A gyermekvédelem melletti kiállása miatt csonkítással fenyegették meg Szánthó Miklóst

A gyermekvédelem melletti kiállása miatt csonkítással fenyegették meg Szánthó Miklóst
 • Rendszeresen bolsevik és dehumanizáló fenyegetések érnek bárkit, aki ellent mer mondani, vagy szembeszegül a liberális mainstreammel.
 • Az Alapjogokért Központ vezetője hangsúlyozta, hogy nem fognak megijedni, "a jó, a teremtés rendje melletti elkötelezettségünket nem befolyásolja az ilyen bolsevik tempó".

A gyermekvédelem melletti kiállása miatt fizikai erőszakkal, csonkítással fenyegették meg Szánthó Miklóst, aki viszont nem hátrál meg és feljelentést tesz - tudósít a Mandiner.

Egy "névtelen", vélhetően nemrégiben generált e-mail-címről érkezett levélben maradandó fogyatékosság okozásával, súlyos egészségkárosítással és csonkítással fenyegették meg Szánthó Miklóst, az Alapjogokért Központ igazgatóját – erről a címzett számolt be Facebook-oldalán.

A feltehetően álnév és kamu postafiók mögé rejtőző levélíró maga jelzi, hogy "élete első bűncselekményét" szándékozik elkövetni, mert szerinte a Központ által az elmúlt hetekben folytatott "gyűlöletáradat nem maradhat megtorlás nélkül", nekik is meg kell tapasztalniuk "a másság valódi érzését".

"Szánthó Miklós személyre szabott szégyenben fog részesülni", ami a fenyegetés szerint lehet "csökkent munkaképesség", "hátrányos helyzet" vagy "az elsődleges nemi jelleg megváltoztatása".

Mint az ismert, az Alapjogokért Központ egy vállaltan konzervatív, jobboldali – balos terminológiával élve: "Fidesz-közeli" – elemzőintézet, mely régóta kiáll a hagyományos értékek, az "Isten, haza, család" gondolata mellett.

Az egyik első szervezet volt, mely már benyújtásakor aktívan támogatta az Országgyűlés által nemrégiben elfogadott és nagy nemzetközi vihart kavart pedofilellenes törvényjavaslatot, illetve annak gyermekvédelmi módosításait.

Konkrét fizikai erőszakkal fenyegetnek Az ügy kapcsán megkerestük Szánthó Miklóst is, aki elmondta, hogy sok támogató üzenet és bátorítás mellett persze kaptak már ízléstelen, mocskolódó leveleket és posztokat, de az, hogy konkrétan bűncselekménnyel, súlyos testi sértés elkövetésével fenyegessenek, "bár nem idegen az agresszív balliberális propagandától, a mi esetünkben mégis példa nélküli".

"Szociálisan éretlen félnótások mindig is voltak, de az ilyen moslékszagú fenyegetőzés, pláne hogy azt a politikai véleményünk miatt kapjuk, minden határon túlmegy. Külön bukét ad a dolognak, hogy éppen a másság védelme, a tolerancia nevében fellépők nem hogy nem tolerálják az övéjüktől eltérő álláspontokat, de jelen esetben konkrét fizikai erőszakkal fenyegetnek, zaklatnak".

A Központ vezetője azt is hangsúlyozta, hogy nem fognak megijedni, "a jó, a teremtés rendje melletti elkötelezettségünket nem befolyásolja az ilyen bolsevik tempó".

