Vasárnapi gyűlöletmatiné putyinozással és hazudozással

Vasárnapi gyűlöletmatiné putyinozással és hazudozással
  • Alig párszáz embert vonzott a Márki-Zay Péter féle gyűlöletszekta vasárnapi, budapesti tüntetése.
  • A műsor a szokásos volt: Orbán, Puytin, Orbán, Putyin.
  • Az MTVA előtt tartott szektás gyűlésen a baloldal miniszterelnök-jelöltjét ismét Jézushoz hasonlították.
  • Ő pedig önmaga hatása alá kerülve végighazudozta az egész fellépést.
  • Vasárnap ismét kiderült, Márki-Zay annyira sokat hazudik, hogy Karácsony Gergely pironkodva szégyenkezik a budapesti Városházán.

"A propaganda fegyver, a hazugság öl" – ezzel a címmel hirdetett tüntetést az Egységben Magyarországért hatpárti baloldali tömörülés vasárnap délután öt órára az MTVA Kunigunda utcai székháza elé.

A helyszínen mindössze néhány százan, az online térben is mindössze egy-két ezren voltak kíváncsiak a szivárványkoalíció orbánozó, putyinozó és diktatúrázó politikusaira, közte a hazugságaiba egyre jobban belekavarodó Márki-Zay Péterre, a baloldal miniszterelnök-jelöltjére, akit Jézushoz hasonlítottak.

A gyűlölet és a hazugság ömlik a közmédiából és a KESMA-lapokból. A sajtószabadságot olyanok képviselik, mint Gulyás Márton és a Partizán– fogalmazott Márki-Zay Péter, akit úgy konferált fel az MTVA előtt tartott baloldali tüntetésen Lukácsi Katalin, hogy olyan, mint Jézus Krisztus a Passióban, minden teher rá hárul. A baloldal kormányfőjelöltje azt állította, hogy Hódmezővásárhelyen minden üzemben, ahova a kampánya közben ő ellátogatott, csak Lázár János rádiója fogható, hallható. 

A Fidesz a járvány alatt sem az emberek életéért küzdött, hanem az oltásellenes baloldalról hablatyolt, ahogy most az ukrán háború kapcsán is – mondta.

Újra elővette azt a hazugságát, hogy az Orbán-kormány szállít magyar repülőgépeken fegyvert Ukrajnába és nem az ellenzék akarja azt. Márki-Zayt a tények hidegen hagyják, hogy a NATO Nehéz Légiszállítási Ezredének pápai gépei NATO-parancsnokság alatt, hazánk érintése nélkül vittek hadianyagot nyugati országokból Ukrajnába. 

Hazugságnak nevezte, hogy ő magyar katonák és fegyverek küldéséről beszélt, pedig azt az általa igencsak kedvelt Gulyás Márton műsorában jelentette ki.

Ismét agymosottakat emlegetett a kormánypárti szavazók kapcsán, majd ismét tagadta, hogy megsértette az időseket, a nőket és más társadalmi csoportokat, illetve hogy a rezsicsökkentést és a gyermekvédelmi törvény eltörölnék, annak ellenére, hogy a saját vasárnapi online műsorában, illetve kampányrendezvényein mondta.

Ismét támadta Paks 2-t és a Budapest–Belgrád vasútvonal fejlesztését, igaz, nem törődve azzal, hogy az utóbbi beruházás nem Oroszországhoz, hanem Kínához kötődik.

Szerinte nem lesz szabad választás április 3-án, mert ha szabad lenne, akkor 80 százalékkal nyerne ő és a baloldal, és lehet, hogy a Fidesz be se jutna a parlamentbe, de ha igen, akkor is csak maximum húsz százalékkal.

A magyar közmédiát a ruandai népirtásban szerepet vállaló rádióval vonta párhuzamba, azzal, hogy a propaganda öl, majd felidézte, hogy őt milyen inzultusok érték a választási kampányban. Beszéde végén hősöknek nevezte híveit és az ukrán katonákat, akik a túlerő ellen harcolnak.

Márki-Zayt megelőzően a hatpárti koalíció politikusai is felszólaltak.

Hadházy Ákos a Putyin-rendszer magyar kiadásának nevezte az Orbán-kormányt. Márki-Zay Péter elszámoltatási felelőse szerint nincs független sajtó, Magyarországon ugyanúgy megsemmisítették, mint ahogy az orosz hadsereg első csapásai az ukrán reptereket, stratégiai pontokat. Attól tart, hogy Oroszországhoz hasonlóan lekapcsolják Magyarországon is Facebookot és a Twittert is, ha a baloldal nem cselekszik. A sajtó hiánya és az általa vélelmezett diktatúra ellenére mégis úgy látja, hogy van esélye a baloldalnak április 3-án győzni.

– Európa vagy Moszkva között kell választanunk – summázta az országgyűlési képviselő-jelölt.

Szél Bernadett szerint egypártrendszert jelent a Nemzeti Együttműködés Rendszere, és az emberek nem tudják, hogy propagandát néznek. Arról beszélt, hogy a kormány a keleti nyitással elszakította Magyarországot Európától. Szerinte sem lesz szabad választás április 3-án, de ha a baloldal hatalomra kerül, akkor 2026-ban már az lesz.

