Nincs megállás, a gyerekeink kellenek nekik: már a pedofilok iránt is érzékenyítenek

Nincs megállás, a gyerekeink kellenek nekik: már a pedofilok iránt is érzékenyítenek
 • A pedofilok is csak áldozatok - sugallja a mainstream liberális propaganda.

Már a pedofíliát relativizáló érzékenyítő alkotásokkal is találkozni a Magyarországon is jelen lévő multinacionális streamingszolgáltató, az HBO GO kínálatában.

A "Nem vagyok, aki vagyok" című filmről nyilatkozva az Alapjogokért Központ igazgatója, Szánthó Miklós a Magyar nemzetnek elmondta: hazudnak a nemzetközi cégek, amikor tagadják, hogy politizálnának, miközben azt állítják, hogy társadalmi ügyek mellett állnak ki.

"Aki azt mondja, hogy ilyen meg olyan szempontból kicsit megértőbbnek kellene lenni a pedofilok iránt, az lényegében a kiskorúak brutális megrontására mond igent" – nyilatkozta a lapnak Szánthó Miklós, hozzátéve, hogy az LMBTQ-agymosásnak – amely mozaikszó hamarosan ki fog egészülni a P betűvel – az a lényegi eleme, hogy elbizonytalanítsa az embereket abban, hogy mi a jó és mi a rossz, mi rendeltetésszerű és rendeltetésellenes.

Empátiát keltenek

Az Alapjogokért Központ igazgatóját annak kapcsán kérdeztük, hogy az HBO GO streamingszolgáltató műsorkínálatában is szerepel a "Nem vagyok, aki vagyok" című film, ami egy pedofil férfi történetét és vívódásait mutatja be. Az érzékenyítő alkotásról "Pedofil vagyok, de élni akarok" címmel jelent meg pozitív recenzió a Port.hu portálon, amelyben üdvözlik, hogy a film rendezője, Patrice Toye a szokásos szenvtelen, kívülálló ábrázolás helyett érzékenyen és empátiával áll a pedofil főszereplő karakteréhez.

"A Nem vagyok, aki vagyok didaxis nélkül illusztrálja azt a súlyos morális kérdést, hogy hol kezdődik az, hogy valaki rossz ember, és hol a vége annak, hogy valaki jó ember, csak rossz dolgot csinált" – fogalmaz a cikk szerzője, aki szerint a főszerepet alakító Tijmen Govaerts olyan érzékenyen és hitelesen mutatja be az általa játszott pedofil karakter szenvedését, hogy "lehetetlen nem együttérezni vele, és csodák csodájára közben még csak rosszul sem érezzük magunkat. Csak nagyon szomorúnak."

Egy irányultság a sok közül?

"Teljesen nyilvánvaló, hogy ez az egész szektor politizál, méghozzá összhangban a liberális politikai kórussal" – mondta a nemzetközi streamingszolgáltatók tevékenységéről Szánthó Miklós, és hangsúlyozta: szivárványszínekbe burkolózó nagyvállalatok puha eszközökkel, kerülőutas kommunikációval lényegében ugyanazt célozzák, mint a direktebb eszközökkel operáló nagypolitika.

"Ezek a cégek tagadják, hogy ők politizálnának, és azt hazudják, hogy társadalmi ügyek mellett állnak ki" – hívta fel rá a figyelmet az Alapjogokért Központ igazgatója. Szánthó Miklós szerint a gyermekek szexualizálását és a genderideológiát nem a magyar gyermekvédelmi törvény mosta össze, hanem az LMBTQ-lobbi, amely évek óta kiskorúakkal reklámozza a homoszexuális büszkeség ügyét és a transztémát.

"Ők vitték már be Nyugaton ezt az agymosást és a szexuális tematikát az óvodákba, iskolákba" – emlékeztetett a szakértő, és hozzátette: senkinek ne legyen kétsége, a különféle, elnyomottnak nevezett csoportok felszabadítását hirdető folyamat öngerjesztő, ha nem fékezzük meg, sosem lesz vége. 

