Nincs megállás, a gyerekeink kellenek nekik: már a pedofilok iránt is érzékenyítenek

Nincs megállás, a gyerekeink kellenek nekik: már a pedofilok iránt is érzékenyítenek
  • A pedofilok is csak áldozatok - sugallja a mainstream liberális propaganda.

Már a pedofíliát relativizáló érzékenyítő alkotásokkal is találkozni a Magyarországon is jelen lévő multinacionális streamingszolgáltató, az HBO GO kínálatában.

A "Nem vagyok, aki vagyok" című filmről nyilatkozva az Alapjogokért Központ igazgatója, Szánthó Miklós a Magyar nemzetnek elmondta: hazudnak a nemzetközi cégek, amikor tagadják, hogy politizálnának, miközben azt állítják, hogy társadalmi ügyek mellett állnak ki.

"Aki azt mondja, hogy ilyen meg olyan szempontból kicsit megértőbbnek kellene lenni a pedofilok iránt, az lényegében a kiskorúak brutális megrontására mond igent" – nyilatkozta a lapnak Szánthó Miklós, hozzátéve, hogy az LMBTQ-agymosásnak – amely mozaikszó hamarosan ki fog egészülni a P betűvel – az a lényegi eleme, hogy elbizonytalanítsa az embereket abban, hogy mi a jó és mi a rossz, mi rendeltetésszerű és rendeltetésellenes.

Empátiát keltenek

Az Alapjogokért Központ igazgatóját annak kapcsán kérdeztük, hogy az HBO GO streamingszolgáltató műsorkínálatában is szerepel a "Nem vagyok, aki vagyok" című film, ami egy pedofil férfi történetét és vívódásait mutatja be. Az érzékenyítő alkotásról "Pedofil vagyok, de élni akarok" címmel jelent meg pozitív recenzió a Port.hu portálon, amelyben üdvözlik, hogy a film rendezője, Patrice Toye a szokásos szenvtelen, kívülálló ábrázolás helyett érzékenyen és empátiával áll a pedofil főszereplő karakteréhez.

"A Nem vagyok, aki vagyok didaxis nélkül illusztrálja azt a súlyos morális kérdést, hogy hol kezdődik az, hogy valaki rossz ember, és hol a vége annak, hogy valaki jó ember, csak rossz dolgot csinált" – fogalmaz a cikk szerzője, aki szerint a főszerepet alakító Tijmen Govaerts olyan érzékenyen és hitelesen mutatja be az általa játszott pedofil karakter szenvedését, hogy "lehetetlen nem együttérezni vele, és csodák csodájára közben még csak rosszul sem érezzük magunkat. Csak nagyon szomorúnak."

Egy irányultság a sok közül?

"Teljesen nyilvánvaló, hogy ez az egész szektor politizál, méghozzá összhangban a liberális politikai kórussal" – mondta a nemzetközi streamingszolgáltatók tevékenységéről Szánthó Miklós, és hangsúlyozta: szivárványszínekbe burkolózó nagyvállalatok puha eszközökkel, kerülőutas kommunikációval lényegében ugyanazt célozzák, mint a direktebb eszközökkel operáló nagypolitika.

"Ezek a cégek tagadják, hogy ők politizálnának, és azt hazudják, hogy társadalmi ügyek mellett állnak ki" – hívta fel rá a figyelmet az Alapjogokért Központ igazgatója. Szánthó Miklós szerint a gyermekek szexualizálását és a genderideológiát nem a magyar gyermekvédelmi törvény mosta össze, hanem az LMBTQ-lobbi, amely évek óta kiskorúakkal reklámozza a homoszexuális büszkeség ügyét és a transztémát.

"Ők vitték már be Nyugaton ezt az agymosást és a szexuális tematikát az óvodákba, iskolákba" – emlékeztetett a szakértő, és hozzátette: senkinek ne legyen kétsége, a különféle, elnyomottnak nevezett csoportok felszabadítását hirdető folyamat öngerjesztő, ha nem fékezzük meg, sosem lesz vége. 

"Mi lesz a logikai gátja annak, hogy egy Soros-féle jogvédő holnapután azt mondja: ha a szexuális orientáció miatti diszkrimináció tilos, akkor ne tessék diszkriminálni a pedofilokat se, hiszen az is csak egy irányultság a sok közül?" – tette föl a kérdést az Alapjogokért Központ igazgatója, és hangsúlyozta: ez ellen az egész elmebaj ellen a jog és a politika eszközével kell fellépni.

"Előbbire jó példa a gyermekvédelmi törvény, utóbbira pedig a népszavazási kezdeményezés" – tette hozzá.

Baloldali szerecsenmosdatás

Szánthó Miklós arra is figyelmeztetett, hogy a baloldalon nem példa nélküli a pedofília relativizálása.

