A Vajdaságon át, Svájcon és Románián keresztül Szlovákiáig ér a Cseh Katalin-cégháló - utóbbi országban egy súlyos korrupciós botránnyal

A Vajdaságon át, Svájcon és Románián keresztül Szlovákiáig ér a Cseh Katalin-cégháló - utóbbi országban egy súlyos korrupciós botránnyal
 • Egymás között adott-vett cégek, fél Európára kiterjedő cégháló, valamint egy óriási korrupciós botrány.
 • És a sokat emlegetett hologramos technológia, no meg rengeteg uniós pénz.
 • A Cseh Katalin-ügy részleteit vizsgálva újabb elképesztő momentumokra bukkant a Demokrata.
 • A Cseh Katalin-botrány kirobbanása óta tudjuk: a különböző szálakon a momentumos politikus családi cégéhez köthető hálózat vállalkozásaihoz ömlött az uniós pénz.
 • Az is kiderült, hogy a hálózat cégei összehangoltan váltogatták a telephelyeket és a fióktelepeket – Vác mellett például a Nógrád megyei Szécsény, Szirák és Ludányhalászi is felbukkan helyszínként –, miközben több milliárd forintnyi EU-s pénzt nyertek el.
 • A Demokrata most felfejtette a szlovák szálat is.

Bár korábban a PestiSrácok írt arról is, hogy a hálózatnak Szerbiában, sőt, Svájcban is vannak tagjai, de a külföldi szálról eddig kevesebb szó esett. Pedig a szlovákiai vonal például sok érdekességet tartogat - írja a Demokrata.

Több évtizedes kapcsolat

Mint a PS júliusi cikkéből is kiderült, Cseh Katalin több esetben is hangoztatta korábban, hogy szülei a Vajdaságból származnak, nagyszülei pedig Topolyán élnek.

Ám nem csak családi szálak kötik őket a városhoz: a település ipari zónájában jelenleg is működik egy Panonia-Print doo. elnevezésű cég, amely nem csupán nevét, de tevékenységét illetően is kísértetiesen hasonlít a 2016-ban felszámolt, magyarországi Pannónia-Print Kft.-hez, illetve a jelenleg is működő Pannónia Nyomdához.

A Panonia-Printnek egyébként, igaz, mindössze húsz követővel, Facebook-oldala is van.

A vállalkozások közötti kapcsolat világos: a cégadatokból kiderül, a Vajdaságban található Panonia Print képviselője Cseh Tibor, Cseh Katalin édesapja. A céget 2006-ban alapították, tehát két évvel a (már megszűnt) magyarországi Pannónia-Print Kft., illetve négy évvel a jelenleg is működő Pannónia Nyomda Kft. előtt.

Ráadásul a közösségi oldalon fellelhető információk alapján úgy tűnik, hogy a Cseh család vajdasági ágának több tagja is munkát végez Cseh Tibor szerb nyomdaipari cégénél.

Délvidéki kapcsolatnak tekinthető az a Halász Gábor is, aki jelenleg Cseh Katalinék családi cégének, a 2013 és 2018 között a momentumos politikus által vezetett Pannónia Nyomda Kft.-nek az ügyvezetője. Halász Gábor kapcsán érdekesség, hogy a Pannónia Nyomda mellett további három esetben is egymást váltották a cégekben Cseh Tiborral vagy a lányával, Cseh Katalinnal. Halász Gábor közösségi oldalának nyilvános névjegye szerint Szabadkán született és járt iskolába, de hosszú ideje Budapesten él.

Az 1995 szeptemberében alapított, kisegítő nyomdai tevékenységet végző Cseh és Lénárd Kft. cégadatai alapján a topolyai címmel rendelkező Cseh Mihály és Cseh Ilona – születési nevén Lénárd Ilona – már a kezdetekben Halász Gábort kérte fel kézbesítési megbízottnak, ugyanis Halász ekkorra a magyar fővárosban élt. Mindez azt jelenti, hogy Cseh Tibor szüleinek (vagyis Cseh Katalin nagyszüleinek) vállalkozásán keresztül Halász Gábor már 1995-ben is bizonyíthatóan jelen volt a Cseh család életében.

