Egy No-Go zónában működő radikális imám eretnek tartja azokat a muszlimokat, akik svéd zászlót lobogtatnak

Egy No-Go zónában működő radikális imám eretnek tartja azokat a muszlimokat, akik svéd zászlót lobogtatnak
 • Mondván, abban van egy kereszt.
 • Korábban a zsidók megölésére buzdította híveit.

Egy radikális iszlamista imám Malmö Rosengård tiltott zónájában azt állította, hogy a svéd zászlót viselő muszlimok "eretnekek", mivel a zászló keresztény keresztet tartalmaz - tudósít a Breitbart.

Basem Mahmoud imám, más néven Abu Hamza állítólag már korábban is gyűlöletet hirdetett a zsidók és az általa "hitetlennek" tartott személyek ellen, és a svéd média már hat hónappal ezelőtt beszámolt gyűlölettel teli prédikációiról. Annak ellenére, hogy az imámot fajgyűlöletre való felbujtás miatt feljelentették a rendőrségen, továbbra is hetente tartja gyűlöletkeltő prédikációit a rosengårdi al-Sahaba mecsetben - írja az Expressen című svéd lap.

Az újság szerint az imám feldühödött, amikor látta, hogy középiskolás diákok svéd zászlókat lengetnek, és az egyik prédikációjában azt mondta: "Azoknak, akik keresztet hordoznak, nem szabadna imát mondani, mert meggyőződésünk szerint ezek az emberek tökéletes eretnekek".

"Ha valaki keresztet visel a ruháján anélkül, hogy tudna róla, megparancsoljuk neki, hogy vegye le. Amikor a próféta keresztet látott egy ruhán vagy valakinek a ruháján vagy bármi máson, megsemmisítette azt" - tette hozzá.

A hónap elején Mahmúd állítólag felszólította a muszlimokat, hogy öljék meg a zsidókat, az Expressen jelentése szerint egy iszlám hadíszt idézett: "Nem jön el az ítélet napja, amíg a muszlimok nem harcolnak a zsidók ellen és nem ölik meg őket. A zsidók kövek és fák mögé fognak bújni, de a kövek és fák azt fogják mondani: Ó, muszlim, egy zsidó van mögöttem. Gyere és öld meg őt."

Malmö az elmúlt években az antiszemita magatartás melegágyává vált Svédországban, és a helyi zsidó közösség tagjai bírálták a helyzetet.

A multikulturális város iskoláiban tapasztalható antiszemitizmusról szóló, az év elején közzétett jelentés azt állította, hogy a zsidóellenes gyűlölet nagy része arab és közel-keleti hátterű diákoktól származik.

"Arab diákok voltak azok, akik Hitlerért rajongtak, és én csak feltételezem és arra következtetek, hogy ez az antiszemitizmusból ered. Ők nemrégen jól megismerték a holokausztot, és eljutottak oda, hogy Hitler valamilyen módon az ő oldalukon állt, és hogy valamilyen módon jó volt, mert annyi zsidót ölt meg" - mondta egy svéd iskolai tisztviselő.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Kül 2021-06-29 | 19:35
A würzburgi gyilkosságok megmutatják, hogyan fenyegeti a muszlim bevándorlás a nőket

A würzburgi gyilkosságok megmutatják, hogyan fenyegeti a muszlim bevándorlás a nőket

 • 2018-ban a "szexuális önrendelkezés elleni" bűncselekmények száma Németországban 36 százalékkal nőtt 2014-hez képest, a gyanúsítottak közel 40 százaléka nem német állampolgár.
 • Ausztriában 2017-ben a nemi erőszakkal és szexuális zaklatással kapcsolatos bűncselekmények gyanúsítottjainak 11 százaléka menedékkérő volt, de a teljes lakosságnak csak 1 százalékát tették ki.
 • Ayaan Hirsi Ali bestseller-író és egykori áldozat szerint, aki kutatja és elítéli a nők elleni erőszakot, a nők a "zsákmányuk" - írja a Tichyseinblick.de német portál.
Kül 2021-06-15 | 13:27

A Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal megfigyelés alá helyezett egy német könyvkiadót

 • A megfigyelés annak része, hogy a BfV az AfD bizonyos részeit, vezetőit, az egyesületeiket és a párthoz kapcsolódó médiumokat is szoros ellenőrzés alatt tartja.
Kül 2021-06-25 | 20:25
A würzburgi rendőrség megerősítette, hogy a késes támadásnak 3 halottja van

A würzburgi rendőrség megerősítette, hogy a késes támadásnak 3 halottja van

 • Christian Schuchardt Főpolgármester és Joachim Hermann bajor belügyminiszter megérkeztek a helyszínre.
Kül 2021-06-30 | 14:10
Machetés eritreai migráns fenyegetett gyerekeket egy drezdai lakótelepen

Machetés eritreai migráns fenyegetett gyerekeket egy drezdai lakótelepen

 • Allahu akbart rikácsolt, majd egy, az esetet végignéző iraki férfi lépett közbe, akit a lábán sebesített meg az ittas eritreai.
Kül 2022-03-25 | 14:47
Cseh Katalin: inkább az EU tárgyaljon a gázárról, még ha drágább is

Cseh Katalin: inkább az EU tárgyaljon a gázárról, még ha drágább is

 • Ő könnyen kifizeti a drágább energiát a három és fél milliós nettó fizetéséből, amit a szájtépésért kap.
Kül 2021-08-08 | 12:39
Ezen a hétvégén is közel ezer migránst taxiztattak be a menőhajók Olaszországba

Ezen a hétvégén is közel ezer migránst taxiztattak be a menőhajók Olaszországba

 • Tavasz óta hurcolják a migránsokat a mentőhajók Olaszországba.
 • A cinkos összjátszást az emberkereskedőkkel nem minden politikus nézi jó szemmel.
 • A legtöbb migráns megindul Németország felé, ám közben a német bíróság megtiltotta, hogy Németország Olaszország felé küldjön vissza migránsokat.
Kül 2021-05-19 | 12:56

A német zöldek kancellár-jelöltje "véletlenül" elfelejtette bevallani 25 220 eurónyi jövedelmét 2018 és 2020 között - korábban élesen bírálta azokat a képviselőket, akik ugyanígy lebuktak

 • Annalena Baerbock hol teljes felkészületlenségével, hol azzal lepi meg a német sajtót, hogy "nemzetközi jogászként" hivatkozik saját magára, de alapdiplomát nem szerzett.
 • A képzettségéről és a felkészületlenségéről szóló polémia kísértetisesen hasonlít az egykor Gyurcsánynak tanácsokat adó, később LMP-s, majd Párbeszédes, most pedig 99Mozgalmat alapító Karácsony Gergelyhez.
 • A német zöldek kancellárjelöltjéről szerdán azt derítette ki a német média, hogy elfelejett bevallani 54 500 eurónyi jövedelmet - írja a BILD.
 • Baerbock érvelése is karácsonyi: "véletlenül elfelejtette" szerepeltetni ezeket a jövedelmeket a Bundestagnak benyújtott nyilatkozatában.