11 tabletta Ecstasynak megfelelő MDMA volt az afgánok által megerőszakolt és meggyilkolt Leonie (13) vérében

11 tabletta Ecstasynak megfelelő MDMA volt az afgánok által megerőszakolt és meggyilkolt Leonie (13) vérében
  • A Kurier beszámolója szerint heroin is szerepet játszhatott a halálában. Erre egy laboratóriumi jelentés fog fényt deríteni. 

Június 26-án este egy család élete örökre megváltozott: aznap este a 13 éves Leonie az ausztriai Tullnból nem jött haza. Soha többé nem fog hazajönni. A fiatal diáklány egy földszinti lakásban volt mintegy 40 kilométerre Bécstől. Négy férfi (16-23 évesek) volt vele [mindannyian menedékkérő afgánok - a szerk.], akik rengeteg kábítószerrel etették. Ott csapdába esett. Ezután a férfiak közül legalább ketten állítólag órákon át brutálisan megerőszakolták a gyermeket - írja le az eset részleteit a bz-berlin.de de berlini portál.

Egy bizonyos ponton Leonie kis teste túl gyenge lesz, és a gyermek meghal. A férfiak egy körülbelül 50 méterre lévő füves sávba viszik, ott lefektetik, és egyszerűen tovább élnek...

Most kiderült: Leonienak állítólag akár tizenegy Ecstasy tablettát is bevihettek a szervezetébe.

Akár 12 hétig is eltarthat, amíg részletes boncolási eredmény születik a diáklány erőszakos halálával kapcsolatban. Egy dolog azonban már most világos: Leonie szervezetében hatalmas mennyiségű kábítószer volt.

A nyomozók állítólag biztosak abban, hogy a 13 éves gyereket akár tizenegy ecstasy tablettával is elkábították - írja az osztrák APA ügynökség. A Kurier beszámolója szerint a heroin is szerepet játszhatott. Erre egy laboratóriumi jelentés fog fényt deríteni. Azt, hogy a kábítószerek milyen mértékben felelősek Leonie haláláért, részletes toxikológiai elemzéssel kell megállapítani.

Mint a Kurier a nyomozóktól megtudta, Leonie állítólag június 25-én találkozott Ali A.-val (16) és Rasuli Z.-vel (22) a Duna-csatornánál. Ott a férfiak állítólag már beadták neki az Ecstasyt.

Ezután I. Amin lakásához vezették a gyermeket. (18). A negyedik gyanúsított, Sahel S. (23), is ott volt. A négy férfi állítólag további kábítószereket adott be neki, amit belekevertek az italába.

A rendőrök azt mondták továbbá, hogy a férfiak idegesek lettek, amikor Leonie elvesztette az eszméletét. Állítólag megpróbálták tejjel és joghurttal leönteni, zuhanyozással ébresztgetni, hiába. Ahelyett, hogy hívták volna a 911-et, hagyták Leonie-t meghalni, és nem sokkal később a fának támasztották.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Kül 2021-10-21 | 10:16
Koronavírus: akár egymillió halottal is számolnak Romániában

Koronavírus: akár egymillió halottal is számolnak Romániában

  • Válságos a koronavírus-helyzet keleti szomszédunknál, az oltásellenesség és így az alacsony átoltottság megbosszulja magát.
  • A szerdai 414 áldozatból 390 nem volt beoltva.
Kül 2021-06-21 | 11:40
Ezzel a programmal vág neki a CDU/CSU a német szövetségi választásoknak

Ezzel a programmal vág neki a CDU/CSU a német szövetségi választásoknak

  • A Zeit szedte pontokba, mit tervez a CDU/CSU a választások utáni időkre.
Kül 2021-05-19 | 08:36

Letartóztatták az afgán bevándorlót, aki pénteken egy 12 éves kislányt akart a tehervonat elé cibálni - az AfD a bevándorlási szabályok szigorítását követeli

  • Már így is van elég bűnözés az országban, nem kell továbbiakat importálnunk - mondta Maclenburg-Elő-Pomeránia tartományi vezetője.
Kül 2021-06-30 | 21:06
A német Karácsony újabb botránya: Annalena Baerbock plagizált a könyvében

A német Karácsony újabb botránya: Annalena Baerbock plagizált a könyvében

  • Mint két tojás, úgy hasonlít egymásra a német Annalena Baerbock és a magyar Karácsony Gergely.
  • A német Zöldek kancellár-jelöltje is botrányból hazugságba keveredik.
  • Hasonlítanak abban Karácsonnyal, hogy mindkettejük lételeme a hazudozás, egyszerűen lubickolnak abban, ha hazudhatnak.
  • Mindketten hazudoztak iskolai végzettségeikről, hazudtak nemzetközi tapasztalataikaról, hazudtak PhD-dipolmáikról.
  • Most kiderült, Baerbock a könyvének jelentős részleteit is mástól lopta.
Kül 2021-12-01 | 15:08
Már a kötelező oltásról beszél von der Leyen az EU-ban

Már a kötelező oltásról beszél von der Leyen az EU-ban

  • Ausztria, Németország után a Bizottság vezetője szerint a teljes EU-ban meg kell vitatni a kötelző oltást.