Márki-Zay szerint a legfontosabb az illegális bevándorlók integrációja

Márki-Zay szerint a legfontosabb az illegális bevándorlók integrációja
  • Ez nem egészen úgy hangzik, mintha egy bevándorlásellenes jobboldali politikus szavai lennének.

Márki-Zay Péter már évekkel ezelőtt arról beszélt Kálmán Olgának, a Demokratikus Koalíció jelenlegi elnökségi tagjának, hogy fontos az illegális bevándorlóknak az integrációja, amiben Soros György is élharcos, hiába próbálja a baloldal miniszterelnök-jelöltje ezt letagadni.

Hódmezővásárhely polgármestere néhány hete a CNN amerikai hírtelevíziónak is arról értekezett, hogy be fogja engedni a migránsokat Magyarországra, majd az október 23-i beszédében ismét Soros György védelmére kelt.

"Amíg Magyarország az unió tagja, addig a kormány ezt nem tudja megakadályozni, különösen úgy nem tehet különbséget, hogy a fekete bőrű vagy a mohamedán vallású nem jöhet, a többi meg igen" – vélte Márki-Zay Péter, aki a bevándorláspárti nézeteit abban a könyvben fejtette ki, amit korábban Kálmán Olga írt róla.

Továbbá a hódmezővásárhelyi városvezető szerint "a legfontosabb kérdés nem maga a bevándorlás, hanem az integráció".

A hódmezővásárhelyi városvezető annak a meglepő véleményének is hangot adott, hogy összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére. A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint egy kanadai típusú, szereteten és elfogadáson alapuló társadalomra lenne szükség Magyarországon is, hogy legkésőbb egy generáció múlva sokkal befogadóbb legyen a társadalom, és a vegyes házasságból született gyerekek is lelkes hazafiakká váljanak.

Mint a Magyar Nemzet korábban megírta, a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter egy korábbi nyilatkozatában megkérdőjelezte Soros György szerepét a migráció szervezésében.

A szivárványkoalíció miniszterelnök-jelöltje szerint Soros nem akar behozni migránsokat Magyarországra, pedig a valóság ezzel szemben az, hogy az amerikai milliárdos nagyon sok bevándorlást pártoló nyilatkozatot tett – az EU-nak évente egyenesen egymillió migráns befogadását javasolta –, és több, hazánkban is aktív migrációpárti szervezetet támogat az alapítványain keresztül. Emellett Márki-Zay Péter a napokban interjút adott a CNN amerikai hírtelevíziónak, amelyben beismerte, hogy be fogja engedni a migránsokat Magyarországra.

"Amiben én változtatnék, az lényegében a gyűlöletkampány felszámolása és az emberséges bánásmód a menekültekkel, érkezzenek hozzánk akárhonnan" – nyilatkozta a balliberális politikus.

Végül Márki-Zay az október 23-i, ünnepi beszédében Soros Györgyöt kezdte védeni, letagadva az amerikai milliárdos szerepét a migránsok betelepítésében, ahogy korábbi nyilatkozatában is tette. "Hazugságkampányok fognak következni, migránsbetelepítéssel, áremeléssel és Gyurcsánnyal fognak vádolni bennünket azok, akik 12 év alatt nem tudtak semmit rábizonyítani Gyurcsány Ferencre […], miközben Soros Györgyről még egyetlenegy migráns betelepítését sem tudták bebizonyítani" – mondta múlt szombaton Márki-Zay.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Bel 2021-09-23 | 09:50
A magyar lakosság többsége regisztrált

A magyar lakosság többsége regisztrált

  • A kormány megkezdte a nemzeti konzultációból fakadó döntések meghozatalát.
  • A határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.
Bel 2021-05-19 | 20:00

Gyurcsányék jobbikos jelöltet támogatnak Dunaújvárosban

  • A választók helyett újabb választókerületben döntöttek a pártok vezetői az indulóról.
  • Az előválasztás így már csak a nevében választás, gyakorlati tétje egyre kevesebb lesz.
Bel 2021-08-20 | 11:40
Csuklóztatás: úgy tűnik, se Pálinkásék, se Márki-Zayék jelöltjeit nem fogadja be a többi baloldali párt

Csuklóztatás: úgy tűnik, se Pálinkásék, se Márki-Zayék jelöltjeit nem fogadja be a többi baloldali párt

  • Az Országgyűlésben jelenleg képviselőcsoportokkal rendelkező törpepártok nem akarnak újabb riválisokat a Házba.
  • Ugyan nem ezt kommunikálják, hanem mismásolnak és hazudoznak, de a valós ok az ez.
  • Nem akarnak osztozkodni a koncon, hiszen így is olyan törpepártokat visznek be a hátukon, melyek nem rendelkeznek semmiféle társadalmi támogatottsággal.
  • Ilyen az 1 százalékos LMP, a 2 százalékos Párbeszéd, és lassan az egykor szebb napokat megélt MSZP is.
  • Azzal, hogy a baloldali összefogás nemlétező pártokat hurcol be az Országgyűlésbe, biztosítja, hogy a törpepártoknak bőséges frakciótámogatásuk legyen 2022 után is.
  • De ugyanezt a hibát nem akarják elkövetni Pálinkás József Új Világ Néppártjával, és a szintén mérhetetlen Márki-Zay Mindenki Magyarországa Mozgalmával.
Bel 2021-11-02 | 15:26
Két autóval, konvojban utazó embercsempészeket és migránsokat fogtak el

Két autóval, konvojban utazó embercsempészeket és migránsokat fogtak el

  • A rendőrök az M1-es autópályán Győr külterületén állítottak meg két személygépkocsit, amelyek bolgár sofőrjei migránsokat akartak illegális módon Ausztriába juttatni.
Bel 2021-08-06 | 10:06
5 millió 642 ezer a beoltott

5 millió 642 ezer a beoltott

  • Eddig 43 ezren foglaltak időpontot harmadik oltásra és 24 ezren már fel is vették azt.
  • A delta vírusmutáns terjedése a még be nem oltottakat veszélyezteti a leginkább.
  • Jelenleg is tart a nemzeti konzultáció, amely keretében a kormány kikéri a magyar emberek véleményét a járvány utáni életről, többek között a gazdaság újraindítását, a munkahelyek védelmét, és a családok további támogatását érintő kérdésekben. 
Bel 2021-07-12 | 15:55
A helyi önkormányzatokban is csak marakodik a baloldal, de az ország vezetését is akarják

A helyi önkormányzatokban is csak marakodik a baloldal, de az ország vezetését is akarják

  • Miskolc, Pécs, Baja, Szeged, Eger, Göd, Szekszárd, Szolnok - városok, ahol felbomlott a 2019 novemberi balos szivárványkoalíció.
Bel 2021-12-13 | 11:37
Elvenné az emberektől Márki-Zay, hogy egyről a kettőre léphessenek

Elvenné az emberektől Márki-Zay, hogy egyről a kettőre léphessenek

  • Minimálbér-ellenes kirohanásaival Márki-Zay azt üzeni, megszüntetné azt, hogy az emberek fokozatosan, egyre jobban élhessenek a munkájukból.
  • De nem csak a szűken vett minimálbér miatt, hanem azért is veszélyes ez az ötlet, mert rengeteg ellátási forma a minimálbérhez között Magyarországon.
  • Amit ha eltörölnek, akkor annak tovagyűrűző hatása is lenne a nagyszülői gyedre, a gyermekgondozási díjra és az álláskeresési járadékra is.