Kokós szexparti résztvevőjével múlatja az időt Mártha Imre Ibizán

Kokós szexparti résztvevőjével múlatja az időt Mártha Imre Ibizán
  • Karácsony eközben az aluljárókban tördeli a kezét, hogy írjanak neki alá a budapestiek.
  • Ez a munkamegosztás Karácsony Budapestjén: a Főpolgármester nyökögve hazudozik, az emberei pedig Ibizán vagy a szintén spanyol Costa del Solon habzsolják az életet.

A "Zsivány Kettes" a méregdrága Hard Rock Hotelben szállt meg, ott, ahol egy éjszaka akár 2,1 millió forintba is kerülhet. Ahogyan a Karácsony Gergely által a fővárosi közműcégek élére kinevezett cégvezetőtől, úgy a meztelen nők hasáról fehér port felszívó Gyenes Leventétől sem áll távol a luxus. Újabb részleteket mutatunk be az amerikai milliárdosok szintjén élő Mártha Imre nem mindennapi életéből - írja a Kontra.

  • Az elmúlt hetekben a média élénken foglalkozott Mártha Imrével, aki a második Gyurcsány-kormány idején alapozta meg a vagyonát.
  • A hírek méregdrága karórákról, kétmilliárdot érő svábhegyi villáról, csúcskategóriás autókról és álomutazásokról szóltak.
  • A Kontra most kiderítette, hogy a fővárosi közműcégek vezetője nem mással, mint Gyömrő hírhedt polgármesterével élvezi a luxust.
  • Mártha Imre és Gyenes Levente régi barátok, nemrég az Ibizán található Hard Rock Hotelben pihenték ki fáradalmaikat. A szálláshelyen főszezonban (júliusban) 163 ezer és 2,1 millió közötti összeget kérnek el egy éjszakáért.
  • Gyenes azután lett országosan ismert politikus, hogy egy orgián fehér port szívott fel egy meztelen nő hasáról.
  • Akárcsak Mártha, ő is szeret hivalkodni a gazdagságával: volt már magánhelikoptere, szebbnél szebb autókkal jár, és még borászatot is nyitott.
  • ​Nem sokkal karácsony előtt járták be az országos sajtót azok a képek, amelyek Mártha Imre playboy-életmódjáról tanúskodnak. A budapesti közműcég-holding első számú embere jól láthatóan két kézzel szórja a pénzt, és látványosan habzsolja az életet.

TÁRS A LUXUSBAN

Az egyik nyilvánosságra hozott felvételen egy kerek fenekű hölgy társaságában süttette már így is napbarnította hasát egy yachton. Nem volt szégyellős, és Instagram-oldalán utólag azt írta kommentként: home office. Mint kiderült, Mártha a Costa del Solon, a milliárdosok egyik kedvenc méregdrága partvidékéről kapcsolódott be a bizonyára kimerítő munkába.


Ez csupán egyetlen apróbb mozzanat Mártha nem mindennapi életéből, a sort gyakorlatilag a végtelenségig lehetne folytatni. A Gyurcsány-érában a Magyar Villamos Műveket irányító cégvezető méregdrága karórákat visel, egy kétmilliárdot érő svábhegyi villában él, Bentley-t és más elitautókat vezet, valamint – ahogy a fenti eset is mutatja – költséges utazásokon vesz részt.


A Kontrának feltűnt, hogy az urizáló cégvezérnek van egy állandó társa a luxusban: Gyömrő polgármestere.

Közösségi médiás képeik alapján Mártha Imre és Gyenes Levente nagyon összenőttek, több alkalommal is együtt nyaraltak, arról nem is beszélve, hogy szívesen vágnak bele közösen az éjszakába is. Egyik bejegyzésükben egyenesen úgy nevezték magukat, hogy a Zsivány Kettes. Volt is mivel vagánykodniuk: pár évvel ezelőtt a szórakozóhelyeiről és tengerpartjáról ismert Ibizán töltötték a szabadságukat. Nem is akárhol pihentek meg: a gazdag üzletemberek egyik közkedvelt szálláshelyén, a Hard Rock Ibizában.
Ez onnan derült ki, hogy Gyenes az Instagramján megosztott egy képet, amin Márthával napszemüvegben pózol a szálloda előtti medencében.

A hotel közvetlenül a remek adottságú Playa d‘en Bossa tengerpartján helyezkedik el. A modern szálloda elsősorban azzal vonzza be a vendégeket, hogy hatalmas szabadtéri színpadán minden héten neves, nemzetközi sztárzenekarok lépnek fel. Sokatmondó, hogy a szálláshelyen hat étterem és számtalan bár működik. A Hard Rock Ibizának természetesen van exkluzív, privát strandklubja és strandbárja is, hogy az elit vendégeknek még véletlenül se kelljen másokkal érintkezniük.