"Azt gondolnánk, hogy a témát most akarják bedobni a köztudatba, de sajnos nem. Nyugat-Európában ennek bőven van előzménye" – mondta az Alapjogokért Központ igazgatója, és emlékeztetett rá, hogy Hollandiában korábban volt pedofilpárt, Franciaországban pedig évtizedekre visszamenő követelés a beleegyezési korhatár leszállítása, és számos baloldali értelmiségi, köztük Michel Foucault, Olivier Duhamel vagy éppen Daniel Cohn-Bendit, érintett is volt pedofilbotrányokban, noha egyikük sem részesült retorzióban.

"Ezek a balliberális áramlatok is elértek sajnos hozzánk, a baloldali sajtóban évek óta tűnnek fel a pedofília iránt megértést hirdető írások" – fejtette ki Szánthó Miklós, felidézve, hogy az egykori SZDSZ-es Kőszeg Ferenc már 15 évvel ezelőtt a poligámia és a pedofília elfogadása mellett emelt szót a Magyar Narancsban, valamint számos hasonló írás jelent meg baloldali lapokban Révész Sándortól is.

Az Alapjogokért Központ igazgatója figyelmeztetett: ami egyszer a nyugati liberális fősodorban megjelenik, az gyorsan átszüremkedik hozzánk, és a pedofíliát közelebb hozó filmek bemutatása és reklámozása is ennek az előszele.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Bel 2021-10-08 | 11:09
ÉLŐ: Karácsony nagy örömnek tartja, hogy a Kossuth téren sokan követik, ahol éppen bejelenti, megbukott

ÉLŐ: Karácsony nagy örömnek tartja, hogy a Kossuth téren sokan követik, ahol éppen bejelenti, megbukott

  • Hatalmas tapsot kapott a Főpolgármester, amikor bejelentette, visszalép Márki-Zay javára, elhangott az is, hogy "éljen-éljen".
Bel 2021-06-03 | 13:18
Épül az ország: forgalomba helyezték az M80-as első, 6,6 kilométeres szakaszát

Épül az ország: forgalomba helyezték az M80-as első, 6,6 kilométeres szakaszát

  • Az útépítés során kétsávos autóutat alakítanak Körmend és az osztrák határnál fekvő Rábafüzes között.
  • A 28,85 kilométeres útszakasz 6,6 kilométeres szakaszát adták át csütörötökön.
  • A Körmend és Vasszentmihály közötti 20,6 kilométeres szakasz várhatóan 2021 októberében kerül átadásra a forgalom számára - derül ki a NIF sajtóanyagából.
Bel 2021-07-01 | 15:18
2 év alatt 22 ezer család igényelte a falusi CSOK-ot

2 év alatt 22 ezer család igényelte a falusi CSOK-ot

  • A ma két éve indult falusi családi otthonteremtési kedvezményt (falusi csok) 22 ezer család igényelte közel 120 milliárd forint értékben a Magyar Falu Program keretében.
Bel 2021-10-01 | 15:08
Karácsony nem teszi zsebre, amit Gyurcsánytól kapott

Karácsony nem teszi zsebre, amit Gyurcsánytól kapott

  • Miután Karácsony a Partizánban azt elemezgette, hogy megosztott az ellenzék, mert szétvált 2010 előtti világra, és a 2010 előtti hibákból tanuló világra, a baloldal előválasztást fölényesen megnyerő Gyurcsány Ferenc visszaszólt a Főpolgármesternek.
  • Gyurcsány azzal lövi Karácsonyt, hogy a 2010 előtti világot jelképező MSZP jelöltje.
Bel 2022-01-31 | 18:46
A rendőrség szerint is hazudozik Hadházy Ákos

A rendőrség szerint is hazudozik Hadházy Ákos

  • A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság visszautasítja Hadházy Ákos nagy nyilvánosság előtt tett állítását, amelynek értelmében a pályáztatás és elbírálás jogszerűtlen lett volna - írja a police.hu.
Bel 2022-04-26 | 15:54
Lakossági bejelentés alapján kapták el a 6 illegális migránst

Lakossági bejelentés alapján kapták el a 6 illegális migránst

  • Állampolgári bejelentés érkezett április 26-án 07 óra 25 perckor, hogy a Pakson várakozó egyik buszon hat – feltehetően – illegális migráns tartózkodik.
  • A Paksi Rendőrkapitányság járőrei az autóbusz pályaudvarra mentek, ahol a Budapestre tartó buszjáraton ellenőriztek hat férfit, akik személyazonosságukat, illetve magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni nem tudták.
  • A külföldiek közül ketten szír állampolgárnak, négyen pedig jemeninek vallották magukat.
  • Rendőreink az illegális migránsokat elszámoltatásukat követően a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
Bel 2021-10-07 | 07:25
Véget ért a szappanopera, szakított a nagy páros és külön utakon folytatják

Véget ért a szappanopera, szakított a nagy páros és külön utakon folytatják

  • Egy ország nézte feszülten, hogy a két férfi fordulatokban gazdag és lobbanékony érzelmekkel teli történetéből mi kerekedik ki végül.
  • Szakítás lett a vége, külön utakon folytatják tovább.