Újabb fotók jutottak el a Borshoz a luxusban pompázó Cseh-lakodalomról

Újabb fotók jutottak el a Borshoz a luxusban pompázó Cseh-lakodalomról
  • Arany és arany mindenütt.

Arany sütemény és saját címer is dukált a Cseh-lakodalmon, írja a Bors.

Bár a pár még nem az aranylakodalmát ülte, mégis minden arany színben pompázott. És nemcsak a gyűrűk, hanem még az ételek is. A sütemények arany porral voltak bevonva, sőt még aranyozott pálcikás jégkrémeket is készíttettek, hogy a pár bizonyítsa vendégeinek: beszélik a luxus nyelvét.

Természetesen a tortára sem lehetett panasz: a háromemeletes, minimál stílusban megálmodott fekete-fehér süteményt látszólag fémből megalkotott K és D, azaz Katalin és Dániel feliratot viselő nemesi címer ékesítette, amit minden bizonnyal egy művész készített el, kifejezetten a momentumos szerelmespár esküvőjére.

Csak az aranyozott édességekért milliókat fizethettek a cukrászoknak, a torták és a címer áráról nem is beszélve. Egy ilyen esküvői torta hozzávetőleg 2–300 ezer forint. Az esküvőszervező ugyancsak milliós tétel egy ilyen eseménynél, nem beszélve a járulékos költségekről.

Úgy tudni, biztonsági céget is szerződtettek a nagy napra, ami szintén néhány százezerrel megdobhatja a költségeket.

Nehéz elkészíteni a végső leltárt, de az bizonyosan állítható, hogy a botrányos cégügyeiről elhíresült Cseh Katalin nem sajnálta a pénzt, többször tízmillió forintot eltapsolt az esküvőjén. Hogy miből, egyelőre nem tudni.

Képviselői vagyonnyilatkozata alapján nincs ennyi pénze.

Gyanús EU-s pénzek a céghálóban A Cseh Katalinhoz köthető cégháló több mint 4,7 milliárd forint európai uniós támogatást nyert el úgy, hogy közben a cégek a gyanú szerint összejátszottak egymással. Az is kiderült, hogy a Nolimpiával ismertséget szerző Cseh Katalin az olimpiára hivatkozva kért EU-s támogatást egy olyan technológia kifejlesztésére, amelyet már korábban kifejlesztettek.

A pár egyébként a nyilvánosság előtt nem verte nagy dobra a házasságkötést, az interneten mindössze egy diszkrét Facebook-posztban osztották meg a családi állapotuk megváltozását. A nagyjából 140 fős vendégsereg, lényegében az egész Momentum, azonban több mint méltó módon ünnepelte meg a liberális politikusok frigyét.

A Borshoz eljuttatott exkluzív fotók hatalmas költekezésről és féktelen bulizásról árulkodnak.

Sisi is itt táncolt – Bálterem milliókért

A szertartás és a lagzi helyszíne, a Haris Park egy mesebeli palotához hasonlít Budán, a második kerületben. Csak dúsgazdag emberek engedhetik meg maguknak. A momentumos elitet egy olyan bálteremben látták vendégül, amelyben egykoron Sisi, vagyis Erzsébet királyné is keringőzött.

A gyémántberakásos eljegyzési gyűrű mellé egy különleges kivitelezésű jegygyűrű dukált, amelyek összköltsége is legalább 3 millióra rúghat.

A gyűrűk formáját és masszívságukat tekintve szép és igényes ötvösmunkák. Az eljegyzési gyűrű a drágábbik darab, hiszen nagyméretű gyémántok kerültek a foglalatba. Anyagmennyiség és kialakítás miatt minimum másfél millió, de inkább kétmillió forint az ára darabonként, de ennek duplája is lehet, ha magas tisztaságú a gyémánt.

