Nincs megállás, a gyerekeink kellenek nekik: már a pedofilok iránt is érzékenyítenek

Nincs megállás, a gyerekeink kellenek nekik: már a pedofilok iránt is érzékenyítenek
 • A pedofilok is csak áldozatok - sugallja a mainstream liberális propaganda.

Már a pedofíliát relativizáló érzékenyítő alkotásokkal is találkozni a Magyarországon is jelen lévő multinacionális streamingszolgáltató, az HBO GO kínálatában.

A "Nem vagyok, aki vagyok" című filmről nyilatkozva az Alapjogokért Központ igazgatója, Szánthó Miklós a Magyar nemzetnek elmondta: hazudnak a nemzetközi cégek, amikor tagadják, hogy politizálnának, miközben azt állítják, hogy társadalmi ügyek mellett állnak ki.

"Aki azt mondja, hogy ilyen meg olyan szempontból kicsit megértőbbnek kellene lenni a pedofilok iránt, az lényegében a kiskorúak brutális megrontására mond igent" – nyilatkozta a lapnak Szánthó Miklós, hozzátéve, hogy az LMBTQ-agymosásnak – amely mozaikszó hamarosan ki fog egészülni a P betűvel – az a lényegi eleme, hogy elbizonytalanítsa az embereket abban, hogy mi a jó és mi a rossz, mi rendeltetésszerű és rendeltetésellenes.

Empátiát keltenek

Az Alapjogokért Központ igazgatóját annak kapcsán kérdeztük, hogy az HBO GO streamingszolgáltató műsorkínálatában is szerepel a "Nem vagyok, aki vagyok" című film, ami egy pedofil férfi történetét és vívódásait mutatja be. Az érzékenyítő alkotásról "Pedofil vagyok, de élni akarok" címmel jelent meg pozitív recenzió a Port.hu portálon, amelyben üdvözlik, hogy a film rendezője, Patrice Toye a szokásos szenvtelen, kívülálló ábrázolás helyett érzékenyen és empátiával áll a pedofil főszereplő karakteréhez.

"A Nem vagyok, aki vagyok didaxis nélkül illusztrálja azt a súlyos morális kérdést, hogy hol kezdődik az, hogy valaki rossz ember, és hol a vége annak, hogy valaki jó ember, csak rossz dolgot csinált" – fogalmaz a cikk szerzője, aki szerint a főszerepet alakító Tijmen Govaerts olyan érzékenyen és hitelesen mutatja be az általa játszott pedofil karakter szenvedését, hogy "lehetetlen nem együttérezni vele, és csodák csodájára közben még csak rosszul sem érezzük magunkat. Csak nagyon szomorúnak."

Egy irányultság a sok közül?

"Teljesen nyilvánvaló, hogy ez az egész szektor politizál, méghozzá összhangban a liberális politikai kórussal" – mondta a nemzetközi streamingszolgáltatók tevékenységéről Szánthó Miklós, és hangsúlyozta: szivárványszínekbe burkolózó nagyvállalatok puha eszközökkel, kerülőutas kommunikációval lényegében ugyanazt célozzák, mint a direktebb eszközökkel operáló nagypolitika.

"Ezek a cégek tagadják, hogy ők politizálnának, és azt hazudják, hogy társadalmi ügyek mellett állnak ki" – hívta fel rá a figyelmet az Alapjogokért Központ igazgatója. Szánthó Miklós szerint a gyermekek szexualizálását és a genderideológiát nem a magyar gyermekvédelmi törvény mosta össze, hanem az LMBTQ-lobbi, amely évek óta kiskorúakkal reklámozza a homoszexuális büszkeség ügyét és a transztémát.

"Ők vitték már be Nyugaton ezt az agymosást és a szexuális tematikát az óvodákba, iskolákba" – emlékeztetett a szakértő, és hozzátette: senkinek ne legyen kétsége, a különféle, elnyomottnak nevezett csoportok felszabadítását hirdető folyamat öngerjesztő, ha nem fékezzük meg, sosem lesz vége. 

"Mi lesz a logikai gátja annak, hogy egy Soros-féle jogvédő holnapután azt mondja: ha a szexuális orientáció miatti diszkrimináció tilos, akkor ne tessék diszkriminálni a pedofilokat se, hiszen az is csak egy irányultság a sok közül?" – tette föl a kérdést az Alapjogokért Központ igazgatója, és hangsúlyozta: ez ellen az egész elmebaj ellen a jog és a politika eszközével kell fellépni.

"Előbbire jó példa a gyermekvédelmi törvény, utóbbira pedig a népszavazási kezdeményezés" – tette hozzá.

Baloldali szerecsenmosdatás

Szánthó Miklós arra is figyelmeztetett, hogy a baloldalon nem példa nélküli a pedofília relativizálása.