Hozzátette: "Továbbra is úgy gondoljuk, hogy a vita már nem arról szól, hogy ki viszonyul anti- vagy szimpátiával a homoszexuálisok vagy transzneműek iránt, hanem hogy jó-e, morális értelemben helyes-e, ha ezzel a szivárványos- és genderpropagandával megcélozzák a gyermekeinket? Jó-e az, ha gyerekeket már óvodában elkezdik elbizonytalanítani a legalapvetőbb igazságokban és akár a szülő akarata ellenére is elmagyarázzák a kislányoknak, hogy lehetnek kisfiúk, a kisfiúknak meg hogy kislányok? Szerintünk ez nem jó, ez nem helyes, a gyermek testi, szellemi és lelki fejlődését minden eszközzel védeni kell.” Rendőrségi feljelentés Arra a kérdésre, hogy mi lesz a fenyegető levél a hatása, Szánthó Miklós azt válaszolta: „egy tapodtat sem hátrálunk meg, sőt, még eltökéltebben fogjuk képviselni, amiben hiszünk és még bátrabban fogunk dolgozni. Informatikai és biztonsági tanácsadó bevonásával a rendőrségi feljelentést természetesen megtettük és bízunk benne, hogy megtalálják a »bátor igazságharcost«. A bűnnek el kell nyernie méltó büntetését. Persze jobb lenne, ha az illető önként feladná magát – mi ugyanis megbocsájtunk az ellenünk vétkezőknek".

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Bel 2021-09-02 | 09:28
Tendert nyert Hódmezővásárhelyen a buszos cég, most ők hurcolják Márki-Zayt a kampányban

Tendert nyert Hódmezővásárhelyen a buszos cég, most ők hurcolják Márki-Zayt a kampányban

 • Mindig a leghangosabb korrupcióellenes politikusokról derül ki az összeférhetetlenség.
Bel 2021-09-29 | 13:48
120 mandátumot szerezne a Fidesz most vasárnap

120 mandátumot szerezne a Fidesz most vasárnap

 • A Nézőpont szerint szinte nincs hatással a pártpreferenciákra az előválasztási kampány.
 • A Fidesz július óta folyamatosan emelkedik, igaz, hónapról-hónapra hibahatáron belül.
 • Jelenleg 53-45 százalék az állás a Fidesz javára.
Bel 2021-08-26 | 09:43
Hisztis óvodásként toporzékol Karácsony: megvétózza az atlétikai VB-t

Hisztis óvodásként toporzékol Karácsony: megvétózza az atlétikai VB-t

 • Ezek ennyit tudnak: lerohasztani egy várost, és nemet mondani mindenre.
Bel 2021-08-04 | 11:50
A lőtéri kutyát se érdekli Karácsony 99 Mozgalma

A lőtéri kutyát se érdekli Karácsony 99 Mozgalma

 • A BENNFENTES után a Magyar Nemzet is arról ír: érdektelenségbe fullad Karácsony személyes kampánya.
 • A DK pártlapjában, a Nyugati Fényben is üzentek Karácsonynak a Deák téri "szartenger" miatt.
Bel 2021-09-27 | 20:00
Előválasztás: Karácsony be van sz@rva

Előválasztás: Karácsony be van [email protected]

 • Múlt hét óta rengeteg pletyka jutott el a BENNFENTES-hez is, hogy Karácsony szénája az előválasztáson kifejezetten rosszul áll.
 • Hiába a hetente elköltött 30 milliók, forrásaink szerint Dobrev nagyon vezet az előválasztáson.
Bel 2021-10-15 | 17:40
Karácsony szava semmit nem ér: a Párbeszéd is csak Márki-Zay zöldpolitikai törekvéseit támogatja

Karácsony szava semmit nem ér: a Párbeszéd is csak Márki-Zay zöldpolitikai törekvéseit támogatja

 • A Főpolgármester korábban arra kérte pártját, hogy támogassák Márki-Zay jelöltségét.
 • Hiába társelnök a Párbeszédnek, ennek nem engedelmeskedett a mikronméretű sztálinista szekta, sőt, több vezető politikusuk is Dobrev Klárára szavazott.
Bel 2021-08-02 | 11:48
Karácsony egy teljes kampányt akart rá építeni, de ez sem jött neki össze: megkezdődött a harmadik oltás Magyarországon

Karácsony egy teljes kampányt akart rá építeni, de ez sem jött neki össze: megkezdődött a harmadik oltás Magyarországon

 • Napokig hazudozott Karácsony az embereknek, hogy nem kellő mértékben védettek.
 • A kormány gyorsan lépett: Európában elsőként lehetővé tette a 3. oltás felvételét.