Márki-Zay szerint a legfontosabb az illegális bevándorlók integrációja

Márki-Zay szerint a legfontosabb az illegális bevándorlók integrációja
  • Ez nem egészen úgy hangzik, mintha egy bevándorlásellenes jobboldali politikus szavai lennének.

Márki-Zay Péter már évekkel ezelőtt arról beszélt Kálmán Olgának, a Demokratikus Koalíció jelenlegi elnökségi tagjának, hogy fontos az illegális bevándorlóknak az integrációja, amiben Soros György is élharcos, hiába próbálja a baloldal miniszterelnök-jelöltje ezt letagadni.

Hódmezővásárhely polgármestere néhány hete a CNN amerikai hírtelevíziónak is arról értekezett, hogy be fogja engedni a migránsokat Magyarországra, majd az október 23-i beszédében ismét Soros György védelmére kelt.

"Amíg Magyarország az unió tagja, addig a kormány ezt nem tudja megakadályozni, különösen úgy nem tehet különbséget, hogy a fekete bőrű vagy a mohamedán vallású nem jöhet, a többi meg igen" – vélte Márki-Zay Péter, aki a bevándorláspárti nézeteit abban a könyvben fejtette ki, amit korábban Kálmán Olga írt róla.

Továbbá a hódmezővásárhelyi városvezető szerint "a legfontosabb kérdés nem maga a bevándorlás, hanem az integráció".

A hódmezővásárhelyi városvezető annak a meglepő véleményének is hangot adott, hogy összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére. A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint egy kanadai típusú, szereteten és elfogadáson alapuló társadalomra lenne szükség Magyarországon is, hogy legkésőbb egy generáció múlva sokkal befogadóbb legyen a társadalom, és a vegyes házasságból született gyerekek is lelkes hazafiakká váljanak.

Mint a Magyar Nemzet korábban megírta, a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter egy korábbi nyilatkozatában megkérdőjelezte Soros György szerepét a migráció szervezésében.

A szivárványkoalíció miniszterelnök-jelöltje szerint Soros nem akar behozni migránsokat Magyarországra, pedig a valóság ezzel szemben az, hogy az amerikai milliárdos nagyon sok bevándorlást pártoló nyilatkozatot tett – az EU-nak évente egyenesen egymillió migráns befogadását javasolta –, és több, hazánkban is aktív migrációpárti szervezetet támogat az alapítványain keresztül. Emellett Márki-Zay Péter a napokban interjút adott a CNN amerikai hírtelevíziónak, amelyben beismerte, hogy be fogja engedni a migránsokat Magyarországra.

"Amiben én változtatnék, az lényegében a gyűlöletkampány felszámolása és az emberséges bánásmód a menekültekkel, érkezzenek hozzánk akárhonnan" – nyilatkozta a balliberális politikus.

Végül Márki-Zay az október 23-i, ünnepi beszédében Soros Györgyöt kezdte védeni, letagadva az amerikai milliárdos szerepét a migránsok betelepítésében, ahogy korábbi nyilatkozatában is tette. "Hazugságkampányok fognak következni, migránsbetelepítéssel, áremeléssel és Gyurcsánnyal fognak vádolni bennünket azok, akik 12 év alatt nem tudtak semmit rábizonyítani Gyurcsány Ferencre […], miközben Soros Györgyről még egyetlenegy migráns betelepítését sem tudták bebizonyítani" – mondta múlt szombaton Márki-Zay.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Bel 2021-07-12 | 11:17
Bányai Gábor csodálatos gyógyulása: "a gyógyulásom minden tankönyvnek ellentmond"

Bányai Gábor csodálatos gyógyulása: "a gyógyulásom minden tankönyvnek ellentmond"

  • Bányai Gábor családját értesítették, hogy köszönjenek el a családfőtől, aki súlyos koronavírus-fertőzésben szenvedett a tavasszal.
  • Aztán a történet megfordult, és a fideszes képviselő csodával határos módon felépült a koronavírusból.
  • Feltehetően ő a világrekorder, aki a leghosszabb időt töltötte műtüdön a kezelése alatt.
Bel 2021-09-30 | 21:36
Rónai Sándor DK-szóvivő: az előválasztást a DK megnyerte

Rónai Sándor DK-szóvivő: az előválasztást a DK megnyerte

  • Innentől senkinek sem lehet kétséges, ki a főnök a baloldalon: Gyurcsány Ferenc az.
Bel 2021-06-04 | 09:44

5 238 903 fő a beoltottak száma, közülük 3 814 194 fő már a második oltását is megkapta

  • Péntekre 269 az új fertőzöttet találtak.
  • 26 többségében idős, krónikus beteg hunyt el.
  • 702 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 78-an vannak lélegeztetőgépen.
Bel 2022-05-18 | 10:07
Nagykutyák: Összehangolt bűnszövetsegben csempészték a migránsokat

Nagykutyák: Összehangolt bűnszövetsegben csempészték a migránsokat

  • Nyomozók befejezték az ügynek a vizsgálatát, azzal a három gyanúsítottal szemben, akik mintegy félszáz határsértőt csempésztek, vagy azokat megkísérelték elszállítani Nyugat-Európába.
  • A magyar szabályozás szerint: Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
  • A bűncselekmény szervezője vagy irányítója tíz évtől húsz évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.
Bel 2021-06-09 | 14:40
A Momentum Portik Tamás egykori szeretőjének jelölésével is nagyon mellényúlt Szolnokon

A Momentum Portik Tamás egykori szeretőjének jelölésével is nagyon mellényúlt Szolnokon

  • Nem igazán tud nyerőt húzni mostanában a Momentum.
  • Kezdődött ez a kínos leszereplés az elhíresült Fegyőr-interjúval a Partizánban, folytatódott a Jobbik-DK szövetséggel a választókörzetek felosztásában.
  • Most kiderült, a Szolnokra ejtőernyőztetett jelöltjük, Kármán Irén sem tetszik a helyieknek.
  • Berg Dánielt a hétvégén visszaléptették Tordai Bence javára, és Hadházyt sem támogatja a DK Zuglóban.
  • Az utóbbi hónapok nem úgy fognak bevonulni a Momentum történetébe, mint a legsikeresebb korszakuk.
Bel 2021-12-07 | 08:43
8 illegális migránssal a kocsijában, menekülés közben belhajtott egy napelemparkba

8 illegális migránssal a kocsijában, menekülés közben belhajtott egy napelemparkba

  • A Tolna megyei rendőrök az M6-os autópálya Paksi pihenőjében fogták el a férfit, aki egy napelemkollektornak is nekihajtott, miközben menekült a rendőrök elöl.