Halász később ügyvezetője is lett a cégnek, majd Cseh Tibornak adta át a posztját, aki 2005-ben, amikor megkapta édesapja tulajdonrészét, visszavette az ügyvezetői pozícióba Halász Gábort, mégpedig Cseh Ilonával párban.

Hologramos technológia Svájcból

Amint arról a botrány kirobbanása óta már szintén szó esett, a PannóniaNyomda Kft. a több mint 68 millió forintos támogatást elnyerő, "Hologram alkalmazása építőipari beruházások tervezési, megvalósítási és értékesítési folyamatában" megnevezésű projekt teljesítési helyszíneként egy olyan váci címet adott meg, ami a Lakatos családhoz kötődik.

Ez volt az a projekt, amelynél Cseh Katalinék arra hivatkoztak, hogy az szerintük a magyar olimpiai pályázat sikerre vitelében is segítséget nyújthat.


A váci telephelyen számos cég működik, közülük a legtöbb nyomdai tevékenységet végez.

Ezek egyike a Holotech Hungary Kft., amelynek tulajdonosa a Svájcba bejegyzett Holotech Switzerland AG nevű cég. Ez szintén az imént említett Lakatos családhoz köthető, és a jelek szerint széles körben foglalkozik 3D-s hologram-technológiával.


Hogy ez miért érdekes?

Amint azt a demokrata.hu is megírta annak idején, a Pannónia Nyomda a pályázatában úgy fogalmazott: "társaságunk alapvető célja a piacon még nem lévő szolgáltatás és termék kifejlesztése és piacra vezetése". Ám a svájci kapcsolatot látva a BENNFENTES.NET arra következtetett, hogy a technológia ekkor már létezhetett.

Mindenkinek köze van

Váchoz Mint már arra utalt a Demokrata, a váci Nádas utcában található épületekben jó néhány nyomdaipari cég felbukkant. A komplexum múltja, illetve jelene pedig a mai napig szorosan összefügg a Lakatos családdal. Vácon található jelenleg az Ipress Center Central Europe Zrt., amely az ország egyik legismertebb és legnagyobb nyomdaközpontja.

Fióktelepe a Vác, Nádas utca 4-8. alatt van, amely címekre korábban a Cseh Katalin-botrányban egyaránt emlegetett Pannónia Nyomda Kft., Holotech Hungary Kft., Mondat Kft., NOVA-INN Kft. és egy ideig az Uniotech Kft. is be volt jelentve, jelenleg azonban már egyik sincs a fenti címen.


A Lakatosékhoz kapcsolódó cégek 2018. január végéig egyesével áttelepültek a Nádas utca 4-8.-ból – a Cseh Katalin cége által benyújtott váci pályázat és a tulajdoni lap alapján –  a NOVA-INN Kft. tulajdonában álló, Nádas utca 2. szám alatti ingatlanba. A NOVA-INN Kft. ügyvezetője jelenleg Lakatos Viktor.

Alapításkor ugyanakkor a családhoz ezer szállal kötődő Piszmán Zoltán volt az ügyvezető, az akkori tulajdonos pedig egy szlovák cég, a Finance Partners Slovakia s.r.o., ami szintén a Lakatos családhoz köthető.

A szlovák szálnak a későbbiekben még jelentősége lesz.

Liechtenstein, Ciprus, Románia

Az Ipress Center Central Europe Zrt. múltja egy 1990-es évek elején megalapított, gödi családi nyomdához vezethető vissza, ez a mai Holotech Hungary, akkori nevén Gödi Print Kft., amely Lakatos Imre és Lakatos Imréné tulajdonában állt. 2004-ben a vállalkozás bővülni kezdett, majd 2007-ben ifj. Lakatos Imre, Lakatos Viktor és Piszmán Zoltán megalapították a Royal-Quality Press Zrt.-t, ami egy évvel később már Infopress Group Hungary Zrt. néven lett ismert.

2009-től foglalták el székhelyüket a Vác, Nádas utca 6. szám alatt. A Lakatos család által alapított Infopress Group Hungary Zrt. kapcsán rengeteg külföldi szálat találunk: története során birtokolta a liechtensteini IB Immobilien Beratung AG, az izlandi KVOS hf, a ciprusi Carnesco Enterprises Limited, illetve ennek átnevezése után az IPRESS Holding Limited is.