Szabó Tímea, akit a vélelmezhető CIA-s kapcsolatai miatt csak Kabul rózsájának neveznek, azt nehezményezte, hogy Karácsony Gergely főpolgármestert arról kérdezte a közmédia, kerékpárral érkezett-e a stúdióba. A Párbeszéd politikusa szerint baloldaliakat nem hívnak meg a köztévébe, majd azt tartotta problémásnak, hogy megjelent az MTVA kamerája. Orbán Viktor szerinte 2014-ben beállt Putyin és az atom mögé, amikor megkötötte a Paks 2 hitelszerződését, amivel gyarmat lesz az ország. Azt is hangsúlyozta, hogy attól lesz szabad az ország, ha nem lesz atomerőmű, orosz kapcsolat, amit Márki-Zay Péter hoz majd el.

Oroszország, háború, atom, Putyin vagy Európa, szabadság, ellenzék és Márki-Zay Péter – e között kell választani – fogalmazott, majd igazat adott az ukrán nagykövetnek, aki szerint csak a sírban lesz stratégiai nyugalmuk a magyaroknak.

Varju László DK-s politikus – aki korábban már betört egyszer baloldali politikustársaival a Kunigunda utcai intézménybe és ezért a bíróság előtt kellett felelnie – felelevenítette korábbi élményeit, majd sajtószabadságot követelt. Hazaárulással vádolta meg az MTVA dolgozóit. Ők a mi háborúnk gépágyúi, minden lakásba lövöldöznek a kábeltévén – fogalmazott, majd putyini propagandával vádolta meg a köztévét és a kormányt, mivel az nem csak a baloldal narratíváját közvetíti. Arról sem emlékezett meg a DK-s politikus, hogy pártelnöke, Gyurcsány Ferenc számos családi programot tartott mind Budapesten, mind Moszkvában Vlagyimir Putyinnal.

Brenner Koloman jobbikos politikus a kormányt kétkulacsos politikával vádolta meg, miközben pártja volt az, amely 2014-ben kiállt a Krím orosz megszállása és a donbaszi szakadár köztársaságok népszavazásai mögött, nem egy politikustársát pedig kitiltották Ukrajnából. Az antiszemita botrányokkal, cigányozó politikusokkal teli Jobbikot jobbközép, keresztényszociális pártnak nevezte, majd szimbolikusan lefoglalta a közmédiát.

Kanász-Nagy Máté Putyin szellemének távozását követelte a közmédia épületéből, szerinte 24 órában folyik az orosz propaganda a képernyőn keresztül. Az LMP társelnöke a Paks 2 beruházást is bírálta, majd elavultnak nevezte az atomenergiát, és vitán felülinek, hogy orosz technológiával és pénzügyi forrásból nem épülhet Magyarországon, mivel állítása szerint az orosz hadsereg nukleáris létesítményeket bombáz. Arról nem beszélt, hogy milyen megújuló forrásokból lenne kiváltható a magyar energiaszükséglet elérhető áron.

Hajnal Miklós, a magának diplomát hazudó momentumos politikus hazugságok relativizálásával vádolta meg az MTVA-t és az ott megszólaló szakértőket, akiket Putyin csatlósainak nevezett.

Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő – akit épp egy újabb hazugságon kaptak az EU polgári védelmi programja kapcsán – azt állította, hogy olyan közvélemény-kutatást készíttetett, amely szerint a Fidesz-szavazók 40 százaléka szerint Kelet felé kell az országnak haladnia. Szerinte a közmédia tehet arról, hogy a jobboldal hogyan gondolkodik.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Bel 2021-05-16 | 16:19
Eddig csak bottal üthettük a nyomát, de valóban van medve a Börzsönyben

Eddig csak bottal üthettük a nyomát, de valóban van medve a Börzsönyben

  • Május eleje óta kering egy medvetalp több fotója is a közösségi médiában.
  • Eddig senki sem látta a medvét, csak a hűlt helyét sikerült lefotózni, szombat éjjel azonban az infracsapda megörökítette az állatot.
  • "Elkészültek az első kameracsapdás felvételek a Börzsönyben először május első napjaiban feltűnt medvéről, a fotók alapján egészséges, jól fejlett példány" - írták a Facebookon a Börzsönyi Természetvédők.
Bel 2021-11-19 | 14:33
A rendőrök elfogtak egy 24 éves román férfit, aki 24 migránst csempészett

A rendőrök elfogtak egy 24 éves román férfit, aki 24 migránst csempészett

  • A Készenléti Rendőrség NNI Székesfehérvár Osztálya jelzése alapján a rendőrök 2021. november 18-án 23 óra 53 perckor az 1-es számú főúton megállítottak egy tehergépkocsit.
  • A járműben 24 fő, magát afgán állampolgárnak valló személy utazott, akik sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni nem tudták.
  • Az egyenruhások a sofőrt és utasait elfogták és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.
  • Az illegális migránsokkal szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően járnak el.
  • A román sofőrrel szemben a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntett gyanúja miatt indít eljárást.
Bel 2021-12-13 | 19:39
Macron üzent: a kisszobában szorított helyet az ajvékoló ellenzékieknek