"Azt gondolnánk, hogy a témát most akarják bedobni a köztudatba, de sajnos nem. Nyugat-Európában ennek bőven van előzménye" – mondta az Alapjogokért Központ igazgatója, és emlékeztetett rá, hogy Hollandiában korábban volt pedofilpárt, Franciaországban pedig évtizedekre visszamenő követelés a beleegyezési korhatár leszállítása, és számos baloldali értelmiségi, köztük Michel Foucault, Olivier Duhamel vagy éppen Daniel Cohn-Bendit, érintett is volt pedofilbotrányokban, noha egyikük sem részesült retorzióban.

"Ezek a balliberális áramlatok is elértek sajnos hozzánk, a baloldali sajtóban évek óta tűnnek fel a pedofília iránt megértést hirdető írások" – fejtette ki Szánthó Miklós, felidézve, hogy az egykori SZDSZ-es Kőszeg Ferenc már 15 évvel ezelőtt a poligámia és a pedofília elfogadása mellett emelt szót a Magyar Narancsban, valamint számos hasonló írás jelent meg baloldali lapokban Révész Sándortól is.

Az Alapjogokért Központ igazgatója figyelmeztetett: ami egyszer a nyugati liberális fősodorban megjelenik, az gyorsan átszüremkedik hozzánk, és a pedofíliát közelebb hozó filmek bemutatása és reklámozása is ennek az előszele.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Bel 2022-02-17 | 18:50
Márki-Zay összeszedettebbnek tűnt, de ez csak a súgógép miatt volt

Márki-Zay összeszedettebbnek tűnt, de ez csak a súgógép miatt volt

 • Évet értékelt a baloldali miniszterelnök-jelölt.
 • Úgy tűnt, mintha fejből Orbánozna a végtelenségig, de kiderült, súgógépről tette azt.
Bel 2021-09-22 | 09:52
Visszatérnek az iskolai oltóorvosok, folyamatosan növekszik az átoltottsági mutató

Visszatérnek az iskolai oltóorvosok, folyamatosan növekszik az átoltottsági mutató

 • Ezen a héten visszatérnek az oltóorvosok az iskolába, hogy beadják a második oltásokat a tanév elején beoltott diákoknak.
 • Emellett ez a még beoltatlan 12 év feletti diákok számára is újabb lehetőség az oltás felvételére. 
Bel 2022-04-05 | 09:15
A tegnapi napon 204 háborús menekült gyermeken segített Magyarország

A tegnapi napon 204 háborús menekült gyermeken segített Magyarország

 • Az ukrajnai háború elől 2022. április 4-én 492 ember, köztük 204 gyermek érkezett Budapestre vonattal.
 • A különvonatokkal Kőbánya-felső vasútállomásra érkező menekülteket buszokkal vitték a BOK csarnokba.
 • Fővárosi és vidéki szálláshelyeken 50 ember, köztük 32 gyermek elhelyezését és odaszállítását az együttműködő hatóságok oldották meg.
 • A feladatokban támogatást nyújt a Budapesti Polgárőr Szövetség is.
Bel 2022-01-31 | 12:00
Harmincnégy illegális szír migránst találtak elbújva

Harmincnégy illegális szír migránst találtak elbújva

 • A Bács-Kiskun megyében szolgálatot teljesítő egyenruhások 2022. január 31-én 10 órakor 34 külföldit tartóztattak fel Hóduna térségében.
 • Az illegális migránsok szír állampolgárnak vallották magukat, és jogellenesen jutottak be az ország területére.
 • A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.
 • Rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
Bel 2021-08-02 | 19:12
Elszólta magát Karácsony: csak azért nem kampányolnak a migránsok jogaival, mert nem lehet vele választásokat nyerni

Elszólta magát Karácsony: csak azért nem kampányolnak a migránsok jogaival, mert nem lehet vele választásokat nyerni

 • Minden hazug baloldali lelepleződik.
 • A Zeitnak azt mondta, mind a hat ellenzéki pártnak fontosak a bevándorlók jogai, benne is van a programjukban, de ezzel nem lehet választásokat nyerni.
 • A gyermekvédelmet blöffnek tartja a Főpolgármester.
Bel 2021-06-02 | 11:42
Budapesti terroristát fogott a TEK, robbanóanyag is volt nála

Budapesti terroristát fogott a TEK, robbanóanyag is volt nála

 • A Terrorelhárítási Központ jelzése alapján indult ügyben a Fővárosi Nyomozó Ügyészség az akciót a TEK közreműködésével hajtotta végre - írja a BLIKK.
 • A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a tegnapi napon végrehajtott akció eredményeként gyanúsítottként hallgatott ki, majd vett őrizetbe egy 21 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Európa lakosságának megfélemlítését célzó terrorcselekmények elkövetésére készült Magyarország területén – írja a Fővárosi Főügyészség.
 • A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a férfit előállította, majd gyanúsítottként hallgatta ki a lakosság megfélemlítése céljából, előre kitervelten, aljas indokból és célból, több ember sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettével, valamint robbanóanyaggal visszaélés bűntettével megvalósított terrorcselekmény előkészületének megalapozott gyanúja miatt.