Pedofil ragadozót leplezett le az NVSZ, aki fedősztoriként még élettársnak is elszegődött a kisfiú anyjához

  • Pedofil mentőst fogtak el a rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) operatív felderítése nyomán.
  • Az egészségügyi dolgozó még a kisfiú anyjával is élettársi kapcsolatba lépett azért, hogy együtt lehessen a gyerekkel.

Pedofil ragadozót leplezett le a közelmúltban a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) év elején alakult új egysége, az egészségügyi szolgáltatók védelmi főosztály.

A főosztály felderítése buktatta le azt az egészségügyi dolgozót, aki viszonyt létesített egy fiatalkorú fiúval, majd – hogy azt fenntartsa – annak anyjával is összeköltözött. A Blikk értesülését megerősítették a Magyar Nemzetnek.

Az egészségügyi szolgálati jogviszony bevezetése óta, velük kapcsolatban is vizsgálódhat a szervezet.

Ám nemcsak a sajtóban sokat magyarázott, és egyes ellenzéki politikusok által rendre félremagyarázott megbízhatósági vizsgálatot végzi az új főosztály, hanem bűnfelderítést is végez. Az NVSZ ugyanis nemcsak a tudomására jutó korrupciós vagy hivatali bűncselekményekkel kapcsolatban jár el, hanem minden olyan bűntettre vonatkozóan értesíti az illetékes nyomozó szerveket, amely a védett állományt érintheti. Így került képbe a pedofil mentős.

A rendőrség honlapján néhány napja jelent meg erről az első hír.

Eszerint a veszprémi rendőrkapitányság az NVSZ feljelentése alapján indított eljárást kiskorú veszélyeztetése bűntett és szexuális visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 43 éves, Veszprém megyei tartózkodási helyű férfi ellen. Az eljárás adatai szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019 decemberében az interneten megismerkedett a fiatalkorú sértettel, a bizalmába férkőzött, a sértettnek lelki támaszt és pénzügyi segítséget is nyújtott. A gyanúsított ezt követően, 2020. augusztus 7-én megismerkedett a sértett édesanyjával, akivel látszólagos szerelmi viszonyba, majd élettársi kapcsolatba került annak érdekében, hogy a fiatalkorúval a közeli, bizalmas viszonyt fenntartsa, vele látszólagos apa-gyermek kapcsolatot alakíthasson ki.

Az elkövetőt május 3-án a rendőrök elfogták, majd előállítását követően a veszprémi rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók őrizetbe vették a férfit, és kezdeményezésükre az ügyészség indítványozta letartóztatását, amit a bíróság május 5-én elrendelt.

A Blikk pontosította a rendőrségi közleményt. Eszerint az egyik mentőszolgálatnál dolgozó férfi az élettársa kisfiával létesített szexuális kapcsolatot, aminek fenntartása érdekében élettársi kapcsolatra lépett az anyával. A férfit egyébiránt a nevelt fia iránti viselkedése buktatta le egy gyámhatósági eljáráskor, ami többre engedett következtetni egy átlagos szülő-gyerek viszonynál. Mivel ez már az egészségügyi szolgálati jogviszony bevezetése után történt, így kapott jelzést az NVSZ.

(Magyar Nemzet, BLIKK nyomán.)

Címkék:

Ajánljuk figyelmedbe:

Bel 2021-07-30 | 13:14
Karácsony megint a kedvenc sportját űzi: nyafizik a Facebookon

Karácsony megint a kedvenc sportját űzi: nyafizik a Facebookon

  • Amiatt hisztizik a Főpolgármester, mert a Nemzeti Választási Iroda egyelőre nem fogadta be a népzavazási kérdéseit.
  • Pedig egyszerű a képlet: különbözik az eljárásrend akkor, ha a kormány kezdeményez népszavazást, és akkor, ha egy állampolgár, mint jelen esetben Karácsony.
  • Utolsó szalmaszálként kapaszkodik a Főpolgármester az általa kezdeményezett népszavazásba, mert látványosan, több kutatóintézetnél is esnek a számai, és már csak a harmadik az ellenzéki miniszterelnök-jelölti versenyben egy ellenzéki kutatóintézeti mérés szerint.
  • Holott amikor bejelentkezett, ő volt a baloldal nagy reménye.
Bel 2022-03-10 | 09:03
A negyedik oltását is felvette 229 151 magyar ember

A negyedik oltását is felvette 229 151 magyar ember

  • A beoltottak száma 6 398 091 fő, közülük 6 177 402 fő a második, 3 824 405 fő a harmadik, 229 151 fő már a negyedik oltását is felvette.
  • 2377 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 812 294 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.
  • Elhunyt 54 többségében idős, krónikus beteg, a gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 1 646 037 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 121 654 főre csökkent.
  • 2499 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 117-en vannak lélegeztetőgépen. 
  • Ma délután, pénteken és szombaton is lesz oltási akciónap.
Bel 2021-06-27 | 12:48
Karácsony továbbra is azt játssza a Facebookon, ő egyenrangú partnere a vezető európai politikusoknak

Karácsony továbbra is azt játssza a Facebookon, ő egyenrangú partnere a vezető európai politikusoknak

  • Úgy alakítja ezt a hazug szerepet, hogy egy mukkot nem beszél egyetlen nyelven sem a magyaron kívül.
  • Így azért nehéz lesz.
Bel 2021-06-13 | 19:38
A Jobbik sem támogatja Szolnokon a Momentum importjelöltjét, Portik egykori szeretőjét, Kármán Irént

A Jobbik sem támogatja Szolnokon a Momentum importjelöltjét, Portik egykori szeretőjét, Kármán Irént

  • Mint korábban írtuk, a lila párt Kármán Irént, az elviekben az olajügyek után nyomozó, a gyakorlatban korábban Portik Tamás szeretőjeként élő újságírónőt ejtőernyőztette jelöltnek Szolnokra.
  • A teljes helyi ellenzéki elit egyként horgadt fel ellene.
  • Kármán most már nem is a helyi MSZP-sekkel, hanem a Főpolgármesterrel reklámozza magát.
  • A Jobbik be is jelentette, hogy nem a momentumos, hanem a DK-s jelöltet támogatja az előválasztás előtt.
Bel 2021-08-20 | 11:19
Gulyás: a kormány az öngyilkos nyugat-európai korszellem időszakában is tudja, az Isten az embert férfinek és nőnek teremtette

Gulyás: a kormány az öngyilkos nyugat-európai korszellem időszakában is tudja, az Isten az embert férfinek és nőnek teremtette

  • Augusztus 20-a alkalmából Dombóváron beszélt Gulyás Gergely kancelláriaminiszter.