2010-től megjelent a tulajdonosi körben a később a NOVA-INN Kft.-t átvevő, szintén Lakatosékhoz köthető Finance Partners Slovakia s.r.o., valamint 2012 és 2014 között a Romániába bejegyzett Infopress Group SA is. Habár az Infopresst 2016-ban átnevezték W-E-S Nemzetközi Vizualizációs és Fejlesztési Központ Zrt.-re, a szlovák vállalat a mai napig többségi tulajdonosa a cégnek, amely 2016-ban két éves kitérő után költözött vissza a váci Nádas utca 6. szám alá.

A névváltoztatással párhuzamosan a Lakatos család a cégvezetést is átadta, mégpedig annak a Mamuzsits Tibornak, aki a 2020 februárjában megvásárolt Leaf Digital Kft. tulajdonosaként és ügyvezetőjeként lehet ismert. Lakatos Viktorék több cég – köztük az Infopress Group Hungary – összefogásával 2012-ben alapították meg (szintén Vác, Nádas utca 6. székhellyel) az IPRESS Center Kft. nyomdai szolgáltató központot, amely csak 2013 márciusáig volt a családé, ekkor a szlovák Milan Kopriva tulajdonába került és West-Press Center Kft. néven végül 2015-ben megszüntették.

Ezzel majdnem egy időben, 2015 áprilisában Lakatos Imre és Lakatos Viktor igazgatósági tagja lett a CEE PressCenter Zrt. által birtokolt a CEE Nyomda Zrt.-nek, amely ez idő alatt megkapta a ma is ismert Ipress Center Central Europe Zrt. nevet. Azt mondhatjuk tehát, hogy a nyomdaközpont megalapítása is Lakatosékhoz köthető.

Pályázat több országban?

A Demokrata információi szerint felmerülhet a gyanú, hogy a svájci Holotech Switzerland AG által létrehozott és használt technológia alkalmazásával nem csupán Magyarországon, hanem külföldön, több országban is pályázhatott Lakatosék érdekköre további uniós támogatások reményében. Az egyik ilyen ország Szlovákia lehet, ahol a Finance Partners Slovakia s.r.o az M&M 2003 Kft.-n keresztül juthatott hozzá a géphez.

Az M&M 2003 Kft. egykori ügyvezető-tulajdonosa, Vanda Tamás – miután átvette a társaság vezetését – azonnal átköltöztette a céget a Lakatosék nevével fémjelzett Vác, Nádas utca 6. szám alatti székhelyre, ráadásul a cégkapcsolatok alapján kimondható, hogy szoros kapcsolatban áll Piszmán Zoltánnal, akivel éveken át közös érdekeltségekkel rendelkezett.

Piszmán Zoltán több, ma már Lakatosékhoz köthető vállalkozásnak az alapítója, többek között a már többször említett Finance Partners Slovakia s.r.o. nevű szlovák cégnek, amely a kezdetekben egy rejtélyes liechtensteini vállalat birtokában volt, és Piszmánnal karöltve, több szálon is összekapcsolódott a Lakatos családdal. Ugyanez elmondható a Finance Partners Slovakiáról és a céget jelenleg vezető Milan Kopriváról is.

A szlovák ügyvezető azonban pillanatnyilag vizsgálati fogságban van, mivel egy kinti cégén keresztül érintett lehet Szlovákia történetének legnagyobb korrupciós botrányában.

Bizalmi kör

Mint ahogyan a Demokrata utal rá, az M&M 2003 Kft. egykori ügyvezető-tulajdonosa, a váci lakcímmel rendelkező Vanda Tamás céges kapcsolatait vizsgálva megállapítható, hogy szorosan összekapcsolódik a Lakatos családhoz köthető váci nyomdaipari központtal, illetve a család szűk bizalmi körébe tartozó Piszmán Zoltánnal. Az M&M 2003 Kft. mellett korábban a nevéhez kötődött még a Dombliget 2012 Kft. és a már megszűnt Naszály Trans Kft., jelenlegi egyedüli érdekeltsége a Pallas Hungary Kft.

A Vanda–Piszmán-kapcsolat mindegyik cégnél fennállt egy időben. Piszmán Zoltán pedig már régóta Lakatosék bizalmi körének tagja, ennek számtalan bizonyítéka van.

