Karácsony közművezére fáradékony: 10 nap florida, 10 nap Abu-Dzabi

Karácsony közművezére fáradékony: 10 nap florida, 10 nap Abu-Dzabi
 • Mártha Imre, a fővárosi közműcégek vezére nem tud leállni a luxusnyaralásokkal.
 • Havonta kell egyet pihennie a világ luxusnyaralóhelyein.
 • Közben főnöke, a szárnyaszegett Karácsony idehaza magyarázkodik és hazudozik Mártha Imre, vagy egyéb fővárosi botrányok miatt.

Mártha Imre kollégái – a fővárosi köztisztaságnál, a FŐTÁV-nál, a kertészetnél és a temetkezési vállalatnál – újabb bizonyító erejű fotókat és dokumentumokat juttattak el a Metropol szerkesztőségébe, írja a lap.

Valószínűleg nagyon elegük van már egyszemélyi vezetőjük magamutogató életmódjából, abból, hogy Mártha Imre szinte minden hónapban eltűnik a cégek életéből, jegyzi meg a Metropol.

Mártha Imre februárban például floridai birtokán pihente ki a fáradalmait, márciusban meg kiruccant Arábiába, hogy AZ EGYIK LEGDRÁGÁBB LUXUSSZÁLLODÁBAN, ABU-DZABIBAN, AZ ELNÖKI PALOTA MELLETT TALÁLHATÓ ST. REGIS HOTELBEN MEGINT CSAK NYARALJON EGYET. Nem túlzás azt állítani, hogy már egyfajta lázadás készül a fővárosi közműveknél vezetőjük provokatív luxuséletmódja miatt.

MÁRTHA IMRE, AKIRŐL GYURCSÁNY FERENC AZT ÍRTA, "MÉG TÖBB MÁRTHA IMRÉT", EZÚTTAL IS HŰ MARADT ÖNMAGÁHOZ. Februárban barátnője – a korábbi malagai luxusútról jól ismert alulöltözött hölgy – társaságában kiment Floridába, hogy kiélvezze a dúsgazdagok kedvenc nyaralóhelyén lévő luxusingatlanát Naples városában, ahol Amerikában a legmagasabb az egy főre jutó milliárdosok száma. Mint ismeretes,VAN ITT EGY LUXUSLAKÁSA ÉS VETT EGY KÜLÖN INGATLANT EGY MAGÁNSZIGETEN IS.

Jachtutazás a Mexikói-öbölben

Barátnőjét természetesen elvitte egy újabb jachtutazásra is a mesés Mexikói-öbölbe, ami a magánszigeten található ingatlanból vízi úton közvetlenül elérhető.

A Gyurcsány-fióka névre büszke közművezér ezúttal nem maga posztolt, hanem – valószínűleg óvatosságból – barátnőjére bízta a "dicsekvés jogát". Az ő posztjai nyomán szereztek tudomást kollégái AZ ÚJABB LUXUSUTAZÁSRÓL ÉS JACHTKIRÁNDULÁSRÓL A MÁRTHA-FÉLE INGATLAN KÖZVETLEN KÖZELÉBEN LÉVŐ TEN THOUSAND ISLANDS NEMZETI PARK MESESZÉP SZIGETVILÁGÁBAN, VAGY EGY KÁVÉZÓBAN NAPLES BELVÁROSÁBAN.

A posztokon nyilvánvalón igyekeznek elkerülni, hogy Mártha Imre is látható legyen, de ez, nem mindig sikerült.

Florida után pár nappal még 10 nap Abu-Dzabi

Rengeteg szabadsága lehet a fővárosi közművezérnek, mert a floridai "ejtőzés" után alig néhány héttel máris újabb utazásra invitálta a barátnőjét.

EZÚTTAL A MESÉS KÖZEL-KELET, KÖZELEBBRŐL ABU-DZABI FELÉ VETTÉK AZ IRÁNYT.

A fővárosi szolgálati Skoda a reptér parkolójában állt 10 napig

Kollégáinak, akiknek, mint azt külön levélben megírták, végképp elegük van a fővárosi közművezérből. MÉG AZT IS MEGMUTATTÁK, HOGY MÁRTHA IMRE LEGUTÓBB HOL PARKOLTA LE SZOLGÁLATI KOCSIJÁT A LISZT FERENC REPTÉR PARKOLÓJÁBAN.


Mostanában inkább ezzel a Skodával jár, miután a Metropol leleplezte, hogy EGY 60 MILLIÓS BENTLEY IS REJTŐZIK A GARÁZSÁBAN.

