A tömegközlekedést is letérdeltette Karácsony azt követően, hogy a budapesti autós közlekedést tönkretette

A tömegközlekedést is letérdeltette Karácsony azt követően, hogy a budapesti autós közlekedést tönkretette
 • Minden nagyobb hírportálon vezető anyag, hogy Budapesten a tömegközlekedés is elesett.
 • Nem jártak a 4-6 vonalán a villamosok, a pótlóbuszok késtek, TAXI-t nem lehetett találni.
 • És mivel foglalkozik eközben Karácsony Gergely, Budapestért meválasztott főpolgármestere?
 • A bohózatba fulladó ellenzéki előválasztáson belüli személyes taktikázással.

Összeomlott szerda reggel Budapest tömegközlekedése, még délelőtt sem járt a teljes vonalon a 4-6-os villamos.

Szerda reggel teljesen összeomlott a baloldali vezetésű Budapest tömegközlekedése. Hatalmas a felháborodás, a két legforgalmasabb villamosvonalon teljes a káosz, hajnal óta a 4-es villamos egyáltalán nem, a 6-os csak egy szakaszon közlekedik, az emberek pótlóbuszokon, egymásnak préselődve utaznak.

EZ CSAK TOVÁBB NEHEZÍTI A KÖZLEKEDÉST BUDAPESTEN, MINT ISMERT, KARÁCSONY GERGELY HÓNAPOKIG NEM CSINÁLT SEMMIT, ÉS TELJESEN TERVEZETLENÜL INDULTAK MEG EGYSZERRE A BERUHÁZÁSOK A VÁROSBAN.

Bár a BKK reggel bejelentette, hogy 50 db pótlóbuszt állítottak be a 4-6-os villamos helyett, ez nagyon kevésnek bizonyult a reggeli csúcsidőben. Kora reggel tudatta a közlekedési vállalat, hogy járműhiba miatt nem közlekednek a villamosok.

"Egésznap ez lesz, műszaki hibásak lettek a combinók. Óránként próbálnak megjavítani kettőt-hármat, amennyit tudnak. Úgy hallottuk valamilyen homokkal lett gond, ami kell a működésükhöz. Teljes a káosz, de még nagyobb lesz, ha leesik az eső is!" – mondta el a Metropolnak egy forgalom irányító a Corvin-negyednél.

"A Baross utcánál, egy megállóra szálltam fel, de csak a második buszra tudtam felfurakodni, olyan tömeg volt azon is. Az egyik ember az egyik, a másik a másik lábamra lépett. Ez az egy megállós utazás 25 percembe került. Teljes az őrület, mi jöhet még!?" – mondta Mária.

"Fél nyolctól utazunk, a gázművekhez mentünk. Négyszer kellett átszállnunk, a Blahától pedig a pótlóbusszal akartunk jönni. Ez három megálló, 35 perc volt"- mondta Irén és Judit.

"Négy taxitársaságot hívtam, mindegyiknél ugyanaz történt. Hosszú percekig zenél az automata, majd a diszpécser újabb hosszú percekig félretesz, amíg autót keres. Utána vagy azonnal bemondja, hogy nincs szabad autó, vagy volt olyan, hogy 5 percet ígért. Eltelt negyed óra, semmi. Újra hívtam a társaságot, újabb hosszú percekig zenélt, mire hozzájutottam a diszpécserhez, aki elmondta, hogy próbáltak hívni, hogy mégsincs szabad autó" – panaszkodott felháborodva Edit.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2021-05-28 | 10:11

Ez gyorsan ment: alighogy bejelentették, Soros bevásárolta magát a ViacomCBS médiaórásba, a Paramount+ LMBTQ-karakterekkel elkészíti a Fecsegő tipegők felújított verzióját

 • Nemrégiben a BENNFENTES a Bloombergre hivatkozva megírta, Soros György befektetési alapja bevásárolta magát a ViacomCBS médiaóriásba.
 • Most az óriáshoz tartozó Paramount+ jelezte, LMBTQ-karakterekkel készíti el a Fecsegő tipegők felújított verzióját.
Bel 2021-05-15 | 09:15

Papírforma: az utóbbi napok vesszőfutása után is ragaszkodik ahhoz Karácsony, hogy miniszterelnök legyen

 • Több hónapos szenvelgést zárt le maga az érintett: Karácsony hivatalosan is bejelentette, hogy elindul a miniszterelnök-jelöltségért.
Botrány 2021-09-06 | 18:46
NAV: költségvetési csalás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt nyomoznak Cseh Katalin ügyében

NAV: költségvetési csalás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt nyomoznak Cseh Katalin ügyében

 • Hivatalosan is megerősítette a Demokratának a NAV, hogy költségvetési csalás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt nyomoznak Cseh Katalin ügyében.
Botrány 2022-02-23 | 16:31
Ha már Karácsony nem tud építeni semmit, akkor inkább a kormányt is hátráltatja

Ha már Karácsony nem tud építeni semmit, akkor inkább a kormányt is hátráltatja

 • Arcpirító cinizmus, mert holnaptól ismét fapofával játssza tovább az áldozatot Magyarország főállású ellenzéki facebook-huszára.
Botrány 2021-10-01 | 19:53
Újraszámlálás: az épphogy vesztes DK-s jelöltek furcsának tartják az utolsó perces momentumos győzelmeket

Újraszámlálás: az épphogy vesztes DK-s jelöltek furcsának tartják az utolsó perces momentumos győzelmeket

 • Budafokon és Baján is újraszámlálást kértek az alig vesztes jelöltek.
 • Mindkét körzetben a Momentum jelöltje nyerte a baloldali előválasztást az online szavazatok segítségével.
Botrány 2021-08-04 | 12:20

Stabil agyhalál: "klímavédelmi" okokból mondott nemet egy új filmstúdióra a budakalászi képviselő-testület

 • Jóemberkedés a gyakorlatban: Budakalász képviselőtestülete - melyet hangos botrány rázott meg az utóbbi hónapokban, erről a BENNFENTES is beszámolt - hétfőn nemet mondott egy zöldemzős beruházásra.
 • A klímát akarják megmenteni a filmstúdiótól.
 • Göbl Richárd polgármestert azt mondta, "bár Budakalásznak is nagy szüksége lenne a fejlesztési forrásokra, mi itt és most a társadalom minden szegmensét átformáló klímaváltozást és a zöld szempontok érvényesülését előbbre soroltuk".