A család bizalmába férkőzött a férfi, majd megerőszakolta mindkét gyereküket és leszúrta az anyjukat

A család bizalmába férkőzött a férfi, majd megerőszakolta mindkét gyereküket és leszúrta az anyjukat
 • Amikor az anya gyanút fogott, a férfi életveszélyesen megfenyegette.
 • Aztán később leszúrta a nőt a pedofil bűnelkövető.

Nem mondott le a tárgyalás jogáról az előkészítő ülésen az a férfi, aki ismerőse családjában több kiskorú gyereket is szexuálisan zaklatott a vád szerint - írja az Origo.

Az ismerősének az élettársa gyanakodni kezdett a férfira, ami miatt többször veszekedtek. A viták során a férfi kétszer is életveszélyesen megfenyegette a nőt, majd egy következő vita során halálra szúrta egy késsel.

A férfit két rendbeli minősített szexuális erőszakkal és aljas indokból elkövetett emberöléssel vádolják. Bilincsben vitték a bíróságra azt a hatvanas évei közepén járó férfit, aki 2000 és 2005 között ismerkedett meg és barátkozott össze egy férfival és annak családjával.

A FÉRFI KÜLÖNÖSEN AZ ISMERŐSE LÁNYÁNAK A KISKORÚ GYEREKÉVEL ALAKÍTOTT KI SZOROSABB VISZONYT.

Programokat szervezett, ajándékokat vásárolt neki, majd egy idő után, havi 2-3 alkalommal elvitte magához a budapesti lakásába, hogy ott aludjon. 2017-ben a férfi MEGVÁLT A BUDAPESTI LAKÁSÁTÓL ÉS SZÍVESSÉGI LAKÁSHASZNÁLÓKÉNT AZ ISMERŐSÉKÉHEZ KÖLTÖZÖTT egy Pest megyei településre. Időnként pénzzel segítette a házigazdát és a családját is, akikkel közösen éltek a házban.

A JÓ VISZONYRA VALÓ TEKINTETTEL A HÁZBAN ÉLŐ GYEREKEKET A SZÜLEIK TÖBBSZÖR ELENGEDTÉK A FÉRFIVAL KÜLÖNBÖZŐ PROGRAMOKRA.

2016 nyara és 2019 decembere között a férfi a saját lakásában, albérletében és az ismerőse otthonában TÖBBSZÖR MEGERŐSZAKOLTA A RÁBÍZOTT KISFIÚT, MAJD FIGYELMEZTETTE, HOGY NE BESZÉLJEN A TÖRTÉNTEKRŐL A SZÜLEINEK. 2019 DECEMBERÉBEN A FÉRFI AZ ISMERŐSÉNEK A KISLÁNYÁT ERŐSZAKOLTA MEG, amikor kettesben maradt vele a vád szerint.

Idő közben a férfi, és ismerősének az élettársa között megromlott a kezdeti jó viszont.

A NŐ GYANAKODNI KEZDETT, HOGY SZEXUÁLIS KAPCSOLAT VAN A FÉRFI ÉS A KISKORÚ GYEREKEK KÖZÖTT, emiatt többször veszekedtek.

A nő pedofilnak nevezte a férfit, aki emiatt kétszer is életveszélyesen megfenyegette. 2019. december 18-án egy veszekedés alkalmával a nő felhívta az élettársát, hogy fültanúja legyen a vitának. Nem sokkal később, mivel A FÉRFI EGYRE JOBBAN TARTOTT ATTÓL, HOGY KIDERÜL AZ ISMERŐSE SZÁMÁRA, HOGY MIT TETT A GYEREKEKKEL, MEGFOGOTT EGY KÉST ÉS MELLKASON SZÚRTA A NŐT, aki az orvosi segítség ellenére a helyszínen meghalt.

A férfit két rendbeli minősített szexuális erőszakkal és emberöléssel vádolják, ügyében ma tartottak előkészítő tárgyalást a Budapest Környéki Törvényszéken.

Az Origo kérdésére Nisóczi József elmondta, hogy a tárgyaláson a férfi nem mondott le a tárgyalás jogáról, nem fogadta el az ügyészség mértékletes indítványát, és érdemi védekezést nyújtott be.

A nyomozás során a férfi többször tett vallomást, a mostani tárgyaláson az egyik korábbi vallomásához tért vissza, továbbá azt is elmondta, hogy kiket szeretne, ha tanúnak idéznének.

Az ügyészség azt javasolta a bíróságnak, HA BŰNÖSNEK TALÁLJÁK A FÉRFIT, AKKOR ÍTÉLJÉK ÉLETFOGYTIGLANI SZABADSÁGVESZTÉSRE AZZAL, HOGY HA LEMOND A TÁRGYALÁS JOGÁRÓL 25 ÉV MÚLVA FELTÉTELESEN SZABADULHAT.

