MINT 12 MILLIÓ FORINT. ENNYIT EGY ÁTLAGOS DOLGOZÓ A MÁRTHA IMRE ÁLTAL VEZETETT BUDAPESTI KÖZMŰCÉGEKNÉL 3 ÉV ALATT SEM KERES.



A recepciós készséggel kapcsolta Mártha Imre lakosztályát

Mártha Imrét személyesen is szerették volna a Metropol újságírói megkérdezni, hogy érzi magát abban a luxusszállodában, ahol a recepción készséggel kapcsolták a lakosztályát, de sajnos nem vette fel a telefont.

Aztán még egyszer próbálták felhívni. A recepciós, miután lebetűzték Mr. Martha nevét, készséggel próbálta újra kapcsolni a szobát, de ismét csak nem vették fel a telefont. Üzenetet is hagytak a Metropol munkatársai, kérve egy visszahívást, de sajnos nem jártak sikerrel...

ÍME A VIDEÓ, AHOGY AZ ARAB LUXUSSZÁLLODA RECEPCIÓSA, HALLVA MÁRTHA IMRE NEVÉT, KAPCSOLJA A BUDAPESTI KÖZMŰVEZÉR LAKOSZTÁLYÁT.

Miközben Mártha Imre dőzsöl, Budapest hanyatlik

MIKÖZBEN A BUDAPESTI KÖZMŰCÉGEK TELJHATALMÚ URA KÉRKEDIK SOKMILLIÁRDOS VAGYONÁVAL, A VÁROSVEZETÉS BUDAPEST LAKÓIN ÉS A MELÓSOKON SPÓROL: leszerelik szemeteskukák ezreit és BKK-automaták tucatjait, és a közműcégektől kirúgnak egy csomó embert. Köztük egy háromgyermekes édesanyát is, akit, mint megrázó riportukban a Metropol beszámolt róla, Mártha Imre cége még meg is alázott.

     

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2022-02-28 | 13:42
Folytatódik az agybaj: oroszpártisággal vádolja a kárpátaljai menekülőket Márki-Zay

Folytatódik az agybaj: oroszpártisággal vádolja a kárpátaljai menekülőket Márki-Zay

  • Azt gondolná minden jóérzésű magyar, Márki-Zay nem képes már fokozni az őrületet.
  • De, minden nap tudja.
Botrány 2021-12-09 | 10:41
Gansperger: Szabó Tímea CIA-nak dolgozott Kabulban

Gansperger: Szabó Tímea CIA-nak dolgozott Kabulban

  • Anonymus újabb videója ahhoz a beszélgetésrészlethez kapcsolódik, amelyen Gansperger Gyula és beszélgetőtársa a magyarországi baloldal nemzetközi kapcsolatrendszerét és külföldi finanszírozását veszik sorra.
  • Gansperger szerint ugyan a Soros-hálózat sok mindent el tud érni idehaza, de [ennek] "a teteje a Gordon".
  • Később ismerteti, hogy azok a nagy nemzetközi multicégek, amelyeket az Orbán-kormány kiszorított az országból, vissza akarnak térni, mert korábban az előnytelen szerződéseiknek köszönhetően rengeteget kaszálhattak Magyarországon.
Botrány 2021-07-20 | 16:57
Cseh Katalin úgy vágott vissza, hogy nem mond igazat

Cseh Katalin úgy vágott vissza, hogy nem mond igazat

  • Perrel is fenyegetőzik a BENNFENTES ellen, mondván, portálunk korrupcióval vádolta.
  • A BENNFENTES nem vádolta korrupcióval a Momentum politikusát.
Botrány 2021-10-01 | 18:42
A baloldali előválasztás manipulálása már a vesztes jelölteknek is feltűnt

A baloldali előválasztás manipulálása már a vesztes jelölteknek is feltűnt

  • A BENNFENTES írt arról, a szoros vesztes jelöltek, akik a Momentum jelöltjeivel szemben kaptak ki, furcsának tartják, hogy a Momentum az utolsó pillantokban fordított az online szavazotakkal.
  • A Soros György által fizette aHang kampányfőnöke pedig azt nyilatkozta a Telexnek, hogy tud olyan jelöltről, aki meg akarja óvni az eredményt.
  • Drávaszerdahely polgármestere a Facebookon fakadt ki, azt írta, "nem gondolja hitelesnek az előválasztást, főleg a számolás végeredményét".
Botrány 2021-06-27 | 17:48
Naná, hogy van kapcsolat a nyugati baloldal és a pedofília között: a '80-as években meg akarták szüntetni a pedofília büntethetőségét

