A napokban Svájcban ítéltek el egy migránst, aki kiskorúak előtt önkielégített rendszeresen

A napokban Svájcban ítéltek el egy migránst, aki kiskorúak előtt önkielégített rendszeresen
 • A közösségi médiában rendszeresen lehet olyan videófelvételekkel találkozni, ahol migránsok játszóterek mellett, vagy az utcán onanizálnak, ha meglátnak egy nőt bikiniben.
 • Most egy rendszeresen, kiskorúak előtt a vonaton maszturbáló migránst ítéltek el Svájcban két év nyolc hónapra, és 5 évre kiutatsították az országból.

A vonaton maszturbáló Amar I.-nek el kell hagynia Svájcot - tudósít a blick.ch svájci portál.

Amar I. többször maszturbált tinédzserek előtt egy vonaton, és péniszével egy fiatal nő arcát simogatta. Ezért a ötéves kitiltást kap az országból, és 32 hónapot kell börtönben töltenie.

Amar I. 2017 januárjában egy Winterthurból Zürichbe tartó vonaton molesztált egy alvó nőt (26). Kicsomagolta a péniszét, és megsimogatta vele az akkor 22 éves lány arcát. Amikor áldozata felébredt, elmenekült a vasúti fülkéből. Nem ez volt az első és nem is az utolsó alkalom, hogy Amir I. nőket zaklatott. A zürichi kerületi bíróság két év és nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte szeméremsértés, többszörös szexuális cselekmény gyermekekkel és exhibicionizmus miatt. Ezenkívül 5 év kiutasításra ítélték az országból.

Védője megfellebbezte az ítéletet. A zürichi legfelsőbb bíróság azonban teljes egészében helybenhagyta az alsóbb fokú bíróság ítéletét. Amar I. így ötéves kitiltást kapott az országból. Ezen kívül 32 hónap börtönbüntetést és 140, egyenként 20 frankos napi pénzbüntetést kapott. Ezen túlmenően egy mentális zavar kezelésére irányuló járóbeteg-intézkedést is elrendeltek.

Amar I. hiába könyörgött

A 39 éves férfi korábban fellebbezett a bírósághoz, hogy enyhe büntetéssel megúszhassa. Megpróbált dolgozni és maga mögött hagyni a múltat - mondta a férfi a zürichi legfelsőbb bíróságnak. "Nem akarok bűnözőként meghalni."

A 12 éve Svájcban élő, három lányt nevelő Srí Lanka-i férfi a fellebbviteli tárgyaláson többször is megerősítette, hogy megbánta hibáit. Többször hangsúlyozta, hogy ilyesmi biztosan nem fog még egyszer előfordulni. A bíráknak pedig többször is elmondta, hogy "tiszteletben akarja tartani a törvényeiket".

Ugyanezt már az elsőfokú, zürichi kerületi bíróság előtti záróbeszédében is elmondta 2020 januárjában - jegyezte fel egy bíró. Néhány hónappal később ismét bűncselekményt követett el.

Egy korábbi ítéletet azóta töröltek, de hét - az utolsó 2020 decemberéből - még mindig szerepel a bűnügyi nyilvántartásban - jegyezte meg egy másik bíró. Eddig csak pénzbírságot szabtak ki, mondta, és ez láthatóan nem hatotta meg az alperest.

A kezelés nem nyűgözte le a bíróságot

Ez utóbbi miatt kért egy utolsó esélyt. Legközelebb - mondta - "úgy büntetsz meg, ahogy akarsz". Ügyvédje valamivel enyhébb börtönbüntetésért folyamodott - a zürichi kerületi bíróság által kiszabott 32 hónap helyett 26 hónapot kért.

Így ügyfelét fel kellett menteni az exhibicionizmus vádja alól; a férfit a rendellenessége kényszerítette tettekre, most pedig kezelés alatt áll. És annak érdekében, hogy ügyfele kapcsolatot tarthasson a lányaival, azt is kérte a védője, hogy ne utasítsák ki az országból.

Maszturbálás 13 és 15 évesek előtt

Maguk a bűncselekmények vitathatatlanok voltak. Az alvó nővel történt incidens mellett több távolsági vonaton is maszturbált 13 és 15 éves utasok előtt.

