Újabb fotók jutottak el a Borshoz a luxusban pompázó Cseh-lakodalomról

Újabb fotók jutottak el a Borshoz a luxusban pompázó Cseh-lakodalomról
  • Arany és arany mindenütt.

Arany sütemény és saját címer is dukált a Cseh-lakodalmon, írja a Bors.

Bár a pár még nem az aranylakodalmát ülte, mégis minden arany színben pompázott. És nemcsak a gyűrűk, hanem még az ételek is. A sütemények arany porral voltak bevonva, sőt még aranyozott pálcikás jégkrémeket is készíttettek, hogy a pár bizonyítsa vendégeinek: beszélik a luxus nyelvét.

Természetesen a tortára sem lehetett panasz: a háromemeletes, minimál stílusban megálmodott fekete-fehér süteményt látszólag fémből megalkotott K és D, azaz Katalin és Dániel feliratot viselő nemesi címer ékesítette, amit minden bizonnyal egy művész készített el, kifejezetten a momentumos szerelmespár esküvőjére.

Csak az aranyozott édességekért milliókat fizethettek a cukrászoknak, a torták és a címer áráról nem is beszélve. Egy ilyen esküvői torta hozzávetőleg 2–300 ezer forint. Az esküvőszervező ugyancsak milliós tétel egy ilyen eseménynél, nem beszélve a járulékos költségekről.

Úgy tudni, biztonsági céget is szerződtettek a nagy napra, ami szintén néhány százezerrel megdobhatja a költségeket.

Nehéz elkészíteni a végső leltárt, de az bizonyosan állítható, hogy a botrányos cégügyeiről elhíresült Cseh Katalin nem sajnálta a pénzt, többször tízmillió forintot eltapsolt az esküvőjén. Hogy miből, egyelőre nem tudni.

Képviselői vagyonnyilatkozata alapján nincs ennyi pénze.

Gyanús EU-s pénzek a céghálóban A Cseh Katalinhoz köthető cégháló több mint 4,7 milliárd forint európai uniós támogatást nyert el úgy, hogy közben a cégek a gyanú szerint összejátszottak egymással. Az is kiderült, hogy a Nolimpiával ismertséget szerző Cseh Katalin az olimpiára hivatkozva kért EU-s támogatást egy olyan technológia kifejlesztésére, amelyet már korábban kifejlesztettek.

A pár egyébként a nyilvánosság előtt nem verte nagy dobra a házasságkötést, az interneten mindössze egy diszkrét Facebook-posztban osztották meg a családi állapotuk megváltozását. A nagyjából 140 fős vendégsereg, lényegében az egész Momentum, azonban több mint méltó módon ünnepelte meg a liberális politikusok frigyét.

A Borshoz eljuttatott exkluzív fotók hatalmas költekezésről és féktelen bulizásról árulkodnak.

Sisi is itt táncolt – Bálterem milliókért

A szertartás és a lagzi helyszíne, a Haris Park egy mesebeli palotához hasonlít Budán, a második kerületben. Csak dúsgazdag emberek engedhetik meg maguknak. A momentumos elitet egy olyan bálteremben látták vendégül, amelyben egykoron Sisi, vagyis Erzsébet királyné is keringőzött.

A gyémántberakásos eljegyzési gyűrű mellé egy különleges kivitelezésű jegygyűrű dukált, amelyek összköltsége is legalább 3 millióra rúghat.

A gyűrűk formáját és masszívságukat tekintve szép és igényes ötvösmunkák. Az eljegyzési gyűrű a drágábbik darab, hiszen nagyméretű gyémántok kerültek a foglalatba. Anyagmennyiség és kialakítás miatt minimum másfél millió, de inkább kétmillió forint az ára darabonként, de ennek duplája is lehet, ha magas tisztaságú a gyémánt.

