A gyermekvédelem melletti kiállása miatt csonkítással fenyegették meg Szánthó Miklóst

A gyermekvédelem melletti kiállása miatt csonkítással fenyegették meg Szánthó Miklóst
  • Rendszeresen bolsevik és dehumanizáló fenyegetések érnek bárkit, aki ellent mer mondani, vagy szembeszegül a liberális mainstreammel.
  • Az Alapjogokért Központ vezetője hangsúlyozta, hogy nem fognak megijedni, "a jó, a teremtés rendje melletti elkötelezettségünket nem befolyásolja az ilyen bolsevik tempó".

A gyermekvédelem melletti kiállása miatt fizikai erőszakkal, csonkítással fenyegették meg Szánthó Miklóst, aki viszont nem hátrál meg és feljelentést tesz - tudósít a Mandiner.

Egy "névtelen", vélhetően nemrégiben generált e-mail-címről érkezett levélben maradandó fogyatékosság okozásával, súlyos egészségkárosítással és csonkítással fenyegették meg Szánthó Miklóst, az Alapjogokért Központ igazgatóját – erről a címzett számolt be Facebook-oldalán.

A feltehetően álnév és kamu postafiók mögé rejtőző levélíró maga jelzi, hogy "élete első bűncselekményét" szándékozik elkövetni, mert szerinte a Központ által az elmúlt hetekben folytatott "gyűlöletáradat nem maradhat megtorlás nélkül", nekik is meg kell tapasztalniuk "a másság valódi érzését".

"Szánthó Miklós személyre szabott szégyenben fog részesülni", ami a fenyegetés szerint lehet "csökkent munkaképesség", "hátrányos helyzet" vagy "az elsődleges nemi jelleg megváltoztatása".

Mint az ismert, az Alapjogokért Központ egy vállaltan konzervatív, jobboldali – balos terminológiával élve: "Fidesz-közeli" – elemzőintézet, mely régóta kiáll a hagyományos értékek, az "Isten, haza, család" gondolata mellett.

Az egyik első szervezet volt, mely már benyújtásakor aktívan támogatta az Országgyűlés által nemrégiben elfogadott és nagy nemzetközi vihart kavart pedofilellenes törvényjavaslatot, illetve annak gyermekvédelmi módosításait.

Konkrét fizikai erőszakkal fenyegetnek Az ügy kapcsán megkerestük Szánthó Miklóst is, aki elmondta, hogy sok támogató üzenet és bátorítás mellett persze kaptak már ízléstelen, mocskolódó leveleket és posztokat, de az, hogy konkrétan bűncselekménnyel, súlyos testi sértés elkövetésével fenyegessenek, "bár nem idegen az agresszív balliberális propagandától, a mi esetünkben mégis példa nélküli".

"Szociálisan éretlen félnótások mindig is voltak, de az ilyen moslékszagú fenyegetőzés, pláne hogy azt a politikai véleményünk miatt kapjuk, minden határon túlmegy. Külön bukét ad a dolognak, hogy éppen a másság védelme, a tolerancia nevében fellépők nem hogy nem tolerálják az övéjüktől eltérő álláspontokat, de jelen esetben konkrét fizikai erőszakkal fenyegetnek, zaklatnak".

A Központ vezetője azt is hangsúlyozta, hogy nem fognak megijedni, "a jó, a teremtés rendje melletti elkötelezettségünket nem befolyásolja az ilyen bolsevik tempó".

Hozzátette: "Továbbra is úgy gondoljuk, hogy a vita már nem arról szól, hogy ki viszonyul anti- vagy szimpátiával a homoszexuálisok vagy transzneműek iránt, hanem hogy jó-e, morális értelemben helyes-e, ha ezzel a szivárványos- és genderpropagandával megcélozzák a gyermekeinket? Jó-e az, ha gyerekeket már óvodában elkezdik elbizonytalanítani a legalapvetőbb igazságokban és akár a szülő akarata ellenére is elmagyarázzák a kislányoknak, hogy lehetnek kisfiúk, a kisfiúknak meg hogy kislányok? Szerintünk ez nem jó, ez nem helyes, a gyermek testi, szellemi és lelki fejlődését minden eszközzel védeni kell.” Rendőrségi feljelentés Arra a kérdésre, hogy mi lesz a fenyegető levél a hatása, Szánthó Miklós azt válaszolta: „egy tapodtat sem hátrálunk meg, sőt, még eltökéltebben fogjuk képviselni, amiben hiszünk és még bátrabban fogunk dolgozni. Informatikai és biztonsági tanácsadó bevonásával a rendőrségi feljelentést természetesen megtettük és bízunk benne, hogy megtalálják a »bátor igazságharcost«. A bűnnek el kell nyernie méltó büntetését. Persze jobb lenne, ha az illető önként feladná magát – mi ugyanis megbocsájtunk az ellenünk vétkezőknek".

