Pár éve kötéllel a péniszén, beszpídezve fogták el a rendőrök a CNN riporterét, aki legutóbb Szijjártóval izmozott

Pár éve kötéllel a péniszén, beszpídezve fogták el a rendőrök a CNN riporterét, aki legutóbb Szijjártóval izmozott
  • A 2008-ban a nyakát és a péniszét kötéllel összekötő, hülyére speedezett riporter, Richard Quest az új idolja a hazai cselédmédiának.
  • Csak azért, mert Szijjártóval kekeckedett a CNN csatornán sugárzott interjúban.

Letartóztatták a New York-i Central Parkban Richard Questet, a CNN egyik legismertebb arcát, akinél amfetamint találtak - írta a 2008-as Index.

A riportert a rendőrök zárás után találták a parkban, hímtagját és a nyakát egy kötéllel kötötte össze.

Richard Questet, a CNN összetéveszthetetlen, pörgős stílusú sztárriporterét letartóztatták a New York-i a Central Parkban pénteken hajnali háromnegyed négykor, és aznap bent is tartották a rendőrségen.

Kábítószer-birtokláson (metamfetamin) kívül még a park házirendjének megsértése és „álldogálás” van a rovásán ("loistering", Amerikában büntetendő, ha valaki gyanúsan sokáig álldogál egy helyen, ezzel próbálják kiszűrni a parkokban a cukrosbácsikat).

Az őrülten artikuláló médiaszemélyiséget a rendőrök eleinte csak azért vonták kérdőre, mert a park akkor már zárva volt. Quest magától vallotta be nekik, hogy van nála egy kis amfetamin, amit eztán a zsebében meg is találtak.

A letartóztatás külön érdekessége, hogy mikor rátaláltak Questre, a nyakát és a nemi szervét egy kötél kötötte össze, valószínűleg valami szexuális játékot folytatott. Az autóját is átkutatták a letartóztatás után, és a kesztyűtartóban találtak még egy másik szexuális segédeszközt is.

A műsorvezető ellen elejtették a vádakat, mivel beleegyezett, hogy az elkövetkező hat hónapban orvosi segítséget vesz igénybe, hogy leszokjon a drogról. A CNN egyelőre nem kommentálta a kínos esetet, Quest ügyvédje pedig annyi magyarázatot fűzött hozzá, hogy ügyfele nem volt tisztában azzal, hogy a park hajnal egytől hatig zárva tart.

Quest 46 éves, 1985-ben kezdett el dolgozni BBC-nél gyakornokként, majd a BBC New York-i tudósítója lett. 2001-től dolgozik a CNN-nél, jelenleg egy üzleti utazás témájú műsort vezet (CNN Business Traveller), de van saját riportműsora is, Quest címmel. A brit származású tévés bevallottan homoszexuális, nemrég például visszautasított egy állásajánlatot az Al Jazeera angol nyelvű adásánál, mondván: "zsidó vagyok és meleg, ezért nem biztos, hogy beválnék".

A CNN-en található bemutatásából is kitűnik, hogy Questet a tévécsatorna a legkiválóbb riporterének tartja, csupa szuperlatívuszokban beszélnek róla.

A metamfetamin hatása

Kisebb dózisok rendszerint eufórikus érzéseket váltanak ki, emellett megfigyelhető az éberség, a tettrekészség növekedése, a környezeti ingerekre való nagyobb érzékenység, az előzetes unalom vagy fáradtság elenyészése, a jó hangulat. Hosszan tartó (több napos) speedezés esetén gyakoribbak a negatív reakciók: félelem, paranoid gondolatok, nyugtalanság, ingerültség, irracionális viselkedés, torzult látás, remegés, rosszullét, fejfájás, koncentrációs zavarok, szédülés, erős szívdobogás, szorongás, mellkasi fájdalmak, hidegrázás, székrekedés vagy más emésztési zavarok. Nagyobb dózisok pszichotikus reakciókat is kiválthatnak. A speed nem befolyásolja számottevően a mentális képességeket, sőt, egyszerű feladatoknál növelheti a végrehajtás hatékonyságát. Ha a szervezet kifárad a túlerőltetéstől (például több napos speedezést követően), akkor már jelentkezhetnek az alváshiányból fakadó mentális zavarok, például hallási és vizuális hallucinációk vagy az emlékezés és az ítélőképesség zavarai. Forrás: Wikipédia.

