Nincs megállás, a gyerekeink kellenek nekik: már a pedofilok iránt is érzékenyítenek

Nincs megállás, a gyerekeink kellenek nekik: már a pedofilok iránt is érzékenyítenek
 • A pedofilok is csak áldozatok - sugallja a mainstream liberális propaganda.

Már a pedofíliát relativizáló érzékenyítő alkotásokkal is találkozni a Magyarországon is jelen lévő multinacionális streamingszolgáltató, az HBO GO kínálatában.

A "Nem vagyok, aki vagyok" című filmről nyilatkozva az Alapjogokért Központ igazgatója, Szánthó Miklós a Magyar nemzetnek elmondta: hazudnak a nemzetközi cégek, amikor tagadják, hogy politizálnának, miközben azt állítják, hogy társadalmi ügyek mellett állnak ki.

"Aki azt mondja, hogy ilyen meg olyan szempontból kicsit megértőbbnek kellene lenni a pedofilok iránt, az lényegében a kiskorúak brutális megrontására mond igent" – nyilatkozta a lapnak Szánthó Miklós, hozzátéve, hogy az LMBTQ-agymosásnak – amely mozaikszó hamarosan ki fog egészülni a P betűvel – az a lényegi eleme, hogy elbizonytalanítsa az embereket abban, hogy mi a jó és mi a rossz, mi rendeltetésszerű és rendeltetésellenes.

Empátiát keltenek

Az Alapjogokért Központ igazgatóját annak kapcsán kérdeztük, hogy az HBO GO streamingszolgáltató műsorkínálatában is szerepel a "Nem vagyok, aki vagyok" című film, ami egy pedofil férfi történetét és vívódásait mutatja be. Az érzékenyítő alkotásról "Pedofil vagyok, de élni akarok" címmel jelent meg pozitív recenzió a Port.hu portálon, amelyben üdvözlik, hogy a film rendezője, Patrice Toye a szokásos szenvtelen, kívülálló ábrázolás helyett érzékenyen és empátiával áll a pedofil főszereplő karakteréhez.

"A Nem vagyok, aki vagyok didaxis nélkül illusztrálja azt a súlyos morális kérdést, hogy hol kezdődik az, hogy valaki rossz ember, és hol a vége annak, hogy valaki jó ember, csak rossz dolgot csinált" – fogalmaz a cikk szerzője, aki szerint a főszerepet alakító Tijmen Govaerts olyan érzékenyen és hitelesen mutatja be az általa játszott pedofil karakter szenvedését, hogy "lehetetlen nem együttérezni vele, és csodák csodájára közben még csak rosszul sem érezzük magunkat. Csak nagyon szomorúnak."

Egy irányultság a sok közül?

"Teljesen nyilvánvaló, hogy ez az egész szektor politizál, méghozzá összhangban a liberális politikai kórussal" – mondta a nemzetközi streamingszolgáltatók tevékenységéről Szánthó Miklós, és hangsúlyozta: szivárványszínekbe burkolózó nagyvállalatok puha eszközökkel, kerülőutas kommunikációval lényegében ugyanazt célozzák, mint a direktebb eszközökkel operáló nagypolitika.

"Ezek a cégek tagadják, hogy ők politizálnának, és azt hazudják, hogy társadalmi ügyek mellett állnak ki" – hívta fel rá a figyelmet az Alapjogokért Központ igazgatója. Szánthó Miklós szerint a gyermekek szexualizálását és a genderideológiát nem a magyar gyermekvédelmi törvény mosta össze, hanem az LMBTQ-lobbi, amely évek óta kiskorúakkal reklámozza a homoszexuális büszkeség ügyét és a transztémát.

"Ők vitték már be Nyugaton ezt az agymosást és a szexuális tematikát az óvodákba, iskolákba" – emlékeztetett a szakértő, és hozzátette: senkinek ne legyen kétsége, a különféle, elnyomottnak nevezett csoportok felszabadítását hirdető folyamat öngerjesztő, ha nem fékezzük meg, sosem lesz vége. 

"Mi lesz a logikai gátja annak, hogy egy Soros-féle jogvédő holnapután azt mondja: ha a szexuális orientáció miatti diszkrimináció tilos, akkor ne tessék diszkriminálni a pedofilokat se, hiszen az is csak egy irányultság a sok közül?" – tette föl a kérdést az Alapjogokért Központ igazgatója, és hangsúlyozta: ez ellen az egész elmebaj ellen a jog és a politika eszközével kell fellépni.

"Előbbire jó példa a gyermekvédelmi törvény, utóbbira pedig a népszavazási kezdeményezés" – tette hozzá.

