BILD: Gusztustalan gyűlöletfelvonulás Hamburgban - az iszlamista csőcselék antiszemita jelszavakat ordibál

 • Továbbra sem csillapodik a Németországot sokkoló utcai antiszemitizmus, mely azt követően lángolt fel, hogy a Hamász rakétáival szemben Izrael megvédte magát.
 • Most egy hamburgi tüntetésről számol be a BILD, melyet egy másfél évtizede betiltott, de illegalitásban továbbra is működő német iszlamista szervezet rendezett.

Ismét gyalázatos zsidógyűlölet-jelenetek a német utcákon - az államhatalom szeme láttára, írja a német BILD.

Ezek olyan antiszemita túlkapások, amelyeket újra és újra láthattunk német városokban, mióta a Hamász terroristái napokon keresztül bombázták Izrael polgári lakosságát, és Izrael légicsapásokkal torolta meg őket. Németországban többnyire fiatal muszlimok vonulnak utcára, és követelik a zsidók és államuk elpusztítását.

A legújabb helyszín, ahol et tették: Hamburg. Ott pénteken iszlamisták tucatjai gyűltek össze egy gyűlöletfelvonulásra a St. Georg negyedben, nem messze a főpályaudvartól. Egy palesztinbarát tüntetést jelentettek be. Valójában ez csak egy álca volt, tudósít a BILD.

A rendőrségi jelentés így fogalmaz: "Mintegy 200 tüntető békésen tiltakozott Németország és Izrael ellen a Steindammnál. Az énekek főként németül, de arabul is elhangzottak. Nem emeltek vádat. A rendőrség saját közleménye szerint 30 rendőrrel volt a helyszínen".

Csakhogy a tüntetés egyáltalán nem volt olyan ártalmatlan, mint ahogy a rendőrség ábrázolta,figyelmeztet a német lap.

Ali Ertan Toprak politikus Twitter-videójából kiderül, mi is történt valójában.

Az utcán koporsókat állítottak fel, a tüntetés résztvevői azt skandálták: "Izrael - gyermekgyilkos", utalva arra, hogy a muszlimok szerint az izraeli hadsereg kifejezetten gyerekeket gyilkol.

Újra és újra egy megafonos férfi adja ki a jelszót, a többiek pedig utána kiabálják: "Ki az Akszából, de örökre" és "Az Ummából, az Ummáért!".

Az Aksza alatt az iszlamisták a jeruzsálemi Templom-hegy területét értik. Ezen található többek között az al-Aksza mecset, az iszlám harmadik legfontosabb szentélye. De már sokkal régebb óta itt található a Siratófal is, a második templom utolsó fennmaradt maradványa, a judaizmus legfontosabb helyszíne. Az iszlamisták számára, akik a felsőbbrendűség ideológiáját hirdetik, és a zsidókat és a "hitetleneket" nem tekintik egyenlő emberi lényeknek, az Umma, az összes muszlim állítólagos közösségének feladata, hogy a zsidókat elűzze vagy megölje erről a helyről.

Christoph Ploß, a hamburgi CDU tartományi elnöke és Toprak közös nyilatkozatot adott ki:

"Megdöbbentő számunkra ez az iszlamista, mélyen antiszemita és Izrael-ellenes felvonulás Hamburg utcáin. Erre egyértelmű választ kell adni: Hamburgban nincs helye az iszlamistáknak, az alkotmány ellenségeinek és az antiszemitáknak. A milícia-szerű, harcias megjelenés, amelynek célja a megfélemlítés és az ijesztgetés, riasztó. Soha nem szabad megengednünk, hogy az antiszemiták és Izrael ellenségei visszaéljenek polgári szabadságjogainkkal undorító céljaik érdekében. A zsidó élet elválaszthatatlanul kapcsolódik városunkhoz. Láthatóan és biztonságosan városunk középpontjában a helye."