Barátnője természetesen ezúttal is eldicsekedett a mesés márciusi nyaralással, szokása szerint posztolt erről a luxusútról is néhány képet. És láss csodátAZ EGYIK FOTÓN –JOBB OLDALON, IGAZ HASON FEKVE, MAGA MÁRTHA IMRE IS FELBUKKANT. INNEN, ABU-DZABIBÓL LEHET SZÉP IRÁNYÍTANI A FŐVÁROSI KÖZMŰVEKET!


Még az is kiderül a képről, hogy Mártha Imre barátnője az Arab-tenger partján éppen milyen könyvet olvas.

A ST. REGIS ABU-DZABIBAN TERMÉSZETESEN A CSÚCS-LUXUSSZÁLLODÁK EGYIKE, NEM VÉLETLENÜL, HISZEN AZ EMIRÁTUSOK ELNÖKI PALOTÁJÁNAK KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÁBAN TALÁLHATÓ.

Egy éjszaka 1,2 millió forint ebben a luxushotelben


Nem túlzás azt állítani, hogy az ötcsillagos hotel maga a földi Paradicsom, ahol olyan szolgáltatásokkal kényeztetik a vendégeket, mint példáulA 360 FOKOS PANORÁMA-KILÁTÓ A PERZSA-ÖBÖLRE, PRIVÁT STRAND ELDUGOTT PIHENŐSARKOKKAL, HELIKOPTERLESZÁLLÓ, INAS-SZOLGÁLTATÁS, AMI A SZÁLLODA MINDEN VENDÉGE SZÁMÁRA INGYENES, TELJES KÖRŰ WELLNESSRÉSZLEG STB.

Egy fővárosi dolgozó 3 évnyi fizetésébe került a nyaralás

A csúcsminőségű luxusszállodában egyetlen éjszaka 1,2 millió forint, tehát EGY 10 NAPOS PIHENÉS ÁRA NEM KEVESEBB, MINT 12 MILLIÓ FORINT. ENNYIT EGY ÁTLAGOS DOLGOZÓ A MÁRTHA IMRE ÁLTAL VEZETETT BUDAPESTI KÖZMŰCÉGEKNÉL 3 ÉV ALATT SEM KERES.A recepciós készséggel kapcsolta Mártha Imre lakosztályát

Mártha Imrét személyesen is szerették volna a Metropol újságírói megkérdezni, hogy érzi magát abban a luxusszállodában, ahol a recepción készséggel kapcsolták a lakosztályát, de sajnos nem vette fel a telefont.

Aztán még egyszer próbálták felhívni. A recepciós, miután lebetűzték Mr. Martha nevét, készséggel próbálta újra kapcsolni a szobát, de ismét csak nem vették fel a telefont. Üzenetet is hagytak a Metropol munkatársai, kérve egy visszahívást, de sajnos nem jártak sikerrel...

ÍME A VIDEÓ, AHOGY AZ ARAB LUXUSSZÁLLODA RECEPCIÓSA, HALLVA MÁRTHA IMRE NEVÉT, KAPCSOLJA A BUDAPESTI KÖZMŰVEZÉR LAKOSZTÁLYÁT.

Miközben Mártha Imre dőzsöl, Budapest hanyatlik

MIKÖZBEN A BUDAPESTI KÖZMŰCÉGEK TELJHATALMÚ URA KÉRKEDIK SOKMILLIÁRDOS VAGYONÁVAL, A VÁROSVEZETÉS BUDAPEST LAKÓIN ÉS A MELÓSOKON SPÓROL: leszerelik szemeteskukák ezreit és BKK-automaták tucatjait, és a közműcégektől kirúgnak egy csomó embert. Köztük egy háromgyermekes édesanyát is, akit, mint megrázó riportukban a Metropol beszámolt róla, Mártha Imre cége még meg is alázott.

