Bige szavaiból süt a dölyfös arrogancia

Bige szavaiból süt a dölyfös arrogancia
  • Interjút adott a HVG-nek Bige László, a baloldal vörösbárója.
  • Megüzente: Márki-Zay annyi pénzt kér, amennyit akar.
  • A műtrágya-vásárló gazdáknak pedig azt mondta, egyáltalán nem érdeklik az árak, ő annyit kér a műtrágyáért, amennyit csak akar.
  • Így beszél egy felkapaszkodott oligarcha.
  • Érdemes feltennie a kérdést magában mindenkinek, olyen országban szeretne-e élni, ahol a politikaközeli oligarchák politikusokat vásárolnak maguknak, a népnek meg megüzenik, hogy nem érdekel a sorsotok, fizessetek.

A milliárdos üzletember a HVG-nek nyilatkozott, meglehetősen érzéketlen mondatokkal - írja a Drót.Info portál.

"Annyit adok Márki-Zaynak, amennyit kér" - állt elő a farbával a százmilliárdos vagyonnal rendelkező baloldali nagyvállalkozó, Bige László. És - teszi hozzá a portál - miközben Márki-Zay a válaszon gondolkodik, a magyar választók is végiggondolhatják, hogy mégis a mi a bánatra számít a pénzéért cserébe a milliárdos a balos kormányfőjelölttől, és mire számíthatnak a magyarok.
Például ott vannak a gazdák. Márki-Zay reménybeli szponzora a következő érzéketlen mondatokkal üzent nekik: "A régióban általánossá vált kényszerszünetek miatt súlyos áruhiány lesz, ami megjelenik a műtrágya árában is, és ezt ki akarjuk használni. 2022 januártól májusig nem az lesz a kérdés, hogy mennyi lesz a műtrágya ára, hanem az, hogy kapsz-e, vagy nem kapsz, mert nem lesz áru."
Bige azonban nem áll meg itt, tovább emberkedik a kiszolgáltatott helyzetben lévő gazdákkal: "A műtrágyának nincs hatósági ára, senkinek semmi köze hozzá, milyen árat szabok meg."


Az idézetekből látható, hogy Bigének körülbelül pont annyira nagy az arca, mint a baloldali kormányfőjelöltnek, és pont annyira érzéketlen is. Persze az is kiderül az interjúból, hogy amikor éppen nem Márki-Zay kampányára költ Bige, akkor hol veri el a gazdáktól - első fokon - versenyjogot sértő módon összekartellezett pénzét.

"Bűncselekményt követ el a Spar, ha 20–40 százalékos diszkonttal ad el termékeket? Most voltam Dubaiban, sorban álltak a vevők a Louis Vuitton 70 százalékos akciója miatt, tán ez is bűn? Az egész szürreális, mert erre nincs törvény."

Nincs mese, hogy a jövő évi választásnak új tétje is van, amely pont megerősíti megerősíti az eddigieket. A magyar önrendelkezés megvédése, a baloldal hatalmon kívül tartása mellett most már azért is szavazunk kell, hogy a törvények határok közé szorítsák a dubajozós Bigéket, és ne ők diktálják azokat.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2021-10-01 | 18:07
Márki-Zay elismeri, munkatársa volt korábban az a férfi, aki lezúzott egy luxus kupé BMW-t tele készpénzzel az M3-as autópályán

Márki-Zay elismeri, munkatársa volt korábban az a férfi, aki lezúzott egy luxus kupé BMW-t tele készpénzzel az M3-as autópályán

  • Az ózdi jobboikos jelölt kampánykoordinátora korábban a Mindenki Magyarországa Mozgalom operatív vezetésében vállalt szerepet - ismerte el Márki-Zay.
  • Hódmezővásárhely polgármestere azt is elismerte, azt követően is találkozott és beszélt a férfival, hogy az elhagyta az MMM vezetését.
Botrány 2021-09-28 | 13:12
Kocsis Máté: nincs két baloldal

Kocsis Máté: nincs két baloldal

  • Videóösszeállítást hozott nyilvánosságra a baloldal agressziójáról Kocsis Máté.
Botrány 2022-03-10 | 18:25
Tóth Csabának a nyomozóhatóságok előtt kell felelnie a százmilliós korrupciós pénzekről

Tóth Csabának a nyomozóhatóságok előtt kell felelnie a százmilliós korrupciós pénzekről

  • Felfüggesztette a mentelmi jogát az Országgyűlés, méghozzá négyötöddel.
  • Senki sem szavazott nemmel.
Botrány 2023-01-21 | 22:57
Ukrán tényfeltáró portál: szétlopják a katonák élelmezésére szánt pénzeket

Ukrán tényfeltáró portál: szétlopják a katonák élelmezésére szánt pénzeket

  • Brutális, másfél-kétszeres, két-háromszoros, de általánosan is 50-65%-os túlárazásokat leplezett le a kiskereskedelmi árakhoz képest az ukrán hadsereg élelmezési szerződéseiben a zn.ua, egy nyugati támogatásokból működő ukrán tényfeltáró portál.
  • Megszerezték a legfrisebb beszerzési szerződéseket, és azokat összehasonlították a 2021-esekkel.
  • Az élelmiszereket egy olyan, csak a minimális saját tőkével rendelkező, kijevi cégtemetőbe bejegyzett vállalkozás szállítja a Védelmi Minisztériumnak, amelynek ügyvezetője korábban a Védelmi Minisztérium alkalmazottja volt.
  • A minisztérium részéről pedig az ellenjegyző egy olyan hivatalnok, aki nyáron már félmillió dolláros sikkasztás gyanújába keveredett.