"Ők 11-en Eger ellenségei" - feloszlatná az egri közgyűlést a polgármester

"Ők 11-en Eger ellenségei" - feloszlatná az egri közgyűlést a polgármester
 • Mirkóczki Ádám polgármester kemény szavakkal minősítette azt a közösséget, melynek élén Eger élére került.

"Most mindenki ízelítőt kapott a politikai gátlástalanság magasiskolájáról, amelyről az egri közgyűlés szörnykoalíciója most iskolapéldát mutatott" – így kezdi az egri polgármester, Mirkóczki Ádám Facebook-bejegyzését melyben arról ír: kezdeményezi az egri közgyűlés feloszlatását - tudósít az ATV porálja.

A városvezető a következő 11 személy csoportosulását hívja "szörnykoalíciónak": Oroján Sándor (Fidesz), Mirkóczki Zita (MSZP), Juhász Ádám (Fidesz), Berecz Mátyás (DK), Kovács Csatlós Tamás (Fidesz), Komlósi Csaba "(Lmp?)", Orosz Lászlóné (Fidesz,) Keresztes Zoltán (Momentum), Lombeczki Gábor (Fidesz), Pápai Ákos (Mi Hazánk), Bódi Zsolt (Fidesz).

"Ők 11-en azok, akiket nem érdekelt a jegyző, aki a törvényesség őreként figyelmeztette a közgyűlést, hogy jogszabályokkal ellentétes előterjesztést nem lehet elfogadni, ők megszavazták! Ők 11-en azok, akiket nem érdekelt a működőképesség, amikor a hivatalt a végletekig leterhelő és teljesen értelmetlen előterjesztést kellett megszavazni minden ész érvvel szemben, megtették. Ők 11-en azok, akik a költségvetés tarthatatlansága ellenére is, minden jószándékú figyelmeztetés ellenére, semmibe véve a szakmai apparátus érveit megszavazták azokat az indítványokat, amelyek tarthatatlanná teszik az egri költségvetést, megtették. Ők 11-en azok, akik indok nélkül, ész érvek ellenére megakadályoztak egy olyan több 10 millió forintos fejlesztést a felsővárosi sporttelepen, ami az egri sportoló gyerekek elleni lépés, de megtették.

Végül ők azok, akik előre, sötét szobákban (vagy nem tudom hol megegyezve) egy zárt ülést elrendelve emberek tucatjait rúgták ma ki! Lefejezték az EVAT Zrt igazgató tanácsát, kirúgták szinte az összes cégünk felügyelőbizottságának tagjait, kirúgták az Eger Termál Kft. és az Egri Hulladék Nonprofit Kft. vezetését!" – nehezményezi Mirkóczki, és hozzáteszi: "szégyen, hogy az »ellenzéki« jelöltek most azokat váltották le a Fidesszel közösen, akiket 2019-ben saját maguk jelöltek és szavaztak meg, szégyen hogy a transzparenciát követelő álszent képviselők, most zárt ülésen, pályáztatás nélkül neveztek ki cégvezetőket egy Fidesz-MSZP-DK-Momentum paktum részeként a pártsemleges városvezetés ellen. Mindezt bármiféle előzetes egyeztetés, jelzés vagy előzmény nélkül".

A polgármester szerint a fentebb említett 11 ember "Eger ellenségei", és ezt bizonyítja a közgyűlés minden szavazási eredménye –, a helyzetre való tekintettel pedig kezdeményezi a közgyűlés feloszlatását.

"Az én lelkiismeretem tiszta és örömmel számolok be az eddigi munkámról, eredményeimről, sőt kudarcaimról is és vállalom az újabb megmérettetést! Ők viszont sunyi, destruktív módon a gyávaságuk mögé bújva már most jelezték, nem merik feloszlatni a közgyűlést" – nehezményezi Mirkóczki, mindenkit arra kéve: "álljon ki egy új választás mellett, mert minden elvesztegetett nap Eger fejlődését hátráltatja".

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2022-09-26 | 17:31
BOTRÁNY - a gyerekekre fáj a foguk: megint lebukott a baloldal

BOTRÁNY - a gyerekekre fáj a foguk: megint lebukott a baloldal

 • A balos politikusok mindig tagadják, hogy a gender-, vagy a szexuális érzékenyítés célzottjai a gyerekek lennének, ám mindig lelepleződnek.
 • Pár napja a spanyol, kommunista esélyegyenlőségi miniszter bukott le.
 • Azt mondta egy bizottsági meghallgatáson, ahol az ellenzékben lévő jobboldal a gyerekek iskolai szexuális érzékenyítését kritizálta, hogy a gyerekeknek "joguk van tudni, hogy azt szerethetik vagy azzal létesíthetnek szexuális kapcsolatot, akivel csak akarnak"
 • A spanyol VOX elnöke, Santiago Abascal Twitteren minderre úgy reagált, "Vegye le a mocskos kezét a gyerekekről!"
Botrány 2023-02-06 | 17:17
Ezt a békát is be kell nyelni: a baloldali diákszervezet azt tanácsolja, a női hallgatók ne hívják a rendőrséget a molesztáló férfira, mert migráns