"Mi lesz a logikai gátja annak, hogy egy Soros-féle jogvédő holnapután azt mondja: ha a szexuális orientáció miatti diszkrimináció tilos, akkor ne tessék diszkriminálni a pedofilokat se, hiszen az is csak egy irányultság a sok közül?" – tette föl a kérdést az Alapjogokért Központ igazgatója, és hangsúlyozta: ez ellen az egész elmebaj ellen a jog és a politika eszközével kell fellépni.

"Előbbire jó példa a gyermekvédelmi törvény, utóbbira pedig a népszavazási kezdeményezés" – tette hozzá.

Baloldali szerecsenmosdatás

Szánthó Miklós arra is figyelmeztetett, hogy a baloldalon nem példa nélküli a pedofília relativizálása.

"Azt gondolnánk, hogy a témát most akarják bedobni a köztudatba, de sajnos nem. Nyugat-Európában ennek bőven van előzménye" – mondta az Alapjogokért Központ igazgatója, és emlékeztetett rá, hogy Hollandiában korábban volt pedofilpárt, Franciaországban pedig évtizedekre visszamenő követelés a beleegyezési korhatár leszállítása, és számos baloldali értelmiségi, köztük Michel Foucault, Olivier Duhamel vagy éppen Daniel Cohn-Bendit, érintett is volt pedofilbotrányokban, noha egyikük sem részesült retorzióban.

"Ezek a balliberális áramlatok is elértek sajnos hozzánk, a baloldali sajtóban évek óta tűnnek fel a pedofília iránt megértést hirdető írások" – fejtette ki Szánthó Miklós, felidézve, hogy az egykori SZDSZ-es Kőszeg Ferenc már 15 évvel ezelőtt a poligámia és a pedofília elfogadása mellett emelt szót a Magyar Narancsban, valamint számos hasonló írás jelent meg baloldali lapokban Révész Sándortól is.

Az Alapjogokért Központ igazgatója figyelmeztetett: ami egyszer a nyugati liberális fősodorban megjelenik, az gyorsan átszüremkedik hozzánk, és a pedofíliát közelebb hozó filmek bemutatása és reklámozása is ennek az előszele.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Bel 2021-10-19 | 09:16
1 millió fölött a harmadik oltást felvettek száma

1 millió fölött a harmadik oltást felvettek száma

 • Az elmúlt 24 órában 859 új fertőzöttet azonosítottak, elhunyt 16 fő.
 • A gyógyultak száma jelenleg 792 242 fő, az aktív fertőzötteké 14 588 (+ 599 eset hétfőhöz képest).
 • Kórházban jelenleg 999 koronavírusos beteget ápolnak (+ 91 páciens), közülük 144-en vannak lélegeztetőgépen (+ 18).
 • Az első vakcináját mostanra 5 926 446-an kapták meg (ez tegnaphoz képest + 2383 első oltott), és 5 703 088-an vannak azok, akik már a másodikat is. (Ez a szám + 3067-tel emelkedett egy nap alatt.)
 • A tájékoztatás szerint 1 millió 12 ezren kaptak eddig harmadik oltást.
Bel 2021-09-17 | 21:06
Márki-Zay visszaszólt Jakabnak: a Jobbik-elnök sok kutatást nyert már, de választást még nem

Márki-Zay visszaszólt Jakabnak: a Jobbik-elnök sok kutatást nyert már, de választást még nem

 • Ezzel az Iránytű Intézet kutatására utalt az önjelölt jobboldali miniszterelnökjelölt-jelölt.
 • A jobbikos pénzből működő intézet ugyanis a napokban kihozta, hogy Márki-Zay gyakorlatilag esélytelen Lázár Jánossal szemben Csongrád 4. választókerületében.
 • Márki-Zay ott csípett bele Jakabba, ahol az a legjobban fáj: sem 2014-ben, sem 2018-ban a Jobbik elnökének nem sikerült mandátumot szereznie a Fidesz ellenében Miskolcon.
Bel 2021-07-21 | 16:52
Szombathy Pál, liberális újságíró: az újságírók között mindig voltak fedett hírszerzők és ügynökök is

Szombathy Pál, liberális újságíró: az újságírók között mindig voltak fedett hírszerzők és ügynökök is

 • Szombathy szerint "nem minden civil szervezet az, aminek látszik".
Bel 2021-09-30 | 14:40
Jakab a borsodiaknak se kell