2007-ben Piszmán Lakatos Viktorral és Ifj. Lakatos Imrével alapította meg a Royal-Quality Press Zrt.-t, ami egy évvel később már Infopress Group Hungary Zrt. néven futott. 2010 óta a cég tulajdonosa a Finance Partners Slovakia s.r.o., az Infopresst 2016. február 29-én, Mamuzsits Tibor (Lakatosék másik bizalmi embere) ügyvezetői pozíciójának elfoglalásával egy időben átnevezték W-E-S Nemzetközi Vizualizációs és Fejlesztési Központ Zrt.-re. 2010 januárban ő alapította a NOVA-INN Kft.-t, amely a tulajdonosa a Vác, Nádas utca 2. szám alatti ingatlannak, a pályázatban leírtak szerint tőlük bérelt irodát a Cseh Katalinék-féle Pannónia Nyomda Kft. a váci uniós pályázat benyújtása előtt.

Piszmán 2013 júliusában Lakatos Imrének adta el a céget, ennek ellenére még kilenc hónapon keresztül ő töltötte be az ügyvezetői pozíciót, amit aztán Lakatos Viktor "örökölt meg" 2014 áprilisában. 2015 novemberében a cég a Finance Partners Slovakia s.r.o. birtokába került, jelenleg pedig a Lakatos család érdekeltségébe tartozó River Vagyonkezelő a tulajdonos. Piszmán 2010 júliusától 2014 februárig a tulajdonosa, 2014 márciusáig pedig az ügyvezetője volt a Royal Press Hungary Kft.-nek (mai nevén Holotech Hungary Kft.), ami eredetileg a Lakatosék által 1990-ben alapított családi nyomda, amelyet aztán profi nyomdává bővítettek.

És végül az a kapcsolat, ahol ugyancsak felbukkan a Cseh család: 2012. szeptember 3-án, ahogy a Lakatosék által alapított és irányított IPRESS Center Kft. (később West-Press Center Kft.) megvásárolta a Veszprémi Nyomda Kft.-t, a komoly anyagi gondokkal küzdő cég vezetőségében azonnal helyet kaptak a Lakatos család legfontosabb emberei. A felügyelőbizottság tagja lett ifj. Lakatos Imre és Piszmán Zoltán, miközben a tisztségviselők között Cseh Katalin apja, Cseh Tibor és Lakatos Viktor is megjelent.

Utóbbit aztán kinevezték vezérigazgatónak, mielőtt átadta volna pozícióját a családhoz ezer szállal kötődő szlovák Milan Koprivának. Végül 2013. szeptember 18-án megindult a felszámolási eljárás a nyomda ellen.

A szlovák szál 

Finance Partners Slovakia s.r.o. mögött, mint a Demokrata korábban már megemlítette, jelenleg az a Milan Kopriva áll, aki 2013-ban megvásárolta Lakatoséktól a IPRESS Center Kft.-t (később: West-press Center Kft.), majd 2015-ben megszüntette azt.

Magyarországi céges kapcsolatai között megtalálható még a Lakatosék által átvett Veszprémi Nyomda Kft. is, amelynek a West-press Center Kft.-n keresztül tulajdonosa, majd ügyvezetője is lett négy hónappal a felszámolási eljárás megindítása előtt.

A szlovák cégadatokból kiderül, hogy a Finance Partners Slovakia s.r.o. múltja szintén meglehetősen eseménydús. Alapításkor az Infopress Group Hungary Zrt. cégtörténetében is megjelenő, liechtensteini IB Immobilen Beratung AG volt a cég tulajdonosa, majd 2010 és 2016 között Lakatos Imre és Lakatos Viktor közös érdekeltsége volt a szlovák vállalat.

Ezután, 2016 májusában Szeitz Norbert és a Green Bogen Kft. vásárolták meg – utóbbi céget egyébként egykoron Ipress Group Holding Kft. néven hozta létre Lakatos Imre, majd 2015 októberében átadták azt Szeitz Norbertnek –, pár hónappal a színre lépésüket követően viszont visszatértek Lakatosék a tulajdonosi körbe. Előbb az érdekeltségükbe tartozó CEE Real Estate Zrt. vezetőiként, majd 2017 decemberétől személyesen is. 2019 óta a a Finance Partners a D.K.M. Trading and Consulting s.r.o. és a Dexoca s.r.o. néven futó szlovák cégek tulajdonában van – mindkettőnek Milan Kopriva a vezetője és a cégek egymás tulajdonosai.