A karikagyűrűk egyszerűbbek, anyagában csiszolt aranygyűrűk, amelynek körülbelül 1 millió forint az ára. Ezen természetesen változtathat az, hogy ki mennyiért szabja ezt az ifjú párra – nyilatkozta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő ékszerész.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Sztori 2021-11-18 | 07:48
A Bors szerint Jakab Péter a lakásbérletével mutyizik, a pártelnök tagad és perrel fenyegetőzik

A Bors szerint Jakab Péter a lakásbérletével mutyizik, a pártelnök tagad és perrel fenyegetőzik

  • Annak ellenére is, hogy Bors nyilvánosságra hozott egy videót, ahol a ház gondnoka azt állítja, nem jakab, hanem egy hölgy lakik a lakásban.
Sztori 2023-02-20 | 20:37
Csökken a nyugati közvélemények Ukrajna-pártisága

Csökken a nyugati közvélemények Ukrajna-pártisága

  • Németországban és Lengyelországban is csökken az ukrajnai háború és a fegyverszállítások támogatása a közvéleményekben.
Sztori 2022-11-07 | 13:18
Ipsos-Secours populaire exkluzív felmérés: európaiak a szakadék szélén

Ipsos-Secours populaire exkluzív felmérés: európaiak a szakadék szélén

  • A közvélemény-kutatást Németországban, Olaszországban, Franciaországban, Görögországban, Lengyelországban és az Egyesült Királyságban végezték, 6000 fő részvételével.
  • A reprezentatív felmérés 2022 június 17 és július 6. között készült.
Sztori 2021-12-14 | 13:02
Ezt ne keresd az ellenzéki cselédmédiában: Tiborcz István minden adósságát kifizette a hirtelen elhunyt mentős családjának

Ezt ne keresd az ellenzéki cselédmédiában: Tiborcz István minden adósságát kifizette a hirtelen elhunyt mentős családjának

  • November végén koronavírus-fertőzésben hunyt el egy közismert, és közkedvelt mórahalmi mentőtiszt.
  • Három gyereket és egy asszonyt hagyott hátra, valamint sok adósságot, mert a család autót vásárolt, hogy szabadidejükben együtt utazhassanak.
  • Egy ismeretlen vállalkozó jelentkezett, hogy egyben rendezné a család adósságát.
  • Sokáig nem volt nyilvános, hogy ki ő, de hétfőn személyesen is felfedte magát.
  • Tiborcz István volt az, Orbán Viktor veje.
Sztori 2023-03-05 | 13:46
A Magyarországon is kavaró Samantha Power, az USAID vezetője elismerte, hogy az USA háborúban áll Oroszországgal, "de az ukránok vannak a fronton"

A Magyarországon is kavaró Samantha Power, az USAID vezetője elismerte, hogy az USA háborúban áll Oroszországgal, "de az ukránok vannak a fronton"

  • Power nemrégiben Magyarországon járt David Pressman amerikai nagykövet meghívására.
  • Pressman és Power további támogatásokat jelentett be az eddig is bőségesen lefizetett dollármédiának és "civil" szervezeteknek.
  • Mérvadó amerikai republikánusok bírálják Powert és Pressmant, hogy egy, az Egyesült Államokkal azonos szövetségesi rendszerhez tartozó államban tevékenykedik az USAID, nem pedig egy fejlődő országban.
  • Szerintük az USAID-pénzek ilyen típusú felhasználása - amelyek egyébként adófizetői források -, csak arra jó, hogy Soros György magyarországi NGO-szervezeteinél landoljanak.
  • Gavin Wax, a New York-i Fiatal Republikánusok elnöke szerint Powerék célja egy színes forradalom kirobbantása és finanszírozása Magyarországon.
Sztori 2023-01-29 | 12:18
Baljós árnyak: a cseh vezérkari főnök szerint "szelektív mozgósításra" kerülhet sor

Baljós árnyak: a cseh vezérkari főnök szerint "szelektív mozgósításra" kerülhet sor

  • Amennyiben a NATO keleti szárnyán kitörne a háború Oroszországgal.
  • A dolog pikantériája, hogy szombaton egy NATO-tábornokot választottak Csehország elnöki székébe.
  • A cseh vezérkari főnök pedig 2 éves civil lét után tért vissza a cseh sereg élére.