Jakab a borsodiaknak se kell

 • A Jobbik vezetője mindig is hátországaként hivatkozott Miskolcra és Borsod megyére.
 • Csakhogy olyan helyeken is tönkreverte Dobrev, ahol egyébként jobbikos egyéni jelölt nyert az előválasztáson.
 • Borsod 1-es körzetben Jakab 2018-ban egyéniben indult, a győztes a fideszes Csöbör Katalin lett.
 • Most Jakab egyéniben nem indult az előválasztáson, a szintén jobbikos Szilágyi Szabolcs nyert 4258 szavazattal.
 • Jakab Péter azonban csak párttársa szavazatainak nagyjából a felét, 2104 voksot kapott, míg Dobrev Klára 2866-ot. Jakabra ebben a körzetben 2018-ban egyébként több mint 20 ezren szavaztak.
 • Borsod 2-ben (Miskolc másik körzete) Jakab csak a harmadik lett: első Dobrev 2756, második Karácsony 1940 szavazattal. Jakab csak 1769 szavazatot szerzett itt.
 • Borsod 3-at Karácsony Gergely nyerte, Jakab csak a második lett, feleannyi szavazattal, mint Karácsony.
 • Borsod 4-es választókerületében (2018-ban ebben a körzetben magasan a Jobbik volt a legerősebb ellenzéki párt) a jobbikos Üveges Gábor nyert 2980 szavazattal. A miniszterelnök-jelölti versenyt itt is Dobrev Klára nyerte 1820 szavazattal, Jakab Péter csak 1203-at kapott.
 • Borsod 5-ös számú körzetében indult a jobbikos Erdei Sándor Zsolt és simán, közel 70 százalékos eredménnyel, 2094 szavazattal nyert is.
 • Jakab Péter ehhez képest 943 szavazatot szerzett ebből a körzetből (tehát a jobbikos egyéni jelöltre leadott szavazatok felére sem volt jó), míg Dobrev Klára itt is nyerni tudott a miniszterelnök-jelölti versenyben, igaz szorosan, 1062 szavazattal.
 • Borsod 6-ban az MSZP-s Jézsó Gábor nyert, 3052-en szavazattal. A miniszterelnök-jelöltek közül Dobrev Klára pedig itt is győzött.
 • Borsod 7-ben nem volt a Jobbik által támogatott jelölt, Dobrev Klára itt is utcahosszal nyert Jakab Péter előtt. 
Bel 2021-07-12 | 12:13

Ismerősei gyermekeit zaklatta szexuálisan a Jász-Nagykun-Szolnok megyei férfi

 • Éles lőszereket is találtak nála, számítógépén pedig több ezer gyermekpornográf felvétel volt.
Bel 2021-05-18 | 10:09

Kocsis Máté: Létre kell hozni egy kereshető pedofil-nyilvántartást azokról, akik gyermekek sérelmére követtek el szexuális bűncselekményt

 • Ez sok esetben meggátolhatja, hogy a pedofilok újra gyermekek közelébe kerüljenek - vélekedik a Fidesz frakcióvezetője.
Bel 2021-09-08 | 19:14
Egymás előtt is sumákolnak az ellenzéki pártok az aláírásokkal

Egymás előtt is sumákolnak az ellenzéki pártok az aláírásokkal

 • A DK nem igazán akarja a többi párt rendelkezésére bocsátani az aláíróíveket.
 • Az aláíásgyűjésnél kiderült, hogy a Jobbik vidéken is bajban van, nem gyűltek az aláírások a várt sebességben.
 • Karácsony aláírásaival volt a legnagyobb gond, mert míg Dobrev aláírásainak 10%-a nem volt rendben, a Főpolgármesternél magasabb volt ez az arány.
Bel 2021-06-11 | 15:50
Mutatjuk Jakab Péter kezdőszettjét - ezekkel a kiegészítőkkel Ön is Jakab Péter lehet!

Mutatjuk Jakab Péter kezdőszettjét - ezekkel a kiegészítőkkel Ön is Jakab Péter lehet!

 • Mindig is ellenállhatatlan vágyat érzett arra, hogy akár egyetlen percre is, de Jakab Péter bőrébe bújhasson?
 • Mutatjuk a tuti siker receptjét, a Jakab Péter-kezdőszettet!