Továbbá tiltsák el minden olyan foglalkozástól, ahol 18. év alattiakkal kerülhetne kapcsolatba. Mivel a férfi nem mondott le a tárgyalás jogáról, a bíróság újabb tárgyalást tűzött ki az ügyben.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Bel 2021-08-24 | 10:34
Rekord: Nagycenknél 23 illegális migránst szállított az embercsempész

Rekord: Nagycenknél 23 illegális migránst szállított az embercsempész

 • Nagycenk térségében, a 85-ös számú főúton állítottak meg az egyenruhások egy kistehergépkocsit, amelynek román sofőrje huszonhárom illegális migránst akart Ausztriába fuvarozni.
 • A koronavírus járvány miatt az illegális határátlépés, kiemelt veszélyforrás.
Bel 2022-01-28 | 12:50
Városháza-gate: az 1-es számú tanú szerint 40 milliárd plusz 10% jutalék volt az ár

Városháza-gate: az 1-es számú tanú szerint 40 milliárd plusz 10% jutalék volt az ár

 • Kezdetben amerikai és izraeli befektetőknek kínálták a Városháza épületegyüttesét ezen az áron, de a potenciális vásárlóknak elfogadhatatlanok voltak a feltételek.
Bel 2021-12-09 | 13:10
15 illegális migránst próbált átcsempészni az ukrán sofőr

15 illegális migránst próbált átcsempészni az ukrán sofőr

 • A Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály jelzése alapján a Pest megyei rendőrök 2021. december 9-én 2 óra 45 perc körül az M5 autópálya inárcsi pihenőhelyénél vezettek ki egy osztrák honosságú teherautót.
 • A járművet egy ukrán állampolgár vezette, a raktérben 15 külföldi tartózkodott.
 • A magukat szír állampolgárnak valló utasok magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, a Pest megyei rendőrök a sofőrrel együtt elfogták és előállítják őket.
 • Az illegális migránsokat - meghallgatásukat követően - a hatályos magyar jogszabályok alapján visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz, az ukrán férfi ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya embercsempészés bűntettének gyanúja miatt indít büntetőeljárást.
Bel 2021-09-14 | 17:43
Természetesen hazudtak: Józsefváros kivéreztetéséről kamuztak, most 2 milliárdot kaptak a VIII. kerületi üdülő befejezéséhez

Természetesen hazudtak: Józsefváros kivéreztetéséről kamuztak, most 2 milliárdot kaptak a VIII. kerületi üdülő befejezéséhez

 • A baloldaliak természetszerűleg, csípőből hazudoznak az embereknek.
 • Aztán mindig szembejön a valóság.
Bel 2021-06-07 | 10:40

65%-ra nőtt a járványkezeléssel elégedettek aránya

 • 62-ről 65%-ra nőtt azok aránya, akik elégedettek a kormány járványkezelésével.
Bel 2021-08-23 | 12:22
Az elgyengült Karácsony szójalattés videóval üzeni a lezsírozott előválasztás kezdetén: történelmi ez a nap

Az elgyengült Karácsony szójalattés videóval üzeni a lezsírozott előválasztás kezdetén: történelmi ez a nap

 • A Főpolgármester az egybehangzó kutatások szerint csak a harmadik Jakab és Dobrev mögött.
 • Kampányának összeomlásáról július végén írt a BENNFENTES, majd augusztus közepén a HVG.
 • A BENNFENTES és a HVG is úgy értesült, Karácsony és a stábja azt hitte, egy diadalmenet lesz Karácsonynak az előválasztás.
 • Nem így lett.
 • A HVG úgy tudja, a Karácsony-stábban a rossz számok és a gyenge támogatottság miatt kitört a pánik.
Bel 2022-01-10 | 12:17
Álprobléma: négy nagyobb csoportban 83 illegális migránst tartóztattak fel az éjszaka

Álprobléma: négy nagyobb csoportban 83 illegális migránst tartóztattak fel az éjszaka

 • A Szeged Határrendészeti Kirendeltség járőrei a honvédekkel együttműködve 2022. január 9-én 22 óra és január 10-én 6 óra között nagyobb csoportokban 83 illegális migránst tartóztattak fel Ásotthalom, Mórahalom és Öttömös külterületén.
 • Ellenőrzésük során a csoportok tagjai szír, török és afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.
 • A határsértőkkel szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el.
Bel 2021-06-12 | 16:14
Előválasztási bohóctréfa: Hiller körzetében előválasztás sem lesz

Előválasztási bohóctréfa: Hiller körzetében előválasztás sem lesz

 • Fekete-Győr András is bejelentette, hogy Hiller Istvánt, az MSZP-Párbeszéd jelöltjét támogatják Budapest 16. választókerületében, Pesterzsébeten.
 • Ez azt jelenti, hogy ebben a körzetben nem lesz versengés a hat párt között már az előválasztáson sem.