     

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2021-10-14 | 16:05
Bemondásra megy: a Kontra újságírói két előválasztási sátornál is szavazhattak azonosítás nélkül

Bemondásra megy: a Kontra újságírói két előválasztási sátornál is szavazhattak azonosítás nélkül

 • A Kontra újságírói könnyedén kijátszották a sátraknál az azonosítást.
 • Két különböző helyszínen is le tudtak szavazni fals adatok bemondásával.
Botrány 2022-03-23 | 13:11
Karácsony százmilliókkal kitömött haverja a magyarokkal fizettetné a szankciók árát

Karácsony százmilliókkal kitömött haverja a magyarokkal fizettetné a szankciók árát

 • Jávor Benedek egy született semmirekellő baloldali politikus, aki 2019-ben kihullott az Európai Parlamentből.
 • De mivel Karácsony jóbarátja, csináltak neki egy állást Brüsszelben, százmilliós költségen.
 • Elvileg az lenne a feladata, hogy Budapestért lobbizzon Brüsszelben, de eredményeket nem tud felmutatni.
 • Nemrég megírta, hogy nem gond, ha a rezsi ára a többszörösére emelkedik, ezt a magyaroknak ki kell fizetnie.
 • Neki lesz miből, hiszen munkavézés és teljesítmény nélkül vehet fel milliókat havonta Karácsonytól.
 • Amellett, hogy Jávor amellett érvel, meg kell fizetni a szankciók árát, ő is csatlakozott azokhoz a baloldaliakhoz, akik fegyvereket szállítanának Ukrajnának.
 • Nemrégiben Fekete-Győr András, Márki-Zay Péter, Iványi Gábor, Borsik Viktor, Rónai Sándor, Juhász Ferenc, Potocskáné Kőrösi Anita, Cseh Katalin és Berg Dániel is hasonlóan nyilatkozott.
Botrány 2021-09-14 | 11:24
Jakab pontosan úgy beszél a 2006-os rendőrterrorról, mint főnöke, Gyurcsány Ferenc

Jakab pontosan úgy beszél a 2006-os rendőrterrorról, mint főnöke, Gyurcsány Ferenc

 • A Jobbik jelenlegi elnöke szerint "ribillió, rendbontás" folyt a pesti utcákon.
 • Pedig Jakab Péter még a 2010-es éveket követően is gárdamellényben és gárdasapkában feszített Miskolcon.
Botrány 2021-09-03 | 12:55
Cseh Katalin behúzott füllel és farokkal magyarázkodik

Cseh Katalin behúzott füllel és farokkal magyarázkodik

 • Az álom-gyilkos párt európai parlamenti képviselője arra reagált, hogy Budai Gyula feljelentette őt a NAV-nál.
Botrány 2022-03-02 | 20:31
Karácsony tolmácsa egy New York-i felhőkarcoló tetején él

Karácsony tolmácsa egy New York-i felhőkarcoló tetején él

 • Korányi Dávid Gyurcsány alatt kezdte a szakmát, majd szolgálta Bajnait is.
 • Hivatalosan ő Karácsony külpolitikai tanácsadója, de leginkább tolmácskodik neki, mert a Főpolgármester továbbra sem beszél egy mukkot sem angolul.
 • A Metropol kiderítette, Korányi egy New York-i felhőkarcoló tetején múlatja hétköznapjait, miközben Budapesttől egymilliót kap a tanácsadásaiért.
 • Ami a legtöbbször az, hogy szépen beszéljen Karácsony mellett angolul, aki szégyenszemre továbbra is csak makogni tud nemzetközi rendezvényeken is.
 • Korányi arról is híres még, hogy a híres maneken, Mihalik Enikő híres férje.
Botrány 2021-11-23 | 12:17
Letagadták, hogy Jakab a lakásban lenne, erre délután fél háromkor a pártelnököt ki kellett menekíteni a lakásból

Letagadták, hogy Jakab a lakásban lenne, erre délután fél háromkor a pártelnököt ki kellett menekíteni a lakásból

 • Folytatódik Jakab Péter és kabinetfőnökének hazudozása.
 • Hétfőn a Bors cikkének megjelenése után tagadták, hogy életvitelszerűen tartózkodnának a lakásban és perekkel fenyegetőztek.
 • Kedden a Bors nyilvánosságra hozott újabb felvételeket, melyeken jól látszik, hogy Jakab vasárnap éjszaka is a lakásnál parkolt.
 • De ami fontosabb ennél, mindketten a lakásban voltak azon az éjszakán is. Ám továbbra is azt állítják, nincs köztük semmi, csak dolgozni járnak oda. Kérdés, mennyire életszerű, hogy vasárnap éjjel rengeteget dolgoznak.
 • A BENNFENTES hónapokkal ezelőtt értesül a pletykáról, hogy Jakab és a kabinetfőnöke régóta egy párt alkotnak.
 • De igazán nem ez zavarja a jobbikosokat, ez magánügy, csak közben nem kell eljátszani a hős családapát, mondják, hanem az a gondjuk a kabinetfőnökkel, hogy Jakab bizalmasa a pártelnök helyett irányítja a pártot, útszéli stílusban.