Naná, hogy van kapcsolat a nyugati baloldal és a pedofília között: a '80-as években meg akarták szüntetni a pedofília büntethetőségét

  • A német Zöldeknél egy SA vezető náciból lett zöld párttag, majd Bundestag-képviselő, gyakorló pedofil volt a pedofília legalizálásának leghangosabb szószólója.
  • Egészen 1993-ig az ökopárt programjának része volt a kiskorúakkal való – mindkét fél szabad akaratát feltételező – szexuális kapcsolat legalizálása.
  • Németország mellett a francia és az olasz baloldalon is évtizedekig megtűrt jelenség volt a pedofília.
  • De fény derült arra is, hogy számos baloldali gyermeksegítő központ, például Berlin-Kreuzbergben, egyszerűen pedofilok kezében volt.
Bel 2021-05-10 | 12:50

Gyurcsány felesége az Altusról nem nyilatkozik, inkább orbánozással üti el az időt

  • Az ellenzék háziversenyében Dobrev Klára is fontos tényező. A dinasztikus pártállami leszármazott képviselőnő, Apró Antal unokája Gyurcsány Ferenc felesége és egyben Európai Parlamenti képviselő Brüsszelben.
  • Brüsszelhez azonban nem csupán a képviselőség, de az Altus megbízásai is kötik: az Európai Bizottság több alkalommal is százmilliós megbízásokkal látta el korábban családi cégüket, az Altus Zrt-t.
  • Dobrev Klára online kampányát pedig rendszeresen az európai pártcsaládja fizeti, tízmilliós értékben.
  • A Telex egy barátságos, kedves hangulatú interjút készített Dobrevvel, ahol orbánozásra nagy felület jutott, az Altus Zrt-vel kapcsolatos kérdésekre viszont semennyi.
Botrány 2022-02-04 | 09:05
Súlyos ellentmondások Hadházy állításai és a gyermekbántalmazást rögzítő jegyzőkönyv között

Súlyos ellentmondások Hadházy állításai és a gyermekbántalmazást rögzítő jegyzőkönyv között

  • A hivatalos jegyzőkönyvek szerint többszörös gyermekbántalmazást és lelki terrorizálást követett el Hadházy Ákos a nevelt kisfia sérelmére.
  • Hadházy kapásból tagadott és áldozatként tekintett magára, de a korabeli jegyzőkönyvek szerint többszörösen is bántalmazta a kisfiút.
  • Az édesapja által akkoribban elmondottak alapján Hadházy sunyi módon akkor bántalmazta a gyereket, ha az anyja nem volt a közelben.
  • A történet szereplői ellentmondásos nyilatkozatokat tettek, hogyan repedt fel a kisfiú fejbőre.
  • A kisfiú azt állította, akkora pofont kapott nevelőapjától, az állatorvos Hadházytól, hogy nekiesett egy bútornak.
  • Az anya viszont azt mondta az édesapának, hogy a gyerek ugrált az ágyon, majd leesett.
  • Később viszont Hadházyval közösen már azt állították a gyermekvédelem előtt, hogy a kisfiú futott, megbotlott, majd elesett, és így történt a baleset.
  • Nagy kérdés, az anya miért állított mást az édesapának, mint Hadházyval közösen a hatóságok előtt.
  • Köztudott, hogy Hadházy Ákos unokatestvére, Márki-Zay Péter is a gyerekek fizikai fenyítésének és verésének híve.
  • Többször is elmondta, hogy a gyerekeket úgy kell "nyitott tenyérrel ütni", hogy "külséremi nyom ne maradjon".
Botrány 2022-03-11 | 15:10
A főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselőt

A főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselőt

  • A nyomozó főügyészség pénteken kutatást és lefoglalást végzett Tóth Csabát érintően, majd gyanúsítottként hallgatta ki a szocialista országgyűlési képviselőt - közölte a főügyészség.