A teljes interjút itt lehet vissznézni.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2021-08-03 | 18:18
Bárki kérheti a harmadik oltást, de így is folytatja a kínai vakcina elleni uszítást Karácsony és a cselédmédiája

Bárki kérheti a harmadik oltást, de így is folytatja a kínai vakcina elleni uszítást Karácsony és a cselédmédiája

  • Az oltásellenes baloldal nem bír leállni.
  • A 444 arról ír lelkendezve, hogy a Sinopharmmal oltottak egynegyedének nincsen antitestje.
  • Hiába jelezte már több, orvosszakmai és virológiai kérdésben jártas szakértő, hogy a védettség komplexebb az ellenanyag-szint mérésénél, Karácsonyék továbbra is hazudoznak a keleti vakcináról.
  • A Semmelweis Egyetem kutatása megmutatta, azoknak a 80%-a is védett a koronavírus ellen, akik korábban negatív antitest-teszttel rendelkeztek.
  • Ráadásul augusztus 1-től bárki felveheti a harmadik oltást, tehát okafogyott a hergelés.
  • Már csak azért is, mert ha a kínai nem lett volna hatásos, akkor a harmadik hullámot sem sikerült volna letörni.
  • Egyértelmű ugyanis, hogy a nagyarányú oltási program szorította vissza a koronavírus-járványt idehaza.
Botrány 2021-11-11 | 12:23
Hónapokig hazudozott az ellenzék az orosz vakcináról, erre kiderült, hogy az az egyik legjobb

Hónapokig hazudozott az ellenzék az orosz vakcináról, erre kiderült, hogy az az egyik legjobb

  • Az ellenzék 2020-ban és 2021 elején azt állította, a Szputnyik-V vakcina "emberkísérlet", és ha azt valaki beadatja, akkor lebénul a karja.
  • Azzal a természetességgel hazudoztak, ahogyan mindenről szoktak. De ez a hazudozás azért volt végtelenül aljas, mert emberéleteket veszélyeztetett.
  • Vagyis az ellenzék akkor is inkább a hazudozó hergelés eszközéhez nyúlt, ha életveszélyben voltak a magyarok.
  • Az orosz egészségügyi miniszter most elárulta, hogy a magyar fél kiemelkedő hatékonyságról árulkodó adatokat küldött Oroszországba a Szputnyik-V vakcináról.
  • A miniszter elmondta, hogy a több mint egymillió orosz vakcinával oltott magyar között most sem haladja meg a 3-4 százalékot a fertőzöttek aránya, és mindössze 0,4 százalékuk lett súlyosabban beteg.
  • És a halálesetek is extrémen ritkák, mondta az orosz tárcavezető.
Botrány 2022-01-11 | 12:20
Karácsony emberének 50 milliárdosra becsült vagyonában egy floridai ingatlan is meglapul

Karácsony emberének 50 milliárdosra becsült vagyonában egy floridai ingatlan is meglapul

  • Mártha Imre, aki a jachtokon történő 'home office' hazai mestere, a Metropol számításai szerint nagyságrendileg 50 milliárdos ingatlanvagyon felett diszponál.
  • A vagyon eredetére senki sem tud igazán magyarázatot adni, mert a ma is fiatal Mártha 20 éve dolgozik menedzserként különböző helyeken.
  • Ő azt állítja, a menedzseri fizetéséből jut neki 2 milliárdos budapesti villára és 100 milliós Bentleyre.
  • Sokkal valószínűbb azonban, hogy a köznyelvben Gyurcsány-fiókának nevezett cégvezért a 2010-es kormányváltás előtt tekintélyes vagyonnal indították útjára gazdái.
  • Hogy 2019-ben Karácsony kinevezze a Főtáv élére, majd öszevonják szinte az összes budapesti közműcéget egy nagy holdingba, és annak vezetőjévé tegyék meg.
  • Miközben Mártha a luxuséletével henceg, addig tömeges kirúgások zajlanak az általa vezetett cégeknél.
  • És miközben ő Costa del Solon csapatja alulöltözött hölgyek társaságában, mint Karácsony beosztottja, addig Karácsony az aluljárókban gyűjti az aláírásokat az újabb baloldali hecckampányhoz.
Botrány 2022-01-19 | 09:56
Kiss László óbudai polgármester úgy hazudik, mint Karácsony: korábban örült a Mocsárosdűlő beépítésének

Kiss László óbudai polgármester úgy hazudik, mint Karácsony: korábban örült a Mocsárosdűlő beépítésének

  • A Városháza-mutyi érdekes szála volt a III. kerületi Mocsárosdűlő tervezett ingatlanfejlesztése, beépítése.
  • A helyi DK-s polgármester tagadta, hogy beépítést terveznének, de egy hangfelvételen a Vagyonkezelő vezetője és az ingtlanos megerősítették, hogy "örülni fog" annak.
  • Karácsony kapálózva tagadott és hazudozott az ügyben, pont ahogy bármilyen más ügyben is szokott, és erre ráerősített Szabó Tímea is.
  • A Városháza eladását vizsgáló bizottság előtt azonban kiderült az igazság.
  • A meghallgatáson ugyanis a Főváros főépítésze, Erő Zoltán elmondta, 2021. február 17-én közölték egy megbeszélésen Kiss László polgármesterrel a Mocsárosdűlő  beépítéséről született döntést, aki egyértelműen örült a Mocsáros beépítésének.