A Finance Partners Slovakia ügyvezetői között az első név, akire bukkanhatunk, nem más, mint a korábban többször említett Piszmán Zoltán, az alapítástól 2010 decemberéig ő irányította a céget, majd Lakatos Viktor vette át a pozícióját, akit 2016 májusában váltott Szeitz Norbert. Őt Lakatos Imre követte, aki 2017 decemberében lett ügyvezető, majd 2019 júniusában érkezett Milan Kopriva.

Súlyos korrupciós botrány

A Lakatosékkal rendszeres üzleti kapcsolatban álló Milan Kopriva kapcsán egyáltalán nem mellékes tény, hogy szlovák sajtóhírek szerint 2020-ban letartóztatták, miután az általa vezetett egyik szlovák cég érintetté vált Szlovákia történetének legnagyobb korrupciós botrányában.
Az Állattenyésztő-ügy (Dobytkár) néven ismertté vált botránynak több mint egy tucat gyanúsítottja volt, az érintettek a gyanú szerint az Agrárkifizető Ügynökségen (PPA) keresztül több mint tízmillió eurónyi EU-s pénzt osztottak szét olyan cégek között, amelyek normál esetben nem juthattak volna támogatáshoz, több esetben pedig a tanácsadói díjak az odaítélt összeg több mint 25 százalékát tették ki.


Ez utóbbi miatt került előtérbe a Poragro s.r.o. nevű cég, amelynek ügyvezetője ugyancsak Milan Kopriva. A Poragro a gyanú szerint 2018 és 2020 között több esetben is túlárazott tanácsadói díjakat számlázott ki a gazdáknak közel 1,8 millió euró értékben. A szlovák cégadatok szerint a Poragro s.r.o. tulajdonosi körében három társaság áll.

Az egyik egy magyar filmstúdió, a Filmteam Kft., jelenlegi nevén Grow-Up Invest Kft., míg másik két cég a Finance Partners Slovakia s.r.o.-nál is megjelenő két társaság, a D.K.M. Trading and Consulting s.r.o. és a Dexoca s.r.o., amelyek vezetője szintén Milan Kopriva.

A legfrissebb, augusztus 30-i hírek szerint a vádlottaknak, köztük Milan Koprivának is rács mögött kell maradnia, ugyanis a bíróság szerint, ha az érintettek szabadlábra kerülnek, további bűncselekményeket követhetnek el.

A kör bezárul

Ahogy azt korábban, a Lakatos család és az Ipress Center történeténél már a cikk említi, az Infopress Group Hungary Zrt. néven ismertté vált cég (eredetileg Royal-Quality Press Zrt., mai neve W-E-S Nemzetközi Vizualizációs és Fejlesztési Központ Zrt.) alapításkor egy liechtensteini társaság, az IB Immobilien Beratung AG tulajdonában volt.

Az interneten nem található érdemi adat ennek a cégnek a múltjáról, mindenesetre több jel is arra utal, hogy az egykoron a Lakatos család köréhez tartozhatott, vagy talán tartozik a mai napig is. Árulkodó, hogy az ifj. Lakatos Imre, Lakatos Viktor és Piszmán Zoltán által frissen alapított cégnek ez a liechtensteini cég lett a tulajdonosa.

A Finance Partners Slovakia s.r.o. első ügyvezetője nem más volt, mint Piszmán Zoltán, ezzel párhuzamosan pedig a cég első tulajdonosaként szintén éppen az IB Immobilien Beratung AG jelenik meg.

A Szirák, Jókai út 39. és 41. szám alatti ingatlanok egyaránt az RD Invest Ingatlanforgalmazó Kft. tulajdonában állnak, amelynek ügyvezetője a Svájcban élő Ifj. Lakatos Imre, tulajdonosa pedig a szülei, Lakatos Imre és felesége által vezetett River Vagyonkezelő Kft.