A tehetősek körében annyira népszerű a hely, hogy a legkorábbi időpont, amikorra szállást lehet foglalni, április 8-a, ezt megelőzően valamennyi szobát kivették. A hotel hivatalos oldalán elérhető információk szerint – szobatípustól függően – áprilisban két főnek 56 ezer (158 euró) és 1,1 millió forint (3095 euró) között mozog egy éjszaka ára.

Főszezonban ennél is mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk a vendégeknek: júniusban 163 ezer (462 euró) és 2,1 millió (6174 euró) közötti összegért lehet bérelni egy lakosztályt. 

Elnézve Mártha életvitelét, vélhetően nem érte be a legpuritánabb szállással, és  drágább típust választott. Arra vonatkozóan ugyanakkor a Kontrának nincs információja, hogy pontosan hány éjszakát és milyen típusú szobában vendégeskedett ott barátjával. Mindenesetre a legegyszerűbb szállás is egyértelműen a luxuskategóriájába esik. A Rock Star Suit-okban például minden megvan a tökéletes kikapcsolódáshoz: pezsgőfürdő, legújabb típusú HDTV, LED-es kromoterápia (színterápia), dokkolóállomás iPadhez, iPhone-hoz, valamint lenyűgöző kilátás a tengerre.

A Zsivány Kettes azonban nemcsak a tengerparti paradicsomban élvezi közösen az életet, hanem itthon is. A közöttük lévő szoros kapcsolatot jól mutatja, hogy együtt vettek részt az egyik barátjuk legénybúcsúján. Ahogy ezen az Instagram-fotón is látszik, egy fehér inges koktélparti keretében ünnepelték meg az eseményt.



Friss házasság ide, friss házasság oda, a közös bulizásnak nem lett vége: pár hónappal később az örökifjak egy farsangi mulatságban kötöttek ki, ahol alaposan megnyomták az estét.



MEZTELEN NŐK, MAGÁNHELIKOPTER, ZŰRÖS ÜGYEK

Gyenes Levente sokaknak onnan lehet ismerős, hogy Gyömrő polgármestereként drog- és pornóbotrányba keveredett még 2014-ben. Az ügy azután pattan ki, hogy a vidéki politikusról kompromittáló fotók jelentek meg a bulvársajtóban. Az egyik nyilvánosságra hozott felvételen két meztelen nő társaságában volt látható, egyikük hasáról pedig valamilyen fehér port is felszívott.


Mint kiderült, a fotók nem egy, hanem két különböző buliban készültek.

Az egyik helyszín Gyenes balatoni nyaralója, a másik pedig gyömrői otthona volt. A fehér por több fotón is felfedezhető. A polgármester egy másik képen is szippantott: itt egy asztalnál egy tükör előtt ült pucéran, az orrában a vékony kék csővel. De partnerei sem maradtak el mögötte ezen a téren: az is látható, amint az egyik nő a másik hölgyről nyalja le éppen az anyagot.

A Pest megyei települést 2002 óta kisebb megszakításokkal vezető politikus azzal magyarázta a kilengést, hogy a hivatali irodájából ellopták a laptopját. Arról is beszélt, hogy sosem élt kábítószerrel, így a nyilvánosságra hozott képek manipuláltak.

Gyenes barátjához, Mártha Imréhez hasonlóan nem veti meg a luxust: volt már magánhelikoptere, magánrepülője és szebbnél szebb autókkal jár.

Egyik alkalommal azzal bukott le, hogy egy DiamondStar típusú, négyüléses kisgéppel engedély nélkül hatolt be a ferihegyi repülőtér körzetébe. A történtek után azt nyilatkozta, hogy 18 éves kora óta foglalkozik repüléssel, de mivel hosszabb idő után ült újra a pilótafülkébe, elsősorban a műszereket figyelte, ezért történhetett az incidens.


Nemcsak a fentiek miatt extrém a politikai pályafutása. 14 éve volt polgármester, amikor 2016 augusztusban kilenc hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek folytatólagosan elkövetett adócsalásért és magánokirat-hamisításért – a kecskeméti számlagyárügyként elhíresült ügy hetedrendű vádlottjaként.

Bár a történtek után lemondott városvezetői tisztségéről, rögtön bejelentette, hogy újraindul a megüresedett székért, mivel szerinte a gazdasági ügyei nem voltak összefüggésben a polgármesteri munkájával. Meglepetésre nagy fölénnyel, a szavazatok 80 százalékával újraválasztották a 2016 augusztusán megtartott időközi választáson. Nem sokkal később viszont a közigazgatási bíróság méltatlannak minősítette a posztra, és hosszas huzavona után lemondatta. Az újabb időközi választáson Gyenes nem tudott elindulni, de a 2019-es önkormányzati választáson már igen, és 67 százalékos eredménnyel újra Gyömrő polgármestere lett.

Továbbra is luxusban utazik.