Ezt a békát is be kell nyelni: a baloldali diákszervezet azt tanácsolja, a női hallgatók ne hívják a rendőrséget a molesztáló férfira, mert migráns

 • A berlini Szabadegyetem női diákjait hetek óta zaklatja és molesztálja egy migráns férfi.
 • A baloldali diákszervezet azt tanácsolta a hallgatóknak, hogy ne értesítsék erről a rendőrséget, mert az elkövető "migrációs hátterű", és a rendőrség rasszizmusa és a "szükségtelen erő alkalmazása" miatt a helyzet könnyen "eszkalálódhat".
Botrány 2021-10-01 | 19:53
Újraszámlálás: az épphogy vesztes DK-s jelöltek furcsának tartják az utolsó perces momentumos győzelmeket

Újraszámlálás: az épphogy vesztes DK-s jelöltek furcsának tartják az utolsó perces momentumos győzelmeket

 • Budafokon és Baján is újraszámlálást kértek az alig vesztes jelöltek.
 • Mindkét körzetben a Momentum jelöltje nyerte a baloldali előválasztást az online szavazatok segítségével.
Botrány 2021-05-17 | 13:03
"Lelkes és tiszta civilek" - Budakalász 2019-ben megválasztott polgármestere a munkatársaival beszélte meg, hazudik a bíróságon a munkaügyi perben, amit a jogszerűtlenül kirúgott jegyző indított a város ellen

"Lelkes és tiszta civilek" - Budakalász 2019-ben megválasztott polgármestere a munkatársaival beszélte meg, hazudik a bíróságon a munkaügyi perben, amit a jogszerűtlenül kirúgott jegyző indított a város ellen

 • 2019-ben a fideszellenes, ellenzéki média olyan embereket segített pozíciókba országszerte, akik lelkes civileknek maszkírozták magukat, tiszták és frissek, nem pedig olyanok, mint a "gonosz és korrupt fideszesek".
 • Országszerte és különösen a budapesti agglomerációban több településen is sikerült az alaptalan hangulatkeltéssel kipucolni az egyébként sikeresen és botránymentesen működő önkormányzatok éléről a helyi jobboldalt.
 • A választások után Budakalásznak is új, "civil" polgármestere és képviselőtestülete lett. Az új vezetés gyorsan megvált a jegyzőtől, mondvacsinált bizalomvesztésre hivatkozva.
 • Most ahogyan az szinte megszokott a baloldali kényszerösszefogástól, kiszivárgott egy újabb hangfelvétel.
 • Eszerint Göbl Richárd polgármestert a környezete emlékeztette arra, a jegyző rendben dolgozik, végrehajtja a feladatokat.
 • Ennek ellenére megváltak a jegyzőtől, és a hangfelvétel alapján azt is megbeszélték egymás között, hogy Göbl Richárd polgármester majd hazudik a bíróság előtt.
 • Mint az közismert, a magyar jog szerint a tanúknak igazmondási kötelezettsége van a bíróság előtt, így különösen botrányos, hogy a hivatalban lévő polgármesterről egy olyan hangfelvétel készült, ahol azt mondja: "De akkor én hazudok".
 • Miközben az új vezetés novemberben bocsátotta el a korábbi jegyzőt, utóda az a Deák Ferenc lett, akit Göbl Richárd polgármester akart, és aki közeli szomszédja a polgármesternek. Deák a még hivatalban lévő jegyzőnek személyesen elmondta, ő a jelöltje Göbl polgármesternek. Később el is nyerte a jegyzői állást.
Botrány 2021-06-30 | 15:46
A Miss Nevada győztese egy férfi

A Miss Nevada győztese egy férfi

 • Ő az első transznemű nő (értsd átoperált férfi), aki megnyerte a Miss Nevada USA szépségversenyt.
Botrány 2021-10-14 | 16:05
Bemondásra megy: a Kontra újságírói két előválasztási sátornál is szavazhattak azonosítás nélkül

Bemondásra megy: a Kontra újságírói két előválasztási sátornál is szavazhattak azonosítás nélkül

 • A Kontra újságírói könnyedén kijátszották a sátraknál az azonosítást.
 • Két különböző helyszínen is le tudtak szavazni fals adatok bemondásával.