Lecsapott a részeg osztrák lányokra az afgán, az egyiknek azonnal a szájába tette a péniszét

Lecsapott a részeg osztrák lányokra az afgán, az egyiknek azonnal a szájába tette a péniszét
  • Mivel Afganisztánban éppen felborult a biztonsági helyzet, nem valószínű, hogy kitoloncolják.

Egy 20 éves afgán szexuális orális szexre kényszerített egy 16 éves lányt egy bázeli vasútállomás buszvárójában 2019-ben, és a bűnesetnek jelenleg zajlik a bírósági tárgyalása - tudósít a Heute.

A nap gondtalanul kezdődött a két tinédzser számára. A 16 éves lány és 13 éves barátjnője 2019. november 9-én délután találkoztak Bázel belvárosában, és "jelentős mennyiségű sört, valamint egy üveg vodkát fogyasztottak" - olvasható a bázeli ügyészség vádiratában.

A Claraplatzon az akkor 18 éves vádlott nem sokkal este 9 óra után cigarettát kért tőlük, és rögtön az életkoruk felől érdeklődött. Mindketten azt állították, hogy 16 évesek. A fiatal afgán megkérdezte a két lányt, hogy elkísérnék-e az állomásra, amire a lányok igennel válaszoltak. A fiatalabbik már annyira részeg volt, hogy a vádlottnak kellett megtámasztania a lányt járás közben, különben elesett volna.

A trió este 10 órakor érkezett meg a bázeli pályaudvarra. Amíg a 13 éves lány a mosdóba ment, a vádlott elkezdte csókolgatni 16 éves barátnőjét. Amikor a barátnő egy ideig nem jelentkezett, megkereste a vécén, és kikísérte. Ezután mindhárman bementek a 9-es peron peron lévő üvegváróba, ahol mindannyian leültek. Ezután a vádlott támadásba lendült.

A nő nemet mondott, a férfi lehúzta a nadrágját. "Miközben a barátnője a földre kezdett hányni, a férfi megcsókolta a 16 éves lányt" - írja le a vád a buszváróban történt jelenetet. A hangos hányás hangjai láthatóan semmit sem tettek a vágya csillapítására. A 16 éves áldozat menekülni akart a helyzet elől, de részegsége miatt nem tudta ellökni magától a férfit. Miközben a férfi egyre inkább zaklatta a nőt, többször megkérte, hogy menjen vele az állomás melletti parkba, mert "meg akarja b***ni", de a nő visszautasította.

A nemleges választ azzal nyugtázta, hogy a nadrágjából előkapta merev péniszét, és azonnal a fiatal nő szájába tette akarata ellenére. Ittassága miatt nem tudott ellenállni a szexuális aktusnak - tette hozzá az ügyészség. Csak amikor a 18 éves fiú észrevette a peronon lévő többi utast, tette vissza a péniszét a nadrágjába.

A járókelők hívták a rendőrséget

A két tizenéves lány kitántorgott az állomásról, és a Claraplatzon kötöttek ki, ahol egy járókelővel találkoztak, aki hívta a rendőrséget.

A jelenleg 20 éves, Bern kantonban élő afgánt azóta megtalálták és letartóztatták. Kedden kell felelnie a bázeli büntetőbíróság előtt. A büntetőjogi vádakat a főtárgyaláson nyújtják be. A fiatal afgánnak kiutasítással kell szembenéznie az országból, ha bűnösnek találják. Az afganisztáni emberi jogi helyzet miatt a hazatelepítés jelenleg azonban nem valószínű.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Kül 2021-12-02 | 15:32
Merkel bejelentette, hogy kötelező lesz az oltás Németországban

Merkel bejelentette, hogy kötelező lesz az oltás Németországban

  • "Februártól kötelező lesz a koronavírus elleni védőoltás Németországban" - jelentette be Angela Merkel leköszönő kancellár csütörtökön délben.
Kül 2021-06-01 | 11:01
Ayaan Hirsi Ali: a balközép és a szélsőbaloldali pártok függenek a bevándorlók szavazataitól

Ayaan Hirsi Ali: a balközép és a szélsőbaloldali pártok függenek a bevándorlók szavazataitól

  • A világszerte ismert, szomáliai származású holland–amerikai író, nőjogi aktivista szerint várható, hogy Európát újabb és újabb menekülthullámok érik el, amíg a migráció legalább a kontinensen nincs megfelelően kezelve.
  • A Magyar Nemzetnek adott interjújában azt is elmondta, bőven akadnak olyan európai vezetők, akik egyszerűen nem bírnak megbirkózni a bevándorlással. Itt már nemcsak baloldali, hanem bizony jobbközép országvezetőkről is szó van - hangsúlyozta.
Kül 2024-01-10 | 15:54
Beismerés a német kiképző parancsnoktól: 200000-et közelíti a halott, eltűnt vagy sebesült ukrán katonák száma

Beismerés a német kiképző parancsnoktól: 200000-et közelíti a halott, eltűnt vagy sebesült ukrán katonák száma

  • A Neue Zürher Zeitungban olvasható egy interjú Andreas Marlow-val, aki 14 hónapja vezeti az Európai Unió ukrajnai oktatási és kiképzési parancsnokságát Németországban.
  • Az altábornagy arra panaszkodik: "Az ukránok olyan katonákat küldenek nekünk, akiknek alig van tudásuk vagy tapasztalatuk."
  • De ami ennél is sokkal fontosabb beismerés, hogy elsőként mondja el, ahogyan az sejthető volt korábban is, Ukrajna katonai veszteségei brutálisak, és sokkal magasabbak, mint amivel a propagandamédia kábítja az embereket.
  • Ismert: a dollármédia azzal ködösít idehaza, hogy elenyésző az ukrán, és sokkal jelentősebb az orosz hadsereg vesztesége.
  • "A 2022 februárjában létező 200 000 hivatásos katona túlnyomó többsége azóta meghalt, megsebesült vagy előléptették. Az ukrán frontkatonák túlnyomó többsége ma civil vagy legjobb esetben tartalékos" - mondja ezzel szemben Marlow.
  • Arra is felhívja a figyelmet, "Az oroszokat semmiképpen sem szabad alábecsülni, ez már sokszor megtörtént a történelemben. Most például nagyon oda kell figyelnünk, hogy milyen következtetéseket vonnak le a harckocsik fejlesztésének területén, miután ilyen hihetetlenül nagy veszteségeket szenvedtek el."
  • Merthogy "megfigyeljük, hogy az oroszok tanulnak és adaptálják védelmi technológiáikat és taktikáikat."