A vádlott szerint kábítószert fogyasztott és sok alkoholt ivott. Elmondása szerint terápiára jár, és reméli, hogy rendbe tudja hozni az életét. "Amikor elhagyom ezt a bíróságot, tisztességes emberként fogok élni" - fogadkozott.

Ezek a megerősítések a legjobb esetben őszintének tűntek, állapította meg az elnöklő bíró egy rövid szóbeli nyilatkozatban. De ennyi korábbi elítélés és egy szakértői jelentés alapján, amely a visszaesés magas kockázatáról szólt, az ilyen ígéretekre nem lehetett támaszkodni - mondta.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Kül 2021-08-05 | 17:49
Hamburg: 45 késes támadás havonta

Hamburg: 45 késes támadás havonta

 • A hamburgi rendőrség 2021 első felében 270 késes támadásról számolt be - a zárlat és a korona-járvány ellenére.
Kül 2021-06-01 | 08:30
Élő egyenesben, kamera előtt hugyozott a kanadai liberális képviselő, miközben parlamenti konferenciahívásban volt

Élő egyenesben, kamera előtt hugyozott a kanadai liberális képviselő, miközben parlamenti konferenciahívásban volt

 • Másodjára fordult vele elő, hogy "véletlenül" meztelen volt, miközben parlamenti konferenciahívásban vett részt.
Kül 2021-06-25 | 20:14
Késes támadás: nem 6 sérült van, hanem összesen 10, és 3 halott

Késes támadás: nem 6 sérült van, hanem összesen 10, és 3 halott

 • A legfrissebb számok szerint Würzburgban nem 6, hanem 10 sérült van, és közülük 3 vagy 4 intenzíven - írja a mainpost.de portál.
Kül 2021-06-26 | 13:45
Szlovénia 30 - Orbán: nekünk, magyaroknak, Magyarországnak is annál jobb, minél erősebb, gazdagabb és boldogabb a szomszédunk

Szlovénia 30 - Orbán: nekünk, magyaroknak, Magyarországnak is annál jobb, minél erősebb, gazdagabb és boldogabb a szomszédunk

 • Hangsúlyozta: az ilyen ország, az ilyen szomszéd Magyarország értékét is növeli.
 • Büszkék vagyunk az Önök barátságára. Magyarország tiszteleg Szlovénia népe és bátor vezetői előtt. 
Kül 2021-05-13 | 11:09
Biden 'mentális és fizikai állapota nem hagyható figyelmen kívül' - írja nyílt levélben 120 nyugalmazott amerikai tábornok és admirális

Biden 'mentális és fizikai állapota nem hagyható figyelmen kívül' - írja nyílt levélben 120 nyugalmazott amerikai tábornok és admirális

 • Joe Biden amerikai elnök mentális egészségét megkérdőjelező, és választási csalással kapcsolatos állításokról szóló nyílt levelet írt alá több mint 120 nyugalmazott tábornok és admirális az Egyesült Államokban.
 • "A főparancsnok mentális és fizikai állapotát nem lehet figyelmen kívül hagyni. Képesnek kell lennie arra, hogy bárhol, éjjel vagy nappal, gyorsan és pontosan meghozza az életet és testi épséget érintő nemzetbiztonsági döntéseket" - írják.
 • "A demokrata vezetésének a nukleáris kódeljárásokról szóló közelmúltbeli vizsgálatai veszélyes nemzetbiztonsági jelzést küldenek a nukleáris fegyverekkel rendelkező ellenfeleknek, és felvetik a kérdést, hogy ki a főnök. Mindig megkérdőjelezhetetlen parancsnoki láncra van szükségünk" - áll a nyílt levélben.
 • A Flag Officers 4 America nevű csoport "olyan nyugalmazott katonai vezetőknek csoportjának nevezi magát, akik megfogadták, hogy támogatják és megvédik az Egyesült Államok alkotmányát minden ellenséggel szemben, legyen az külföldi vagy belföldi". 
Felnőtt tartalom

Figyelem!

Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.