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Bel 2022-01-24 | 11:27
Századvég: az emberek kétharmada szerint Orbán inkább megvédi a rezicsökkentést és a családtámogatásokat, mint Márki-Zay

Századvég: az emberek kétharmada szerint Orbán inkább megvédi a rezicsökkentést és a családtámogatásokat, mint Márki-Zay

  • A magyarok fele szerint Orbán Viktor képviseli a jövőt, Márki-Zayról a megkérdezetteknek csak a 34 százaléka gondolja ezt.
Bel 2021-06-22 | 15:07
Szivárványszín helyett nemzeti trikolórba burkolózik a Fradi stadionja, a Groupama

Szivárványszín helyett nemzeti trikolórba burkolózik a Fradi stadionja, a Groupama

  • "Természetes. A haza minden előtt" - írta a Fradi elnöke, Kubatov Gábor a Fradi B-középnek válaszolva.
Bel 2022-09-07 | 12:11
Megint balesetet okozott egy embercsempész, ráadásul lopott kocsival

Megint balesetet okozott egy embercsempész, ráadásul lopott kocsival

  • Az M1-es autópályán észlelték a lopott, magyar hatósági jelzéssel felszerelt személygépkocsit 2022. szeptember 7-én éjfél után.
  • A sofőr meglátta a rendőröket, megijedt, növelte sebességét, azonban nem tudta uralma alatt tartani járművet, így az M1-es autópálya  62-es kilométerszelvényben a külső szalagkorlátnak ütközött a gépkocsi jobb oldalával.
  • A járművezető, illetve több migráns a balesetet követően elszaladtak.
  • A rendőri egységek pár órán belül elfogták a szerb állampolgárságú embercsempészt, továbbá 9 fő indiai állampolgárt tartóztattak fel, akik a korábban a balesetet szenvedő személygépkocsiban utaztak.
  • Az indiai állampolgárok nem tudták igazolni az országban való jogszerű tartózkodásukat. A járőrök őket a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.
  • A migránsokat – meghallgatásukat követően – a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz. A szerb állampolgárságú járművezetővel szemben a nyomozók embercsempészés bűntett, illetve egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítanak.
Bel 2021-08-18 | 11:54
Terepjáróval próbált 14 illegális migránst csempészni a román sofőr

Terepjáróval próbált 14 illegális migránst csempészni a román sofőr

  • Békés megyében, Magyarbánhegyes külterületén állítottak le a rendőrök egy autót, amelyet egy román férfi vezetett. 
Bel 2021-08-24 | 10:26
A beoltatlanok vannak a legnagyobb veszélyben

A beoltatlanok vannak a legnagyobb veszélyben

  • Már 200 ezren a harmadik oltást is felvették.
  • A 12-17 éves korosztályban eddig 201 ezren regisztráltak oltásra és 167 ezren (83%) már fel is vették azt. 
Bel 2021-09-29 | 23:08
Jakab Borsodban se nagy király: van, ahol másfélszer annyi szavazatot kapott Dobrev, mint ő

Jakab Borsodban se nagy király: van, ahol másfélszer annyi szavazatot kapott Dobrev, mint ő

  • Jakab Péter mindig úgy tekintett Borsod megyére, hogy az az övé.
  • Borsod 4. sz. választókerületében Dobrev másfélszer annyi szavazatot szerzett, mint Jakab.
  • Dobrev 1820, Jakab 1203, Karácsony 753, Márki-Zay 605, és a leszakadt Fekete-Győr: 146 szavazatot szerzett.
Bel 2022-03-18 | 12:00
Miközben az ellenzék a Facebookon tombol, Orbán a határnál ellenőrzi a menekültek segítését

Miközben az ellenzék a Facebookon tombol, Orbán a határnál ellenőrzi a menekültek segítését

  • A barabási magyar-ukrán határállomáson tartott ellenőrzést Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.