Az RD Invest Ingatlanforgalmazó Kft. cégtörténetéből kiderül, hogy a kft.-t id. Lakatos Imre és felesége alapították 2007-ben, majd pár hónappal később eladták azt a fent nevezetett IB Immobilien Beratung AG-nek, amely négy éven át birtokolta a céget. A liechtensteini cég kézbesítési megbízottja Lakatos Viktor volt.

És hogy ismerős a sziráki cím? Nos, a Jókai út 41. a Cseh Katalinék-féle Pannónia Nyomda Kft. egyik fióktelepe.


Összességében tehát elmondhatjuk: egyre inkább kirajzolódik egy olyan nemzetközi cégháló, amelynek vezetői és tulajdonosi körében az elmúlt években rendkívül sok volt az átfedés, mint ahogy azonos székhelyeket, illetve fióktelepeket is feltárt a sajtó.

Az is érdekes egybeesés, hogy több cég is hologramos technológiával pályázott uniós pénzekre. A céghálózat egy fontos vezetője pedig a gyanú szerint érintett lehet Szlovákia történetének legnagyobb korrupciós botrányában. 

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Botrány 2021-06-01 | 18:03

Karácsonyi bónuszok a Fővárosban: 70 millió a lázas semmittevésért, összesen 30 ezer négy főnek a védekezésért

 • Az adatradar.hu kikérte a 2020-as évre vonatkozó fővárosi bónuszokat.
 • Ebből kiderült, Karácsonyék a fejeseknek félmilliós-milliós bónuszokat osztogattak, a koronavírus elleni védekezésben résztvevő 4, külön-külön premizált díjazottnak pedig összesen 30 ezer forintot adtak.
 • Aki a tesztelésben vett részt önkormányzti munkatársként, azok közül volt, aki 2000 forintos bónuszt kapott, ketten 8000 forintot, egy szerencsés pedig, aki szinte a lottóötöst húzta be, 12 ezret.
 • Eközben volt olyan tisztviselő, aki nem sokkal a menesztése előtt kapott 7 millió 225 ezer forintos jutalmat a fizetése mellé.
 • A fejeseknek osztogatott bónuszok összege egyébként fejenként 500 ezer és 1 millió 300 ezer forint között változott.
 • A 70 millós jutalombónusz 4 millió forinttal több, mint 2019-ben, amikor még nem volt semmiféle válság.
Botrány 2021-05-28 | 10:11

Ez gyorsan ment: alighogy bejelentették, Soros bevásárolta magát a ViacomCBS médiaórásba, a Paramount+ LMBTQ-karakterekkel elkészíti a Fecsegő tipegők felújított verzióját

 • Nemrégiben a BENNFENTES a Bloombergre hivatkozva megírta, Soros György befektetési alapja bevásárolta magát a ViacomCBS médiaóriásba.
 • Most az óriáshoz tartozó Paramount+ jelezte, LMBTQ-karakterekkel készíti el a Fecsegő tipegők felújított verzióját.
Botrány 2021-07-21 | 12:01
Véletlenek összjátéka az Anonymous-botrányban? A cégiratok megsemmisítik Cseh Katalin védekezését

Véletlenek összjátéka az Anonymous-botrányban? A cégiratok megsemmisítik Cseh Katalin védekezését

 • Vasárnap és hétfőn egy-egy Anonymous-videót tettünk közzé a bennfentes.neten, amelyben az álarcos alak nagy leleplezést ígért.
 • Szerkesztőségünk a kapott infók alapján összerakta a képet: Cseh Katalin az a magyar politikus, akinek cége és a céghálójába tartozó vállalatok összesen 4,8 milliárd forint európai uniós támogatást vettek fel.
 • A momentumos EP-képviselő Cseh azzal védekezett, hogy nincs cégháló, csak egy ipari parkba vannak bejegyezve a cégek.
 • A Pesti Srácok kinyomozta: mégis van cégháló, egyszerre váltanak telephelyet az ügyben érintett cégek.
Botrány 2021-07-28 | 17:10
Szilvásy György, Gyurcsány "sötét lova" nagyon aggódik a lehallgatások miatt