A karikagyűrűk egyszerűbbek, anyagában csiszolt aranygyűrűk, amelynek körülbelül 1 millió forint az ára. Ezen természetesen változtathat az, hogy ki mennyiért szabja ezt az ifjú párra – nyilatkozta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő ékszerész.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Sztori 2023-02-14 | 11:58
Statisztika: ahol Soros-támogatta ügyész veszi át a hatalmat, ott elszabadul a bűnözés

Statisztika: ahol Soros-támogatta ügyész veszi át a hatalmat, ott elszabadul a bűnözés

  • Több nagyvárosban is megugrott a bűnözés, miután Soros György által fizetett szervezetek által támogatott baloldali ügyészeket választottak.
  • A gyilkosságok, autólopások vagy mindkettő megugrott Philadelphiában, New Yorkban, Dallasban, Los Angelesben, Chicagóban és St. Louisban.
  • "Amikor a bűnözők nem találkoznak a bűncselekményeik következményeivel, az áldozatok találkoznak a sikertelen politika következményeivel" - mondta Michael Greibrok, az FGA vezető kutatója a Daily Caller News Foundationnek.
Sztori 2023-02-19 | 14:24
A CIA ex-startégája: "Az USA vezető szerepet játszik a meggondolatlan eszkalációban"

A CIA ex-startégája: "Az USA vezető szerepet játszik a meggondolatlan eszkalációban"

  • A realista megközelítéséről ismert James Rickards szerint az ukrán hadsereg pocsékul áll.
  • A brutális eszköz- és emberveszteséghez számtalan rossz döntés járult hozzá.
  • Az újabb és újabb NATO-fegyverszállítmányok nem fogják megfordítani a háború menetét, csak elhúzzák a végkifejlet időpontját.
  • A fegyverszállítások azonban súlyosan növelik egy nukleáris konfliktus veszélyét.
  • Az USA vezette Nyugat egzisztenciális kérdéssé emelte a háborút, ahelyett, hogy lokalizálta volna azt.
  • Közben az oroszok sem adhatják fel céljaikat, és minden egyes eszkalációs lépésre válaszolnak.
Sztori 2023-07-27 | 13:37
Brutálisan emelkedik a Németországba irányuló migráció

Brutálisan emelkedik a Németországba irányuló migráció

  • 2022 január-júniusa és 2023 január-júniusa között megduplázódott a Németországban először menedékkérelmet benyújtók száma.
  • A rendőrségi szakszervezet vezetője "rendkívül drámai" helyzetet lát.
Sztori 2022-01-19 | 15:00
Listázta a baloldal az ellenzéki választókat, és emailekkel, telefonokkal zaklatják őket

Listázta a baloldal az ellenzéki választókat, és emailekkel, telefonokkal zaklatják őket

  • Az ellenzéki propagandamédia most elfelejtett Kubatov-listázni.
Sztori 2022-10-23 | 15:52
Az egyenlőtlen infláció újrarajzolja az euróövezet kelet-nyugati szakadékát

Az egyenlőtlen infláció újrarajzolja az euróövezet kelet-nyugati szakadékát

  • A 25%-os kiugrás Észtország árszínvonalát Spanyolország fölé emelte - írja a BLOOMBERG.
  • A bérek azonban lassabban zárkóznak fel, így e két hatás jelentősen sújtja a háztartásokat.
Sztori 2023-03-04 | 19:58
10 az 1-hez tüzérségi fölényben vannak az oroszok a keleti fronton

10 az 1-hez tüzérségi fölényben vannak az oroszok a keleti fronton

  • A nyugati médiában ritkán olvasható, reális információkon, nem pedig abszurd vágyálmokon alapuló propagandacikk jelent meg a spanyol El Pais lapban.
  • Egy, a lap által megszerzett észt elemzés szerint brutális a különbség a tüzérségi eszközök és a kilőtt lövedékek számában.
  • Míg Oroszország naponta 40-50 ezret használ fel, addig az ukrán hadsereg 5-6 ezret.
  • Egy ukrán őrnagy a lapnak úgy fogalmazott, még az általuk ellőtt mennyiség is azt jelenti, hogy pár hónap alatt elhasználnak annyit, mint például Franciaország évek alatt.
  • Miközben számos ország már a lehetőségein túl kimerítette a rendelkezésre álló tüzérségi készleteit, az EU arra szólítja őket, biztosítsanak újabbakat Ukrajnának.
  • Ezek az országok már vonakodnak teljesen lemeríteni a stratégiai raktárkészleteiket, de a NATO is nyugtatta a védelmi minisztériumaikat: fogadják el a kisebb készleteket, és figyelmen kívül hagyhatják a maguk számára felállított készletezési követelményeket.
  • Oroszország közben a cikk szerint naponta ellövi a havi európai termelési ütemnek megfelelő tüzérségi lőszermennyiséget.