A zsidókkal szembeni nyíltan kinyilvánított gyűlölet - mondta - mindenki ellen irányuló támadás, majd így folytatta: "Amikor az antiszemiták félelmet és terrort akarnak kelteni, a jogállamiságnak határozott választ kell adnia. A szavak és a nyilatkozatok önmagukban nem elegendőek."

Szombat délután a rendőrség közölte, hogy a Twitter-videót esetleges bűncselekmény-elkövetés szempontjából kiértékelik.

Ki áll a felvonulás mögött?

A BILD információi szerint a tüntetés mögött a Hizb ut-Tahrir iszlamista csoport áll. A szervezet a muszlimok "felszabadítását" szorgalmazta az állítólagos elnyomás alól, és egy világméretű kalifátus létrehozására törekedett. "Önvédelmi" okokból a Hizb ut-Tahrir is helyesli az erőszakot.

A szervezet azonban 2003. január 10. óta nem működhet nyilvánosan Németországban. Az akkori szövetségi belügyminiszter, Otto Schily (SPD) egy rendeletben betiltotta a működését.

Mindazonáltal a jelentés szerint a "Hizb ut-Tahrir" folytatja illegális toborzási munkáját. A közösségi hálózatokban a "Valóságos iszlám" és a "Iszlám generáció" kezdeményezéseket ideológiailag e betiltott szervezet részeként tartják számon.

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Kül 2021-07-09 | 13:04
Techcenzúra a német választások előtt: a Twitter blokkolta a liberális FDP politikusának migrációkritikus bejegyzését

Techcenzúra a német választások előtt: a Twitter blokkolta a liberális FDP politikusának migrációkritikus bejegyzését

 • A Twitter a statisztikai adatokat is "gyűlöletkeltő viselkedésnek" azonosítja.
 • A német liberális politikus bűne az volt, hogy megosztott a Twitter-profilján egy BILD-cikket, mely arról szólt, az erőszakos támadások, a késes gyilkosságok, a szexuális bűnelkövetők között nagyon nagy számban vannak nem német migránsok.
 • A BILD ezt a cikket friss rendőrségi kriminálstatisztikai adatok alapján írta meg.
 • A Twitter szerint e cikk megosztása "gyűlöletkeltő viselkedés".
Kül 2021-05-23 | 14:00

Az osztrák katonai parancsnokság figyelmeztetése: jelentősen nő az osztrák határon feltartóztatott illegális migránsok száma

 • Az osztrák szövetségi hadsereg a migráció erősödését jelzi előre.
 • "Felső-Ausztria már így is túl sok migránst fogadott be, ami nap mint nap megmutatkozik a tömeges integrációs konfliktusokból" - figyelmeztet Felső-Ausztria kormányzóhelyettese.
 • Jelenleg is 500 felső-ausztriai katona szolgál a határaikon.
Kül 2021-05-10 | 13:11
Gyimesi György, az OĽaNO politikusa: "Nekünk a visegrádi együttműködés szent"

Gyimesi György, az OĽaNO politikusa: "Nekünk a visegrádi együttműködés szent"

 • Szerencsére a mainstream liberális véleményhegemóniával szemben Szlovákiában is van, aki a józan észt és a V4-ek realitását képviseli.
 • Egyikük Gyimesi György, aki az OĽaNO képviseletében tagja a szlovák törvényhozásnak.
Kül 2021-08-20 | 14:08
Csúfos kudarc: a CNN arról ír, a Biden-kormányzatot hibáztatják a saját szakértői

Csúfos kudarc: a CNN arról ír, a Biden-kormányzatot hibáztatják a saját szakértői

 • A demokrata kurzussal kesztyűs kézzel bánó CNN által megszólaltatottak szerint az amerikai csapatkivonás elhibázott.
 • Erre a Biden-adminisztráció katonai és hírszerzési szakértői előre figylmeztették az Elnököt és az embereit.
 • Hónapok óta beszámoltak az amerikai vezetésnek, hogy Afganisztán el fog bukni.
 • Megindult az egymásra mutogatás a csúfos kudarc miatt.