Szilvásy György, Gyurcsány "sötét lova" nagyon aggódik a lehallgatások miatt

 • Mikor ő volt a titokminiszter, lehallgatták a 2006-os tüntetőket, és a Fidesz vezető politikusait.
 • Az általa irányított NBH beengedte az orosz szolgálatok vezetőit, hogy a teljes állományt poligráfos vizsgálatoknak vessék alá.
 • Laborc Sándor, a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori vezetője egyeztetéseket folytatott Potik Tamás olajmaffiózóval, hogy terhelő adatokat gyűjtsenek jobboldali közéleti szereplőkről.
 • Ugyanez a kör a hazai titkosszolgálatokat egy ÁFA-csalási ügybe is belerángatta az Egy-Másért Alapítványon keresztül.
 • A rendszerváltás követő legsötétebb bűnügyben, a számtalan áldozatot követelő cigánygyilkosságok ügyében továbbra is tisztázatlan az akkori titkosszolgálatok szerepe.
 • Most ennek a korszaknak az egyik korifeusa, Szilvásy az ATV-n kifejtette egy mikrofonállványnak, hogy nagyon aggódik.
Botrány 2021-05-30 | 19:03
Soha nem látott ingatlaneladások Újbudán - a DK-s László Imre úgy szórja a közvagyont, mintha nem lenne holnap

Soha nem látott ingatlaneladások Újbudán - a DK-s László Imre úgy szórja a közvagyont, mintha nem lenne holnap

 • Az elmúlt hetekben a Mandiner cikkezett arról, Újbuda önkormányzata soha nem látott ingatlankiárusításba kezdett.
 • Bár a baloldal a XI. kerületben is azzal az ígérettel jutott hatalomra, véget vet - az egyébként nem létező - ingatlaneladásoknak, mondván "Újbuda megtelt", másfél évvel a választások után soha nem látott mértékben pörgették fel az önkormányzati ingatlanok eladását.
 • Összességében több milliárd forintos ingatlanvagyonról van szó.
 • A Mandiner cikksorozata és a kibontakozó civil ellenállás egy iskolások által használt telket, és egy saroktelket talán megmentett az eladástól.
 • Több nagyértékű ingatlant azonban nem.
 • A BENNFENTES utánajárt a dobra vert ingatlanoknak, és feltérképezte azok környezetét is.
Botrány 2021-09-08 | 14:38
Az LMBTQ-propaganda elkaszálása miatt nem fizeti ki Brüsszel a Helyreállítási Alap pénzeit

Az LMBTQ-propaganda elkaszálása miatt nem fizeti ki Brüsszel a Helyreállítási Alap pénzeit

 • Kiemelten fontos az Uniónak, hogy a kisgyerekeket transzneműek érzékenyítsék az óvodákban és az iskolákban.
Botrány 2021-10-01 | 18:07
Márki-Zay elismeri, munkatársa volt korábban az a férfi, aki lezúzott egy luxus kupé BMW-t tele készpénzzel az M3-as autópályán

Márki-Zay elismeri, munkatársa volt korábban az a férfi, aki lezúzott egy luxus kupé BMW-t tele készpénzzel az M3-as autópályán

 • Az ózdi jobboikos jelölt kampánykoordinátora korábban a Mindenki Magyarországa Mozgalom operatív vezetésében vállalt szerepet - ismerte el Márki-Zay.
 • Hódmezővásárhely polgármestere azt is elismerte, azt követően is találkozott és beszélt a férfival, hogy az elhagyta az MMM vezetését.
Botrány 2021-08-13 | 12:07
Joe Biden fia egy videóban arról vallott, 18 napon keresztül bulizott oroszokkal Las Vegasban, a külföldről pénzelt hazai médiában erről se lehet olvasni

Joe Biden fia egy videóban arról vallott, 18 napon keresztül bulizott oroszokkal Las Vegasban, a külföldről pénzelt hazai médiában erről se lehet olvasni

 • Joe bácsi kicsi fiának zűrös ügyeiről a hazai, külföldről finanszírozott cselédmédia be se számol.
 • Helyette még mindig lehet rettegni Trumptól.
 • Hunter Biden egy újabb kiszivárgott videóban bevallotta, 2018 nyarán 18 napon át bulizott Las Vegasban orosz drogkereskedőkkel, esténként 10 000 dollárt elverve.
 • Penthouse lakosztályokból járt bordélyokba, és annyira kiütötte magát a rengeteg elfogyasztott alkoholtól és drogtól, hogy végül elájult a jakuzziban.