Macron üzent: a kisszobában szorított helyet az ajvékoló ellenzékieknek

  • Biztosan nem a képen látható kisszoba a budapesti francia nagykövetség díszterme.
  • A szimbolikus helyszínválasztással a francia elnök beárazta az ellenzéket.
  • Azzal, hogy a kisszobában fogadta őket, megüzente nekik, hogy partnernek se elég jók.
  • Jelzésértékű, hogy Franciaország első emberre arra se méltatta az ellenzéket, hogy közös sajtónyilatkozatot tegyen velük.
  • Ez természetesen nem akadályozta meg a jelenlévő ellenzékieket abban, hogy Emmanuel Macronnak a magyar helyzetről össze-vissza hazudozzanak.
  • A hiperpasszív Karácsony megint eljátszotta a nemzetközi színtéren is párbeszédképes, komoly politikust, közben egy árva mukkot nem beszél semmilyen idegen nyelven.
Bel 2021-09-25 | 14:00
A DK visszaszólt Karácsonynak: Tóth Csaba eredetileg is Karácsony és az MSZP jelöltje volt, nem a DK-é

A DK visszaszólt Karácsonynak: Tóth Csaba eredetileg is Karácsony és az MSZP jelöltje volt, nem a DK-é

  • A Főpolgármesterről ismételten kiderült, hogy nem a leghűségesebb szövetséges.
  • A politikai pályája gyakorlatilag folyamatos árulások láncolata.
  • Gyurcsánynak dolgozott, majd később elárulta, hogy részt vegyen az LMP megalakításában; aztán Bajnai kedvéért elárulta Schiffer Andrást, és szétszakította az LMP-t.
  • De ahogy nem sikerült a céljait elérnie, elárulta Bajnai háttéremberét is, az EGYÜTT korábbi elnökét, Szigetvári Viktort is.
  • A körbeárulás természetesen nem állhat meg, azt követően, hogy kifejezte, Hadházyval szemben Tóth Csabát támogatja a zuglói előválasztáson, a pénteki vitában mégis kifarolt mögüle.
  • A Demokratikus Koalíció közleményben emlékezteti a Főpolgármestert: Tóth az ő, a Páreszéd, és az MSZP kérésére lett jelölt.
Bel 2021-06-05 | 17:20

A kormánypártiak 86, és az ellenzékiek 59 százaléka is helyesli a Szputnyik V oltóanyag beszerzését

  • Az Alapjogokért Központ arra volt kíváncsi, mi az emberek véleménye az orosz vakcina beszerzéséről.
  • Rákérdeztek arra is, a magyarok elégedettek-e a hazai járványkezeléssel.
  • A teljes felnőtt népességet reprezentáló kutatás szerint a magyarok 54%-a elégedett a járványellenes intézkedésekkel.
Bel 2021-09-01 | 11:09
Miközben Karácsony adót emelne, a kormány 0%-os jövedelemadón gondolkodik a kiskeresetűek esetében

Miközben Karácsony adót emelne, a kormány 0%-os jövedelemadón gondolkodik a kiskeresetűek esetében

  • Karácsony a programismertető hakniján mondta be a többkulcsos, progresszív jövedelemadót, amit még a saját hívei sem vettek jó néven.
  • A kormány továbbra is az adócsökkentésben látja a kiutat, nem az adóemelésben.
Bel 2021-08-06 | 17:42
ORFK: a bűnözők Szerbiától Ausztriáig 4-5 ezer eurót is elkérnek egy-egy illegális bevándorlótól

ORFK: a bűnözők Szerbiától Ausztriáig 4-5 ezer eurót is elkérnek egy-egy illegális bevándorlótól

  • Megháromszorozódott az elfogások száma 2021 első fél évében.
  • A schengeni külső határon 53 297 intézkedésre volt szükség idén, míg tavaly 17 442 hatósági beavatkozás volt ugyanebben az időszakban.
  • Karácsony Gergely a héten bukott le azzal, hogy a Zeit című német lapban megüzente: a baloldal ugyan fontosnak tartja a migránsok jogait, de nem fogja ezt a plakátokra írni, mert nem tud ezzel nyerni.
Bel 2022-04-19 | 18:21
MigránsTaxi: A rendőrök elfogtak egy román állampolgárt, aki öt határsértőt próbált átcsempészni Magyarországon

MigránsTaxi: A rendőrök elfogtak egy román állampolgárt, aki öt határsértőt próbált átcsempészni Magyarországon

  • A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei 2022. április 19-én 15 óra 30 perckor Ruzsa külterületén ellenőriztek egy román honosságú Volkswagen Golf Karavan típusú személygépkocsit.
  • Az ellenőrzés során az egyenruhások az autó utasterében öt határsértőt találtak, akik pakisztáni és indiai állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.
  • Sofőrt a rendőrök a Szeged Határrendészeti Kirendeltségre előállították, ahol elszámoltatása folyamatban van.
  • A határsértőkkel szemben a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el.