A napokban Svájcban ítéltek el egy migránst, aki kiskorúak előtt önkielégített rendszeresen

A napokban Svájcban ítéltek el egy migránst, aki kiskorúak előtt önkielégített rendszeresen
  • A közösségi médiában rendszeresen lehet olyan videófelvételekkel találkozni, ahol migránsok játszóterek mellett, vagy az utcán onanizálnak, ha meglátnak egy nőt bikiniben.
  • Most egy rendszeresen, kiskorúak előtt a vonaton maszturbáló migránst ítéltek el Svájcban két év nyolc hónapra, és 5 évre kiutatsították az országból.

A vonaton maszturbáló Amar I.-nek el kell hagynia Svájcot - tudósít a blick.ch svájci portál.

Amar I. többször maszturbált tinédzserek előtt egy vonaton, és péniszével egy fiatal nő arcát simogatta. Ezért a ötéves kitiltást kap az országból, és 32 hónapot kell börtönben töltenie.

Amar I. 2017 januárjában egy Winterthurból Zürichbe tartó vonaton molesztált egy alvó nőt (26). Kicsomagolta a péniszét, és megsimogatta vele az akkor 22 éves lány arcát. Amikor áldozata felébredt, elmenekült a vasúti fülkéből. Nem ez volt az első és nem is az utolsó alkalom, hogy Amir I. nőket zaklatott. A zürichi kerületi bíróság két év és nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte szeméremsértés, többszörös szexuális cselekmény gyermekekkel és exhibicionizmus miatt. Ezenkívül 5 év kiutasításra ítélték az országból.

Védője megfellebbezte az ítéletet. A zürichi legfelsőbb bíróság azonban teljes egészében helybenhagyta az alsóbb fokú bíróság ítéletét. Amar I. így ötéves kitiltást kapott az országból. Ezen kívül 32 hónap börtönbüntetést és 140, egyenként 20 frankos napi pénzbüntetést kapott. Ezen túlmenően egy mentális zavar kezelésére irányuló járóbeteg-intézkedést is elrendeltek.

Amar I. hiába könyörgött

A 39 éves férfi korábban fellebbezett a bírósághoz, hogy enyhe büntetéssel megúszhassa. Megpróbált dolgozni és maga mögött hagyni a múltat - mondta a férfi a zürichi legfelsőbb bíróságnak. "Nem akarok bűnözőként meghalni."

A 12 éve Svájcban élő, három lányt nevelő Srí Lanka-i férfi a fellebbviteli tárgyaláson többször is megerősítette, hogy megbánta hibáit. Többször hangsúlyozta, hogy ilyesmi biztosan nem fog még egyszer előfordulni. A bíráknak pedig többször is elmondta, hogy "tiszteletben akarja tartani a törvényeiket".

Ugyanezt már az elsőfokú, zürichi kerületi bíróság előtti záróbeszédében is elmondta 2020 januárjában - jegyezte fel egy bíró. Néhány hónappal később ismét bűncselekményt követett el.

Egy korábbi ítéletet azóta töröltek, de hét - az utolsó 2020 decemberéből - még mindig szerepel a bűnügyi nyilvántartásban - jegyezte meg egy másik bíró. Eddig csak pénzbírságot szabtak ki, mondta, és ez láthatóan nem hatotta meg az alperest.

A kezelés nem nyűgözte le a bíróságot

Ez utóbbi miatt kért egy utolsó esélyt. Legközelebb - mondta - "úgy büntetsz meg, ahogy akarsz". Ügyvédje valamivel enyhébb börtönbüntetésért folyamodott - a zürichi kerületi bíróság által kiszabott 32 hónap helyett 26 hónapot kért.

Így ügyfelét fel kellett menteni az exhibicionizmus vádja alól; a férfit a rendellenessége kényszerítette tettekre, most pedig kezelés alatt áll. És annak érdekében, hogy ügyfele kapcsolatot tarthasson a lányaival, azt is kérte a védője, hogy ne utasítsák ki az országból.

Maszturbálás 13 és 15 évesek előtt

Maguk a bűncselekmények vitathatatlanok voltak. Az alvó nővel történt incidens mellett több távolsági vonaton is maszturbált 13 és 15 éves utasok előtt.

A vádlott szerint kábítószert fogyasztott és sok alkoholt ivott. Elmondása szerint terápiára jár, és reméli, hogy rendbe tudja hozni az életét. "Amikor elhagyom ezt a bíróságot, tisztességes emberként fogok élni" - fogadkozott.

Ezek a megerősítések a legjobb esetben őszintének tűntek, állapította meg az elnöklő bíró egy rövid szóbeli nyilatkozatban. De ennyi korábbi elítélés és egy szakértői jelentés alapján, amely a visszaesés magas kockázatáról szólt, az ilyen ígéretekre nem lehetett támaszkodni - mondta.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Kül 2021-06-02 | 10:30

Friss felmérés: fej-fej mellett az FDP és az SPD, a CDU kancellárjelöltje beérte Annalena Baerbockot

  • A liberális szabad demokraták a német politikai versengés aktuális győztesei.
  • A párt konzekvens lezárás-ellenességével jött vissza a közéletbe.
  • Az FDP a német nagypolgárság pártja, amely például csak a szabályozott, "minőségi" migrációt engedné.
  • Annalena Baerbock, a Zöldek kancellárjelöltjének számai esnek.
  • Ebben minden bizonnyal benne van, hogy a Zöldek extra klímaadót fizettetnének meg a németekkel, például a benzinárban.
Kül 2021-06-01 | 19:26
WELT: H10N3 madárinfluenza-fertőzést igazoltak egy kínai férfinál

WELT: H10N3 madárinfluenza-fertőzést igazoltak egy kínai férfinál

  • Ez az első igazolt eset, melyet a H10N3 madárinfluenza-változat okozott.
  • A nagymértékű terjedés kockázata "rendkívül alacsony" - áll a Kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság jelentésében.
  • Kínában a madárinfluenzának számos különböző altípusa létezik, a kórokozók némelyike szórványosan megfertőzi az embert.
  • Esetek általában ott fordulnak elő, ahol az emberek szorosan dolgoznak együtt baromfikkal.
Kül 2021-06-12 | 09:47
Visszadobta Románia Helyreállítási Tervét a Bizottság

Visszadobta Románia Helyreállítási Tervét a Bizottság

  • Elírtak benne pár millió eurót.
Kül 2021-07-16 | 15:57
Teljes agyhalál: érkeznek a "terhes férfi" emojik

Teljes agyhalál: érkeznek a "terhes férfi" emojik

  • Lesz még "transz terhes" és "nemtelen terhes" emoji is. De lesz herceg, hercegnő, és nemtelen koronás személy is.
Kül 2021-07-16 | 18:21
Kenya: a 20 éves "vámpír" legalább tíz gyereket gyilkolt meg

Kenya: a 20 éves "vámpír" legalább tíz gyereket gyilkolt meg

  • Masten Milimo W. különösen kíméletlenül mészárolta le áldozatait, némelyikükből kiszívta a vért az ereikből.
  • A 20 éves férfit letartóztatták, bevallotta bűnösségét.
Kül 2021-06-09 | 08:47
8,4 milliárd jelszó szivárgott ki, de ellenőrizhető, az Öné közte van-e

8,4 milliárd jelszó szivárgott ki, de ellenőrizhető, az Öné közte van-e

  • Ez a történelem legnagyobb jelszószivárgása.
Felnőtt tartalom

Figyelem!

Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.