A jelek szerint Gyenest nem különösebben rázták meg a botrányok, hiszen Instagram-oldalát telepakolta hivalkodó képekkel. Büszkén számol be kubai és olaszországi nyaralásáról, továbbá képeiből az is kiderül, hogy saját borászata van, luxusautóval jár, egyik kedvenc időtöltése az elektromos szörfdeszkázás, és egy értékes nyaralót húzott fel Balatonaligán.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2021-09-30 | 14:58
Megmagyarázzák: a nagyszámú érvénytelen szavazatnak nincs hatása a végeredményre

Megmagyarázzák: a nagyszámú érvénytelen szavazatnak nincs hatása a végeredményre

  • Az előválasztási szavazólapok 5,5 százaléka érvénytelen.
  • Van körzet, ahol ez a szám 10, van, ahol 20, és van olyan is, ahol 30 százaléknál is magasabb.
  • De a baloldal választási bizottsága szrint ez nem befolyásolja az eredményeket.
Botrány 2021-07-28 | 14:52
Az ellenzéki propagandamédiában nem hír, hogy Márki-Zay embere a szegedi utcafórumon egyetlen kérdés miatt löködött egy kérdezőt

Az ellenzéki propagandamédiában nem hír, hogy Márki-Zay embere a szegedi utcafórumon egyetlen kérdés miatt löködött egy kérdezőt

  • Néma kuss van Cseh Katka ügyében is, egyedül a HVG írt a botrány kirobbanásakor egyetlen mosdató cikket, majd a Telex mosdatta két cikkben a momentumos Cseh Katkát.
  • Azóta síri csend.
  • Így hallgatja el a valóságot a hazai független-objektív ellenzéki cselédmédia.
Botrány 2021-09-24 | 17:49
Csípőből hazudik a székesfehérvári DK-s: dokumentumokkal bizonyítjuk, hogy egy offshore cég képviselője és tulajdonosa

Csípőből hazudik a székesfehérvári DK-s: dokumentumokkal bizonyítjuk, hogy egy offshore cég képviselője és tulajdonosa

  • Ráczné Földi Judit kapásból letagadta, hogy egy offshore hátterű vállalkozás képviselője és tulajdonosa lenne.
  • A BENNFENTES nyilvánosságra hozza azokat a dokumentumokat, amelyek bizonyítják, hogy a DK-s képviselőjelölt-jelölt egyszerűen hazudik.
  • Úgy tűnik, aki Gyurcsány Ferenc pártjában politizál, az hazudik, mint a vízfolyás.
Botrány 2022-02-17 | 13:40
Megvan az abszolút rekorder: az óbudai szocialista 100 milliót tart Állampapírban

Megvan az abszolút rekorder: az óbudai szocialista 100 milliót tart Állampapírban

  • A baloldal folyamatosan azt állítja, Magyarország tönkrement.
  • Közben milliós, tízmilliós, vagy ahogyan most kiderült, százmilliókat tartanak Állampapírban.
  • Vagyonnyilatkozata alapján az óbudai, szocialista Czeglédy Gergő 100 milliót tart Állampapírban.
  • Ezzel ő az abszolút baloldali rekorder.
  • A kamuvideós Korózs Lajosnak 50, Karácsony helyettesének, Tüttő Katának 67 millió, Czeglédynek pedig kereken 100 milliója van Állampapírban.
Botrány 2021-09-14 | 12:07
Karácsony azért sem vállalja a felelősséget, hogy törvénytelenül alkalmazták a Corvinuson

Karácsony azért sem vállalja a felelősséget, hogy törvénytelenül alkalmazták a Corvinuson

  • A Főpolgármesternek nem erőssége felelősséget vállalni a döntéseiért vagy a tetteiért.
  • Mindig eljátssza, hogy ő "ott sem volt".
  • Ez egy karakterjegy, általában a gyenge, puha férfiakra jellemző.
Botrány 2021-07-20 | 16:44
A Momentum nagyon szereti az uniós pénzeket

A Momentum nagyon szereti az uniós pénzeket

  • Egy kis gyűjtés arról, mennyire szereti a Momentum az uniós pénzeket.
Botrány 2021-07-12 | 13:56
A momentumos Orosz Anna szerint a magyar szurkolók = csőcselék

A momentumos Orosz Anna szerint a magyar szurkolók = csőcselék

  • A jelentőségét rohamosan elveszítő lila párt alpolgármesterként kitartott Orosz Anna is megszólalt futball-ügyekben, miután az UEFA igaztalan vádakkal megbüntette a magyar csapatot és a szurkolókat.
Botrány 2021-11-16 | 15:40
Karácsony remegő hangon tagad és fenyegetőzik

Karácsony remegő hangon tagad és fenyegetőzik

  • A Főpolgármester megint áldozatpózba vágta magát, ahogy azt szokta, mert szerinte minden, ami Anonymus hangfelvételén elhangzik, az rágalom, és a városvezetés senkit nem ismer a videóban nevesítettek közül.
  • Többszöri újságírói kérdésre válaszolva Karácsony megerősítette: nem indítanak semmilyen vizsgálatot az ügyben.