Baloldali szerecsenmosdatás

Szánthó Miklós arra is figyelmeztetett, hogy a baloldalon nem példa nélküli a pedofília relativizálása.

"Azt gondolnánk, hogy a témát most akarják bedobni a köztudatba, de sajnos nem. Nyugat-Európában ennek bőven van előzménye" – mondta az Alapjogokért Központ igazgatója, és emlékeztetett rá, hogy Hollandiában korábban volt pedofilpárt, Franciaországban pedig évtizedekre visszamenő követelés a beleegyezési korhatár leszállítása, és számos baloldali értelmiségi, köztük Michel Foucault, Olivier Duhamel vagy éppen Daniel Cohn-Bendit, érintett is volt pedofilbotrányokban, noha egyikük sem részesült retorzióban.

"Ezek a balliberális áramlatok is elértek sajnos hozzánk, a baloldali sajtóban évek óta tűnnek fel a pedofília iránt megértést hirdető írások" – fejtette ki Szánthó Miklós, felidézve, hogy az egykori SZDSZ-es Kőszeg Ferenc már 15 évvel ezelőtt a poligámia és a pedofília elfogadása mellett emelt szót a Magyar Narancsban, valamint számos hasonló írás jelent meg baloldali lapokban Révész Sándortól is.

Az Alapjogokért Központ igazgatója figyelmeztetett: ami egyszer a nyugati liberális fősodorban megjelenik, az gyorsan átszüremkedik hozzánk, és a pedofíliát közelebb hozó filmek bemutatása és reklámozása is ennek az előszele.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Bel 2022-02-21 | 11:05
Péntek-vasárnap: 700 migránssal szemben intézkedtek

Péntek-vasárnap: 700 migránssal szemben intézkedtek

 • Pénteken 311, szombaton 201, vasárnap 187 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a katonák és rendőrök.

Bel 2022-02-15 | 09:49
277 ezer 12 évesnél idősebb kamasz beoltva

277 ezer 12 évesnél idősebb kamasz beoltva

 • A beoltottak száma 6 383 559 fő, közülük 6 142 438 fő a második, 3 771 453 fő már harmadik oltását is felvette.
 • 4411 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 721 483 nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.
 • Elhunyt 123 többségében idős, krónikus beteg, a gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 1 468 444 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 210 285 főre csökkent.
 • 5291 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 211-en vannak lélegeztetőgépen.
 • Az 5-11 éves korosztályban több mint 87 ezer gyermek, a 12-17 éves korosztályban 277 ezer kamasz már felvette az oltást.
Bel 2021-06-11 | 10:59

"Az apjuk faszát, tényleg" - írta Soros lapjába egy transzszexuális az LMBTQ propaganda tiltása miatt

 • A 444-re az transzavaros Vay Blanka (szül. Vay Márton) írt, aki szerint most már tényleg vége van a világnak.
Bel 2021-06-11 | 13:41
Másfél, két órákat állnak az autósok a budapesti dugókban

Másfél, két órákat állnak az autósok a budapesti dugókban

 • Az az útvonal, amit eddig autóval negyedóra alatt meg lehetett tenni Budapesten, a hétfői lezárások óta akár másfél, kétórásra is megnőtt.
 • A pesti alsó rakpart, a Lánchíd, a Blaha Lujza tér és a 3-as metró felújítása mind egyszerre kezdődött, ezért az autós és a buszos közlekedés ellehetetlenült a városban.  
   
Bel 2021-08-23 | 11:08
Kékcédulás szavazás lesz ez, nem választás - elindult az aláírásgyűjtés az ellenzéki előválasztásra

Kékcédulás szavazás lesz ez, nem választás - elindult az aláírásgyűjtés az ellenzéki előválasztásra

 • A csodafegyverként beharangozott ellenzéki előválasztás a pártok alkui miatt egyszerű szavazássá degradálódott.
 • A paktum nagy nyertese a DK és a Jobbik, a két párt különalkuja háttérbe szorítja a kicsiket, akiket csak a nagyok tartanak lélegeztetőgépen.
Bel 2022-02-17 | 13:00
8 év alatt 10 ingatlant és félmilliárdot szedett össze az óbudai szocialista

8 év alatt 10 ingatlant és félmilliárdot szedett össze az óbudai szocialista

 • Rosszul megy a sora a diktatúrában az óbudai szocialista Czeglédy Gergőnek.
 • 2014-ben még csak egy átlagos vagyoni helyzetű átlagos képviselő volt, de 2022-re megtáltosodott, 11 inatlant és félmilliárdos vagyont gyűjtögetett össze.
 • Nagy kérdés, hogy hogyan.