Németországban minden héten több késes gyilkosság is történik

Németországban minden héten több késes gyilkosság is történik
  • A bz-berlin.de, a Bild.de, az epochtimes.de és sok más regionális kis portál is rendszeresen tudósít késes gyilkoságokról.
  • Ez a jellegzetes bűnelkövetési forma tipikusan arab, muszlim elkövetők által használt támadási mód.

Halálra késelték egy férfit (31) a rendőrség szeme láttára, a 38 éves támadót letartóztatták Gesundbrunnenben - írja a bz-berlin portál.

A rendőrök csak néhány méterre voltak: egy bevetési csoport több tisztje szemtanúja volt egy gyilkosságnak! Tehetetlenül kellett végignézniük, ahogy egy férfit (31) a szemük láttára halálra késeltek.

Szombat, 20.30 óra: A rendőrautó áthajt a Gesundbrunneni Badstraße-n. A Pankstraße sarkán a rendőrök egy veszekedést látnak - több férfi közötti vitát, amely egyre jobban elfajul. A rendőrök megállnak, és megpróbálnak közvetíteni.

De amikor kiszálltak a kocsiból, megtörtént a bűncselekmény. Az egyik résztvevő leszúrja, és egy hentesüzlet előtt összeesik egy férfi. Sok vért vesztett, és mély sebek voltak a torkán. A rendőrök letartóztatták a támadót (38), akinél kés volt.

Más rendőrök ellátják a súlyosan sérült férfit, és riasztják a tűzoltókat. A mentősök és egy sürgősségi orvos kórházba szállítják. A 31 éves férfi azonban röviddel a betegfelvétel után meghal.

A B.Z. információi szerint a férfi egy régóta húzódó családi vita áldozatává vált. A berlini ügyészség szerint a bűncselekményt előre kitervelték. A libanoni gyökerekkel rendelkező áldozatot állítólag korábban többször is halálosan megfenyegették. A gyanúsítottnál talált kés nyilvánvalóan a gyilkos fegyver is.

Néhány szemtanú azonban azt állítja, hogy látta, amint az áldozatot egy törött üveggel támadták meg. A rendőrség szóvivője szerint a bűncselekmény után több rendőrnek is pszichológiai ellátást kellett kapnia. A feltételezett elkövető letartóztatása során egy rendőr (36) megsérült.

A 38 éves férfi ellen vasárnap adtak ki elfogatóparancsot szándékos emberölés miatt - jelenleg előzetes letartóztatásban van - közölte vasárnap a főügyészség.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Kül 2021-06-08 | 16:25
A kampányban indián kishölgyet játszott, BLM-aktivista volt, most a guatmalai migránsok arcába vágta a színesbőrű Kamala Harris alelnök, hogy "ne gyertek"

A kampányban indián kishölgyet játszott, BLM-aktivista volt, most a guatmalai migránsok arcába vágta a színesbőrű Kamala Harris alelnök, hogy "ne gyertek"

  • Ez persze szöges ellentétben áll azzal a kampányígérettel, hogy "szolidaritást vállalunk" azokkal, akik illegálisan léptek be az Egyesült Államokba.
Kül 2021-08-08 | 12:39
Ezen a hétvégén is közel ezer migránst taxiztattak be a menőhajók Olaszországba

Ezen a hétvégén is közel ezer migránst taxiztattak be a menőhajók Olaszországba

  • Tavasz óta hurcolják a migránsokat a mentőhajók Olaszországba.
  • A cinkos összjátszást az emberkereskedőkkel nem minden politikus nézi jó szemmel.
  • A legtöbb migráns megindul Németország felé, ám közben a német bíróság megtiltotta, hogy Németország Olaszország felé küldjön vissza migránsokat.